Fred zpátky v Lyonu

02.08.2007, 10:16
Aktuality
Fred, brazilský kanonýr ve službách šestinásobného francouzského mistra, se včera poprvé v této sezóně přivítal v kabině se svými spoluhráči. Do Lyonu přicestoval hlavně kvůli tomu, aby se mohl vyfotit na týmové foto a současně prý musí dořešit s vedením pár menších problémů.

Olympique Lyon ovšem nebude na Freda moci spoléhat nejméně do konce srpna. Reprezentant Brazílie si totiž na letním šampionátu Copa America zlomil nohu a to mu s jistotou znemožnilo start v úvodních zápasech francouzské nejvyšší soutěže.

Předtím, než se Fred znovu připojí k týmu a začne trénovat, bude muset podle Jean-Jacques Amprina, týmového lékaře, podstoupit celou řadu vyšetření, aby se co nejvíce zmenšila možnost obnovení zranění. Spoluhráč českého útočníka Milana Baroše zatím musí chodit o berlích, ale tvrdí, že je krásné být znovu v Lyonu, kde byl prý opravdu vřele přivítán fanoušky i spoluhráči.

"Již jsem si stihnul promluvil s Alainem Perrinem, novým koučem, a mám stále velkou motivaci hrát za Olympique Lyon," oznámil Brazilec. "Doufám, že na začátku září již budu připraven svému týmu pomoci v zápasech."

Na druhou stranu ovšem Fred přiznává menší spory s vedením klubu. "Musím si ještě popovídat s prezidentem, abychom vyřešili některé malé problémy. Pokud by se to vše nevyřešilo, nemohl bych zde setrvat."

Prvním sporným bodem budou pravděpodobně finance. O těch Fred vede spor s Lyonem již od začátku svého angažmá. Jenomže peníze nebude to poslední, o čem se bude Fred bavit s Jean-Michelem Aulasem. Dalším kamenem úrazu při jednání může být také reprezentační tým Brazílie. Je jasné, že Fred reprezentuje svoji vlast rád, ale Lyonu se to příliš nelíbí. Útočník se rozhodl hrát bez dovolení Lyonu za Brazílii letos v létě na Copa America přesto, že měl pochroumaný kotník z dubnového zápasu Ligue 1 s Paris Saint Germain. Tím, že si Fred zlomil na turnaji nohu, se situace pouze zhoršila.

Autor: Ondřej Štícha / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

bude to jeden z nej utocniku na svete uvidite...barosi prestan sukat devky a zacni se snazit ptze proti keitovi a fredovi to budes mit dost tezky

Reagovat
HOST*

hehe hehe....

Reagovat
HOST*

ja bych radsi sukal s devkama nez bojoval s keitou a fredem

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*pičák

no já teda taky no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele