FRANCIE: Štrasburg opět vyhrál

08.10.2002, 15:42
Aktuality
Tým trenéra Ivana Haška, Štrasburg si připsal na své konto další vítěztví a je už osmý, Paříž deklasovala Guingamp, Auxerre stále v čele.

Racing Štrasburg po nevydařeném začátku dostává formu, o víkendu doma porazil 2:1 Troyes a je to již jeho třetí výhra v řadě. Průběžné osmé místo určitě vedení klubu těší, ovšem francouzká liga je teprve ve svém 10. kole.

Magnetem kola byl zápas vedoucího Auxerre se slavným Monakem. Auxerre potřebovali bodovat, aby měli jistotu, že zůstanou v čele ligy i po tomto kole. Auxerre ovšem doma pouze remizovalo 1:1. Druhé Nice by případnou výhrou snížilo náskok Auxerre pouze na jeden bod. Nice toho plně využilo a doma porazilo Bastii 2:0. Na třetí místo se posunula Paris SG která doma deklasovala Guingamp 5:0. Nedařilo se opět Rennes, Čech sice za svá záda pustil jedinou střelu, ale jeho spoluhráči nedokázali žádný gól vstřelit a tak Rennes doma prohráli s Lyonem 0:1.Další porážku zažilo Nantes, po výpadku v minulém kole, kdy podlehli doma Auxerre 1:4, prohráli na stadióně Ajaccia 0:1.

Zbylé výsledky 10. kola francouzké nejvyšší fotbalové soutěže: Lille - Marseille 3:0, Le Havre 1:0 Sochaux, Montpellier - Lens 0:2 a Bordeaux - Sedan 2:2. I když v tomto kole hráči francouzkých klubů nedodrželi půměr minimálně čtyř červených karet za kolo, přesto se činili: v 10. kole byli 2 červené karty a neuvěřitelných 45 karet žlutých!

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele