GAMBRINUS LIGA - 14. KOLO

11.11.2006, 19:31, aktualizováno 13.11.2006, 19:32
Komentáře a souhrny
Sparta přehrála Olomouc a po roce a půl se vyhoupla do čela tabulky, Liberec totiž vyhořel v Teplicích a prohrál 0:3. Třetí je Boleslav, když ukončila sérii porážek a zdolala Most. Slavia zvítězila ve Zlíně, Kladno si snadno poradilo s Brnem, které dohrávalo v devíti, Slovácko po pěti porážkách veze bod z Příbrami, Budějovice remizovaly s Ostravou, Jablonec porazil Plzeň.


Tabulka:
1. Sparta Praha1485116:529
2. Slovan Liberec1484220:728
3. FK Mladá Boleslav1491422:1428
4. Slavia Praha1474321:1225
5. FK Teplice1464425:1722
6. České Budějovice1464417:1822
7. FK Jablonec1456316:1421
8. 1. FC Brno1456311:1121
9. Baník Ostrava1454520:1919
10. Viktoria Plzeň1445515:1817
11. SK Kladno1452715:2117
12. Siad Most1435617:2214
13. Marila Příbram1426611:1712
14. Sigma Olomouc1433811:2012
15. Tescoma Zlín142488:1810
16. 1. FC Slovácko1413108:206

Příští kolo
01.12.2007
Tescoma Zlín - Siad Most
Viktoria Plzeň - České Budějovice
FK Teplice - Bohemians 1905
Sigma Olomouc - SK Kladno
Viktoria Žižkov - FK Jablonec
Slavia Praha - FK Mladá Boleslav
Baník Ostrava - Sparta Praha
Slovan Liberec - 1. FC Brno


Autor: Petr Starý

Komentáře (58)

Přidat komentář
HOST*John Terry

Jak je možné že se do čela dostal průměrný ligový celek zaprodaný čobolským zbohatlíkům.. Do Prahy na památky do Londýna na Fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

No tak poslední věta platí už docela dlouho. Možná bych geograficky nezůstával tak konkrétní - do Česka na pivo, na fotbal radši jinam...

Reagovat
HOST*Milagros DeLa Rossa

Nejlepší fotbalisti se rodí v Peru to je prostě jednoznačně kdo viděl někdy zápas Peruánské ligy musel žasnout na dokonalostí této ligy je to paráda...je to prostě kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nám vyhrála opět po bídném výkonu, ale což, na slaboučkou, bezbranou, zdecimovanou Sigmu to stačí i s prstem v nose.

Bojím se, že tyto výkony Spartě k titulu prostě budou stačit, Liberec je podle mě fotbalovější, ale bude to mít přetěžké, nemůže si dovolit přijít o dva, tři pilíře základní sestavy, zatímco Sparta i jo, vždyt na lávce mají na české poměry kvalitu at se to někomu líbí nebo ne, nechat sedět na lávce hráče jako Šimák, Lustrinelli a spol, to si může dovolit jen Sparta.

Rychlokvašky jako Mladou Boleslav ty ani nemusím jmenovat, jak nahoru vylétly, tím rychlejí půjdou dolů, minulá sezona byla jedno velké překvapení - i pro ně. Ted to je bída, jestli se dají nějak dohromady a zopakujou skvělé výsledky a fotbal z úvodu ligy, budu jen rád, ale sám tomu moc nevěřím. Ještě si stěžujou na vytíženost, kdyby měli hrát v Premier League tak by na tom hřišti snad dostali infakrt.

Ani na Slavii se nedá spoléhat, , májí výsledky jako na kolotoči, zbytečně ztrácejí body doma s poměrně slabými a odevzdanými mančafty a ostatně na titul nemají po pravdě ani mančaft. Až na Vlčka, Šventa a Latku se mi tam nelíbí nikdo. A Nečas by měl odtamtud co nejrychleji odejít, nebo ho zkurví jako Hrdličku.

Ostatní týmy se tak můžou bít leda o lepší ligový střed. Tragické, Zkorumpované 0. FC Brno sice nepochopitelně až směšně vyhlíží evropské poháry a ještě víc mě rozesmál dotaz ve sportu na kouče Budějovic Cipra "myslíte na evropské poháry?" To je bída, klub, který by se měl na jaře zachranovat vyhraje po haluzi nekolik utkání a už ho pasujou na kandidáta na evropské poháry. Ach jo...

A ted Baníček....CO k němu říct, bída, úvod podzimu jsme zapsali, ale nehráli jsme špatně, dokonce jsme poté začali vyhrávat, jo jo jak jsme porazili Kladno 6:0 tak i já jsem doufal v úspěšnou sezonu, opak je pravdou, po tom zápase už to byla znovu tragédie, hráči nevěděli, co mají hrát, pořádně se nesnažili, potom to tak dopadlo, nesmyslné penalty v posledních minutách nas o hodně připravily...Besta, Bystron mě hodně zklamali. Ale už nastalo k mému překvapení jisté zlepšení, snad v tom budou pokračovat. A ostatně, ty naše lemra nastartovala ta hrozba pokuty a následná výhra proti Bolce a já se po třech letech opět dočkám prosperujicího na jaře vyhrávajicího Baníku. 5-4 místo bych bral. Úvidíme na jaře, pro jistotu tu pro vás napíšu tu otřepanou frázi "ale liga bude ještě hodně dlouhá"

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, na titul už nám chybí 8 b.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, jak po té bídě, co předvádíme hlavně doma, můžeme ztrácet na prvního pouhé 4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

a vo vo vo votom ta naše "liga" je

Reagovat
smazaný uživatel

... a ještě nechápu, jak může být Standa Vlčku v repre. Já mu fandím, je mi sympatický, ale co tam bude dělat. Už je mu přes třicet, gólový spoleh je na něj skoro jak na Fořta (má série, kdy dá gól v pěti zápasech po sobě, pak zas desetkrát za sebou nedá).

Reagovat
smazaný uživatel

Je blbý, že když už má šanci hrát za nároďák, tak je to takhle pozdě. Něco podobného vlastně potkalo Kuldu. Kdybych měl vybírat já, tak vezmu Vlčka nebo Doška, momentálně rozhodně ne Bednáře!

Reagovat
smazaný uživatel

Bednář je stejně zraněný. Doška ani náhodou, ty jeho lokty mu na evropské úrovni budou pískat všude. Tím pádem už v podstatě nezbývá skoro nikdo. Já bych možná zkusil Matušoviče, ale je škoda, že ve Spartě hraje na jiným postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, na Hearts mu prý nepískli ani jeden Něco mi říká, že když na tom zapracuje, tak se ho tam brzy dočkáme. Bruckner ho velmi dobře zná, přemýšlí o něm a Došek to ví. Pro konzervativního Brucknera je ideálním nástupcem Lokvence.

S Matušovičem bych ještě počkal, jestli bude takhle pokračovat, tak klidně může časem vytlačit Yardu Plašila

Reagovat
smazaný uživatel

Yarda Plašil. Když už tam dáváš Doška, tak tam klidně může být i Zb. Pospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeho se ještě nedožiju, nakonec ještě budu Doškovi dělat advokáta Pospěch nedává góly

Reagovat
smazaný uživatel

Pospěch góly sice nedává, ale zase má za sebou co se týče tvorby hry mnohem horší zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě má, nicméně s jeho postavou by se měl prosazovat víc a třeba bych řekl, že co se centrů týče, tak tam je na tom zase líp Libe (Frejlach a Pudl ).

Reagovat
exmafie

Já si pořád nemůžu pomoct, dělal sis s tím Doškem prdel, že jo??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono koho že. Vlček hraje od příchodu do Slavie dobře, možná toho dost zazdí, ale práce pro tým je obrovská, všimni si, že on v 90. minutě sprintuje za čímkoli... Akorát to trochu posral s tou smrtí, i když je to nafouknutý ( před rokem se ukopávali hlavy, že pane Sivok, a neštěkl po tom ani čokl ), tak to neměli dělat.

Nicméně teď koho na útok - Koller nic, ale tomu i tak věřim, že si za repre svý odehraje, jako vždy, otázka jestli už se uzdravil. Baroš nic, Kulič se potápí s Boleslaví a doplácej na úzkej kádr v kombinaci s pohárama, Pospěch nic, Lafata se po tom vzletu u repre nějak kousl ve vývoji. Došek podle mě fakt ne, to už by se mohlo myslet i na Fořta, no, ehm, radši to nechme bez komentáře. Mě momentálně vychází jenom ten Vlček a z Boleslavi hraje dobře Pecka.

Reagovat
HOST*el_cid

sice s tebou na 100% souhlasim, ale jmenuj aspon jednoho golove spolehlivyho ceskyho utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapečku, o Nečasovi nevíš nic. V první řadě mi ukaž, kromě Slavie, českej klub, kterej by měl v současnosti lepší mládež. Ušetřím ti práci - takovej neexistuje.

Jestli chceš srovnání v praxi, tak se podívej, kolik šancí dostávají Janda, Švec nebo Suchý a naopak na to, jak jsou na tom Valenta s Eliášem, kteří se tak rychle pakovali, jen aby byli pryč ze Slavie ( konkrétně 5 a 2 minuty v lize v této sezóně ).

Jseš natolik znalej, aby sis vzpomněl na hráče jménem Jakub Hottek. Chtěl ho po turnaji v Itálii, kde mládež Slavie porážela juniorky špageťáků, ManU, teď nehraje základ ani na blbym Žižkově. Taky potřeboval honem rychle utéct ze Slavie...

Třeba tobě se líbí Latka - udělal po příchodu z Budějic takovejch kiksů, až sme si klepali na hlavu, co mu dali do tašky, že stál 11,5 mega. Kolik minel předvedl Janda a pořád se s nim pracuje ( a je to vidět ), pro další mladý to platí taky. Hrdlička si to posral sám - rychle vylítl až na kapitána U-21, pak si myslel, že to půjde samo a ono prd. Až loni se z toho zvedl.

Nevim, kdo a jak mu radí, ale mám pocit, že je to pan Vandas, kterej, asi čirou náhodou, zastupoval i Eliáše s Valentou a v nedávné době stál třeba za tou aférou s "nevyplacenými" platy např. M. Vorlovi, o kterých nevěděli ani hráči. BTW syn toho vola hraje za Slavii a dokonce je tam i nějaká Vandasová...

Ale i když Nečas odejde a uhnije třeba ve Spartě, kam má údajně jít a kde maj opravdu ukázkovou mládež, máme tam Gecova, Dočkala, Váchu, Necida, Dejmky, Černýho - všechno reprezentanti a potenciální hráči "A" v období do 3 let.

To já jen aby sis něco uvědomil, snad ti došlo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si mě skoro přesvědčil, že Slavia je druhý Ajax. Dávat šanci mladým je pěkná věc, ale říct, že Slavia je jasně nejlepší v práci s mládeži je teda kardinální chujovina. Minimálně srovnatelně pracují s mládeží v Ostravě, Olomouci....

V poslední době Baník pustil do áčka Tomašáka, Mičolu, Staněk, Neuwirth, Buček...A ostatní na šanci čekají bud v B týmu, nebo dorostu.

A Nečas, Necid a spol chcou a měli by co možná nejrychleji z té bídy co nejrychleji útéct jako ten frajer do Tottenhamu a bude to dobré pro obě strany. Jsou šikovní a když neodejdou za rok, tak většina za dva, vy dostanete slušně zaplaceno a můžete to investovat do vašeho Edenu, tudíž se šance, že to postávíte zvýší o jedno procento....už chybí jen 99....

Reagovat
smazaný uživatel

Blábol. Nikde sem neřekl, že nikdo jiný nepracuje dobře s mládeží, jenom že Slavie je v tomhle momentálně nejlepší. Mladí zaplavili reprezentace ve všech kategoriích, hrají v týmu z čela ligy, takže klídek.

Ad Eden - ten se staví, financuje to E-side, stadion je slávistickej, peníze sou dávno zařízený ( bez Prahy 10, ta nedala ani korunu, jenom se zavázala jednat, jenže se staví, ale nejedná ). To aby jsi taky něco věděl, když máš tak vzduchoprázdno...

Reagovat
smazaný uživatel

Eden tu už měl stát dávno a taky se mluvilo o jisté věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ve všech kategorií obstojně reprezentují i jiné české mančafty ty chujoplete. Ted se dívám na tabulku staršího dorostu no a je to s váma marné, osmé místo, to že je ten český Ajax s momentálně nejlepší českou mládeží??? ::lol: Takový Baník má ve všech kategoriích nejméně dva zástupce. To, že v nějaké reprezentační kategorii vede mančaft Slávista, to je pak jiná, ale o tom ty víš pěkný hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zase ukázka demence našich spoluobčanů z východní části země a.) stadion se staví, co ti na tom neni jasné? Nebo vy ze Slezka pořád neumíte česky? ( to mi připomíná ten vtip, takže když vypadáš na toho ostraváka - Jakej je rozdíl mezi cikánem a ostravákem? Žádný - oba neumí česky a nemaj práci :E ) b.) Kdo tu mluvil o Ajaxu v ČR? Co si tu vymejšlíš a lžeš? c.) vybrat si jednu kategorii a dělat tu machra je fakt trapné d.) kvalita mládeže nezáleží na tom, jaký místo zaujímá dorost, ale kolik hráčů dokáže vyprodukovat pro 1. ligu a kam ti hráči dokáží dotáhnout svůj klub. A kolikrát si takovej Baník zahrál v evropskejch pohárech?

Reagovat
HOST*Aless

Demence spoluobčanů z východní části země? Tím začátkem tady prokazuje svou řekněme diskutabilní úroveň (minimálně co se komunikace týče) někdo jiný, "wectore"..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro pana lingvistu ze západní části naší temě - Tím Slezkem si asi myslel Slezsko. A to mi vlastně připomíná, že tu někdo mluvil o kvalitě češtiny.

Příště si nejdřív radši zameť před svým vlastním prahem. Nebo mluv konkrétně o tom, s kým vedeš diskusi, a ne o všech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, demence. Jeden překlep a ty se zblázníš, že nadávám na, to že lže... A pak - s tebou se tu nikdo nebavil, tak se do toho necpi...

Reagovat
smazaný uživatel

Demence spoluobčanů z východní části země? - Jsem z východní části země a ty mluvíš v množném čísle, takže si to po sobě přečti, nebo mi dej svátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujeme. Právě jste byl zvolen největším blbem v diskusi, ocenění si můžete převzít na slavnostním galavečeru v bohnické psychiatrické léčebně....

Reagovat
exmafie

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se s tebou hádat, protože si asi psychicky labilní nebo co....Nicméně o Baníku nevíš nic. Jak si psal, že záleží natom, kolik hráčů vyprodukujou pro první ligu tak ti odpovím asi takhle. Baroš, Svěrkoš, Papadopulos, Galásek, Jankulovski, Řepka, Bolf, Laštůvka, Slončík, Srníček atak dále atak dále...Ted určitě hluboce přemýšlíš, co jsem ti to napsal za seznam skvělých hráčů, ja ti odpovím...Ty všechny vychoval Baník a ted jsou z většiny známí hráči v Evropě a byli, jsou, nebo budou klíčovými hráči reprezentace. Myslím si, že práce Baníku s mládeží a následné vychování hráčů do velkého fotbalu je nejlepší v Republice. Jsi ještě asi děcko, nebo co když se mě zeptáš kolikrát hrál Baník v evropských pohárech. Ale mám s tebou trpělivost. Od roku 1970 do roku 1990 hrál v evropských pohárech takřka pravidelně, pak nastal menší ústup ze slávy i tak jsme vždy patřili v česku až na výjimky mezi nejlepší. Za poslední tři roky jsme evropské poháry hráli dvakrát, což je podle mě dobrá bilance.

Prostě práce s mládeží je v Ostravě vyhlášená, takový Jarabinský si do A týmu Baníčku přivedl hráče z juniorky a dorostu bezejmené hráče a dokázal s nimi zázraky, tuším na pátém místě jsme se dokonce umístili.

Ten český Ajax jsem si vyvodil sám, neříkám, žes něco takového napsal, jenom jsem "skvělou mládež" Slavie takhle pojmenoval. No vím, že Eden "nejspíš" postaven bude, jen narážím na vaše neúspěchy s tou velkolepou stavbou v posledních letech, tak jsem tě popíchl, že si reagoval jak debil, to je věc jiná....

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš, Galásek, Jankulovski, Řepka, Bolf, Slončík, Srníček - opravdu hráči dokazující dnešní kvalitu juniorky Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Sám dobře víš, jak skvělé hráče Baník vychovával, vychovává a bude vychovávat, tohle se nedá s tím vašim shitem ani srovnávat. Děláš jako kdyby ti tvoji slávističtí talenti něco dokázali, přitom nemají v lize ani padesát startů.

Reagovat
HOST*

Jenže já mluvim o současnym stavu, nauč se česky a čti co píšu, nemůžu za tvojí negramotnost Co bylo bylo, o tom tu řeč nebyla!!!

Reagovat
exmafie

Tímhle příspěvkem si maximálně poukázal na svoji demenci ty trubko...

Reagovat
smazaný uživatel

Jake zkorumpovane Brno? Si delas prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je hustý Slavie vždy těžila domácímy zápasy a venku hrála jakž tak teď ale doma remízy a venku sami výhry to čumím

Reagovat
smazaný uživatel

To je kkt, takhle zbytecne oslabit svuj tym.. Je videt ze se z ty bidy jeste nevyhrabal, mohl se chytit, ale sam si to po*ral.. jinak nechapu trenera, posel tam tri utocniky a pritom mu chybi kvalitni stredni technicky zaloznik(Polach) a nema je kdo podporovat do utoku..tohle sem fakt nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

A co měl jako dělat, když neměl Polácha, Partyše, Holka ani Večeřu. Zápas jsem neviděl, ale v podobné sestavě herně jasně přejeli Jablonec... jenže pokud to chtěli na Kladně zabetonovat, tak zkrátka neměli šanci

Reagovat
smazaný uživatel

To je mazec Sparta už je první mě příde jako by po vydařeném začátku LIBe a Bolky jím docházejí síly to se ale nesmí stávat No co snad ta liga bude zajímává ale po začatku sezóny bychtam čekal LIBE BOlku klidně i Slávku ale Spartu to opravdu ne je vidět, že Bílek tam děla docela dobrou práci s Horstem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že se wector vcelku slušně ztrapnil. Jen tak dál, chlapče

Reagovat
exmafie

To se ti to směje co, když máš ty svý rudochy na prvním místě...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky panu Adámkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si nemůžete přeci na nic stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pánové, nechte té hysterie. Zase za to může rozhodčí?

Reagovat
HOST*wector

No rofl - nějakej idiotek z Moravy a Slezska tu píše na úplně jiný téma a já se ztrapňuju A že napíšu, co si o spodině z Ostravska myslím je dáno výsledkem voleb v tamní oblasti a pohledu na to, kolik teď musim zaplatit na daních z mého podnikání. Inteligentní a vzdělaní si spojitost najdou...

Reagovat
Marv

1. FC Slovácko - FK Jablonec 1:0

Baník Ostrava - FK Teplice 1:1

1. FC Brno - Marila Příbram 2:1

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 0:0

Siad Most - Sparta Praha 1:3

Viktoria Plzeň - SK Kladno 3:1

Sigma Olomouc - Tescoma Zlín 0:0

Slavia Praha - České Budějovice 0:0

14 golu .To sem to nejak prehnal

Reagovat
HOST*Primoroso.Arrapiezo

1.FC Slovácko - FK Jablonec 1:1

Baník Ostrava - FK Teplice 2:0

1.FC Brno - Marila Příbram 2:1

Slovan Liberec - Mladá Boleslav 2:0

Siad Most - Sparta Praha 1:0

Viktoria Plzen - SK Kladno 2:1

Sigma Olomouc - Tescoma Zlín 1:0

Slavia Praha - České Budějovice 1:1

poslední dobou podle mě padá dost golu na naše poměry....

Baník a Chelsea forewer!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se dá na tu tabulku podívat a nepoblejt se .

Konečně se výkony týmů a hráčů odráží i v umístění klubů. Konečně trapky typu Libe a Bolky uvolnily místo klubu, kterej jedinej si zaslouží bejt na prvním místě, páč hraje neodiskutovatelně nejlepší fotbal .

Takže sborově: SPARTA - PRAHA, SPARTA - PRAHA, SPARTA - PRAHA

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a nejlepší fotbal? I když tady hodně lidí Bolku odsuzuje, tak jestli v zimě neprodají klíčové hráče, tak budou hrát o titul, ať se to někomu líbí, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokým budú riadiť vašu ligu také "individuá" jak Starka a spol. tak bych si nebol istý ničím

Reagovat
smazaný uživatel

O Starku ani tak nejde. Stejně na něho určitě nic nenajdou a za chvíli ho pustí, jsem si tím skoro jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež, u nás to je podobné. U vás to vedú napr. Starka, Košťál atď. a u nás Filo, Kmotrík atď. je to všetko sprostá mafia. Ale Starku zatkli efektne.

Reagovat
smazaný uživatel

A víš co je na tom všem nejsmutnější a co nikdy nepochopím? Že takovému klubu může fandit kluk z Moravy. Fakt hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Například, proč fandí kluk z jižní Moravy Realu Madrid? Prostě je každýho věc, komu bude fandit. Já jsem prostě Sparťan. Když si to vezmeš ale logicky, tak kdybych si náhodou vybíral, tak koho bych si měl vybrat? Nejblíže hraje 1. ligu Brno a to je ještě dost nejistý, páč je občas i na sestup, takže k Brnu nemám žádnej zvláštní vztah, a když už, tak spíš zápornej. A já jsem si ani vybrat nemohl, páč mě bylo od narození souzeno Sparťanství po dědovi, velkýmu sparťanskýmu srdcaři .

A ještě něco. Tohle přisuzování lidem jejich fandovství podle toho, kde žijí je naprostá pičovina a já to naprosto nesnáším. Tohle dogma, že člověk z jihu Moravy fandí Brnu, člověk z Hané Sigmě, člověk ze severu Moravy je zarytej Baníkovec a Spartě, Slávii, Žižkovu, Dukle nebo klokanům můžou fandit jen "poblblí" pražáci, je debilní a dávno už neplatí . Svět se globalizuje a my myšlením zůstáváme stále zaprděnými čecháčky .

Dám ti příklad: člověk se narodí např. v Plzni - fandí Viktorce, pak se přestěhuje za prací do Prahy, kde se z něj tedy podle tvého myšlení stane zarytej Sparťan (Slávista ...), pak jde na odpočinek někam na venkov (např. k Brnu) a stane se z něj zapřísáhlej fanda "Bobíků"? Kravina, viď? Tak se nad tím zamysli, než někoho odsoudíš

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, chytli se jen dva , ale zato starý firmy, což potěší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele