FRANCIE: Rennes stále bez výhry

13.09.2002, 18:28
Aktuality
Francouzský celek Stadde Rennes v 6. kole francouzké Le Championat opět nevyhrál, tentokrát doma remizoval 2:2 se Sochaux. Sochaux vedl v 73. minutě už 2:0 po gólech Fraua a Mathieua, rozhodčí ovšem Rennes daroval v 88. a 90. minutě dvě penalty - obě proměnil Monterubiu a zachránil tak po Rennes, kde hraje Petr Čech, alespoň bod. I tak je Rennes stále beznadějně poslední v tabulce.

Největší překvapení dosavadního průběhu francouzské ligy je bezpochyby tým Nice. Tentokrát si Nice doma poradilo s Olympique Marseille 2:0 a je první, ovšem pouze o skóre před Auxerre SC. Auxerre doma porazilo Bastiu těsně 1:0.

Zbylé výsledky 6. kola Le Championat: Ajaccio - Montpelier 0:0, Bordeaux - Troyes 1:0, Le Havre - Guingamp 1:2, Lille - Paris SG 2:1, Monaco - Nantes 2:1, Štrasburg - Sedan 1:1.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele