FRANCIE: Nice stále v čele

16.09.2002, 18:13
Aktuality
7. kolo Le Championat nepřineslo žádné velké změny v tabulce. První je stále překvapivě Nice o skóre před Auxerre a poslední stále Rennes. Právě Rennes s Petrem Čechem v bráně mělo opět nehoráznou smůlu, hráli venku s Lens, kde až do 92. minuty drželi stav 0:0, v 93. minutě ovšem rozhodl Utaka. Rennes je tak stále bez výhry poslední.

Haškův a Jarolímův Štrasburg dostal lekci v Paříži - s Paris SG prohrál 0:3. Oba vedoucí týmy jsou v čele i přesto, že dokázaly pouze remizovat: Guingamp - Nice 0:0 a Sochaux - Auxerre 1:1.

Ostatní výsledky 7. kola francouzké Le Championat: Marseille - Bordeaux 2:1, Nantes - Lyon 1:0, Sedan - Monako 2:2, Troyes - Le Havre 1:1 a Bastia - Ajaccio 1:2.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele