Francie se dvěma nováčky

05.11.2009, 21:52
Aktuality
V nominaci Francie na baráž o mistrovství světa proti Irsku jsou dva úplní nováčci - Cedric Carrasso a Aly Cissokho.

Nominace Francie:
Cedric Carrasso (Bordeaux), Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille) - Eric Abidal (Barcelona), Aly Cissokho (Lyon), Patrice Evra (Manchester United), Julien Escude (Sevilla), Rod Fanni (Rennes), William Gallas (Arsenal), Bacary Sagna (Arsenal), Sebastien Squillaci (Sevilla) - Abou Diaby (Arsenal), Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Real Madrid), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Moussa Sissoko (Toulouse), Jeremy Toulalan (Lyon) - Nicolas Anelka (Chelsea), Karim Benzema (Real Madrid), Andre-Pierre Gignac (Toulouse), Sidney Govou (Lyon), Thierry Henry (Barcelona), Florent Malouda (Chelsea), Loic Remy (Nice).

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cissokho naprosto zaslouženě. Domenek překvapuje.

Reagovat
tomasinho

Ale Govou Možná ještě Gomis místo Remyho, ikdyž ten hraje tež skvěle. Chci se zeptat, co přesně za post hraje Sissoko, je to defenzivní záložník nebo spíš takový CM? nebo dokonce AM? Dík

Reagovat
tomasinho

Jinač bych to postavil takhle: Lloris-Sagna,Gallas,Abidal,Evra-Toulalan,L.Diarra-Anelka,Gourcuff,Henry-Gignac. Benzema prostě v Realu zatím zklamal. a při systému 4-2-3-1 je tohle nejlepší možné řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka v záloze si odborníík ne ?? a BENZEMA jasnej základ Lloris-Sagna-Squillaci-Gallas-Evra-Lass-Diaby-Malouda-Gourcuff-Anelka-BENZEMA

Reagovat
tomasinho

Ne v záloze, ale na křídle, to je kurevský rozdíl, je to prakticky takové 4-3-3 s tím, že křídla mají více defenzivních povinností, Francie tak navíc hraje celou kvaldu odborníku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele