Francie hlásí problémy s brankovou technologií

19.12.2017, 19:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem rád že la liga žádné podobné problémy s videem nebo brankovou technologií nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Tady je vidět, že problémy mohou být různorodé. To jen pro ty, co nechápou, že testování podobných technologií není jen o tom, že se 3x vystřelí na bránu a nechá se to zkontrolovat. Musí být 100% jistota, že rozhodnutí je správné. Proto to všechno tak dlouho trvá a musí to orgány nejprve schválit po delším testování.

Reagovat
johan14

Určite je percento vyššie ako keď je tam 5 rozhodcov.

Reagovat
ttopi

To je jedno. Nesmí se prostě stát, aby se zahlásil gól, když nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne najlepšie by bolo, keby o výsledkoch po novom nerozhodovali hráči resp. rozhodcovia,ale náhodne vygenerované výkriky / signály videokamerových technologií. Napr. Nemecko vs. Švédsko 5:3 (pre sústavné blikanie kontroliek) alebo Island vs. Nigéria 0:0 pre výpadok elektriny...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele