Fortune chce zůstat v Manchesteru

04.06.2002, 16:45
Aktuality
Záložník Manchesteru Untied Quinton Fortune, který pro Jihoafrickou Republiku proměněnou penaltou v závěru úvodního zápasu MS proti Paraguay získal bod za remízu 2:2, chce zůstat v Manchesteru Untied, přestože moc nehraje. Od srpna 1999, kdz do Anglie přišel za 1.5 miliónu liber z Atletika Madrid, nastoupil za Reds jen ve 24 zápasech.

"Myslím si, že se můžu do základní sestavy probojovat. Z mé smlouvy mi zbývá ještě jeden rok a určitě bych chtěl v Manchesteru zůstat ještě déle. Když se podíváte na záložní řadu United, zjistíte, že není snadné se tam udržet. Nebudu se na to vymlouvat, budu na sobě pracovat a bojovat o místo," řekl pětadvacetiletý Fortune.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele