Gambrinus liga souhrn - 3. kolo

18.08.2007, 19:16, aktualizováno 20.08.2007, 22:52
Komentáře a souhrny
Na čele tabulky Gambrinus ligy se po třech kolech usadila trojice Baník Ostrava, Slavia Praha a Teplice. Ani jeden z těchto klubů zatím neztratil ani jeden bod a všechny mají dvoubodový náskok na pražskou Spartu. Ve spodních patrech se trápí Liberec a Mladá Boleslav...








Sparta Praha - Tescoma Zlín   2:1
Branky:  58. L. Došek, 73. M. Matušovič - 7. L. Žůrek

Zápas, ve kterém se očekávalo jasné vítězství Sparty, začali lépe hosté, když skóre otevřel Žůrek. Od té doby měla Sparta prakticky neustálý tlak, do poločasu však neskórovala. I po změně stran pokračovali domácí v drtivém obléhání Baránkovy branky. Gól prostě musel přijít a v 58. minutě se to povedlo Liboru Doškovi. V 70. minutě pak otočil stav střídající Matušovič a bylo po překvapení. Sparta doma i po druhé vyhrála, Zlín si naopak připsal první letošní porážku.

K čemu byl Spartě počáteční tlak, když celý stadión oněměl v 7. minutě. Martin Vyskočil přeloboval Poštulku, míč však skončil na břevně, od kterého se odrazil k volnému Žůrkovi a ten lehce otevřel skóre. Spartě mohla velmi rychle vyrovnat. Libor Došek po rohu trefil břevno a po dalším rohu trefil pouze Baránka. O minutu později zahrávali roh hosté, ke střele se dostal Šmahaj, ale trefil pouze tyč. Drtivý tlak Sparty přinášel dobré pozice k zakončení, ale střelcům se mnohokrát nepodařilo trefit ani branku. Po půlhodině hry tlak pomalu upadal, a tak se o pozdvižení fanoušků postaral Poštulka, když poranil spoluhráče Kadlece. Pak se Sparta opět vzchopila, ale slibné pozice, které připravoval zejména Horváth, nedokázal v dobré zakončení proměnit ani Kulič, ani Došek. Do šaten tak šli v lepší náladě hosté.

Druhý poločas začal stejně jako skončil první. Horváthovo centry však útočníci zužitkovat nedokázaly. V 58. minutě zahrával právě Horváth přímý kop, kterým našel Doška a ten hlavou usměrnil míč do sítě. V 70. minutě se dostal aktivní sparťanský záložník k zakončení sám, ale mířil pouze do tyče. O tři minuty později se po dalším centru dostal k míči Matušovič a ten Angličanem rozjásal letenský stadión. V centrech byla obrovská síla domácích, po jednom z nich mířil těsně vedle Kisel. Zlín se snažil o srovnání, ale hráčům již chyběly síly a Sparta si před šesti a půl tisíci diváky vítězství uhájila.


Baník Ostrava - Slovan Liberec   3:1
Branky:  15. L. Magera (pen.) , 54. R. Zeher, 73. F. Metelka - 67. J. Nezmar

Ostrava se díky výhře nad Libercem stále drží na čele tabulky Gambrinus ligy. Skóre brzy otevřel proměněnou penaltou Magera. Ke konci poločasu pak byli vyloučeni liberečtí Košťál s Pudilem a zdálo se být rozhodnuto. To potvrdil Zeher, který brzy po úvodu druhé půle zvýšil. Baník se přestal koncentrovat, čehož Liberec využil k několika šancím a v 67. minutě snížil Nezmar. O pět minut později však rozhodl zápas Metelka a ostravští fanoušci mohli po sedmi letech slavit domácí vítězství nad Libercem.

Začátek nebyl zrovna ofenzivní ani z jedné strany. Baník měl přeci jen trochu navrch, a když ve 13. minutě zahrál Pudil ve vápně rukou, měl také šanci otevřít skóre, kterou Magera nepohrdl. Náznak šance nepovedenou střelou zazdil liberecký Hodúr, podobně si vedl na druhé straně Rajtoral. První poločas byl prakticky bez šancí, v závěru přesto byli domácí fanoušci značně spokojeni. Otepka, náhrada za zraněného Lukeše, byl dvakrát faulován v rozmezí jedné minuty a jak Košťál, tak Pudil viděli červenou kartu. Při odchodu do kabin ještě za nesportovní chování obdržel liberecký gólman Hauzr žlutou.

Druhá půle začala podle očekávání převahou Baníku, kterou již v 54. minutě využil Zeher, když nezazmatkoval sám před brankářem. V 62. minutě měl blízko ke snížení Bystroň, když srazil Nezmarovu střelu těsně vedle. Liberec se nevzdával a chtěl využít poklesu koncentrace, Hochmeisterovu střelu ještě Vašek vyrazil, za dvě minuty však na roh nejvýše vyskočil Nezmar a dal Liberci jiskřičku naděje. V 72. minutě však domácí opět vedli o dvě branky, když se trefil Metelka. Pak už se zápas jen dohrával, Rajtoral sice vsítil branku, ale stál v ofsajdu, a tak další červenající se zápas Baníku skončil výhrou domácích.


SK Kladno - Viktoria Žižkov   3:2
Branky:  14. J. Jeslínek, 32. J. Jeslínek, 58. T. Cigánek - 30. R. Bukač, 69. T. Kučera

Zápasy Kladna moc atraktivity nenabízí, ovšem v nedělním utkáni se Žižkovem se diváci rozhodně nenudili a nakonec viděli přestřelku, která skončila výsledkem 3:2. Středočeši získali vůbec své první body v nové sezóně a konečně se prosadili také gólově.

Ve 14. minutě si první vážnější pžíležitost připravilo Kladno a hned z toho byl gól. Na skvělý centr Hofmanna si naběhl Jeslínek, který nedal Pařízkovi šanci. Vyrovnání přišlo ve 30. minutě, kdy z dálky napřáhl Radek Bukač a svou krásnou trefou vstřelil vůbec svůj první gól v Gambrinus lize. Ovšem ani tento stav dlouho nevydržel. Killar poslal dlouhý míč až za obranu hostí, tam číhal Jiří Jeslínek, který si nechal míč jednou skočit na zem a poté tvrdou střelou propálil Pařízka.

Jeslínek sehrál proti Žižkovu výborné utkáni a dokonce sahal po hattricku, ovšem jeho další střela letěla přímo na Pařízka a následná dorážka Dočkala postrádala razanci. Kladno poslal do dvoubrankového vedení v 58. minutě Tomáš Cigánek, který se nádherně trefil zhruba ze dvaceti metrů. Hosté dokázali snížit o dvanáct minut později. Rohový kop da Silvy usměrnil do brány Pavlíka Tomáš Kučera. Vedení domácích mohl ještě zvýšit po přihrávce od Zoubeleho Ondřej Szabo, ovšem pálil vysoko nad. V utkáni se už nic výrazného nestalo a proto mohli Kladenští hráči začít slavit první letošní zisk tří bodů.


Siad Most - FK Teplice   2:3
Branky:  60. J. Procházka, 84. O. Prášil - 79. P. Smíšek, 85. P. Smíšek, 90. M. Doležal

Derby, které nabídlo souboj kanonýrů Toleskiho a Fenina, nakonec přineslo regulérních pět branek, ani o jednu se však tato dvojka nepostarala. Po první poločase to vypadalo hodně špatně, oba týmy šly do šaten bez vstřelené branky. Skóre otevřel až po hodině hry Procházka, srovnání se Teplice dočkaly 11 minut před koncem, ale v 84. minutě opět vedli domácí. Hned za minutu se o srovnání postaral druhou brankou v zápase Smíšek a v 90. minutě rozhodl o další výhře Teplic z přímého kopu Doležal. Most tak podruhé přišel o body v úplném závěru.

Úvod zápasu patřil Mostu, první vážnější šanci si však vytvořil až v 17. minutě, ale Slavík nejdříve dobrým vyběhnutím znemožnil zakončení Pilařovi a dorážku nedovolil Mendymu Merzič. To nabudilo hosty a ve 20. minutě zahrozili. Po pěkné kombinační akci zakončil jen těsně vedle Verbíř. O dvě minuty později Doležal zakroutil svůj přímý kop pouze do boční sítě. Od té doby se hrálo prakticky bez šancí, obrany obou týmů hrály bezchybně. V poslední minutě sice skóroval Fenin, ale předtím již byl pískán ofsajd.

Druhý poločas začal v podobném herním duchu, v jakém se hrálo před změnou stran. V 60. minutě kopali domácí přímý kop, Teplickým se nepodařilo míč odkopnout, po několika zablokovaných střelách se k míči dostal Procházka a tvrdou ranou otevřel skóre. V 79. minutě podcenila mostecká obrana centr a Smíšek nedal přesnou hlavičkou domácímu brankáři šanci. V 83. minutě mohl poslat hosty do vedení Fenin, Acevski se však hned dvakrát vyznamenal. O minutu později už mířil nechtěně lépe Prášil, když nepovedenou střelu tečoval hostující Lukáš a Slavík už nestačil včas zareagovat. Jen pár vteřin se mohli domácí fanoušci radovat, když prakticky po rozehrávce našel další centr opět volného Smíška a ten i podruhé srovnáním nepohrdl. V 90. minutě mířil přesně do levého rohu z přímého kopu Doležal a rozhodl tak o další výhře v derby pro Teplice.


1. FC Brno - Viktoria Plzeň   0:1
Branka:  40. V. Procházka

Zdá se, že Brno doma na papírově slabší soupeře neumí. V prvním ligovém kole remizovalo se Zlínem a v neděli dokonce prohrálo s Plzní 0:1, když o vítězství rozhodl nepovedený centr Václava Procházky, který zapadl až za Lejsalova záda.

Hned na začátku utkání se skvělým zákrokem blýskl domácí Lejsal, který vyrazil Smejkalovu střelu a následnou dorážku Trappa zastavilo břevno. V 18. minutě poslal povedenou přihrávku na Pacandu Tomáš Polách, ovšem brněnský útočník tváří v tvář brankáři Daňkovi svoji šanci neproměnil. Technickou střelou se blýskl také Marek Střeštík, ale plzeňský gólman jeho pokus vytěsnil na roh. Ve 41. minutě přišel jediný gól celého utkání. Plzeň využila svého tlaku, když nepovedený centr Václava Procházky zapadl až za záda překvapeného Lejsala.

V úvodu druhého poločasu brankář Plzně Michal Daněk vyběhl daleko za pokutové území, aby odkopl míč Tomáši Doškovi, který dostal dlouhou přihrávku, ovšem brněnský útočník o Daňka zavadil, ale úsudek rozhodčího vyzněl ve prospěch Plzně. V 58. minutě se opět Došek ocitl ve skvělé situaci, ale tentokrát mířil vedle. Plzeň mohla zvýšit své vedení po rohovém kopu, jenže Fillova hlavička byla nepřesná. Do poslední výrazné šance Brna se hnal René Wagner, ale na místo střely zvolil možnost přihrávky, kterou hostující hráči odvrátili.


České Budějovice - Slavia Praha   1:2
Branky:  52. M. Vozábal - 5. D. Kalivoda, 9. Z. Šenkeřík

Zdálo se, že zápas bude po prvních deseti minutách rozhodnut, ovšem České Budějovice ve druhém poločase zabraly a dokonce sahaly po bodu. Jenže na něj nedosáhly a nakonec prohrály 1:2.

Na první branku diváci čekali pouze do 5. minuty. Kalivoda dostal až příliš prostoru, napřáhl z 25 metrů a přesně trefil levý roh Kučerovy brány. Ovšem tento stav vydržel pouze čtyři minuty, jelikož druhý horní roh vymetl Zdeněk Šenkeřík, kterému přenechal po centru Vlčka míč Vladimír Šmicer. Hosté byli v prvním poločase ještě dvakrát velmi blízko brance, ovšem nejprve Vlček místo střely volil zpětnou přihrávku, kterou nikdo z jeho spoluhráčů nezachytil, a následně Jandovu střelu z otočky vychytal skvělým zákrokem Kučera.

Snížení na 1:2 přišlo v 52. minutě, kdy zpětnou přihrávku Marka Plichty zachytil Martin Vozábal a střelou bez přípravy do středu hřiště jako první hráč v nové sezóně překonal Martina Vaniaka. O pár okamžiků mohlo být srovnáno, ale Plichtovu střelu vyrazil slávistický gólman. V 75. minutě byl blízko druhému gólu Vozábal, ale centr Šmída nezasáhl přesně. Největší šanci Slavie v druhé půli měl Vlček, jenomže opět selhal v koncovce a bránu minul. Ke konci utkání Hílek pár metrů před pokutovým území fauloval Volešáka a ten se postavil k následnému přímému kopu, povedenou střelu pohotovým zákrokem Kučera vyrazil alespoň na roh. Budějovicím se už vyrovnat nepodařilo a proto má Slavie stále plný počet bodů.


Bohemians 1905 - Sigma Olomouc   0:0

Ani ve svém třetím vystoupení nedokázali Bohemians vstřelit gól a proto opět získali pouze bod za bezbrankovou remízu, která je ovšem neoprávněná. V nastaveném čase totiž dal olomoucký Mariano Bueno podle televizních záběrů regulérní gól, ale rozhodčí jej neuznal pro ofsajd.

Jak Sňozík, tak Drobisz se v podstatě celý zápas nudili, jelikož nijak výrazně zasahovat nemuseli. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu a proto oba soupeři hráli ze zajištěné defenzívy. Domácí poprvé zahrozili až v 34. minutě. Dalibor Slezák si zpracoval míč v pokutovém území a tvrdou ranou minul jen o kousek. Klokani se pár okamžiků před přestávkou dožadovali po faulu Šuškavčeviče na Škodu penalty, ale bezvýsledně.

Druhý poločas nabídl už mnohem více gólových akcí. Té první se diváci dočkali v 62. minutě, kdy si nepokrytý Škoda vyskočil nejvýše na rohový kop, ovšem mířil přímo do míst, kde se nacházel Drobisz. Tři minuty před koncem mohl rozhodnout olomoucký Lukšík, jenže nedostihl přihrávku, po které by mohl dorážet do zcela odkryté brány. V páté minutě nastavení pořádně zatrnulo všem fanouškům Bohemians. Bueno po přihrávce od svého spoluhráče poslal míč za záda Sňozíka, ale jeho radost byla zbytečná, jelikož postranní rozhodčí Chytil viděl ofsajd. Černou kaňkou na tomto utkání byla agresivita fanoušků, kterou musela zastavit až policie a sedm příznivců obou týmů zatkla.


FK Jablonec - FK Mladá Boleslav   1:1
Branky:  12. J. Hamouz - 23. J. Kysela

Krize Boleslavi pokračuje i nadále. Tým trenéra Luďka Zajíce se sice konečně střelecky prosadil a získal vůbec první letošní bod, ovšem vedoucí trio se mu začíná rychle vzdalovat. To samé platí pro Jablonec, také ten před tímto duelem neměl na svém kontě střelecký zásah ani jediný bod.

Zápas začal pěkně zostra a už ve 2. minutě bylo před brankou Špita hodně horko, ale jablonecký gólman ránu Rajnocha vychytal. O deset minut později gól už padl, avšak na druhé straně. Barankův centr usměrnil za záda Millera Josef Hamouz. Ve 23. minutě přišlo z ničeho nic vyrovnání. Matějovský našel krásnou přihrávkou ze středu hřiště Kyselu a ten se mohl radovat po střele k bližší tyči. Pár okamžiků na to vyrazil reflexivním zákrokem Holubovu střelu Špit. V průběhu prvního dějství měl ještě skvělou šanci Luděk Zelenka, ale z pěti metrů jeho hlavička zamířila přímo do náruče Millera.

Ofenzivní fotbal pokračoval i po změně stran. Nejprve Sedláček poslal do gólové šance Matějovského a ten tváří v tvář Špitovi ještě přihrával zřejmě do ofsajdu právě Holubovi. Poté právě zkušený útočník Boleslavi mohl poslat svůj tým do vedení, ale pálil vedle. Zahrozil také Jablonec, ale Váchovu střelu vychytal hostující gólman. V 76. minutě zahrál v nouzi na roh Eliáš, ten odehrál Holub přímo na hlavu vysokého Rolka, který ovšem atakován jen lízl míč daleko od vzdálenější tyče Špitovy brány. Ani jeden tým druhý gól už vstřelit nedokázal a proto se oba kluby rozešly smírně.


Tabulka:
1. Baník Ostrava330010:39
2. FK Teplice33006:29
3. Slavia Praha33005:19
4. Sparta Praha32103:17
5. Viktoria Plzeň31202:15
6. 1. FC Brno31114:44
7. Tescoma Zlín31112:24
8. Sigma Olomouc31111:24
9. České Budějovice31023:33
10. Viktoria Žižkov31026:73
11. SK Kladno31023:63
12. Bohemians 190530210:22
13. FK Jablonec30121:31
FK Mladá Boleslav30121:31
15. Slovan Liberec30121:41
16. Siad Most30125:91

Příští kolo
25.08.2007
18:15Viktoria Žižkov - Sparta Praha
19:00Sigma Olomouc - Siad Most
20:30Slavia Praha - 1. FC Brno
26.08.2007
17:00FK Jablonec - České Budějovice
17:00Viktoria Plzeň - Bohemians 1905
20:15FK Mladá Boleslav - SK Kladno
27.08.2007
17:15FK Teplice - Slovan Liberec
19:00Tescoma Zlín - Baník Ostrava

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (130)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na Letné to vypadlo nadějně, na Baníku ( letos tradičně ) penalta a 2 červený pro Liberec... Že by letos GL nebyla nudná?

Reagovat
plechi

Baníček jede!!§

Reagovat
smazaný uživatel

Baník to má letos ošéfovaný, Lička je zkušenej kluk .

Reagovat
plechi

Werner byl největší posila!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nelži, vždyť zatím pro Baník za 3 kola jenom 4 červený karty, 2 penalty a jeden gól z ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě ho rozhodčí řežou, svině jedny pruhovaný!

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne, jejich skvělá obrana dostala góla, i když je Libe v devíti.

Reagovat
plechi

hahaha...

Reagovat
plechi

co vy by ste dali za náš ÚTOK

Reagovat
smazaný uživatel

15 míčů Umbro

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde krásně vidět, jak začíná být konkurence nervozní.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, jen jsem realisticky zhodnotil, co bysme vám dali za váš útok, který vůbec nepotřebujeme, jelikož útočníků máme dost. Pápá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel zcela vážně - fajn, dali ste dokupy slušnej útok, ale pro nás nemá cenu kupovat z něj byť jediného hráče. Za 15 míčů bysme si je asi vzali, jinak jsou nám k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

+ odmávaný "neofsajd" Bohemky v úvodu zápasu...

Reagovat
Kily

pudil kopl otepku a dostal červenou kartu, já bych pudila nakopal do prdele, proti bohemce byl absolutně tragickej a měl jít dolů už po prvním poločase, dneska tohle. Dostane trest, pak bych ho nechal sedět, ta reprezentace mu až moc stoupla do hlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

No on už proti Spartě stál za takovou tu hnědou hmotu, kterou umisťujeme do záchoda. Fakt že tohle Liberec zrovna teď potřebuje.

Reagovat
Slejdy

to me poser ten banik ... liberec jeste dostane tak ze 3 kousky

Reagovat
HOST*

to se jim to hraje proti deviti

Reagovat
plechi

gol padl ještě proti 11 a karty přišly až v závěru poločasu... Otepka celkem řádí!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že na něj bude na podzim nejméně 5 červených karet a tři penalty.

Reagovat
plechi

A je to 2:0

Reagovat
HOST*

a je tu desatej gol sezony no po trech kolech parada

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bysme měli Liberci konečně uvolnit toho Holeňáka, teď mě seřval kámoš, že prej kvůli nám spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

A nedáme sázky - odvolaj Zacha dnes nebo až zítra? Zázrak jestli se udrží ještě do příštího kola.

Reagovat
HOST*Parker

Jakej je kurz?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k okolnostem 1:1...

Reagovat
smazaný uživatel

Až v pondělí, nový trenér bude Ščasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sčasný by chtěl posily, to se vedení Liberce nebude líbit. Proto se na ně už v létě každej zkušenej trenér vysral. Ale teoreticky to možné je, otázka jestli to není jen zbožné přání libereckých fandů.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta byla.

Dvě červené oprávněné.

Otepka je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Si říkal, že vám rozhodčí ubližujou, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez do díry.

Reagovat
smazaný uživatel

Utřel jsi slzy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano utřel jsem slzy....smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

No možná by sis měl přečíst svá slova po utkání s Mostem

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by sis zajít k očnímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem v zimě, díky za starost, mami. A o co jsem tě žádal si už udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, k očnímu jsem tě přeobědnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám, že se tam potkáme a ne že se budeš vymlouvat, že brečíš kvůli něčemu v oku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jak už jsem psal, brečím smíchy.

Z tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že sem vykouzlil úsměv na tvé tváři, v tom případě pak brečíš kvůli kvůli Baníku, což je dobrá zpráva, jelikož jsem měl opět pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Otepku jsem chtěl v zimě do Slavie, škoda že nepřišel, s ním by jsme podle mě ten titul udrželi. Ale teď už by nám byl k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul, nebo že by nám byl k ničemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Že by vám byl k ničemu. Na vlastní oči jsem si opět připomenul co dokáže a byly to velké věci. (Bazaly mu tleskaly ve stoje). Takový hráč není v žádném týmu GL k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by jsme ho dali? Máme Volešáka, Belaida a navíc dost zápasů odehrajeme ve středu zálohy ve složení Tavares - Švec. Navíc můžeme využít i Šmícu. Nemáme pro něj zkrátka místo a pochybuju, že by jsme za něj dali 8 milionů, to je na nás moc.

Reagovat
HOST*

Héj já to chtěl napsat dřív. Teď to vypadá jak kdybych to odkoukal

Reagovat
HOST*

Mají Tavarése, Costu, Volešáka a na Defenzivního středa Švece

Reagovat
smazaný uživatel

Costa si nejspíš moc nezahraje. Nemá fyzičku a je často zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi slepý - k něčemu by byl v zimě, teď je opravdu k ničemu. Podívej se na Sraltu, jak to dopadá, když se koupí kupa hráčů na stejný post. Vy ste Otepku taky nekoupili, doku byl Lukeš zdravej. Proč asi? Bingo, byl by vám k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid - podprůměr. Volešák - šedý průměr. Tavares - jiný post. Švec - jiný post.

Vy tři co jste na mě reagovali, pochopili jste to trošku jinak, kvalitou Otepka jasně převyšuje Belaida i Volešáka, proto si myslím, že po výkonností stránce by vám hodně pomohl. Ale ano, teď jeho nákup (díky nákupu těch průměrných hráčů) nepřichází v úvahu.

Lukeš to je narozdíl od těch vašich rádobý tvůrců hry, jiná káva...

Reagovat
smazaný uživatel

Švece a Tavarése počítám jako defenzivní záložníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid - neviděl si, nemůžeš hodnotit

Volešák - nadprůměr, věřím že se ještě pod KJ vypracuje

Tavares se Švecem tam mohou hrát, protože nehrajeme jako týmy pod Večeřou, tedy s klasickým špílmachrem

Kolikrát si loni viděl Otepku v celém zápase, nebo snad hodnotíš jenom podle dnešního zápasu, který byl navíc více jak poločas proti devíti?

Reagovat
smazaný uživatel

Volešák je lepší než Otepka, alespoň loni to bylo jednoznačné...

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře? Otepka byl v Příbrami jediný fotbalista, vždycky byl hodně dobrý, když nastoupil na Bazalech, vždy to pro nás zavánělo průserem. Z jeho přímých kopů se klepu ještě teď.

O tom, zda je lepší jak Volešák snad nebudeme polemizovat - je mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro měl špatné, ale o Otepkovi nebylo slyšet celou sezonu, možná jen když někde zase vyvedl ten svůj průser. Jarda to řekl jasně - "ligu nám prohráli ti nejzkušenější" .

Reagovat
smazaný uživatel

Jardovy řeči jsou pěkně alibistické. Ligu totiž prohrál sám Jarda.

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, Jarda je slušněj chlap. Jednu dobu jim ani nemohl posílat výplaty, většinu sezony je nechával žít v nejistotě, co bude s klubem, ale jinak se o to Jarda v sezoně 06/07 celkem dobře staral...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt jeho, tak o fotbale v Příbrami nikdo neví, dal do toho kupu prachů. Můžeme se do něj navážet, že je to mafián, má jít sedět až do smrti a smrdí korupcí jako kupa dalších. Ale co se týká podpory fotbalu, tak nelze nic moc vytýkat. Když to srovnáš s tou kupou jinejch necenášů, tak patří k těm lepším.

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr na záchranu měli, základní platy dostávali, za ty výkony bych jim však stejně jako on radši nic nedal a ještě je vymáchal v Litavce. S Otepkou v čele...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda ho má rád, nezanevřel na něj kvůli jedné sezony, která celé Příbrami nevyšla....

Jarda má dlouhodobou paměť a nezapomíná, co Ruda pro Příbram v minulých letech udělal, a že toho nebylo málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim byl určitě lepší, na jaře oba slaboučcí. Volešák usnul na vavřínech, Otepka to měl těžké s těma nekopama v Příbrami...

Reagovat
smazaný uživatel

Když se na něm nechali oba vykartovat...

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nebude náhoda, že si mi neodpověděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak ti mám odpovědět, aby to bral jako plnohodnotnou odpověď. Byl nejlepší hráč zápasu, dokazoval to od první minuty a hlavně - nehrál celý zápas, dvacet minut před koncem odešel. Že se na něm nechali vykartovat dva hráči Liberce, o něčem svědčí. A to jsem se ještě nerozplýval nad jeho pohyblivostí, citem pro kombinaci, přehledem a krásnými pasy a sem tam těmi jeho známými kulišárnami.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo odpovědět, že soudíš podle dnešního zápasu. Kvůli té velké pohyblivosti předpokládám odešel už v 70. minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Já narozdíl od tebe nesleduju Gambrinus Ligu od sezony 2006/07. Jinak bys věděl, že nelze hodnotit jen podle jedné z celé Příbrami zpackané sezony. Jak velký je to hráč, nám ukázal i v letech minulých.

P.S: Když byl minulou sezonu tak slabý, proč se o něj zajímala o titul bojující Slavia?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano odešel v 70. minutě. S týmem měl do zápasu s Libercem jen dva tréninky. Fyzicky by ale celý zápas s prstem v nose dal, ale Karel Večeřa si usmyslel, že ho vystaví bouřlivé ovaci tribun, která jeho debut a hlavně výkon jistojistě ocenila.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem myslel, že pro ovace se střídá 3-5 minut před konce. Ať to derivuju, integruju, cokoli, tak mi to 3-5 minut nedává...

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 3:1 proti devíti nebyl důvod proč Rudu nestřídat a nenechat si zahrát jiné. Zvláště když měl Ruda (podruhé opakuji) za sebou jen dva tréninky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal se vystřídat sám, protože nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímali jsme se proto, že na trhu nikdo jiný nebyl, navíc se znal s mladším Jarolímem, to se nám dost hodilo. Má vynikající standartky, ve kterých jsme byli slaboučcí. V minulých letech nám ukázal, že je to skvělý hráč, ale taky je pravda, že dát 8 milionů za zanedlouho 34letého hráče, který strávil celou kariéru v provinčních klubech, to může snad jenom Baník. Ale pořád to asi bude lepší kšeft než Bolf, to je pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

To mluvíš o dnešku?

Reagovat
smazaný uživatel

A to ani nevíte, že třetí branka Baníčku padla po ofsajdové akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí vás zase poškodili, napište ČT, ať propustěj žlutýho, černej prej už dostal padáka

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, jaký je mezi námi rozdíl? Já jsem smutný, ty brečíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto sem chtěl, ať si přečteš svá slova po zápase s Mostem. Tohle je jejich parodie. Chápu, že tě to štve, ale proto jsi se měl před týdnem mírnit.

Reagovat
smazaný uživatel

wectore, ty celej jsi parodie

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nějak brzo, obvykle se vracíš až ráno .

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem nikam nešel

PS: nakonec, není co slavit. Výhra 2:1 nad Zlínem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten Poštulka vyváděl při tom gólu?

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl jsem, mám jiný starosti (příjemný)

Reagovat
smazaný uživatel

Opakuješ jednu a tu samou věc dokola a nejhorší na tom je, že se o žádné brečení nejednalo, nýbrž o pravdivé shrnutí všech podstatných fakt, které se udály na Bazalech.

Že si to náš Slavík wector zazpíval po svém, je však věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Á, už je to tu opět, spanhle alias "brečíš ty, já si oprávněně stěžuji" a jeho poslušný pejsek Jiřík. Spanheli, teď jedna otázka na ano nebo ne: přiznáš ten fakt, že letos zatím vedete statistiku pomoci od rozhodčích? Zatím to vypadá na jasné ne vzhledem k tomu, jak si nejen ty, ale spousta fandů Baníku stěžujete na rozhodčího kvůli jednomu mači.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti s jistotou neřeknu, protože takovou statistiku nemá po ruce. Ale na jejich nepřízeň si rozhodně nemůžu stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, aspoň že to zpětně přiznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

nějak se vám to kupí. Ale co, loni vás řezali ...

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem se obával, že nám ještě uznají jasnou ofsajdovou hlavičku Rajtorala. To už bych se fakt hambou propadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zápasy Mostu pomalu kandidujou na to nejzajímavější v lize

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak oni jsou hodně techničtí, cizinci ale neplní taktiku..

Reagovat
smazaný uživatel

Dáááávid Kalivoda Gól kola pánové.

Reagovat
HOST*

slavie jede

Reagovat
smazaný uživatel

A Dřížďal na dlouho dojezdil

Reagovat
HOST*

Adamec =idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se, nasere, máme Hubáčka.

Reagovat
HOST*Sickboy

Gól kola dal Procházka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Lejsal se prý opět předvedl. Asi zase psal smsku .

Reagovat
smazaný uživatel

Se vlastně dá sázet i po telefonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sme si nějak chtěli vzít příklad ze Sparty a hrát na jeden poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň že Dřížďal je OK.

Reagovat
Slejdy

pro vyhru AS ŘÍM .. ja vedel ze oni to zvladnou ... parada .. super start do sezony ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si konečne po rokoch pozriem v telke ligový zápas svojho obľúbeného českého mužstva. Tuším si aj vsadím jednotku, veď keď remizovali v Liberci, toto by sa mohlo vyhrať.

Reagovat
Slejdy

1

Reagovat
HOST*Vincent

jaký to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

naprd ale keby som vedel popredu, že Olomouc ma za trénera toho z Bohemky, tak jednotku nedám. Inak futbal : toho posledného nažltlého smajlíka nedám len z úcty ku klubu.

Reagovat
HOST*

Ale nechte teho...až přijede Baníček a Teplice na Strahov,tak dostanou takovej nářez,že se z toho budou vspamatovávat do konce ligy ...a mistr bude SLAVIA!!!Titul se po 11 letech vrátí do správných rukou

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

V lize nemá co dělat a dneska měla prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Na chvíli vedete ligu a už ti z toho jde hlava kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Cožeto?

Reagovat
smazaný uživatel

Že už tu rozhoduje, kdo v lize nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vážně blb, o ničem nerozhoduju a je to můj názor a stojím si za tím, že Bohemka na ligu nemá. Tak co do toho pleteš Baník?...

Reagovat
HOST*

Banik je podle tebe uz mistr ne , vsak oni venku vyhravat nebudou, doma jsou v laufu, ale venku budete polovicni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blb si možná ty, najednou tu házíš takový závěry, jak kdyby ti narostla křídla... Bohemka pokud vím do ligy nakonec postoupila jen díky výkonům ve 2. lize, takže tam má co dělat. Když mám použít tvou logiku, tak můžu říct, že tam nemá co dělat Liberec, protože má míň bodů a hraje příšerně.

Reagovat
smazaný uživatel

I ten Liberec, který podle tebe hraje příšerně, Bohemku ve vzájemném zápase jasně přehrával, neznalče.

Bohemka v 2. lize nemá co dělat. - smiř se s tím.

Reagovat
smazaný uživatel

To musím souhlasit, patří do první.

Reagovat
smazaný uživatel

Překlep.

Samozřejmě patří do první - A třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši už to nehul... Přehrávat nepřehrávat - rozhodující je porazit.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

měla prohrát, hrála tragikomicky.. sice ani Olomouc nebyla zrovna přesvědčivá, ale aspoň tam šly vidět náznaky fotbalovosti

Reagovat
HOST*

njn po fotbalovy strance na to nemaj a kdyz se jim souper vyrovna v bojovnosti tak jsou v p....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

přesně..

Reagovat
HOST*1860

zatim neoohrozene za postupem..

Reagovat
HOST*

no konecne spriznena duse , vypada to dobre, ale tedv Opave to bude teprv zkouska

Reagovat
HOST*1860

plzen jedna simulantska.. ostuda prvni ligy, prave kvuli takovymto tymum ma ceska liga svou povest..

Reagovat
smazaný uživatel

Antisemiti, nejdřív se trochu vzdělejte

Když se někteří rowdies Sparty dozvěděli, že Slavia vyhrála v Amsterdamu, zaskandovali prý své oblíbené „Jude Slavie!“ Říká se, že u nás je antisemitismus slabý, a pokud, tak skryt na dně dušiček. Rozum velí, říkal tatíček Masaryk, zakázat si tuto temnou vášeň. Na Letné ratio zřejmě chvílemi neporoučí. Tudíž tam občas antisemitismus leze jako šídlo z rudého pytle. Zvlášť se mu daří v souvislosti se sešívaným dresem.

Dav frustrovaný vlastním neúspěchem vyřídil si svou ubrečenou zlobu se Židy. Tak už je tomu od faraonů. To, že si to vybraní sparťané po Arsenalu zopakovali i v zápase se Zlínem, svědčí o prostomyslné vzpurnosti. Však víte: řeknete dítěti, že se něco nesluší, a ono padne na záda a na just ječí.

Skandování sparťanského kotle o židovských slávistech je však nejen nevkusné, ale i groteskní. V dávném živočichopisu fotbalových fandů, v Mužích v ofsajdu, popisuje Karel Poláček dialog Emana Habáska st., Žižkováka, s panem Načeradcem, Židem. Habásko: „Já dycky slyším, že páni vod tý vaší víry drží se Spartou, kdežto křesťani sou víc nakloněni Slavii.“ Načeradec: „Chcete říct, že já jakožto Žid měl bych bejt při Spartě. No to zas dovolte! Já vím, že moc Židů jde za Spartou. Já zůstanu věrnej pěticípý hvězdě.“

Z textu staré knihy vyplývá, že historicky je spíše Sparta „Jude“, když už se dopustíme hnusu. Kdyby ona nevyrovnaná část fans Sparty se pilně vzdělávala (jak činí většina Židů) a četla knihy z dějin kopané, nejen že by se třeba i naučila rozumět fotbalu, ale navíc by svými pokřiky nepůsobila trapně.

zdroj: MfD

Reagovat
HOST*

pekny a to je vsechno?

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda bude, až jim kvůli tomu ukončí zápas, kontumují to a napaří milionovou pokutu, jak si vymyslel svaz. Samozřejmě to pak bude vina ubrečené Slavie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele