Fulham posílí irský obránce Kelly

17.06.2009, 08:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
homeles8

Dobře pro Fulham!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

ban oba

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne zalepia dieru napravo,dobra posila,skor def. typ....

Reagovat
smazaný uživatel

a já už myslel, že se vrací kapitán Leedsu

Reagovat
fantomas

Gary Kelly, toho sem zbožňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

při mojí úchylce na Iry to byl muj oblíbený pravý bek ... p.s. od jistého penaltového rozstřelu na MS 2002 nenávidim Mendietu

Reagovat
fantomas

Harte-Kelly...to byli brusiči lajn.

Reagovat
vodka

a Harte dopadl jak dopadl...

Reagovat
vodka

upřesním, ani v Leedsu na zkoušce neuspěl...

Reagovat
fantomas

A v Carlisle vysedává...chyba byl dle mého přestup do Španělska, jemu byly souzeny jenom Ostrovy.

Reagovat
vodka

on je pořád zraněný, zase na jeho obranu musím říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Harta byla strašná škoda, že neměl trochu vyváženější výkony. Mohl to být nástupce Irwina v MU. Každopaádně si pamatuju, jak se hrálo Irsko - ČR a kopal se přímák. Míč si staví Ian a já řikam: jasnej gól. Prohráli jsme 2:1 tuším (keane, harte - ?)

Reagovat
vodka

jj, ty přímáky výbrorné... škoda je ho v Carlisle..... nechápu že mohl jít tak výkonnostně dolů...

Reagovat
vodka

ten by se snad vrátil jedině do Leedsu

Reagovat
vodka

OT:

Dorian Dervite se nedokázal prosadit v kádru Tottenhamu, když za něj v lize ani jednou nenastoupil. 20letý obránce se tak pravděpodobně vrátí do rodné Francie, kde o něho má zájem dvojice nováčků Ligue 1 - Lens a Montpellier.

Tak to dopadá, když hráči odcházejí do ciziny dřív, než mají... Očividně nevyspělý přišel, začal se flákat a růst je v prdeli...

Reagovat
plechi

18 komentů a z toho jen 2 k tématu... a zrovna u fulhamu

Reagovat
vodka

neni problém, ale o čem chceš tady konkrétně mluvit? Podle mého další hráč, který fulham posílí. do zápasů doma bude hrát Pantsil, venku Kelly...

Kelly umí víc obranu, Pantsil je rychlejší, ofenzivnější, toť vsjo...

Reagovat
smazaný uživatel

U Hodgsona? :)....Těžko ;)

Reagovat
vodka

Tak uvidíme, ale logicky se to tak nabízí. Neřekl bych, že o tolik převyšuje Pantsila, aby ho vystrčil ze základu nafurt...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí se podívat na filozofii Hodgsona a je jasné, jak to bude.

Reagovat
fantomas

Pantsila je ale na lavičce obrovská škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Fulham dostane dál v poháru UEFA, tak se bude hodit.

Reagovat
vodka

Každopádně je to šance pro odchod Volze. Tipuju Ipswich. Divím se, že Hodgson mu vůbec nedal čanci. Pod Colemanem hrál výborně, navíc je to univerzál...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se vubec nediskutuje, tak si tu v klidu muzu napsat, jaky spekulace (a beru jen ty realny a potvrzeny) jsou kolem Martinezova Wiganu.

Prichody:

Jordi Gomez - striker, odehral hodne uspesnou sezonu u Swans, takze ma zkusenost s daleko tvrdsim fotbalem, nez je v PL. Espanyol o nej nestoji, cena cca 1,8 mega, podle vetsiny medii temer jistota.

Angel Rangel - (nahrada Melchiota) to samy co hore, navic nejlepsi hrac sezony, v nejlepsi 11 ligy.. jen tam zlobi Man City, coz je jeste nebezpecnejsi, kdyz neziskaji Johnsona. Na druhou stranu urcite si muzou dovolit lepsi hrace.

Javier Saviola - tahle spekulace me hodne dostala, ale pise se, ze Guardiola se dobre zna s Martinezem a mohl by Wigan Saviole domluvit, i kdyz ten hraje za Madrid. Jeho odchod tam je jistota, takze proc ne, aspon by byla sranda.

Ferrie Bodde - potencialni nahrada Scharnera, taky byvaly hrac Swans. Mel tam neskutecnou statistiku po prestupu, 7 golu v 17 zapasech z pozice CMF a kdyz jsem koukal na ruzny diskuzni fora swansea, tak ho tam povazuji za vubec nejlepsiho hrace, co kdy v novodoby Swansea hral.

Nahrada za Valenciu se zatim nerysuje vubec zadna.

Keith Andrews - nahrada za Scharnera. Byla by to sranda, kdyby stal vedle sebe s Brownem. To by proti Wiganu nechtel asi hrat nikdo jeste vic, nez v dobe, kdy bylo JJB oraniste

Odchody: Valencia - povazuje se to za samozrejmost, i kdyz Martinez rikal, ze si s nim jeste promluvi.

Scharner - dneska vedeni reklo, ze ma dvere otevreny, takze zajem ho udrzet neni vubec zadny.

Bramble, Cattermole, Rodallega - ty vsechny (+ Scharnie a Valenciu) chce Bruce do Sunderlandu. Cattermole ale chce zustat, Bramble podepsal smlouvu a Rodallega nerek nic, kdyz anglicky neumi ani pozdravit. Proto bych hadal, ze on si na Martineze rad pocka.

Ostatni:

Podle prohlaseni po prestupu se zda, ze Martinez odmitl nabidku 3 spanelskych tymu, z toho dvou prvoligovych a Celticu, ackoliv mu nabizeli vyssi plat. Ta dalsi veta, ze jeho cil a nejvetsi sen byl navrat do Wiganu sice zni usmevne, ale skutecne i takovy clovek existuje. Vlastne jsou dva, ten druhy je jeho novy asistent - Graeme Jones, byvaly hrac Wiganu - take prohlasil, jak je nadseny, ze je zpatky doma.

Dalsi prohlaseni bylo Martinezovo o tom, ze nechce vykoupit Swansea, protoze nechce uplne znicit praci, kterou tam dva roky delal a vezme jen ty hrace, se kteryma mu Swansea dovoli jednat.

Posledni patri Whelanovi a tyka se toho, ze Martineze nikdy a za zadnych okolnosti nevyhodi a pocita s jeho dlouhodou koncepcni praci.

Reagovat
smazaný uživatel

Takove drobne nenapadne OT

Reagovat
vodka

na jakou dobu má martinez smlouvu? 3, nebo 4 roky?

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky

Reagovat
hefy

Tak Jordi Gomez neni striker ani za nic, je to CMF. Nevíš na jak dlouho má Lee smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, splet jsem si ho s Gorka Pintado. Proto jsem taky tak byl proti jeho prichodu, to je super traged Pokud se osklive nepletu, tak jeste na dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

A na Gomeze uz byla prijata 1,8m nabidka..

Reagovat
hefy

Tak se vysvětluje ten tvůj postoj proti tomu přestupu, já furt nechápal co se ti na skvěle hrajícím Gomezovi nelíbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, orientace ve spanelech, toje problem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele