Fousek s ME spokojen, přestože rekord v návštěvnosti nepadne

26.06.2015, 08:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Liquid

hlavně by měli už konečně vyhodit Dovalila, pro ČR je to jednoznačný neúspěch, nepostoupil ani ze skupiny ani na olympiádu

Reagovat
smazaný uživatel

v takove konkurenci nasi dosahli na maximum toho ceho meli

Reagovat
C-M@ster

I vzhledem k vývoji prvního zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

posral to melo se hrat utocne a ne branit. To vsak udela devet treneru z deseti. Dneska uz snad neexistuje vylozene utocnej typ trenerea, kterymu je jedno ze utkani vyhraje 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel máš recht

Reagovat
smazaný uživatel

Zemaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
mistr129

Zeman by neprohrál 1:2, ale 5:12

Reagovat
Posledni Kovboj

ja jsem pro, aspon by byla sranda

Reagovat
Spalovač šancí

To by byl divný trenér, kdyby mu bylo jedno, že tým vyhrál ...

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, i když Dánsko skupinu vyhrálo, tak s nimi odehráli strašný zápas. Ale vinit je neviním, 3 zápasy nejsou moc vypovídající, a na turnajích je to zčásti i o štěstí. Čest neztratili, nemusí se stydět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně nerozdávat lístky sponzorům a dát je do oběhu. Ale na druhou stranu si myslím, že přece jen ta skupina B by vyprodala i větší stadiony na Moravě, přece jen Portugalci a Italové táhnou a z Moravy hodně lidí sledují Premier League, takže každej chtěl vidět hráče na živo. Na druhou stranu ta A skupina krom našich a Němců úplně tak fanoušky netáhla.

Reagovat
Aldeano

"Při zápase s Dánskem vběhli němečtí fanoušci na hřiště, ale ochranka je hned zpacifikovala. A i ze strany UEFA byl zákrok hodnocen dobře,"

To byl ukázkový zásah tedy?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele