GAMBRINUS LIGA - 6. KOLO

19.09.2005, 00:35, aktualizováno 19.09.2005, 22:48
Aktuality
Liberec poprvé ztratil body, ale drží neporazitelnost - v Ostravě remizoval 1:1, byť vyrovnával až v nastavení. Sparta nezlomila prokletí stadiónu v Uherském Hradišti a se Slováckem prohrála opět 0:2. Mladá Boleslav překvapivě zvítězila v Olomouci, Jablonec přehrál rozjetou Příbram, Slavia porazila Zlín, Jihlava vyhrála nad Mostem, Brno remizovalo v Blšanech, Teplice otočily zápas s Plzní.


Slavia Praha - Baník Ostrava   0:0

Spartě se v posledních vzájemných zápasech odehraných na hřišti Slovácka vůbec nedařilo a tak v sobotu odcestovala na jih Moravy s cílem přerušit tuto černou sérii. Útok na výhru ale oznámil i trenér Slovácka Molnár. Kouč Sparty Hřebík se musel obejít bez zraněných Sivoka a Slepičky, na poslední chvíli mu do marodky přibyl také záložník Zelenka kvůli střevním potížím. Do základní sestavy Slovácka se poprvé dostal Maďar nigerijského původu Sowunmi, který byl dříve na testech ve Slavii, ale neuspěl.

Diváci, kteří odpoledne přišli na stadion Slovácka, určitě nelitovali. Hrál se poměrně dobrý fotbal, ve kterém nebylo o šance nouze. Žádná šance se ale i díky dobrým výkonům obou gólmanů v prvním poločase neujala. O největší rozruch se tak postarala až poslední pětiminutovka první půle. Nejprve se domácí ve 42. minutě dožadovali penalty po souboji Sowunmiho s Lukášem, rozhodčí Jech ale pokutový kop neodpískal. V pokračující akci pak Ivana trefil břevno. V poslední minutě poločasu pak přišla zřejmě největší šance první půle - Sowunmi šel sám na branku a chtěl se pokusit gólmana Blažka přelobovat, jeho pokus mu ale vůbec nevyšel a míč se po jeho velmi nepřesném pokusu pomalu dokutálel za hrací plochu několik metrů od Blažkovy brány.

Druhý poločas začal pro domácí nejlépe jak mohl - gólem do sítě Sparty. Ivana se po individuální akci dostal na hranici šestnáctky soupeře a tvrdě vypálil, jeho ránu Blažek vyrazil před sebe, tam ale číhal výborně postavený Sowunmi a hlavičkou míč o zem dorazil do prázdné branky.

Prakticky okamžitě po rozehrání mohla Sparta vyrovnat, z bezprostřední blízkosti ale na Drobisze nevyzráli po Matušovičově centru postupně Došek s Kyselem. I po prvním gólu pokračoval svižný fotbal se šancemi na obou stranách, další důležitý moment se ale dostavil v 65. minutě, kdy ve vlastním pokutovém území zahrál rukou domácí obránce Šuškavčevič, penalta se však nepískala.

V závěru zápasu, kdy se očekávalo, že hosté dostanou Slovácko pod závěrečný tlak, se ale dostavil druhý gól v Blažkově bráně. Ordoš z pravé strany centroval, k míči se dostal Lička a vystřelil - jeho ránu ovšem Blažek vyrazil pouze před sebe a Malárovi nedělalo sebemenší problém dopravit míč za brankovou čáru. Pro Spartu tedy zůstává stadión Slovácka nadále zakletý a série špatných výsledků proti soupeři z jihu Moravy pokračuje.

"Vytvořili jsme si sice převahu, ale v prvním poločase jsme strašně málo stříleli. Snažili jsme se kombinovat, ale domácí obrana hrála velmi agresivně. Slovácko spoléhalo na rychlé protiútoky, které se nám v prvním poločase dařilo zastavovat," komentoval Hřebík.

"Byli jsme dobře připraveni na zápas takticky, všichni naši hráči ze sebe vydali maximum. Hráli jsme disciplinovaně a neotvírali jsme prostory soupeři. Proto byl první poločas méně zajímavý, neboť chyběl brankový efekt. Nepočítal jsem s tím, že se nám hned po přestávce podaří tak rychle dát branku. Zápas byl zajímavý, neboť jsme hrozili protiútoky. Sparta si nevytvořila drtivý tlak a akce řešil s přehledem brankář Drobisz," uvedl Molnár.


FK Jablonec - Bohemians 1905   0:0

S jednoznačným cílem konečně vyhrát cestovali fotbalisté moravské metropole do Blšan. Své cíle začali naplňovat už od úvodních minut střetnutí. Prvním důkazem útočných snah hostů byla 4. minuta, kdy šli Švancara spolu se Zelenkou sami na gólmana Daňka. Švancara ale zvolil přihrávku na Zelenku, kterou blšanský gólman vystihl, a celá akce tak vyšla vniveč. Nezakončenou akcí se ale hosté nenechali odradit a jejich útočná smršť pokračovala i nadále, v 6. minutě se z hranice šestnáctky opřel do míče kapitán Brna Siegl, jeho střela ale naštěstí pro Blšany pouze orazítkovala tyč Daňkovy branky. Několik minut nato z výhodné pozice hlavičkoval Zelenka, tentokrát ale branku těsně netrefil. V 16. minutě pak musel trenér Kotrba poprvé sáhnout ke střídaní, když zraněného Baláže vystřídal Horejš. Zhruba po půlhodině zápasu se začaly síly na trávníku vyrovnávat, což bylo zřejmě způsobeno dvojím střídáním Blšan ve 32. minutě. Místo Šelichy a Hottka nastoupili Střihavka a Polodna. Skóre se poprvé měnilo až ve 44. minutě a k radosti domácích fanoušků to bylo do sítě Václavíkovy branky. Po chybě brněnské obrany se k míči dostal Devátý a obloučkem přehodil brněnského gólmana.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy se změnami v sestavě. Trenér Kotrba stáhl Horejše, který na hřiště nastoupil po čtvrthodině hry za zraněného Baláže, a poslal místo něj útočníka Mezlíka. Blšanský lodivod Bílek nechal v kabině Dirnbacha, místo kterého nastoupil Horáček.

Během první desetiminutovky se pak stalo něco, na co brněnští fandové nejsou zvyklí. Svěřencům trenéra Kotrby se totiž podařilo otočit zápas, což už se Brnu nepodařilo doopravdy hodně dlouhou dobu a sám trenér Kotrba označoval právě toto jako za jednu z největších slabin Brna. Dílo započal v 46. minutě Švancara. Na začátku celé akce byl střídající Mezlík, který nahrál do uličky Černému, a jeho střílený centr umístil Švancara za záda brankáře Daňka. Hlavní postavou 55. minuty byl opět brněnský forvard Švancara, tentokrát to byl on, kdo parádně vyslal Mezlíka a ten bez problémů přehodil domácího gólmana.

Domácí se od otočení výsledku marně pokoušeli vytvořit si tlak, Brňané však chytrou hrou kontrolovali zápas ve středu pole a nedovolovali blšanským hráčům vytvářet si šance. V 89. minutě sáhl kouč Kotrba k taktickému střídání a na místo Švancary poslal na hřiště Simra. V té době to už vypadalo, že si Brno konečně připíše svou první výhru v letošním ročníku Gambrinus Ligy. Opak byl ale pravdou, fotbalistům Brna se opětovně podařilo šokovat své příznivce, když podruhé za sebou inkasovali vyrovnávací gól v nastaveném čase, který je stál výhru. Tím, kdo domácím zajistil dělbu bodů, byl útočník Střihavka, který si nejlépe naběhl na jeden z vysokých centrů ze středu pole, které Blšany v závěru zápasu praktikovali.

"Podle průběhu hry je to pro nás výborný výsledek. V první půli bylo na hřišti jen jedno mužstvo, ve druhé jsme se sice zlepšili, ale Brno bylo pořád lepší. Ovládalo střed hřiště a dostávalo se do koncovky. Že jsme z toho mála dokázali dát dvě branky, to je malý zázrak," uvedl Bílek

Bohužel to byl náš typický zápas, nebo alespoň jeho konec. Navíc první střela na naši branku znamenala gól a druhá vyrovnání. To jsou momenty, které mužstvo psychicky velice srážejí. Já ale musím vidět i chyby. Před druhou brankou jsme mohli míč odehrát úplně jinak. To jsou rány do vazu, které si dáváme sami. Jsem velice zklamaný. Byli jsme lepší, měli jsme dost šancí a zase si nevezeme tři body," komentoval Kotrba.


Sigma Olomouc - 1. FC Brno   0:0

Po úspěšném čtvrtečním vstupu do Poháru UEFA přivítala Slavia v neděli na Strahově celek Zlína, kterému se letos zatím příliš nedaří. I do dnešního zápasu ale svěřenci trenéra Jarolíma bez několika zraněných hráčů - Švece, Holeňáka, Suchého a Gedeona.

První velká šance se dostavila v 15. minutě a byla z kopaček hráčů Slavie. Z pravé strany centroval Krajčík, na jehož centr si naběhl Vlček, jeho hlavička na protější tyč však jen velmi těsně minula brankovou konstrukci. Zlín si šance prakticky vůbec nevytvářel a útočení tak bylo na sešívaných. Další zajímavá akce se zrodila v 33. minutě, když po Fořtově hlavičce vystřihl nůžky Piták, jeho rána šla ale nad.

Gólově se domácí prosadili ve 45. minutě, kdy se v pokutovém území nejlépe zorientoval Fořt a napálil míč k levé tyči. Pro Slavii to byl vůbec první gól v letošní sezóně, který se podařil vsítit některému z útočníků.

I po poločasové přestávce byla Slavia výrazně lepším mužstvem a svou rapidní převahu mohla potvrdit v 55. minutě, Švento ale z velmi výhodné pozice unáhleně přestřelil. O další tři minuty později hlavičkoval z malého vápna Hrdlička, ani on ale branku netrefil. Nevyužité příležitosti se domácím mohly vymstít o dalších šest minut později, kdy si po velkých zmatcích v slávistické šestnáctce málem srazil míč do vlastní branky Zábojník.

V poslední dvacetiminutovce začali hrát aktivně i hosté ze Zlína a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Další zajímavý moment přišel v 75. minutě, kdy hlasatel oznámil mizernou návštěvu v podobě 2414 diváků.

V závěru se pak Zlín uchýlil ke klasické taktice - nakopávání balónů z hlouby pole až do šestnáctky soupeře - vyrovnání to už ale hostům nepřineslo a Slavia si tak připsala tři body.

"Zlín vycházel hlavně z defenzívy, tušili jsme, že budou chtít využít naší únavy a udržet co nejdéle příznivý stav. Naštěstí jsme dali branku, pak jsme hned měli další výbornou příležitost. Bohužel jsme své vedení nepojistili dalším gólem, závěr mohl být mnohem klidnější a bez nervozity. Získali jsme potřebné vítězství, další ztrátu jsme si už nemohli dovolit. Výhra je cenná i v tom, že přišla v utkání, kdy se nám ne všechno vydařilo. Udrželi jsme čisté konto v druhém zápase za sebou, ani to se nám dříve nevedlo," konstatoval Jarolím.

"Věděli jsme, že Slavii nečeká po pohárovém zápase v týdnu lehký duel především fyzicky, chtěli jsme proto co nejdéle udržet bezgólový stav s tím, že v druhém poločase budeme mít navrch. Bohužel jsme inkasovali v nastaveném čase a nevyrovnali, odjíždíme bez bodů," řekl Blaha.


FK Teplice - Sparta Praha   0:0

Po nečekaném debaklu minulý týden v Příbrami, kde domácí Olomouc utrpěla porážku 0:3, si chtěli domácí napravit reputaci proti týmu Mladé Boleslavi. Hostům se ale v minulém kole také nedařilo - prohráli doma s Teplicemi, i když byli lepším týmem.

Po víceméně klidné úvodní čtvrthodince se na Andrův stadion dostavila obrovská smršť. Nešlo ale o žádnou průtrž mračen, nýbrž o gólovou smršť. Vše odstartovali domácí hráči v 16. minutě - Melinho vymyslel parádní přihrávku na Onofreje, který z pravé strany pokutového území přeloboval gólmana Millera.

Vyrovnání ale na sebe nenechalo dlouho čekat, v 19. minutě střílel Kulič, jeho tvrdou střelu brankář Lovásik ještě stačil vyrazit, proti dorážce Holuba však již byl bezmocný. A to nebylo ze strany hostů daleko vše - Ve 23. minutě zahrával Čáp roh, který našel Víta a ten hlavou otočil vývoj zápasu. A aby toho nebylo ze strany mladoboleslavských málo, svoje vedení za pár minut ještě pojistili. Ve 27. minutě po chybě Pečnika vystřelil Kysela a jeho povedený lob skončil za zády domácího gólmana. Trenér Uličný na šokující vývoj zápasu zareagoval ve 30. minutě, když na hřiště na místo Pečnika poslal Rýdela.

I nadále ale pokračovaly šance hostů, Kysela ani Holub však další akce gólově nezakončili. Ve 35. minutě Čáp dokonce nastřelil břevno. Olomouc si prakticky žádné šance nevytvářela.

Ani ve druhém poločase domácí nepředvedli zlepšenou hru a hosté bez problémů hájili stav utkání. Dramatický závěr zápasu ale předznamenala 83. minuta, kdy Olomouc po faulu Matějovského kopala penaltu, kterou Hudec proměnil. Mladá Boleslav už si ale výhru pohlídala a z Olomouce si tak odvezla cenné tři body. Naopak s Olomoucí to momentálně vypadá zle, dvě utkání za sebou inkasovala tři góly, uvidíme, jestli v nastolené bilanci hodlá pokračovat i příští kolo, kdy zavítá do Mostu.

"Kluci chtěli ve druhém poločase utkání alespoň zremizovat, ale na soupeře jsme už neměli. Nemáme tak silné mužstvo, aby dohnalo dvoubrankový náskok soupeře. Celkově byl soupeř velice kvalitní a vyhrál zaslouženě," konstatoval Uličný.

"My jsme se na Olomouc speciálně připravovali - má totiž sílu v ofenzívě. Šmerda uhlídal Melinha, Matějovský stačil uhrát střed hřiště a výborně nám zahráli oba stopeři," řekl Uhrin.


Viktoria Žižkov - Slovan Liberec   0:0

V souboji nováčků byl po dosavadních výsledcích v lize mírným favoritem tým Mostu. Kouč domácích, Večeřa, ale uvedl, že právě v duelu dvou ex-druholigových celků by jeho tým chtěl uspět a zároveň si tak připsat první výhru doma v první lize. Naopak Most se v tomto zápase chtěl pokusit poprvé bodovat na hřišti soupeře.

Celý zápas nakonec rozhodla jediná trefa, který vzešla po akci z kopaček domácích. Rozhodující okamžik zápasu se dostavil již ve 14. minutě, kdy Heide pronikl po pravé straně, a na jeho centr si nejlépe vyskočil Perniš a svým gólem tak i stanovil konečnou podobu výsledku.

V prvním poločase si Jihlava ještě několik příležitostí vytvořila, všechny šance na zvýšení ovšem zahodila. Ve druhém poločase se už domácí zaměřili spíše na obranu a bránění výsledku. Aktivita tak spadla na Most a ten se gólově prosadit nedokázal.

"Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Dali jsme rychlý gól, což nám hodně pomohlo. Tohle nám právě v těch minulých zápasech proti Příbrami a Liberci chybělo," uvedl Večeřa.

"Věděli jsme, že to budeme mít v Jihlavě hodně těžké. Domácí se po minulých porážkách s Příbramí a Libercem už museli doma bodově chytit," řekl Bičovský.


Viktoria Plzeň - Tescoma Zlín   0:0

Po famózním a nečekaně dobrém vstupu do sezóny cestovali příbramští fotbalisté do Jablonce s cílem navázat na úspěšné výsledky z předchozích kol. Minulé kolo doma vyškolili loni čtvrtou Olomouc a tím zřejmě donutili domácí Jablonec k speciálním předzápasovým tréninkům.

Zápas začal velmi svižně a už v 6. minutě padl první gól. Po Huškově dlouhém a přesném nákopu se k míči dostal Šenkeřík, ten odcentroval na Klapku a ten napodruhé umístil míč za záda gólmana Pařízka. I po vstřelené brance byli domácí lepším mužstvem a svůj náskok mohli i zvýšit. V 19. minutě ale nejdřív Pařízek vyběhnutím zamezil samostatnému nájezdu dvojice jabloneckých hráčů, v 26. minutě už ale této hrozbě čelil, Šenkeřík ale své sólo zakončil střelou mimo brankovou konstrukci.

Druhý gól zápasu se ale podařil vsítit hostům, ve 40. minutě skóroval Buryán po chybě domácího brankáře Špita, který podklouzl a nabídl tak příbramskému fotbalistovi stoprocentní šanci.

Stejně jako úvod první půle ovládli jablonečtí úvod i té druhé. V 53. minutě prošel agilní Šenkeřík prakticky celou obranou Příbrami a jeho následný centr uklidil do branky Formánek. Tři minuty nato se prosadil sám autor prvních dvou gólových akcí Šenkeřík - jablonecký hráč atakoval gólmana Máchu při odkopu, míč ho trefil a odrazil se přímo do brány.

Dva inkasované góly během tří minut Příbram dostatečně šokovaly a soupeř se jen ztěžka zmáhal na odpověď. Po několika minutách se hosté vzpamatovali a vytvořili si tlak, který trval prakticky až do konce utkání, gól už ale vstřelit nedokázali.

"Podařilo se nám v úvodu druhé půle dát dva góly, jaké se často nevidí. Samozřejmě to byly šťastné góly, ale i k situacím, jaké jim předcházely, je potřeba protivníka určitým způsobem donutit," uvedl Rada.

"Byl to velice dobrý a vyrovnaný zápas, který měl grády a náboj. Rozhodlo sportovní štěstí. My jsme po celé utkání s domácími drželi krok a do poslední minuty jsme se prali alespoň o zkorigování výsledku. Myslím, že Jablonec si v závěru hodně oddechl. Dali jsme si prakticky dva vlastní góly, což vývoj zápasu hodně poznamenalo," konstatoval Tobiáš.


FK Mladá Boleslav - Siad Most   0:0

Dosud bez ztráty bodu ligou procházející Liberec zavítal do Ostravy a každopádně ho čekal těžký zápas. Trenér Lavička navíc musel díky zdravotním problémům postrádat Ančiče, Holendu a Hodúra.

V úvodu byl lepším týmem právě Liberec a vytvořil si několik nebezpečných šancí, gólman Ostravy Raška však vždy se štěstím zasáhl. Ve 29. minutě se navíc po ojedinělé akci nečekaně trefili právě domácí a gól navíc pocházel z kopaček libereckého fotbalisty. Janů si nerozuměl s brankářem Čechem, do celé situace se vmotal Rajtoral a po jeho ataku si Janů srazil míč do vlastní sítě.

Po změně stran to byl opět Liberec, kdo diktoval tempo hry a vytvářel si šance, gólově se ovšem prosadit stále nedokázal. Další překážka v cestě za vyrovnáním se navíc objevila v 84. minutě, když byl Košťál za svůj zákrok na Metelku vyloučen.

Naneštěstí pro Ostravu si ale zřejmě fotbalový bůh pamatoval momenty z nastaveného času minulého kola v Brně a v 92. minutě odpískal rozhodčí Jiřík penaltu ve prospěch Liberce. Tu bez problémů proměnil Zápotočný a zařídil tak, že ani po šesti kolech nenašel Liberec svého přemožitele.
br> "Liberec měl asi čtyři gólové situace, my jsme šli šťastným gólem do vedení. O to krutější je, že v poslední minutě inkasujeme hloupý gól. Zkušenější mužstvo by už asi gól nedostalo a zápas by lépe dohrálo po taktické stránce," konstatoval Hapal.

"Chtěli jsme hrát aktivně a z tohoto pohledu jsem spokojen. Jediným minusem bylo, že jsme nedokázali dotáhnout dost střeleckých příležitostí ke gólovému efektu. Podstatné ale je, že i po nešťastném zaváhání v obraně jsme byli dostatečně aktivní a uměli vystupňovat tlak," řekl Lavička.


SK Kladno - České Budějovice   0:0

Pondělní televizní dohrávka 6. kola Gambrinus Ligy nabídla duel Teplic s nováčkem z Plzně. Teplice minulý týden vstoupily víceméně úspěšně do Poháru UEFA, když doma remizovali s Espanyolem Barcelona. Výhra nad Plzní tak byla pro svěřence trenéra Marečka prakticky povinností. Plzeň už ale letos několikrát předvedla, že je týmem, se kterým se musí počítat.

První gól zápasu se překvapivě podařilo vstřelit hostům. Po Barteskově rohovém kopu z 27. minuty sklepl Vágner míč Fillovi a ten zamířil přesně a poslal tak Plzeň do vedení.

Zřejmě klíčový moment celého zápasu se dostavil v 36. minutě, kdy gólman Plzně Mucha z odkopu namazal teplickému útočníkovi Maškovi, který s ním směřoval přímo na bránu. Po přetahované s obráncem Zakopalem nakonec oba zmiňovaní hráči spadli a rozhodčí Adámek posoudil celou situaci jako nedovolený zákrok plzeňského zadáka. Udělil mu žlutou kartu a jelikož to byla už jeho druhá v zápase, vytáhl Adámek i kartu barvy červené.

Po vyloučení nastoupil drtivý tlak Teplic, který trval až do konce prvního poločasu, vyrovnání ale nepřinesl. Obraz hry se podle očekávání nezměnil ani ve druhém poločase a Teplice neustále dobývaly branku Plzně. Gólový zásah se nakonec dostavil až v 81. minutě po velmi sporném momentu - Hunal nejvýše naskočil na rohový kop a poslal míč směrem na bránu. Míč se odrazil od pravé tyče a doputoval až do náruče gólmana Muchy. Podle rozhodčího ale na své pouti přetnul brankovou čáru a Teplice se tak mohly i přes četné protesty plzeňských radovat z vyrovnání.

A aby toho nebylo pro statečně bojující Plzeň málo, v nastaveném čase přišli i o bod. Po Sabouově stříleném centru ze vzdálenosti několika metrů si míč do vlastní sítě nešťastně srazil Knakal.

Pro zajímavost je ještě dobré dodat, že hlavní rozhodčí tohoto duelu, Adámek, si od delegáta ČMFS, který zápasu přihlížel, vysloužil nejhorší známku 6. kola.

"Teplice byly lepší, proto vyhrály. Ke sporným momentům se nebudu vyjadřovat. To je věc rozhodčího a jeho svědomí," komentoval Michálek.

"Měl jsem ze zápasu obavy, po poháru je to vždycky těžké. Jsem moc rád, že jsme vyhráli,“ prohlásil Mareček.


Tabulka:
1. Slovan Liberec651012:416
2. FK Teplice64119:513
3. Mladá Boleslav631213:1110
4. Marila Příbram631210:810
5. Sparta Praha63127:710
6. Siad Most630311:79
7. FK Jablonec630312:119
8. Sigma Olomouc63039:119
9. Slavia Praha62229:98
10. Viktoria Plzeň62138:87
11. 1. FC Slovácko62138:97
12. Vysočina Jihlava62136:97
13. Chmel Blšany62136:127
14. Tescoma Zlín62048:106
15. Baník Ostrava61237:115
16. 1. FC Brno60336:93


Autor: Jan Werner

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čo sa deje so Spartičkou? Žeby Hřebík už finišoval? Myslím, že k vyhadzovu už nemá ďaleko-stačí ešte raz posadiť Poborského na lavičku a Kájo to zariadi sám

Reagovat
HOST*Filip

Je to smutné kolik se tady tropí povyku kolem toho že někdo jde v průběhu utkání po mizerném výkonu na lavičku přitom všude jinde ve světě je běžné že když to ani hvězdám nejde jdou dolů. Kurva mě ta Česká povaha tak sere!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak ty zpravy ohledne Poborskyho stridani sou ucelovy aby se vyhrotila situace a mohlo se o cem diskutovat :) A pochopitelne aby se prilozilo pod kotylek v zalezitosti dalsiho Hrebikova setrvani u Sparty :) Nic jinyho v tom nehledej :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, asi to tak bude.Čo sa deje v zákulisí českého futbalu ale i klubov, to my ťažko zistíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže máme tu duel Sparta-Baník, môj tip je 74 zranených

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele