Fotbalistky Lyonu potřetí vyhrály Ligu mistryň

27.05.2016, 10:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
monty25

To jste hodní, že jste sem dali článek a že až dneska, protože včera mi nešel net. Holkám z Lyonu to moc přeju a jsem rád, že jsem v Edenu měl možnost vidět naživo pozdější vítězky LM. Zároveň mě ale mrzí, že dostaly ten vyrovnávací gól v 88. minutě, to mě stálo dvě kila. Jinak ty penalty byly hodně dramatické a jak Ada Hegerberg v první sérii neproměnila, tak už jsem Lyonu nevěřil. Nakonec se to ale otočilo a Lyon zaslouženě vyhrál, protože byl prakticky celý zápas lepší, aspoň v normální hrací době určitě.

BTW: Zde oblíbená Julia Simic z Wolfsburgu kvůli zranění nemohla hrát, tak včera pro německý Eurosport dělala expertku. Musím říct, že jí to dobře mluví a po kariéře by ji mohli angažovat nastálo...

Reagovat
Coutinho10

jinak hlavne to prodlouzeni melo mega naboj hned od zacatku ...a ty penalty, jak sem osal i na twitteru, tak tam to rozhodlo to, ze tou placirkou to nedokazali tolik utahnout k tyci a golmanky to chytily...kazda penalta, co sla po pravy ruce brankarky byl jasnej gol

Reagovat
monty25

V prodloužení začal hrát i Wolfsburg, byly očividně psychicky nahoře. Tvůj koment na Twitteru jsem samozřejmě četl. Překvapilo mě, že to Ada kopla tak špatně, ale je to holt o nervech. Nejlíp to kopla Wendie Renard a taky Griedge Mbock Bathy, obě stoperky Lyonu. Naopak stoperka Wolfsburgu (Fischer) to kopla ze všech nejhůř a pak bývalá hráčka Lyonu (Bussaglia) rozhodla o jeho výhře. Bylo to hodně zajímavé vyvrcholení, i když si penalty ve finále nikdy nepřeju, protože je to jenom o nervech a většinou vyhrává tým, který byl v zápase horší. Tady to ale nakonec neplatilo.

Reagovat
Coutinho10

j nejvic to zazdila ta kapitanka Woofsburgu jestlis koukal na Eurosport s ceskym komentarem, tak jak tipoval, ze to ta hracka veme silou a nakonec to dala slabe placirkou na brankarku a pak jak to dopovedel, ze by lip udelala, kdyby to nekopala

Reagovat
monty25

Ne, já koukal na německý Eurosport.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas od Lyonu k ničemu je nepustili holky jen když to 2 min před koncem trochu spískala Sarah ale v penaltách to napravila moc jsem jí taky nevěřil že nějakou chytne skvěla golmanka ale penalty nejsou moc její přednost už jsem myslel že to dopadne jak na MS 2015 prakticky stejný scénář to byl ale tentokrát vyhráli ti lepší. Jinak holky hráli celý zápas pěkně myslím že všichni si zaslouží velkou pochvalu oddřeli to holky a zaslouženě vyhrali. Letos tripl takže super sezona od nich

Reagovat
monty25

Taky už jsem si říkal, že ten francouzský ženský fotbal je snad prokletý, ale nakonec jim to vyšlo. Je to zasloužené i vzhledem k výsledkům a výkonům, které předváděly po celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Husty, nesel bych dneska spat bez tyhle informace.

Reagovat
smazaný uživatel

Priste to hodte do express zprav, zenskej fotbal fakt nikoho nezajima, krom fanouska nade mnou.

Reagovat
TheMally11

nás zase nezajímají ubrečený kuličkáři, kteří po malém kontaktu leží půl hodiny na hřišti a čekají na lékaře! Tohle se v ženském fotbale nevidí!

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hrali chlapy proti zenskejm, tak se zensky valej a brecej furt

Reagovat
smazaný uživatel

Ženský tě nechtěj a ty si to takhle kompenzuješ? A mimochodem, nikdo tě nenutí na to koukat a nikdo tě nenutil kliknout na tenhle článek. A navíc, nikoho zase nezajímají tvoje komentáře a taky je nám cpeš, takže v čem je rozdíl?

Reagovat
travis joe

Reagovat
smazaný uživatel

co si dovoljes mluvit za vsechny? me ty jeho komentare urcite zajimaji vic, nez tenhle zbytecny clanek o podradnem sportu

Reagovat
smazaný uživatel

šovinista

Reagovat
fantomas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ho přidej na facebooku, tam si můžete oba společně postěžovat, jak je ten svět v prdeli, že na eurofotbalu vyšel článek o finále ženské Ligy mistrů, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Podřadný sport? Tak co děláš na stránce o fotbale ty mudrlante.

Reagovat
smazaný uživatel

davam si tady podobny blbecky jako si ty

Reagovat
Mada

Klasická výmluva debilů...

Reagovat
smazaný uživatel

vymluva jako kvuli cemu? jenom jsem mu odpovedel na otazku

Reagovat
Mada

výmluva na tvoji blbost

Reagovat
smazaný uživatel

ty si jebnutý ...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Spalovač šancí

tam už to bylo. A protože to zajímá široké publikum, dali ještě článek. Redakce

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

asi tolik k těm komentářům nade mnou, jaký je tohle super sport

Reagovat
smazaný uživatel

stane se, v kuchyni by s nima nedrželi krok zase patnáctiletí chlapci

Reagovat
božský John

Videl jsem asi 60 minut a to fakt neni sport. Silene mudny, spatny a vim ja co vsecko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele