Freiburg si ze Spartaku Moskva vypůjčil Tila

03.09.2020, 19:24
Aktuality
Guus Til podle očekávání vyměnil Rusko za Německo. Ofenzivní záložník Spartaku Moskva zamířil na roční hostování do Freiburgu, jenž může půjčku o rok prodloužit...

Celým jménem Guus Berend Til je odchovancem Alkmaaru, za jehož první tým poprvé nastoupil v ročníku 2016/17 a během nadcházejících dvou sezón se stal oporou.

To neuniklo pozornosti movitějších klubů, načež před rokem se záložník přestěhoval do Spartaku Moskva, který z něho za 16 milionů eur udělal nejdražší prodej Alkmaaru.

Til se však v Rusku neprosadil podle očekávání, v probíhající sezóně během tří utkání odehrál pouhých 12 minut, proto souhlasil s hostováním ve Freiburgu.

"Od hodně lidí jsem slyšel, že Freiburg je rodinný klub a jsem rád, že jsem jeho součástí. Bundesliga má rychlé temo hry, což bude vyhovovat mému hernímu stylu. Nemusel jsem se o nabídce příliš rozmýšlet," prohlásil po změně působiště Til.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rozumný krok pro všechny strany, Til se evidentně nehodí do současného stylu hry, který praktikuje Tedesco, v ofenzívě je tak trochu přetlak, takže očekávané a správné řešení. Buď se vrátí a zkusí to znovu, nebo se rozehraje do slušné formy a prodá se za odpovídající cenu. Freiburg je fajn adresa, takže se mu snad bude dařit.

Reagovat
Elliasson

Je to škoda, očekával jsem trochu, že to bude takový Quincy pro Vás. Na druhou stranu, zatím máte u mě palec nahoře.

Reagovat
wishmaster

Mohol ostať v AZ ešte nejakú tu sezónu. Odišiel zbytočne skoro do neznámeho prostredia do klubu s úplne odlišným štýlom hry. Škoda, no v Nemecku mu budem držať palce

Reagovat
smazaný uživatel

Dezertér.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Sympaťák. A veľmi zaujímavý transfer od Freiburgu (podobne ako Demirović).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele