GALLAS UŽ MYSLÍ NA TITUL

01.10.2005, 19:16
Aktuality
Francouzský reprezentant William Gallas se nechal slyšet, že pokud bude Chelsea pokračovat ve svých dosavadních výkonech, o titulu je do ledna prakticky rozhodnuto.

Chelsea zatím v lize neztratila ani bod a suverénně kráčí za druhým titulem v řadě. Před druhým Charltonem vede o pět bodů. I bookmakeři jasně favorizují Mourinhův tým.

"Pokud budeme hrát v takovém tempu jako v úvodních kolech, budeme vítězové v lednu a to nám dá šanci soustředit se na Ligu Mistrů."

"Naším cílem je Evropa, zvláště potom, co jsme dvakrát po sobě neuspěli v semifinále, my totiž víme, že Premier League bude naše dříve, či později," prohlásil Gallas pro anglický deník The Sun.

Vzhledem k tomu, jak má Chelsea výborně poskládaný tým, může si v současné době troufnout na každou trofej. Ovládne tento rok Evropu?

Autor: David Kubáň

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ovládne Anglii, ale LM nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, LM jej patrit urcite nebude, nejak to citim , hadam uz len za to, ze si to nezasluzia

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že ty si to zasloužíš...

Reagovat
smazaný uživatel

ja v lige majstrov nehram, ale dik za poklonu

Reagovat
smazaný uživatel

Gallas by sa mal skor sustredit na prestup do BArcy ako na tieto kecy

Reagovat
smazaný uživatel

radsi Chivua nebo G. Milita

Reagovat
Mr.Jindros

No dobrá, další krátká zpráva... nejhorší na tom je, hlavně pro fanouška premier league, že Gallas má pravdu. ManU a Arsenal v součastnosti nejsou pro Chelsea konkurence.

Reagovat
HOST*fanda

Přesně zprávy takové typu mi na eurofotbalu chyběly, tak se vzpamatuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom, čo som videl včera v Liverpoole, si myslím, že môžu kľudne vyhrať aj Champions League.Sú skvelí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele