GAMBRINUS LIGA - 27. KOLO

16.05.2005, 22:52, aktualizováno 17.05.2005, 20:04
Aktuality
Naše nejvyšší fotbalová soutěž se nám pomalu, ale jistě, chýlí ke konci, ale pořád je ještě o co hrát. Slavia po domácím propadáku s Budějovicemi zavítala do Příbrami, čtvrtá Olomouc hostila druhé Teplice a klíčový záchranářský souboj se hrál v Blšanech, kam zavítaly České Budějovice. Již jistý mistr Sparta pak přivítala stále o záchranu bojující Brno.


Slavia Praha - Viktoria Žižkov   0:0

Jak již bylo řečeno a každému je známo, Slavia v minulém kole nečekaně zaváhala se o záchranu bojujícími jihočechy a výrazně si tak zkomplikovala boj o vytoužené druhé místo. I Příbram ale má o co hrát, v minulých dvou kolech prohrála v Teplicích a doma s Brnem a od sestupu ji před sobotním utkání dělily jen čtyři body. Oba týmy postihly výrazné změny v sestavě, všechny vynucené. Za Slavii nemohli hrát vykartovaní Holeňák, Gedeon a Bejbl, dále pak Švec, který je na turnaji s reprezentační devatenáctkou a konečně také nemocný Koloušek. Příbrami kvůli karetním trestům chyběli Otepka, Lesák a Penner a kvůli reprezentačním povinnostem v devatenáctce také Rajtoral. Od začátku zápasu tak ve slávistickém dresu dostali šanci mladíci Studík a Suchý.

Úvod zápasu byl velmi vlažný a prakticky se ani nebylo na co dívat. Pokud si však některý naivní divák myslel, že je to pouze klasické počáteční oťukávání, mýlil se. Oba týmy očividně sázely na to nedostat první gól a tomu podřizovali hru. Výsledkem pak byla hra především ve středu pole, se spoustou nepřesností a minimem šancí. Po jedné z ojedinělých šancí Slavie mohl před koncem prvního poločasu otevřít skóre Fořt, nikým nekrytý ale hlavičkoval jen do břevna, od kterého se míč odrazil ven ze hřiště.

Největší šance domácích přišly až ve druhém poločase. Nejprve po Studíkově šanci promarnil v 65. minutě dobrou příležitost Mendy a minutu před koncem normální hrací doby ten samý hráč nastřelil břevno. Rozhodnutí zápasu nakonec přišlo až v nastavení. Po Vlčkově střele v šestnáctce domácích, byť nechtěně, zahrál rukou Čupr a nařízenou penaltu Kuka bezpečně proměnil.

"Dokážu se vžít do pocitů domácích, je to pro ně hodně kruté. Ruka tam byla, záleží pak, jak to posoudí rozhodčí," uvedl Jarolím. "Já bych nic takového nepískl už jen z citu pro hru. Nehraje se o lízátka z poutě, ale o ligové body. Byla to nesmyslná penalta," prohlásil Tobiáš.


Bohemians 1905 - Sparta Praha   0:0

Tento sobotní duel představoval zápas dvou týmů, které již byly smířeny se svým osudem v letošní sezóně. Šance Opavy na záchranu už byly před tímto zápasem už pouze v teoretické rovině a po neúspěchu Liberce v semifinále Poháru ČMFS ztratil tým zpod Ještědu šanci na pohárovou Evropu.

Překvapivě to byli hosté z Opavy, kdo se jako první ocitl v šanci. Po nepovedeném odkopu gólmana Čecha se k míči dostal Zeher, ale vůbec netrefil branku. Po zmiňovaném vyřazení Liberce z domácího poháru se hojně spekulovalo na téma, zda bude či nebude kouč Griga odvolán. V případě neúspěchu v zápase s Opavou však byla více než pravděpodobná první možnost. Stop spekulacím ale vyslovil už ve 14. minutě ve formě hrající Kisel, který při centru Tomáše Janů vyskočil nejvýše a otevřel skóre. Ve 22. minutě měla Opava další stoprocentní šanci, když šel sám na Čecha Kiša, gól ale nedal. Nevyužitou šanci hostů domácí opět potrestali. Po ose Papoušek - Polák - Kisel poslední jmenovaný přesně zakončoval a poslal Liberec do dvougólového vedení. O chvilku později, ve 37. minutě, následovala další tutovka hostů, ale Zeher po pěkné individuální akci opět zakončil nepřesně.

Ve druhém poločase už tolik fotbalové krásy vidět nebylo, Opava se do šancí nedostávala a Liberci zřejmě pohodlný dvougólový náskok stačil. Jediná výrazná šance Opavy tak byla střela Kiši v 67. minutě, která ale, v tomto zápase již tradičně, skončila těsně mimo. Gólový účet zápasu uzavřel v 84. minutě střídající Hološko po Pospíšilově přihrávce. V samém závěru pak ještě další dvě vyložené šance spálili Hološko a Kisel, který útočil na hattrick. Liberečtí fanoušci, o kterých se v týdnu také hodně mluvilo, poté co někteří z nich napadli na autobusové zastávce fanoušky Slovácka a několik z nich skončilo v nemocnici, se tentokrát prezentovali transparentem s nápisem "Nechceme sparťana kapitánem a kdo sní o Spartě, ať táhne", čímž naráželi na přestup Petra Lukáše, který v létě zamíří právě na Letnou.

"Petr tu odvedl čtyři roky poctivé práce a je to vůči němu nespravedlivé. Je z toho teď v kabině celý špatný. Diváci mají právo na svůj názor, ale tímto Liberci škodí," komentoval celou záležitost Griga. "Kdyby měla Opava to, co si uhrála na hřišti, bylo by to jiné mužstvo. Dokážu se do její situace vcítit a je mi líto, že asi sestoupí z ligy," uvedl domácí trenér po zápase na adresu soupeře. "Chtěli jsme liberecké mužstvo trochu potrápit, podařilo se to jen částečně. Na stoprocentní šance to bylo 3:3, ale my jsme žádnou neproměnili," konstatoval Palička.


1. FC Brno - Baník Ostrava   0:0

Pět bodů dělilo před tímto zápasem Zlín od patnáctého, sestupového, místa. Zato Jablonec už sezónu pouze dohrává a prakticky mu už o nic nejde. Výhra by tedy více pomohla domácím a protože Jablonec nevyhrál již šest zápasů v řadě, papírovým favoritem zápasu byl právě domácí Zlín.

Z počátku se domácímu celku dařilo vytvářet si převahu, což bylo především výsledkem útočně laděné hry. Hned v první patnáctiminutovce měl Zlín velký počet vyložených šancí, trestuhodně však nedokázal proměnit žádnou z nich. Jablonec se v první půli do šancí prakticky nedostal, jeho hra byla dost defenzivně laděná. Zlín si územní převahu udržel až do odchodu do kabin, gól však vstřelit nedokázal.

Druhý poločas začal ve stejném tempu jako ten první - Zlín si vytvořil převahu, měl šance a oproti prvnímu poločasu i přitvrdil svou hru, zatímco Jablonec vyčkával a čekal na chybu domácího týmu. A to se vyplatilo. V 64. minutě se po Šenkeříkově centru z levé strany hlavou prosadil Klapka a gólman Kořínek lovil míč ze sítě poprvé. Minutu na to se zrodila akce velice podobná té předchozí - centroval opět Šenkeřík, tentokrát na nabíhajícího Michálka, který Kořínkovi nedal šanci a parádně ho obstřelil. Na 3:0 mohl v 80. minutě zvyšovat Loučka, ale stoprocentní šanci zahodil. Z následné akce domácích se už mohli fanoušci Zlína radovat, trefil se Koubský a utkání zdramatizoval. Vyrovnat však už Zlín nedokázal a Jablonec se tak po sedmi zápasech může radovat z výhry.

"V první půli jsme se tlačili dopředu, vypracovali jsme si i střelecké situace, ale žádná nebyla gólová. Do druhého poločasu jsme šli se stejnou taktikou doplněnou zabezpečenou obranou. Bohužel jsme v tomto směru zklamali. Pustili jsme Jablonec do první střelecké situace, hned jsme z ní dostali branku a vzápětí druhou. Chtěli jsme výsledek zlomit stejně jako v zápase s Brnem. Dali jsme sice kontaktní branku, ale vyrovnat se nám nepodařilo," uvedl Hapal. "Zlínu se stejně jako nám na jaře nedaří, přesto jsme měli ze soupeře respekt. V prvním poločase jsme toho příliš nepředvedli, ale po změně stran byl zápas zajímavý. Podařilo se nám zužitkovat dva protiútoky, dobře jsme i bránili," řekl Rada.


České Budějovice - FK Teplice   0:0

Pokud by se měl z 27. kola vybrat nejnudnější zápas, byl by to určitě právě duel mezi Mladou Boleslaví a Drnovicemi. Oba týmy se dostaly do klidnějšího středu tabulky a sestup jim už s největší pravděpodobností nehrozí.

O tomto zápasu lze jen těžko psát nějaký komentář, když vezmeme v potaz, že za celý zápas vystřelily Drnovice na bránu gólmana Millera pouze třikrát a domácí ohrozili drnovického Bureše dokonce jen jednou. Všechny pokusy navíc mířily přímo do náručí gólmanů a tak paradoxně největší šancí zápasu byla střela drnovického Holuba z 75. minuty, která jen těsně minula pravou tyč domácí branky. Vzruch pak vyvolala ještě 88. minuta, když drnovický zadák Víšek dostal po druhé žluté červenou kartu. Bojovnost v tomto zápase nelze upřít ani jednomu mužstvu, nic víc ale k vidění nebylo a oba týmy si tak připsaly bod po bezbrankové a "zasloužené" remíze 0:0.

"Věděli jsme, s čím soupeř přijede. Bránil v podstatě v deseti lidech a proti tomu se nám pokaždé hraje špatně. Dneska nám šlo o hodně a bylo to vidět," řekl Uhrin. "Pořád hrajeme o záchranu, každý bod je pro nás dobrý. A zvlášť ten z Mladé Boleslavi. Vždyť tady minule prohrála i Sparta a my jsme sem přijížděli s velkým respektem," konstatoval Mazura.


FK Jablonec - Sigma Olomouc   0:0

Přímý souboj o záchranu spolu sehráli fotbalisté Blšan a Českých Budějovic. Ohněm prošly oba tyto kluby už minulé kolo. Pro Blšany byla jakousi generálkou na tento zápas výhra v Opavě, Budějovice minulé kolo dokázaly vyhrát na hřišti o pohárové umístění bojující Slavie. V případě výhry Blšan by domácí klub velmi výrazně posílil naděje na záchranu, naopak výhra hostů by znamenala postup o dvě příčky dopředu a nechali by za sebou právě Blšany a Brno.

Gólový účet zápasu mohla otevřít hned první střela na branku hostů, která přišla již v 1. minutě - Nachtmanovi se "nepovedl" centr a zakroutil se pod břevno Filipkovy branky, ten však stačil míč vyboxovat. Očekávaný nápor Blšan v úvodu střetnutí se ale nedostavil. Do dalších střeleckých příležitostí je hosté pustili až těsně před poločasovou přestávkou, kdy ale své šance promarnili Střihavka a Šelicha.

Ve druhém poločase začalo přibývat šancí na obou stranách. Blšanský brankář Chvalovský si první vážný zákrok připsal v 57. minutě po hlavičce Chlebka. S postupem času také přibývalo nervozity na obou stranách, z čehož plynula velká spousta nepřesností. V 73. minutě měl domácí celek další velkou šanci na vstřelení úvodního gólu, ale Vorlovu teč po Müllerově přímém kopu k pravé tyči si Filipko parádně pohlídal. Tato velká šance také předznamenala nápor Blšan v poslední čtvrthodince duelu. Po dalším povedeném Vorlově centru nejprve Střihavka orazítkoval břevno, chvíli poté odkopával z brankové čáry Homoláč po Devátého ráně. V městě, tedy spíš vesničce chmelu ale přece jenom vypukly oslavy. Běžela 92. minuta zápasu, když se po menším závaru před českobudějovickou brankou dostal míč k pár metrů před šestnáctkou stojícímu Šelichovi, který z voleje prostřelil vše, co mu stálo v cestě a zařídil tak Blšanům veledůležité tři body.

Bylo to hodně vydřené a musíme si radost užít, ale třicet bodů záchranu nezajistí. Pokud bychom ale i v dalších zápasech dokázali tak nadšeně bojovat jako v druhém poločase, bylo by to s námi dobré," prohlásil Bílek. "To není možné, v devadesáté minutě kopeme roh a místo toho, abychom to tam ukopali, tak se soupeř dostane k naší brance a rozhodne. Dnes jsme se až příliš přizpůsobili hře domácích, kteří to na zdejším stadionu umí dokonale," konstatoval Cipro.


FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň   0:0

Po vydařeném domácím utkání proti Ostravě si Brno brousilo zuby i na Spartu a věřilo, že by poprvé v historii samostatné české ligy mohlo na jejím stadiónu získat alespoň bod. "Zázrak" se však nekonal. Poté, co Sparta v minulém kole zaváhala v Mladé Boleslavi, pohrozil šéf Křetínský, že pokud se bude podobný výpadek opakovat, budou padat pokuty. Navíc slíbil fanouškům, že jakousi omluvou za zmiňovaný výpadek bude právě zápas s Brnem a už před začátkem zápasu tak bylo jasné, že to Brno nebude mít v Praze vůbec jednoduché.

A také nemělo. Sparta měla po celý zápas převahu, kterou poprvé gólově zužitkovala ve 31. minutě, kdy vstřelil Jun další ze svých klasických gólů, tento by se ale s přehledem dal označit za jeho nejjednodušší v letošní sezóně a možná vůbec v prvoligové kariéře. Po přímém kopu Poborského hlavičkoval Johana a přímo na brankové čáře dorazil míč do brány právě Jun. Jedinou vážnější šanci ve své šestnáctce musel řešit gólman Blažek, který se do sparťanské klece vrátil po zranění. Bylo to po závaru ve 44. minutě, míč, na který si naskočil, neudržel v rukou a nabídl tak Brňanům šanci k vyrovnání, zůstala ale nevyužita.

V 55. minutě přišel druhý gól Sparty, kdy se po Medunově přihrávce prosadil Poborský. Domácí pak už Brno k ničemu nepustili a zápas tedy skončil poměrně jasnou a zaslouženou výhrou Sparty. Zajímavý incident se ale ještě odehrál v 88. minutě, kdy nervy pukly kouči Hřebíkovi a na rozhodčího zařval po jednom z dalších neodpískaných faulů "To si snad děláte prdel!" To ovšem uslyšela čtvrtá rozhodčí Damková, vše nahlásila hlavnímu Jahodovi a ten Hřebíka vykázal na tribunu. Vše bude mít ještě dohru před disciplinární komisí.

"To poslední slovo jsem neměl říkat," litoval svých slov po zápase sparťanský trenér. "Když chcete uspět na Spartě, musíte si věřit, musíte pro to něco udělat a šance, které máte, se stoprocentní úspěšností proměnit. Nic z toho se nestalo, proto jsme zaslouženě prohráli," konstatoval trenér Kotrba.


Siad Most - Slovan Liberec   0:0

Karty byly před tímto důležitým zápasem rozdány zcela jasně. V případě výhry Olomouce by zůstala druhá Slavia, za ní pouze díky horším vzájemným zápasům Teplice a na tuto dvojici by Hanáci ztráceli pouze dva body. Remíza by posunula Teplice o bod na druhé místo před Slavii a o pět před Olomouc. Výhra Teplic by pak znamenala tříbodový náskok před Slavií a sedmibodový na Olomouc. Ani není třeba dodávat, že na výhru si dělaly ambice oba týmy, jde o hodně. Trenér Uličný už před zápasem prohlašoval, že nic jiného než výhru nebere.

Jeho bojovnou náladu ale určitě velmi nahlodala už 2. minuta střetnutí, když si za olomouckou obranu zaběhl Verbíř a z úhlu z levé strany soupeřovy šestnáctky prostřelil Vaniaka, který si na míč ani nesáhl. Vyrovnání na sebe ovšem nenechalo dlouho čekat, domácí fandové se mohli radovat ve 12. minutě, kdy po zmatku v pokutovém území Teplic nejdříve Bednář promáchl, ale Babnič, kterému se míč následně dostal, už byl přesný. Po zbytek prvního poločasu si Olomouc vytvořila poměrně stálou územní převahu a Teplice k ničemu nepouštěla. Možná to také bylo tím, že hosté po inkasovaném gólu začali na hřišti působit hodně rezignovaně.

Nastavený trend ze strany Olomouce pokračoval i ve druhém poločase, šok ale přišel v 62. minutě - Rilke poslal skvělý centr na Szaba a ten famózně zakončil do růžku Vaniakovy branky. Olomouc se poté pustila do mohutného náporu, který zaslouženě gradoval gólem. Vaniakův dlouhý odkop od branky se dostal až před šestnáctku Teplic, kde Radův odkop šťastně odrazil zpět Bednář a míč přeletěl překvapeného brankáře Poštulku. O minutu později už Olomouc vedla - po rohu zaváhal Poštulka při vyběhnutí z branky, což hlavou potrestal Babnič a poslal Olomouc do trháku. I poslední slovo v zápase patřilo olomouckým fotbalistům, konkrétně Špiláčkovi, který si však nešťastně srazil míč do vlastní sítě po rohu Teplic. Další gól už tento nadmíru dramatický závěr zápasu nepřinesl a oba soupeři se tak rozešli smírně.

"Byli jsme určitě po většinu utkání lepší, jenže nevyvarovali se zbytečných chyb a dvakrát museli dotahovat. Nakonec jsme ale o body přišli letos už skoro tradičně - vlastním gólem," konstatoval Uličný. "V konečném účtování může být bod dobrý a každý viděl, jak moc dnes domácí šli za vítězstvím. Naší chybou ale bylo, že jsme polevili v koncentraci po prvním gólu, navíc za stavu 2:1 jsme mohli vstřelit uklidňující gól," uvedl Mareček.


SK Kladno - Tescoma Zlín   0:0

Generálka na finále Poháru ČMFS se v pondělí v rámci ligové dohrávky odehrála na ostravských Bazalech. Ostrava už má pouze teoretickou naději probojovat se do evropských pohárů z ligy a Slovácko stále bojuje o udržení prvoligové příslušnosti i pro další sezónu.

Domácím se skvěle povedl nástup do utkání, už ve 13. minutě se Ostravané radovali, když Pospěch gólově zakončil Žůrkovu přihrávku. Po půlhodině hry to už bylo 2:0, tentokrát se Žůrek prosadil individuálně. Dostal se do nájezdu, jeho první střelu gólman Drobisz ještě stačil vyrazit, proti dorážce však již neměl nárok. Hostům ze Slovácka se ale stav podařilo korigovat ihned po rozehrávce, když se ve 33. minutě gólově prosadil Jarolím. Inkasovaný gól podlomil sebevědomí hráčů Baníku a Slovácko si postupně tvořilo převahu a to jak územní, tak herní. V koncovce si ale hosté příliš rady nevěděli a obrovské šance spálili Dostálek, Ordoš a Jarolím.

Zlomové momenty zápasu se tak ke slovu dostaly až v nastaveném čase. Nejdříve Polách zastavil Pospěcha až těsně před brankovou čarou a neproměnění tento šance hosté trestali. V 96. minutě se ujal Nezmarův přímý kop, který lízl některého z hráčů Baníku a doputoval na opačnou stranu branky, než na kterou skákal gólman Raška.

"Po zbytečných chybách jsme vypracovali trestný kop před naší šestnáctkou a nakonec z toho byl gól. Škoda, že už nad rámec signalizovaných čtyř minut, které se měly nastavovat," prohlásil Jarabinský. "Za výkon ve druhé půli jsme si bod zasloužili. Měli jsme řadu šancí, ale nakonec to tam spadlo až v závěru," řekl Molnár.


Tabulka:
1. Sparta Praha27204352:2164
2. FK Teplice271211432:2547
3. Slavia Praha27137736:2546
4. Sigma Olomouc27126931:3142
5. Slovan Liberec27129640:2339
6. Baník Ostrava27910833:3137
7. FK Jablonec2799926:2636
8. 1. FK Drnovice27881127:2732
9. Mladá Boleslav27612926:3130
10. Chmel Blšany27791123:3530
11. Tescoma Zlín276111026:3429
12. Marila Příbram27771325:3928
13. 1. FC Slovácko27912627:2127
14. 1. FC Brno27761424:3927
15. České Budějovice27661525:3424
16. SFC Opava27591324:3518



Autor: Jan Werner

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V podstate mi je jedno,kto vypadne,ale teoreticky to môže byť aj Mladá Boleslav,a to by sa mi teda moc nepozdávalo.Videl som ich dvakrát a vždy hrali pekný futbal.

No a hore-asi radšej Teplice,ale to len preto,nech to nie je všetko v Prahe,je to aj lepšie pre váš futbal.

Reagovat
Xavi

Škoda, že sestoupí Opava a asi Budějovice, protože obě města by si prvoligový fotbal určitě zasloužila! Zato Blšany snad nespadnou nikdy

Reagovat
exmafie

Blšany a Drnovice bych z ligy vyrazil hned,při pomyšlení,že by třeba náhodou vyhráli domácí pohár a reprezentovali český fotbal v UEFĚ se mi zvedá žaludek...

Reagovat
PJ

Moje řeč, tohle prostě nemá v lize co dělat... Moc rád bych aby to Budějky zvládly, ale když tak koukam na tabulku, vidim to blbě

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad chyba těch větších a bohatších klubů, že nedokážou z ligy vyřadit Blšany nebo Drnovice... A vaše názory bych bral jako diskriminaci malých měst...

Reagovat
PJ

Ono to bohužel dost vypovídá o úrovni našeho fotbalu, když se liga hraje i na vesnicích

Reagovat
smazaný uživatel

No to je pravda, vemte si ze Drnovice po tech financnich problemech byly uz ve treti lize a hned prvni sezonu postoupili do druhe ligy a hned na to zpatky do prvni, coz vazne o lescem svedci :) Ty Drnovice byla nazorna ukazka toho, ze na ten tym z vesnice nemela ta velka spousta klubu z druhe a treti ligy.

Reagovat
HOST*Kuchta

V lize je tan,kdo si jí vybojuje.A když Opava nebo Budějky hrajou ho*no,tak logicky spadnou do druhý .Proč by se nemohla hrát liga na vesnici?

Reagovat
smazaný uživatel

Som veľmi rád,že ligu bude hrať na rok Most.Trénera Bičovského som videl dokonca i hrať,bol to veľký hráč,no a som zvedavý,ako sa v lige ukážu "dôchodci" Horst Siegl a Jirko Novotný.-keď teda ostanú v Moste.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče, já jenom koukám

O naší lize máš fakt dost velkej přehled (na to, že nepatří k těm lepším v Evropě). Chválím

Taky byly doby, kdy jsem vaší ligu hodně sledoval. Bylo to v době, kdy Košice získaly tituly. Dost jsem jim fandil, protože to vypadalo, že se tam tvoří konkurenceschopný a perspektivní mančaft. Pak ale odešli Rezešové a bylo zle. Teď už to nesleduju, protože nám už bohužel nejdou vaše TV. Ani nevím proč, ale asi 2 roky zpět se nám to nějak rozkurvilo , zrní to a nedá se na to koukat

Ještě jsem dost přá Bardějovu, Rimavské Sobotě, Kobě Seněc a světe div se i největším rivalům Košic - Tatranu Prešov. To byly mě hodně sympatické mančafty (ani nevím proč)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ťahá ťa to smerom na východ.Teraz je to tam v úbohom stave.Prešov je na vypadnutie z druhej ligy,Lokomotíva Košice hrá piatu,FC Košice zaniklo,Bardejov bieda a Rimavská má nábeh na vypadnutie do druhej ligy.Dobre hrajú akurát Ličartovce v druhej lige-to je dedina pri Košiciach.

Inak keď to nesleduješ,o nič neprichádzaš,úroveň futbalu klesá,takisto záujem divákov.

Jedna veta k tým Rezešovcom:je pravda,že to na chvíľu pozdvihli,ale cena bola privysoká.Bolo to totiž spojené s privatizáciou a praním špinavých peňazí cez šport,takže to nemohlo dlho trvať.Spravila sa eufória,vysokánske platy a potom klub padol,podobne ako Slovan a skoro aj Trnava.

Takže som ti to tu v krátkosti zhrnul a ušetril ti čas i nervy pri sledovaní slovenského futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem o ideály o úrovni vaší ligy přišel už při jejím sledování. Já neříkám, že naše (CZE) liga je nějaká extra, ale některé zápasy v tý vaší mě fakt dostávaly . Kloudná akce tak 2x až 3x za zápas, jinak nákopy, mizerný nasazení, prostě hrůza. Někdy jsem si myslel, že sleduju nějakej župní přebor. A ještě něco. Do toho tak nevidím, ale proč má Inter Bva tak málo fandů? Vždycky, když jsem na to koukal, tak neměl víc než 1000 diváků a někdy dokonce jen pár set . Mě se zdálo, že hrál asi nejlepší fotbal u vás a diváci žádní

Reagovat
smazaný uživatel

S tým Interom je to tak nejak historické-vždycky tam chodilo málo ľudí.V Bratislave celkove chodí málo ľudí na futbal,napriek tomu ,že má pol milióna ľudí.

Nájdu sa aj u nás dobré zápasy,ale je toho pramálo.Nesmieš to totiž brať moc vážne,lebo inak ťa zaručene trafí šľak.Treba to pozerať v kľude,pospať si pri tom a na konci pozrieť,ako to skončilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele