Fotbalisté potvrdili v emotivním derby vzestup formy

18.11.2007, 09:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
jmj.mirasek

Trenér Bruckner, jak všichni víme - kapitola sama o sobě. Už nějaký ten pátek tvrdí že není náhrada za odešlé hráče....a v televizním rozhovoru po zápase řekl, že ten kádr je širší a širší, že tam ta kvalita je, to se jako rozhodl během jednoho zápasu změnit názor ? Někdy také přemýšlím, jestli nominaci nedělá Bruckner u kafíčka s Koštálem....Kadlec, Kulič, Kladrubský?? jsou toho důkazem. Stejně tak se mi nelíbí nasazování útočníků, přeci v reprezenatce slouží k reprezentování národa, aby tám hráli ti, co jsou MOMENTALNE nejlepší. Nevím jestli v dalších 50 národních týmech podle Fifa rankingu nechali hrát v základu Baroše, když dlouho nehrál. Pochopil bych to nasazení po dlouhé době třeba v anglii u Ronneyho, nebo v Portugalsku u Cristiana Ronalda....ale těm se Baroš vyrovná tak kopačkama....

Celkově se ptám, kdo má vůbec právo odvolat Brucknera ? Sice vyhráváme ale s tím potenciálem co máme, by reprezentaci vítězně odkoučoval kdejaký divizní trenér...

PS: Mládí vpřed ! a zkus je Karle VYZKOUSET !

Reagovat
smazaný uživatel

může je vyzkouset ted v posl. zapase to uz o nic nejde,ale mladi hraci a zkouseni jinych moznosti byla náčelníkova slabá stranka vzdycky.

Reagovat
-Kopy-

By mě zajímalo kdo je momentálně lepší útočník než Baroš ?

Reagovat
smazaný uživatel

podle je bary náš nejlepsi utocnik,jen proste plně nevyuziva svuj potencial.A navic je silene popularni ho tedka kritizovat i kdyz k tomu neni duvod.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Takový Fenin šanci ukázat se dostal několikrát a ani jednou nepřesvědčil, že je reprezentaci platnější než Baroš.

Reagovat
smazaný uživatel

kdokoliv je platnější než baroš takový lempl a fenin podle mě ještě nemá na repre nemá tolik zkušeností

Reagovat
smazaný uživatel

Kdokoliv? Že mě ještě žádný "kdokoliv" v útoku nepřesvědčil.

Reagovat
-Kopy-

Místo čtení bulváru, by si měl Baroše pečlivě sledovat na hřišti

Reagovat
jmj.mirasek

Nikdo není platnější protože nikdo zatím v utoku místo baroše nehrál :), ale kdyby trenér vyzkoušel (tradiční to slovo) třeba Svěrkoše, nebo možná i Filla, jsou mladí a můžou se ještě dost zlepšit. Co se týče Fenina, není špatný ale zas nic moc extra. Ale když ho porovnam s Barošem, tak si apson myslim že Fenin ví co s balonem dělá....nevim jestli je to moje už předpojatost, ale to že Barošovi uteče balon od nohy není zrovna neobvyklá záležitost, a to že udělal jednu uspěšnou kličku v zápase je přeci jen málo ne ? Myslim že kdyby tam byl Švancara udělal by toho víc :) Navíc všechny utočné akce vedli Pospěch, Rosa...ale Bary jich moc nevymslel....sice elegantně běhá ale Perrin asi ví proč ho nechává na tribuně....

Reagovat
smazaný uživatel

baros je ted zranenej proto nehraje,jinak by aspon stridal,navic benzemovi ta jeho forma nemuze vydrazet furt.

Reagovat
-Kopy-

Ale měl tam dobrý akce, přihrávky atd... Je vidět, že na něm vidíš jen to špatné...Fillo nebo Fenin na to prostě nemají, zatím.

Reagovat
jmj.mirasek

nemáš ten zápas nahranej ? já bych se na něj snad kouknul znova esli mu teda křivdim :))

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to mu teda velice křivdíš, Baroš v repre ví co s balonem, je zvyklý na spoluhráče, má k nich citový vztah.. proto se v repre poslední dobou hodně snaží.. mně se jeho výkon líbil velice.

Reagovat
smazaný uživatel

Na našem postupu má Bruckner velký podíl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejne by to po euru chtelo zmenu.Bruckner uz proste neni co to bejvalo.I kdyz ted hrajem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Změnu to určitě chce a po Euru příjde.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni by zkoušeli nový hráče: Fenina, Filla, Svěrkoše, Suchého, Švece, Lejsala..., ale Brucknerovi to vychází tak ho nechte, až to bude špatný tak se bude muset zodpovídat za špatný výsledky. Pár hráčů vyzkoušel, ale taky to vždy nebylo slavný. Takový Zápotočný byl v repre tragickej, Sivok taky nic moc, takže si myslím, že má v zásobě pár nových dobrých hráčů: Pospěch, MAtějovský, Pudil. Jen mně mrzí Jarolím tam s ním nesouhlkasím.

Reagovat
Kapřík

Toho Jarolíma jsem taky moc nepobral a je škoda že nedostává víc příležitostí. Ale co, máš pravdu, je to Brücknerova odpovědnost, tak ho budu hodnotit až podle toho jak dopadneme na Euru. Přes tu krizi je totiž pravda, že výsledky má jako už dlouho nikdo. Uvidíte, jednou na něj budeme vzpomínat s obrovskou nostalgií...

Reagovat
smazaný uživatel

no však taky jo.. já jsem byl neustálý optimista, nebo aspoň jsem se snažil být.. i přesto půlroční soužení. Prostě dostat se 3* za sebou na vrcholový turnaj nebylo zvykem ani za slavnějších hráčů.. atd. takže to musí být i v trenérovi.. splatil důveru mu danou, sice jsem nad ním taky někdy hořekoval.. Kdo čeká na ME velký úspěch? třeba já moc ne, ale věřím, že dokážem být důstojným soupeřem pro každého, nebudou tam Ghaňani!!! tak bychom mohli něco uhrát, já už jsem i tak spokojenej.. vždyť se máme všichni na co těšit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

já teda čekám ne Euru velkej vásledek, minimálně jako poslední Euro, myslím že tým chytá formu a pokud si ji ten půrok ještě udrží tak si myslím že můžem Euro i vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je samozřejmě renonc, prosím admina o smazání

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si říká, kdo chce, co chce, pod Brucknerem podělal nároďák jedinej zápas a to byla tuším Ghana na mistrovství, pak už se s tím nedalo celkem nic dělat. Vyhrávat pravidelně s týmy Německa, Itálie, Brazílie apod., na to jsme moc malí fotbaloví kouzelníci, takže buďme rádi, když se to občas povede. Kecy o tom, že nároďák byl na jaře v krizi, prostě nejsou pravda. Prohráli jsme s Němci - no a co, Němci jsou proti nám fotbalovej obr. Ta aféra s mejdanem na hotelu taky udělala svoje, ale kdyby jsme vyhráli, nikdo by si toho ani nevšiml, prostě umělá aféra. Hráli jsme plichtu ve Walesu - no a co, hráli jsme venku a na ostrovech to nikdy není jednoduchý. S Kyprem jsme doma vyhráli jenom 1:0, a ne 6:0, jak si někteří přáli - no a co, vyhráli jsme. 3:0 v San Marinu se taky moc nelíbilo, Němci jim přece dali 13:0. Kdyby takhle hráli Rakušáci nebo Maďaři, skákali by tři metry vysoko radostí. Uznávám, že občas nároďák neperlí a nezáří a občas něco neklapne tak, jak bychom všichni chtěli, ale nikdo není dokonalý, a chtít, aby národní tým vyhrál všechno, co se hraje, a vozil jednu placku za druhou, je přece jenom snílkovství, možná i drzost. Takže já jsem rád za postup a pokud chlapci neudělají na ME vyloženě ostudu (prohry 3:0, 4:1, 2:0 ve skupině nebo tak něco), budu spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela souhlas,ale pro mě to na jaře byla krize a jen velké týmy dokáží v Krizi vyhrávat.I když je pravda,že mít tehdy silnější soupeře,dopadli bychom hodně mizerně.Je to takové Brücknerovo štěstí,které ho opustilo zatím jen na MS a já doufám,že se něco podobného nestane na EURU.Půl roku je strašně dlouhá doba...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele