Galliani: Ronaldo pojede na mistrovství světa klubů

03.12.2007, 15:33
Aktuality
Hodně otrávený musí být Ronaldo. Útočník milánského AC půl roku nehrál fotbal kvůli zranění stehenního svalu a když už byl v pořádku a připraven nastoupit, přišlo další zranění. Brazilský fotbalista má problémy s lýtkem, které by ale neměly ohrozit jeho start na světovém šampionátu klubů...

AC Milán se na turnaj nejlepších klubů jednotlivých kontinentů kvalifikoval díky triumfu v Lize mistrů, v jejímž finále v květnu přehrál Liverpool. Ronaldo tento duel podobně jako všechny následující v lize a pohárech kvůli zranění vynechal a připraven nastoupit byl až minulý týden, kdy Rossoneri zavítali na hřiště Benfiky Lisabon. Během rozcvičování si však poranil lýtko.

"Sval má jenom drobně natažený. Určitě odcestuje do Japonska, i když si nejsem jistý, zda bude dnes trénovat," prohlásil vice-prezident Rossoneri Adriano Galliani.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

finále sice nehrál, ale ne kvůli zranění ale díky tomu že už v tom ročníku hrál LM za Real....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně by ho kvůli zranění nehrál...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele