GAGO PŘESTUPUJE DO REALU

21.12.2006, 11:40
Aktuality
Další přestupová tahanice je u konce, Real Madrid získává svou třetí zimní posilu. Do třetice je to mladý hráč z Jižní Ameriky - Fernando Gago z Boky Juniors.

O jeho příchodu se spekulovalo už od léta, prezident Realu Ramón Calderón během podzimu několikrát prohlašoval obchod za uzavřený, ještě včera to však vypadalo, že talentovaný 20letý argentinský záložník na Santiago Bernabeu nezamíří.

Prezident Boky Mauricio Macri byl v Madridu vyjednávat jeho přestup, nenašel však pochopení pro svůj požadavek 23 miliónů eur. Odjel s nepořízenou, prohlašoval, že svůj klenot nabídne jiným klubům.

Dnes je tu další obrat a tentokrát už poslední. Boka ráno na svých internetových stránkách oznámila, že přestup je hotov. "Talentovaný záložník Boky přestoupí do Realu Madrid za 27 miliónů dolarů. Nabídka přišla ve středu faxem a byla přijata," stojí v prohlášení. 27 miliónů dolarů, to je přibližně 20,5 miliónu eur, Macri tedy nakonec ze svých požadavků přece jen slevil.

Pro Gaga je už připravena smlouva do roku 2013, jako nová akvizice klubu by měl být představen už zítra, přestože k podpisu dokumentů dojde až příští týden.

Je třetí a nejdražší posilou pro lednový přestupní termín - před týdnem Real ulovil 18letého Gonzala Higuaína z River Plate přibližně za 13 miliónů eur, už dříve si zajistil služby o rok staršího Brazilce Marcela z Fluminense, jenž stál něco mezi šesti a devíti milióny. Pro v červenci zvoleného prezidenta Ramóna Calderóna bude už osmou posilou a jeho celkové útraty za nákupy se blíží ke stu miliónům eur.

Autor: Petr Starý

Komentáře (42)

Přidat komentář
HOST*kuk

Calderón utrácí milióny a výkony týmu stojí za h...o! Trenér je namyšlený pablb, stárnoucím hvězdám je to jedno, snaží se urvat poslední statisíce dolarů za reklamy.Ještě si někdo z Vás myslí, že Beckham, R.v.N., "Zlatý míč", Roberto Carlos, Guti, Raul a spol., nechají vedle sebe růst mladé talenty z Latinské Ameriky? Ani náhodou!

Reagovat
HOST*Heretic

Výše zmínění nebudou hrát věčně...dávám bolševikovi tak rok!

Reagovat
HOST*robik

kupujou mladý hráče a ty mají perspektivu, ale může některej z nich i zaniknout do průměru. Ta uvidíme, nový prostředí, jinej styl hry, jiná mentalita hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo načase... Ta "sleva" byla dána tím, že se Gago vzdal svých procent z celkové ceny... Teď nezbývá než nového anchora řádně zaškolit a hlavně ať nenatáhne do sebe obecné nešvary starších hráčů, tj.třeba pravidelné předvánoční prohry na vlastním hřišti a jiné... Taky věřím, že ho Capello nebude cpát jinam než má.

Pokud jde o kecy zejména culos, tak tam není co řešit, ani jednu posilu nám nepochválili a na tuhle se určitě přihrnou taky, ale předesílám, že mi můžou...

Omlazený Real by mohl vypadat takto:

Iker - Cicinho - Ramos - Cannavaro (?) - Marcelo - Robinho - Diarra - Gago - Reyes - Cassano - Higuaín.

a stará garda na pohár a jiné nedůležité zápasy...

Iker (sorry) - Salgado - Cannavaro - Bravo - Carlos - Beckham - Guti - Emerson - Raúl - Ruud - Ronaldo

Ač si myslím, že hrát budou hlavně ti druzí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten útok Cassano - Higuaín by fungoval jen těžko, ani jeden z nich není typický střelec.

Reagovat
HOST*Honzyk

já si zas myslim že higuain se tak rychle neprosadí v 18

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tiež mi to tak vychádza tá posledná veta. Som inak na nich strašne zvedavý, pretože sú to posily, ktoré som doteraz nemal možnosť vidieť. Podľa mňa pôjde hlavne o to, aký vzťah k nim bude mať Fabio Capello. Pretože jak aj naznačuješ, pri Fabiovi na tom strašne záleží. Môžeš byť sebalepší, keď nezapadáš do " ultrabeton concepcion" - smola. Higuaín a Gago podľa mňa zoberú miesta skôr mladším / Cassano, Reyes, Robinho / ako starším / Raul, Ronaldo, Guti? /. A je jedno, kde kto hrá lebo Capello to vie postaviť aj nepochopiteľne.

Reagovat
HOST*Real

Kdy ty naše posili už budou moct hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Hned, Gago by měl mít EU pas

Reagovat
HOST*mirror

To je teda ostuda, Real si doma prohraje.A že kupuje mladé hráče z J. Ameriky? No to je teda sice dobrý krok, ale přece ty 3 hráče nedá trenér na hřiště, tipuju že až tak za 3 roky se dostanou do formy evropskéhó fotbalu, ale to už budou někde v jiných klubech, pač v Realú vyhoří jak papír. Viz Robinho!!!!

Reagovat
HOST*Palacio

Přiznam se, že Real moc nemusim (sorry všem jeho fandům tady), zato miluju Bocu a spíš mě zajímá kdo GAGA nahradí.. Battaglia je super, ale moc často zraněnej a Ledesma neni moc extratřída.. Tak snad by DM možná mohl hrát Morel Rodríguez..

Ke Gagovi - asi začnu Realu fandit, sice nemam moc rád Gonzala Higuaína (River.. !!!), ale Gago má na to prosadit se do základu.. Podle mě se dobře adaptuje, za dva roky jako odchovanec z něj v Boce vyrostla fakt hvězda..

Ještě k jednomu hráči - mojemu nejoblíbenějšímu. Slyšel jsem, že o Rodriga Palacia se prej zajímá Villarreal a Zaragoza. Nevíte o tom někdo víc? To by bylo super kdyby šel taky do Španělska, je to "shootér"..

V Boce by ho určitě mohl nahradit Mauro Zaráte, teď když máme Russa, exmanažera Velézu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanousek Lyonu jen tak pro zacatek, ale myslim si ze Gago je pro real jeste zbytecny, stejne mu nedaji tolik sanci na to aby se prosadil, i kdyz jsme cetl ze je z nej trener uplne hotovi tak si myslim ze si moc nezahraje. A k tomu Higuaínovi to byl podle me kup uplne na nic kdyz maji Ronalda, Robinha, Cassana, Nistelrooye a Raula na co ho kupovali, aby si zahral 1 zapas ze 20?? zbytecne!

Reagovat
HOST*

Že by Real zkazil další fotbalový talent...hmmm viz.Robinho,Cassano atd.Ach jo!Jo a Canavaro je totalní kopyto :-))))))))))))))

Reagovat
HOST*

TY si určitě nějaky debilek z Barcy že BArca taky zkazila Saviolu Riquelmeho a tak tu nemel !!! Robinho se začíná prosazovat a Cassano je debil ať táhne!

Reagovat
HOST*piccaso16

barcelona zkazila riqulmeho?? sice se tam moc neprosadil ale co je na něm zkaženyho??? nechápu, a nefandím ani brace ani realu, kdyby si to někdo myslel, btw fandím lyonu

Reagovat
HOST*

TY si určitě nějaky debilek z Barcy že BArca taky zkazila Saviolu Riquelmeho a tak tu nemel !!! Robinho se začíná prosazovat a Cassano je debil ať táhne!

Reagovat
HOST*mirror

Nikdy sem nefandil barce a ani realu, fandím milánském ac, ale i ten nejvěrnější fanda realu je velmi zklamaný co se tet děje v realu. I já sem zklamán z výkonama AC ale voni aspon neutrácajů prachy jen tak! Real by se měl opravdu zbavit hráču jako Beckham, Ronaldo, Emerson a Cassano s Gutim - ti ale tam musí byt pač kvůli nim má real zisky!

Reagovat
HOST*Goveman

Nemám pocit,že by Robinho nějak hořel a zakopal se v Realu...a to fandim Barce .Real ale může být dobrej s těmahle hráčema,měl by se zbavit zbytečných v čele s Beckhamem a Ronaldem.

Reagovat
HOST*drogba

Real taky nutně potřebuje novýho stopera. Ramosovi se hraje líp napravo a Cannavarovi je 33 a jeho výkony nejsou nic extra.

Viděl bych to takhle:

1. Chivu

2. Alex (z PSV)

3. Mexes

Reagovat
plechi

možná se v zimě vrátí Woody....

Reagovat
smazaný uživatel

Boro ho nepustí..., Barzagli má jít do Juve nebo do AC

Reagovat
smazaný uživatel

A to už nebudeme mať ani bnáhradníkov lebo Mejía je deravý, Pavon už ani nevie jak vyzerá zápasové nasadenie, Helguera je nespokojný a Bravo / môj kôň z odchovancov / sa chystá do AS Roma.

Reagovat
smazaný uživatel

Svádět to jenom na stopery je dost zavádějící, mám pocit, že v současné chvíli to tam není schopný odehrát takřka nikdo. Problém je hlavně v záloze. Mexes nevím, ale Alex by to nezvládl ani náhodou. Chivu je pořád zraněný, takže to by taky nebylo moc šťastné řešení. Dobrý je Barzagli, ale na druhou stranu šíleně drahý...

Reagovat
smazaný uživatel

Líp bych to nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vincente, das mi prosim link na ten googleprekladac ? Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.google.com/language_tools?hl=en

To je můj vánoční dárek pro tebe. Vincent má smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem Jezisko.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

JJ, slušný výkon, hlavně tedy Cassano, ale Diarra taky slušně sekundoval...

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím a jsem o tom přesvědčen zhe Higuaín je nejlepší posila jakou mohli za ty olove vymyslet..je mladej...a uvidite zhe jak mile dostane sanci prosadi se....mozna ne hned..ta zmena prostredi to bude trvatm, ale jestli ne v teto tak v te dalsi sezone to bude jeden z tahounu realu...

Reagovat
HOST*

se prober...tahoun realu v pristi sezone...asi ne hele...

Reagovat
smazaný uživatel

...co je to za příšernost s tím serverem? Kdepak je dřívější pořádek? To to takhle bude pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt to je dobrý!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to nelíbí, přijde mi to takové, že se v tom pořádně nejde vyznat a ty články nic moc. Líbí se mi horní menu, to je fakt dobrý. Dříve mi to však celkově přišlo o dost lepší...

Reagovat
HOST*

to zarovnání vlevo je teda otřes...

Reagovat
PJ

Jaký zarovnání vlevo?

Reagovat
PJ

V čem se nejde vyznat? Zkus F5, některý prohlížeče si neumí (zajímalo by mě proč?) natáhnout nový styly...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už se to upravilo, je to super. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

V jakem prohlížeči ses díval? Me se to zdá totiž hodně dobrý, rozhodně lepší než předtím.

Reagovat
HOST*empty

nemate pouzivat lamacky IE nebo FF...Opera rulez

Reagovat
Pharrell

ja si myslim ,ze by sde Gago mohl u nas prosadit, jelikoz na to ma predpoklady a kvalitu...

Reagovat
HOST*David

Gago bude v budoucnu určitě patřit mezi světovou extratřídu,jestli už do ní nepatří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele