FRANCIE: Auxerre je v čele

01.10.2002, 16:43
Aktuality
Auxerre se dostalo do čela ligy překvapivým způsobem - Auxerre porazilo venku Nantes vysoko 4:1. Auxerre bylo v dosavadním průběhu ligy druhé pouze o skóre za Nice. Nice ovšem prohrálo na hřišti Sochaux 0:1 po gólu v 85. minutě - tefil se Boudaréne. Marseille, kterému se v této sezóně snad konečně začíná dařit, tentokrát porazilo doma Ajaccio 3:1. Nedařilo se Petru Čechovi, jeho tým Rennes držel do 77. minuty v Monaku nadějný výsledek 1:1, ovšem Čech si srazil jednu ze střel Monaka do vlastní brány a Monako tak vyhrálo 2:1. Naopak dařilo se Haškovu Štrasburgu. Haškův tým vyhrál v Guingampu 3:2 a katapultoval se tak na deváté místo tabulky. Lyon, účastník letošního očníku Ligy Mistrů remizoval na hřišti v Troyes 1:1.

Zbylé výsledky 9. kola francouzké nejvyšší soutěže Le Championat: Montpellier - Paris SG 1:1, Bastia - Bordeaux 2:1, Lens - Lille 0:0 a Sedan - Le Havre 4:0. První je tedy Auxerre s 20-ti body, Nice a Marseille ztrácí tři body, čtvrté Monako a Sochaux ztrácí další další bod.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele