Friedela čeká první trenérská výzva v MLS, povede New England

09.11.2017, 22:59
Aktuality
První velká trenérská zkušenost čeká na dosavadního televizního experta a trenéra americké devatenáctky Brada Friedela. Bývalý brankář anglického Blackburnu či Aston Villy od nové sezony povede New England Revolution v zámořské MLS...

Brad Friedel se stává sedmým hlavním trenérem v historii amerického klubu a funkce se ujme okamžitě. Ve výsostní roli nahrazuje Jaye Heapse, který u New England Revolution skončil po neúspěšné sezoně, v níž týmu o pět bodů unikla účast v závěrečné vyřazovací fázi sezony.

Šestačtyřicetiletý Friedel ke kormidlu Revolution přichází od americké devatenáctky, kde působil od ledna 2016. Zároveň coby asistent dohlížel na zlaté tažení výběru do 20 let na letošním kontinentálním šampionátu, dříve potom sbíral zkušenosti také v rámci mládežnické akademie Tottenhamu.

S hráčskou kariérou se Friedel definitivně rozloučil po sezoně 2014/15 jakožto majitel třetího největšího počtu startů v Premier League mezi všemi brankáři (450). Jedna z výrazných postav mistrovství světa 2002 se poté vydala rovněž na dráhu komentátora FOX Sports.

Autor: Tomáš Daníček / revolutionsoccer.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

On, Samba a Berbatov mali hrat za Arsenal

Reagovat
Baronne

Samba, to byla jiná zeď

Reagovat
smazaný uživatel

Samba bol král - rusko ho zničilo

Reagovat
Baronne

V tu dobu se na Blackburn dobře dívalo, moc sympatickej tým.. Co se s nima vlastně stalo po tom pádu, sleduješ je pořád? Asi nemaj moc šancí se vrátit zpátky co?

Reagovat
Kucka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele