FULHAM POTVRDIL SANCHEZE

11.05.2007, 15:19
Aktuality
Velký smutek zavládl v Severním Irsku, trenér tamní reprezentace Lawrie Sanchez se totiž rozhodl rezignovat na svou funkci a přijmout nabídku Fulhamu. Na Craven Cottage již působí několik týdnů poté, co dočasně nahradil manažera Chrise Colemana...

Sanchez je strůjcem úspěchu reprezentace Severního Irska, která je největším překvapením právě probíhající kvalifikace o postup na ME 2008. Severní Irové zatím senzačně vedou kvalifikační skupinu F, v níž jim na záda koukají nepříklad Španělsko nebo Švédsko.

"Samozřejmě je smutné nedostat Severní Irsko na mistrovství Evropy, ale po rozhovoru s předsedou a vedením chápu důležitost toho soustředit se jenom na jednu práci," řekl Sanchez.

"Během posledního měsíce jsem se stále více rozplýval nad tím pracovat s hráči na hřišti každý den a uspokojilo mě vidět odvedenou práci každý den," vysvětlil Sanchez důvod svého rozhodnutí.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele