Fulham se bude stěhovat

26.04.2002, 23:58
Aktuality
Po Leicesteru bude druhým elitním anglickým týmem, který se bude stěhovat, londýnský Fulham. I přesto, že plány na nový stadión komplikují soudní spory, víkendový zápas s Leicesterem bude na Craven Cottage poslední. Proti výstavbě nového stadiónu je totiž skupina lidí, kteří bydlí v okolí místa, kde má stadión vyrůst. Případ se bude projednávat u soudu, to znamená, že zahájení výstavby bude odloženo minimálně do podzimu, kdy se soud bude případem zabývat. Mluvčí Fulhamu Sarah Brooks řekla: "Ať se stane cokoliv, sobotní zápas s Leicesterem bude poslední utkání prvního týmu, který Craven Cottage uvidí. FA nám dala jasně najevo, že na tomto stadiónu se příští sezónu nebude hrát, pokud nenainstalujeme sedačky do celého hlediště. Není už žádná šance, že by se dalo dohodnout na nějakém kompromisu. Už máme podepsanou smlouvu s Queens Park Rangers o pronájmu jejich stadiónu, takže naše další domácí zápasy se budou hrát na stadiónu Lotus Road." Na hřišti QPR stráví Fulham minimálně dvě sezóny, protože nejméně tak dlouho bude trvat výstavba nového stadiónu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele