GAMBRINUS LIGA - 7. KOLO

24.09.2005, 17:12, aktualizováno 26.09.2005, 20:08
Aktuality
Sparta je v krizi a dokumentuje to i zápas s Baníkem, který na Letné prohrála 0:2. Tříbodový odstup v čele si stále drží Liberec, který porazil Blšany, druhé Teplice vyhrály v Brně, to potřetí za sebou dostalo gól v nastavení. Třetí je po výhře nad Jabloncem Mladá Boleslav, na čtvrté místo se tříbodovým ziskem v Mostě dostala Olomouc.



Tabulka:
1. Slovan Liberec761014:419
2. FK Teplice751111:616
3. Mladá Boleslav741215:1213
4. Sigma Olomouc740311:1112
5. Marila Příbram732212:1011
6. Vysočina Jihlava73137:910
Sparta Praha73137:910
8. Siad Most730411:99
9. FK Jablonec730413:139
10. Slavia Praha723211:119
11. Viktoria Plzeň72238:88
12. Baník Ostrava72239:118
13. Tescoma Zlín72148:107
1. FC Slovácko72148:107
15. Chmel Blšany72146:147
16. 1. FC Brno70347:113



Autor: Petr Starý

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kollr půl roku mimo

Psal to tu už tady někdo, jestli jo tak sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, to je docela sila, jeste ze mame plnohodnotnou nahradu v podobe Juna

Reagovat
smazaný uživatel

Vráťa šoula Lokvenc se taky může brát za plnohodnotnou náhradu

Reagovat
smazaný uživatel

Útok Slepička - Jun, se z toho tulipáni zeser..

Reagovat
sansiro

Baníček nejlepší u nás, Baníček nejlepší u nás!!!! Sparta - Baník 0:2!!!!!!!!!!!!!! KING BANÍK !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
PJ

No mam takovej pocit že na Spartě by dneska vyhrálo i béčko Blšan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Prostě jsme lepší

Reagovat
Shevchenko

Sparta..? buzerantu parta!

Reagovat
HOST*

konečně ti spartani dostali na prdel. FCB.Jedině Baniček

Reagovat
HOST*jampadampa

Super výhra. Potupená spartička

Reagovat
smazaný uživatel

na spartě jsem byl a je mi z toho smutno, oba dva týmy tragický výkon, i když baník hrát nemusel protože dobře poznal že to byla sabotáž. Veškerá snaha sparty VŽDY končila tři metry před vápnem nebo na ofsajdové linii. Bylo to divadýlko. Doufám že Křéťa napaří hustý pokuty a mě za to vrátí vstupný. Nejtragičtější Blažek, Petráš, Poláček, Slepička, Došek, Kisel

Reagovat
smazaný uživatel

No a právě tohle se mi nezdá. Proč by Hřebíka sabotovali ti, které do týmu přivedl a kteří mají místo v základu jisté. Ale je to jedno. Ten hnusnej plešatej teoretik, kterej ve své kariéře nezažil úspěch potáhne pryč .

Hřebík ven!!!

My chceme Spartu!!!

To, co jsem v pesledních měsících se Spartou zažil, to se snad ani nedá popsat: hnus, ponížení, stud - ty byly moje pocity při pohledu na Nagela nebo na antihru, kterou ordinoval hráčům

Po vyhazovu Hřebíka to sice bude chvíli trvat, ale Sparta zase bude tou správnou Spartou a to Spartou VÍTĚZNOU.

Sparta forever

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem na tom zápase byl, bylo to jednoznačné

Reagovat
HOST*Lee

No já jsem tam sice nebyl, ale příjde mi to nějaké divné... Vždyť Libe jím tím zase utekl o další tři body. To se jím taky může stát, že ligu nevyhrajou. Buď jsou úplně padlí na hlavu, nebo je Sparta prostě z formy.

Reagovat
HOST*

Co to kecáš? Jak nezažil úspěch ? a co to tažení LM - na to jsi zapoměl? s reálem 2:3 a tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě přijdou 3 dobrý zápasy, jako nějaký obrovský úspěch? Úspěch je pro mě víc, než 3 zápasy a zbytek bída, hrůza, děs a utrpení . Ale to je diskutabilní a každej si o tom myslí svoje.

Já prostě chci, aby Sparta byla nedostižná v lize, hrála koukatelnej fotbal a v LM hrát stále o postup ze skupiny. Ten tým má potenciál tohle splnit, to mi nikdo nevymluví . Chci jen to, co bylo vždy na Spartě považováno za normální standart. Chci moc?

Reagovat
HOST*

No a v loni za Franty Straky v LM ti to připadalo jako standard? Jinak vyhrávat ligu už nebude tak snadné jako kdysi to je ti asi jasné. a srovnávat to s minulými roky podle mě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že situace ve Spartě je nevyřešitelná. Obě strany zašly moc daleko. Hráči svůj nesouhlas dali nejevo a ať si každý říká co chce, utkání s průměrnou Ostravou bylo vypuštěný. Hráči nezačnou hrát dokud tam bude Hřebík a prostě se s ním asi už neusmíří, ale na druhou stranu když už se vedení odhodlalo k něčemu takovému, jako je vyhazov Poborskýho, těžko Hřebíka te´d po pár prohranejch zápasech vyhodí. Já jen doufám, že se situace co nejdříve vyřeší a Sparta ještě aspoň stihne zabojovat o titul (i když ani já tomu moc nevěřim)...

Reagovat
HOST*jampadampa

No Sprata těch zápasů vypouští nějak moc ne? . Slovácko, Brno, Libe, Baník, otřesný výkon z Ajaxem. To všechno jako hráči podle tebe bojkotovali? Prostě místo abys uznal, že jsou z formy tak ty raději budeš tvrdit že to vypouštějí Vždyť Kisel, Slepička a spol. hrajou o místo v sestavě a nemají nic jisté. Pokud nebudou hrát co se od nich čeká tak příjdou jiní a to oni dobře vědí. Navíc to prohlášení hráčů Sparty jak požádali trenéra aby zůstal úplně popírá, že stojí za Poborákem. Oni to jako hrajou na obě strany? Nebo jak to mám chápat?

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že jsou v nějaké formě, ale prohrát takhle s tragickou Ostravou? Ti noví hráči asi drží s kolektivem...Ale možná ne všichni, vždyť i Poborský řekl, že kromě jednoho hráče stojí za ním celá kabina Sparty...

Reagovat
HOST*

No ale teď se postavila celá kabina za trenéra. Blažek si podle mě pěkně šlape po jazyku. Když říká že stojí za Karlem a potom podpoří v téže větě trenéra. To se na mě teda nezlob ... Jeden hráč který je proti snad nemůže změnit mínění celé kabiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek řekl,že kabina bere vyhození Poborského jako nešťastný tah vedení.Nikdo ho nikdy neobhajoval za jeho výroky o Hřebíkovi.Myslím si že pan Křetínský je absolutně mimo.Hráč se dá umravnit i jinak než vyhazovem.Navíc teď, když není ve Spartě nemohou nijak ovlivnit jeho plat, který mu asi neplatí Budějice.

Reagovat
HOST*heitel

Sparta na to prostě nemá, ať žije Slavie!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pridám pohľad zo zahraničia :

Podľa mňa Hřebík má plus, že je zásadový a rieši veci po svojom-tak je to nakoniec normálne.

Na druhej strane, trochu neodhadol situáciu a neuvedomil si, že na to , aby svoje ciele dosiahol, potrebuje Poborského na svojej strane a nie proti sebe.Poborský je totiž u vás ojedinelá postava a asi jediný špičkový svetový hráč ligy.Má veľké slovo a veľký vplyv, navyše spravil veľa pre Spartu.Možno zašiel ďaleko-to ja neviem, ale viem, že Hŕebík si naložil viac ako unesie.

Nehovorím, čo je správne a čo nie, ale realita je taká, že v Sparte ísť proti Poborskému je istá smrť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele