Fred z Lyonu neodchází

23.08.2007, 17:16
Aktuality
Olympique Lyon včera prodal Sylvaina Wiltorda do Stade Rennes, další útočník se však z kádru francouzského šampiona stěhovat nebude. Brazilec Fred nakonec změnil názor a rozhodl se zůstat na Stade Gerland...

"I přesto, že jsem si rychle zvykl v této zemi, v týmu mezi spoluhráči a zvláště mezi fanoušky, kteří mě podporovali od chvíle, co jsem přišel, cítím, že mé působení je u konce. Jednání s prezidentem již nejsou stejná. Z toho důvodu jsem dospěl k tomuto rozhodnutí," řekl Fred před týdnem.

Lyonu nevyšel start do nové sezony a ve třech zápasech zaznamenal dvě porážky. Nevede se ani útoku, střelci Lyonu dali pouze tři branky, na čemž se podepsala možná i absence Freda. Ten si na Copa America zlomil nohu a stále není stoprocentně fit.

Zdá se však, že až bude znovu v pořádku, bude stále oblékat dres Lyonu. Svůj odchod si zřejmě rozmyslel."Můžeme říci, že tento případ, který z našeho pohledu ani nebyl opravdový, je uzavřen," prozradil jeden z představitelů klubu Marino Faccioli v rozhovoru pro deník L'Equipe.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele