Gabbiadini chce využít šanci a všem dokázat, kým doopravdy je

14.10.2016, 14:08
Aktuality
Na podstatně vyšší herní vytížení se v nadcházejících měsících může těšit Manolo Gabbiadini. 24letý ofenzivní fotbalista si po přestupu ze Sampdorie stále nevybojoval místo v základní sestavě Neapole, která ho nyní bude hodně potřebovat. Důvodem je zranění Arkadiusze Milika...

Polský útočník nebude v dobrém vzpomínat na poslední reprezentační sraz, během něhož si poškodil kolenní vazy a musel na operaci. V tuto chvíli pro něho skončila podzimní část sezony, v ideálním případě bude mimo hru čtyři měsíce, podle horšího scénáře si nezahraje půl roku.

Gabbiadini přišel do Neapole v lednu 2015 za třináct milionů eur a zatím stihl 49 ligových zápasů, v nichž nastřílel čtrnáct gólů.

"Na svých ramenou jsem nesl velkou odpovědnost během loňské sezony, když byl Gonzalo Higuaín suspendován na tři zápasy. Každopádně vím, že teď se jedná o jinou situaci. Milik je výjimečný kluk a hodně mě to mrzelo, když jsem slyšel o jeho zranění," nechal se slyšet Gabbiadini.

"Chci využít šanci a všem ukázat, kdo je to Manolo Gabbiadini. Dám do toho vše, chci podávat dobré výkony a rozradostnit fanoušky," ujišťuje Gabbiadini.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Vypadni odtiaľ čím skôr

Reagovat
FuckT

Preco to tu kazdy hadze na Neapol? Myslis, ze by Gabbi hral napr. v Juve? Bud je to tym, ze Dybala je proste mega kaliber, lepsi ako Gabbi, alebo jednoducho u nas v klube je nieco zle. Ja osobne neviem, ktora moznost je ta spravna, ale dufam, ze ta druha a Gabbi zajtra vsetkym ukaze, ze Sarri sa doteraz mylil.

Reagovat
Pipo123

Gabbiho nepokladám za skvelého futbalistu, ako tu už viac x zaznelo, do toho 4-3-3 čo hraje Neapol sa on nehodí, ten váš futbal je pre typického útočníka akým je práve Milik. Takže on tiež šance dostávať ani nebude a robiť večne náhradníka niekomu, tak to nech radšej odmietne predĺžiť zmluvu a skúsi sa presadiť v inom klube.

Reagovat
FuckT

Podla mna sa tam dokaze zaclenit, ale uvidime, zajtrajsi den nam vela toho ukaze, pockajme si a potom budeme mozno mudrejsi, snad.

Reagovat
Pipo123

Já som čakal že bude hrať Gabbi a Milik sa bude postupne začlenovať a je to celé naopak.

Reagovat
FuckT

Tak oni isli viac menej 50 na 50, Milik sa proste chytil a Gabbi nie. Preto aj rozmyslam nad tym, ci ten argument ktory som sam pouzil a obhajoval ho aj spolu s Olisom, teda argument o tom, ze Gabbimu nasa zaloha proste nenahravala, ze ci je ten argument vlastne spravny. Nechce sa mi totiz verit, ze by u nas Gabbimu nahrat nechceli a Milikovi ano, to je proste hlupost. Skor je mozne, ze zalohe nevysli zrovna tie zapasy kde hral Milik nejak extremne dobre, alebo Gabbi nieco robil zle.

Reagovat
Pipo123

Milik je lepší v osobných súbojoch, lepší vo vzduchu, takého útočníka evidentne viac využíva Sarri.

Reagovat
FuckT

No neviem, Higuain nebol zrovna typ utocnika a la Milik, a zdalo sa mi, ze Sarri ho sem-tam pouzil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Milik přišel jako hvězda za neskutečné prachy a bude se postupně začleňovat.

Reagovat
olis

drz hubu

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
Airus

v klidu Oli Věřím že to mysle tal, že by pro něj byl menší klub lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Doufám že se rozjede. GLHF

Reagovat
Largo

Doufám, že si to rozjetí nechá až na příští týden. Jinak mu samozřejmě přeju

Reagovat
smazaný uživatel

nemá na to

Reagovat
olis

pod

Reagovat
FuckT

"Higuain had scored a lot of goals in Madrid, but he wasn't a star yet. When I chose Sarri he was very clever, as Tuscans are, to make Pipita the focus of the play.

"It's not nice though to see some gesutres from players when they don't get the ball, it's a team game.

"I offered Higuain a more lucrative contract than the one Juve gave him, I agreed the renewal with his family and then in March his brother told me that Higuain didn't want to play at Napoli because there were no top players.

"I realised that we're different and divorces happen. We've been together with [Marek] Hamsik for 10 years.

"I'll never forget when [former Inter President Massimo] Moratti called me to ask for Hamsik. I told him he wasn't for sale and he said 'OK, I'll never ask again'."

DL ma ako kazdy svoje muchy, ale overall je to vcelku rozumny stary pan.

Reagovat
Airus

Má nějakou vizi, za to

ale nemůže teď dělat smířeného "starého pána" když měl v plánu držet Pipitu rukojmím dokuď někdo nevyplázne výkupku. Chápu že nechce posilovat rivala, ale těch 90M si vytrucoval a na nějakym vztahu s Higuainem mu nezáleželo.

Reagovat
Furia Ceca

Přál bych mu to, ale moc tomu nevěřím... Vůbec bych nebyl překvapnej, kdyby i proti AS zůstal na lavičce.

Reagovat
Furia Ceca

* začínal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele