FORTUNA:LIGA - preview 8. kola: Sparta odpovídá na výhru Slavie

16.09.2023, 08:34, aktualizováno 17.09.2023, 08:41
Previews

Třemi zápasy pokračuje nedělní program FORTUNA:LIGY. Sparta přivítá Slovácko, a pokud vyhraje, posune se před derby do čela tabulky před Slavii. Plzeň bude chtít prodloužit vítěznou sérii ve Zlíně. Odpoledne se bude hrát rovněž severočeské derby mezi Jabloncem a Libercem...

FK Jablonec - Slovan Liberec

neděle 15:00

Ani jeden ze severočeských rivalů nemůže být spokojen se svým vstupem do sezony a pod oběma trenéry, Radoslavem Látalem i Lubošem Kozlem, se tak výrazně houpe židle. V podještědském derby tak vedle bodů oba hrají i o budoucnost.

Hůře je na tom Jablonec, který dokonce stále čeká na premiérové ligové vítězství v sezoně, když v sedmi zápasech jen čtyřikrát remizoval. Naposledy si porážku dokonce odvezl i z Českých Budějovic, čímž se na čas propadl na samé dno tabulky. Na jihu Čech přitom po Kratochvílově trefě vedl, a i když Hora srovnal, vypadalo vše po Ondráškově vyloučení nadějně. Jenže i v deseti rozhodnul o výhře domácích ve výši 2:1 Alli.

To Slovan ročník nezačal úplně nejhůře a osm bodů z pěti utkání byl přijatelný počin, jenže pak přišly dvě poměrně jasné porážky. Nejprve v Olomouci, poté doma se Spartou, když je sestřelil dvěma zásahy Haraslín. A co hůř, Kozlova družina stále čeká na premiérový tříbodový zisk ze zápasu venku.

Ve vzájemných střetech se v poslední době více daří modro-bílým. Ti už čtyřikrát za sebou neprohráli, v minulé sezoně nejprve byli doma stoprocentní, v dubnu na Střelnici to skončilo remízou 1:1 poté, co na Doumbiův gól reagoval Chramosta.

Zatímco domácí kouč Látal by měl mít k dispozici kompletní sestavu, Slovanu nepomohou zranění Plechatý s Višinským ani potrestaný Purzitidis. V ohrožení je navíc i start Frýdka.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Slávik, Tekijaški, Hurtado, Polidar - Hübschman, F. Souček - Čanturišvili, Kratochvíl, Jovovič - Drchal

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Chaluš, Prebsl - Ghali, Doumbia, Žambůrek, Červ, Preisler - Kulenovič, Tupta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.44 - 2.96

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Zlín - Viktoria Plzeň

neděle 15:00

Rozjeté Plzni nepřišla reprezentační pauza úplně vhod. Po jejím konci však mají Západočeši ideálního soupeře k tomu, aby se rychle vrátili do formy. Hrají totiž ve Zlíně, jenž se potácí u dna tabulky. Na domácí půdě ale "Ševci" umí zlobit.

Když Viktoria na začátku září porazila Bohemians, zastavil se počet vítězství Plzeňských v řadě na čísle devět. Jaký to rozdíl oproti začátku sezóny, kdy se družstvo ze Štruncových sadů trápilo a z některých stran se dokonce volalo po odvolání trenéra Miroslava Koubka. Ten nicméně těžkou situaci ustál a ze svým mančaftem již míří vzhůru. Po šesti odehraných ligových střetnutích se Západočeši dostali v tabulce na páté místo, oproti většině protivníků ale mají ještě jeden odložený zápas k dobru.

Pokračovat v krasojízdě chce Plzeň i v Baťově městě. "Mužstvo Zlína má svůj potenciál, myslím, že se zlepšuje a bude se zlepšovat. Pro mě to vůbec není nějaký kandidát na sestup, přes léto zaznamenávám pokrok ve vývoji mužstva pod vedením Pavla Vrby. Domácí budou velmi bojovní a odhodlaní, pravděpodobně budou vycházet spíš z aktivní defenzivy. My budeme v určitých pasážích hry možná v převaze dobývat blok soupeře, ale musíme si dát veliký pozor na jejich velmi dobré rychlé brejky," upozornil Koubek.

Zlínští "Ševci" již na svém hřišti potrápili Spartu, Liberec a Teplice pak u řeky Dřevnice body ztratily. I tak ale Moravané patří mezi nejslabší celky soutěže, což ukazují především mimo vlastní stadion. Se ziskem pouhých čtyř bodů po sedmi kolech sdílí pozici nejhoršího mančaftu ligy spolu s Jabloncem a Karvinou. Na Plzeň navíc dlouhodobě neumí, Viktorii přemohli v jedním z posledních třinácti vzájemných klání.

Naruší "Ševci" v neděli nepříznivou bilanci? "Vstup do soutěže nám nevyšel úplně podle našich představ, na druhou stranu jsme měli těžké soupeře. Teď nás zase čeká těžký zápas, asi takový, jako když hrajete se Spartou nebo se Slavií. Plzeň pravidelně hraje o titul nebo pohárové příčky, určitě je to soupeř, který patří k favoritům ligy. Určitě je to pro mě trochu jiný zápas, protože jsem v Plzni nějakou dobu působil, spoustu lidí v klubu znám. Ale dnes jsem ve Zlíně a samozřejmě chci uspět s ním," prohlásil trenér Zlína Pavel Vrba.

Domácí se budou muset obejít bez brankáře Stanislava Dostála, jenž se dává dohromady poté, co si v posledním zápase proti Slovácku natrhl ledvinu. Plzeň se dál musí obejít bez dvou zraněných obránců Milana Havla s Luďkem Pernicou, nejistý je pak start záložníka Jana Sýkory.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Didiba, Reiter - Černín - Vukadinović, Janetzký, Tkáč, Slončík - Fantiš

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Hranáč, Dweh - Kopic, Bucha, Kalvach, Traoré, Cadu - Chorý, Durosinmi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.25 - 4.47 - 1.52

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko

neděle 18:00
Těsně před očekávanou bitvou o první místo musí Sparta svést ještě jednu těžkou ligovou bitvu. Na domácí půdě přivítá Slovácko, které se chce po roční odmlce vrátit do evropských pohárů. Potvrdí Moravané své ambice i na Letné a zaskočí silného protivníka?

Sparťané sice vévodí tabulce tuzemské nejvyšší soutěže, o prvenství ale musí tvrdě bojovat. Na záda jim totiž neustále dýchá Slavia, která je pozadu pouze vinou horšího skóre. A jednou se mužstvo z pravého břehu Vltavy dokonce dostalo před svého rivala. Letenští však své klopýtnutí v Teplicích napravili, kdežto sešívaní ztratili body s Jabloncem.

K duelu Sparty se Slavií přímo na hřišti dojde již za týden. Ještě předtím ovšem oba celky odehrají dvě soutěžní utkání. Letenští se nejprve utkají se Slováckem, ve čtvrtek pak v rámci Evropské ligy přivítají kyperský Aris Limassol. Derby pražských "S" tedy ještě musí ustoupit do pozadí.

Sparťané to dobře vědí, a tak ani nedělní ligový střet nehodlají podcenit. "Slovácko je kvalitní tým, v sezoně se mu vede dobře. Patří mezi nejlepší mužstva v lize, jsou silní. Po fyzické stránce udělali velký pokrok, hrají velmi intenzivně. V neděli to bude hodně zajímavý zápas," prohlásil asistent hlavního trenéra Letenských Lars Friis.

Slovácko letos evropské poháry vynechává a všechny síly soustředí výhradně na domácí soutěže. V lize si zatím vede solidně a až na porážku doma s olomouckou Sigmou může být víceméně spokojeno, naposledy navíc porazilo v krajském derby Zlín. Díky zisku čtrnácti bodů za čtyři vítězství a dvě remízy okupovali Moravané před výkopem osmého kola čtvrté místo.

V neděli si Slovácko chce vyšlápnout i na ligového lídra. "Sparta je velice těžký soupeř. Hlavně v domácím prostředí je velmi silná, dává hodně gólů. Bude to trochu jiný level než ostatní zápasy. Ale každé utkání začíná 0:0 a i v minulosti jsme byli schopni tam uhrát solidní zápasy, dokázali jsme tam dokonce zvítězit. Tak proč se o to nepokusit znovu? Podle mě bude důležité co nejdéle udržet čisté konto," míní trenér brankářů Moravanů Luboš Přibyl.

Na Letné bude Slovácko postrádat dva zraněné středopolaře, Vlastimila Daníčka s Michalem Kohútem. Sparťanům nepomůže záložník Adam Karabec, jemuž trvá disciplinární trest za vyloučení proti Karviné. Otazníky visí nad starty pravého beka Jana Mejdra a středopolaře Qazima Laçiho.

Moravané umí Letenským v posledních letech pořádně zatopit. Památná je především jejich výhra před rokem ve finále národního poháru. Na druhou stranu právě na půdě Slovácka si Sparta letos na jaře zajistila po devíti letech zisk mistrovského titulu.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Zelený - Kuchta, Haraslín - Olatunji

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Trávník, Havlík - Petržela, Valenta, Holzer - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.76 - 7.93

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Teplice

sobota 15:00

Po absolvování těžkých utkání v Praze a překvapivém vypadnutí z národního poháru se hráči Karviné vracejí domů. Zde budou chtít ukončit čekání na výhru, avšak stejný cíl budou mít také hosté z Teplic. Bude některé z mužstev ve svém snažení úspěšné?

V lize zvítězili Karvinští pouze v úvodním kole a náladu si nevylepšili ani v posledním soutěžním utkání. V MOL Cupu totiž nečekaně podlehli třetiligovému Uničovu. "Jde do tuhého, čekají nás zápasy pravdy a ukáže se, jak na tom jsme. V sobotu hrajeme s Teplicemi a myslím si že tady určitě nebudou chtít inkasovat. Očekávám bojovné utkání a bude záležet na vývoji, kdy začne soupeř víc a víc vystrkovat růžky. Musíme ale začít u sebe, snažit se je otevřít a vyhrát," prohlásil trenér MFK Tomáš Hejdušek.

Teplice v úvodu ročníku zaskočily nejednoho protivníka, na ligovou výhru už ale pět kol čekají. "Každý soupeř teď přistupuje k zápasu s námi více koncentrovaně. Klíčem k úspěchu bude i zlepšení koncovky, protože v minulých zápasech jsme si vytvořili šance, které zůstaly nevyužity. I to nás stálo body," je si vědom mezer kouč "Sklářů" Zdenko Frťala.

Severočechy během reprezentační pauzy posílil pravý bek Andreas Vindheim, jenž dorazil jako host z pražské Sparty. To jiný hostující hráč, záložník Petr Hronek patřící Slavii, Teplicím v Karviné kvůli zdravotním potížím dost možná nepomůže. Slezané přišli na dlouho o středopolaře Rajmunda Mikuše, pro něhož po vážném zranění kolenního kloubu a stehenního svalu skončila sezóna.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Soukeník, Krčík, Svozil, Fleišman - Budínský, Boháč - Memić, Iván, Bartl - Adeleke

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičević - Bílek, Mareček, Jukl, Radosta - Trubač - Fila, Yasser

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.42 - 3.21

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava

sobota 15:00

Přímý souboj o šestou příčku, která slibuje účast ve skupině o titul, svedou v sobotu odpoledne dva tradiční soupeři. Bohemians na svém hřišti přivítají Baník, který se v posledních zápasech zvedá a stoupá tabulkou.

Klokaní forma je v posledních týdnech přinejlepším rozporuplná. Ze čtyř předchozích zápasů totiž vyhráli jediný, když si proti Hradci Králové připsali premiérové domácí vítězství. Jinak ale nestačili na Slovácko a s prázdnou odjeli i z Českých Budějovic a Plzně. Ve Štruncových sadech bylo de facto hotovo už o poločase, viktoriáni už v té chvíli vedli konečným výsledkem 2:0.

"Do reprezentační pauzy jsme chtěli mít 12 bodů, máme devět, což není úplně špatné. Momentálně na týmy z první trojky nebo čtyřky nemáme, v minulé sezoně to bylo naopak, protože jsme byli v lepší formě. Teď pořád hledáme optimální podobu hry i sestavy. Hlavně musíme zapracovat na ofenzivně, pět vstřelených gólů je málo. Musíme přidat. Snad se to povede hned proti Baníku," věří trenér Jaroslav Veselý.

To Slezané se po matném začátku rozjeli a z posledních pěti soutěžních utkání hned čtyřikrát vyhráli. Zdolali doma Hradec Králové, České Budějovice i naposledy Mladou Boleslav, jíž sestřelil Ewerton s přispěním vlastního gólu Karafiáta. Vedle toho z poháru vyprovodili Hlučín, jejich jediný nezdar tak přišel v Edenu, kde jediným gólem podlehli Slavii.

"V prvním týdnu reprezentační přestávky jsme velice tvrdě trénovali. Ve druhém týdnu už jsme přípravu směřovali k Bohemce, která je hlavně doma velmi silná. Je to jedno z nejvíce soubojových mužstev v lize a kvalitní tým. Jsou celkem dlouho pohromadě, mají zažitý styl hry. Velmi dobře brání, mají rychlý přechod do ofenzivy. My se budeme snažit navázat na naše poslední zápasy před pauzou a chtěli bychom konečně uspět i venku," nabádá kouč Pavel Hapal.

Pozitivem pro Baník je to, že ve vzájemných zápasech už dvanáctkrát v řadě neprohrál. Hned deset z těchto zápasů pro něj dopadlo vítězně, a to včetně toho posledního. Loni v listopadu ve Vítkovicích Hapalova družina uspěla 4:1 - dvakrát se prosadil Almási, před ním skórovali Tetour s Plavšićem. Na druhé straně kontroval Kovařík.

Domácí nemohou pro utkání počítat se zraněnými Hálou, Novákem, Petrákem a Shejbalem, otazník visí i nad pěticí Jánoš, Hrubý, Necid, Puškáč a Vondra. Ani na druhé straně není marodka úplně malá, Pavlu Hapalovi nepomohou Klíma, Mišković, Šehić ani Takács, ke kterým se možná přidá i Frydrych.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Kadlec, Křapka, Hybš - Köstl, Hůlka, Smrž, Kovařík - Matoušek, Beran - Prekop

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Blažek, Pojezný, Kpozo - Boula, Rigo - Buchta, Kubala, Ewerton - Almási

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.64 - 2.85

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00

Olomoucká Sigma si po zvládnutém vstupu do sezóny nemá moc na co stěžovat. A tak na rozdíl od Českých Budějovic už nepřekopává kádr. Naopak Dynamo během reprezentační pauzy ohlásilo hned několik změn na soupisce. Budou mít efekt? To se možná dozvíme již v sobotu právě v Olomouci.

Hanáci během úvodních sedmi kol podlehli jen Spartě a Plzni a drží se v tabulce na výborném třetím místě. "Chceme pokračovat v dobrých výkonech a sbírání bodů. Jsme v tabulce nahoře, i když víme, že je to jen začátek soutěže, tak se tam chceme udržet. V takovém případě je jasné, že domácí zápasy musíme zvládat za plný počet bodů. Zkraje sezóny se nám to třikrát za sebou podařilo a určitě to budeme chtít i proti Českým Budějovicím natáhnout," řekl asistent hlavního trenéra Sigmy Milan Kerbr.

V Budějovicích spokojeností zprvu rozhodně nehýřili. Po dvou domácích výhrách se sice Dynamo zvedlo, avšak i tak vedení klubu vycítilo potřebu ještě poladit soupisku. A tak z druholigové Opavy přivedlo mladého středopolaře Samuela Šiguta, zároveň hned dva hráče uvolnilo do Hradce Králové - záložníka Lukáše Čmelíka a útočníka Daniela Haise.

I s novými tvářemi chtějí Jihočeši na Hané uspět. "Chceme v každém zápase bodovat, do Olomouce se těšíme," vzkázal kouč Budějovic Tomáš Zápotočný, jenž bude v sobotu postrádat nejen zraněného stopera Ondřeje Čoudka a rovněž marodícího forvarda Tomáše Zajíce, ale také útočníka Zdeňka Ondráška, jenž se v posledním ligovém klání proti Jablonci nechal vyloučit. S tréninkem už naopak začal zadák Martin Sladký, jenž se tak po absenci těší na návrat na hřiště.

Olomoučtí postrádají brankáře Tadeáše Stoppena a forvarda Antonína Růska. Do toho jsou nejisté starty pravého beka Vojtěcha Křišťála, záložníka Jana Fortelného a útočníků Dele Israela s Pavlem Zifčákem.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Breite, Pospíšil - Vodháněl, Zorvan, Navrátil - Juliš

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Broukal, L. Havel, Králik, Trummer - Hora, Čermák - Skalák, Suchan, Alli - Adediran

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.50 - 6.36

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové

sobota 15:00
Ještě v minulé sezoně hráči Hradce Králové užívali mladoboleslavský stadion coby svůj azyl a sehráli na něm všechny domácí zápasy, v tomto ročníku už se na něj vypraví jen jednou coby hosté. A tento čase přijde právě tuto sobotu, v době, kdy ani jeden z celků není v optimálním rozpoložení.

Středočeši totiž v lize už třikrát v řadě nedokázali zvítězit, byť nutno podotknout, že los měli pořádně těžký. Doma nestačili na Slavii, bod si následně odvezli ze Slovácka a porážku z Ostravy. Tam jim nejprve zasadil ránu Ewerton, nedlouho poté na konečných 2:0 upravil vlastním gólem Karafiát. Útěchou jim může být alespoň to, že mezitím prošli přes Ústí nad Labem do dalšího kola

Totéž se Votrokům povedlo během reprezentační pauzy v Soběslavi. Těsně předtím nicméně poprvé na svém novém stadionu ztratili a hned to znamenalo porážku. Vyšlápla si na ně Sigma, přestože se Hradečtí brzy dostali do vedení zásluhou Krejčího. Ještě před pauzou ovšem srovnal Zmrzlý, po pauze obrat dokonali Vodháněl s Julišem.

Minulá sezona přinesla celkem čtyři vzájemné zápasy - úspěšnější v nich přitom byli Východočeši. V základní části se každý tým radoval jednou, v nadstavbovém play-off ale po úvodní bezbrankové remíze Hradec zvítězil 2:0. Brankami se o to postarali Koubek s Vašulínem.

Oba týmy mají to štěstí, že je netrápí žádné velké absence. Domácí se musí obejít jen bez Sakaly potrestaného za červenou kartu, hostům nepomůže zraněný Koubek.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kadlec, Karafiát, Suchý, Suchomel - Matějovský, Poulolo - Kostka, Mareček, Mašek - Hilál

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Heidenreich, Leibl - Kučera, Kodeš, Dancák, Horák - Pilař, Krejčí - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.79 - 4.48

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Slavia Praha

sobota 18:00
Situace mezi pražskými "S" je letos vzácně vyrovnaná. Obě se probojovala do základní skupiny Evropské ligy, s výjimkou jednoho kola mají navíc po každém shodný počet bodů. Slavia by proto ráda využila toho, že hraje v Pardubicích, zatímco Sparta bude čelit Slovácku.

Východočeši před reprezentační přestávkou absolvovali povedený týden. Nejprve v poháru přešli přes Most, následně si připsali teprve druhé ligové vítězství, když díky jediné brance Krobota v závěru naplno bodovali v Teplicích. Do té doby zdolali jen Karvinou a remizovali s Jabloncem, tento výsledek je tak důležitým odrazovým můstkem ze dna tabulky.

"Po reprezentační pauze je vždy otázka, jak na tom oba týmy budou. Navíc když přijede tým, který má více reprezentantů. Slavia má široký kádr, proto máme před sebou více otazníků. Není jednoduché se trefit do předpokládané sestavy soupeře. Slavia patří mezi top týmy v republice. Několikátý rok po sobě hrají evropské poháry, takže zkušenost a kvalitu mají velkou. Na druhou stranu my jsme bodů poztráceli dost. Chtěli bychom tedy odehrát utkání, ve kterém získáme minimálně bod. Půjdeme se o něj porvat," burcuje David Mikuláš, asistent pardubického trenéra Kováče.

To sešívaní si před odjezdem řady svých hráčů k národním týmům smlsnuli na Karviné, kterou i přes brzký obdržený gól porazili 5:1. Brankami se o to zasadili Tijani, Jurásek, Jurečka, Chytil a Wallem. Tuto výhru Trpišovského svěřenci potřebovali jako sůl, vzhledem k tomu, že předtím remizovali v Jablonci a horko těžko zachraňovali postup v odvetě se Zorjou.

Pardubičtí sice Slavii obrali hned v prvním vzájemném zápase po postupu do první ligy, avšak od té doby pětkrát prohráli, aniž by vstřelili byť jen jediný gól - hned jednadvaceti jich přitom v těchto pěti utkáních inkasovali. Naposledy v únoru se zrodila ta nejpřívětivější ze všech porážek, konečný výsledek zněl po brankách Jurečky s Olayinkou 0:2.

Východočeši nemohou nasadit hned tři hráče, kteří v klubu hostují ze Slavie. Konkrétně jde o Halinského, Ichu a Kinského, k nimž se za postranní čarou přidají zranění Lupač, Mareš a Solil. Jindřichu Trpišovskému nepomohou Hromada, David Pech, Sinyan a nejspíše ani Douděra.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Ortiz, Donát, Tischler - Vacek - Matoušek, Hlavatý, Daněk, Patrák - Černý

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Vlček, Ogbu, Holeš - Tomič, Ševčík, Zafeiris, Provod - Schranz, Jurečka - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.00 - 6.40 - 1.25

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
7
6
1
0
19 : 5
19
2
Slavia Praha
7
6
1
0
15 : 4
19
3
Sigma Olomouc
7
5
0
2
13 : 7
15
4
1. FC Slovácko
7
4
2
1
9 : 5
14
5
Viktoria Plzeň
6
4
1
1
13 : 6
13
6
Baník Ostrava
7
3
1
3
8 : 7
10
7
Bohemians Praha 1905
7
3
0
4
5 : 9
9
8
FK Mladá Boleslav
6
2
2
2
9 : 9
8
9
FK Teplice
7
2
2
3
6 : 7
8
10
Slovan Liberec
7
2
2
3
7 : 9
8
11
FC Hradec Králové
7
2
1
4
10 : 11
7
12
FK Pardubice
7
2
1
4
5 : 9
7
13
Dynamo České Budějovice
7
2
0
5
10 : 20
6
14
MFK Karviná
7
1
1
5
10 : 17
4
15
FK Jablonec
7
0
4
3
5 : 12
4
FC Zlín
7
1
1
5
5 : 12
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (250)

Přidat komentář
Greny

OT: Slovenská liga to bych blil tvl

https://twitter.com/JanJasenka/status/1702776941529436594

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Axelrose

Bylo to kvůli vlastnímu výkonu, celkově předváděné hře, nebo výši vypsaných prémií?

Reagovat
Greny

Prý měli nějakou virózu v týmu a neodložila jim to tak kdokoli byl trošku schopen hrát nastoupil

Reagovat
Axelrose

Ok, díky za info. To potom hodně vysvětluje.

Reagovat
Puskas

Snědl párek nevalné chuti.

Reagovat
Salfovic

Misku vajíček.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
cr7sux

Reagovat
delfin

Vou, jak to z něj vylítlo.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Salfovic

Prase, to nemohl jít za čáru

To to tam jen tak nechali?

Reagovat
ACSeRw!n

to znam

Reagovat
O.Giroud

nechapem preco nepoziadali o odklad zapasu a teraz placu, ze liga ich donutila hrat

Reagovat
GabrielBatistuta

OT: Zdar. Mohl by mi někdo poradit? Mám problém s NTB. Ať ho vezmu kamkoliv, funguje bezproblémově, ale doma je prohlížeč prostě zpomalenej (pro příklad: YT video jinde běží v pohodě v HD, doma se seká už při 240, nebo 360p). Jasně, nabízí se, že máme problém s připojením doma, jenže všechny ostatní zařízení fungují. Zkoušeli jsme i měnit router za kvalitnější, ale zlepšení žádné. Je možné že je nějaký problém jen mezi mým noťasem a modemem? Já se v tomhle vůbec nevyznám, tak na mě musíte pomalu. Budu rád za každou radu. Jen pro vtipálky: Ano, zkoušel jsem to vypnout a zapnout Jestli mi ani EF nepomůže, tak už nevím Kdyžtak dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych odpojit všechna ostatní zařízení, aby ten NTB byl v té síti sám. Třeba se tam nějaké zařízení chová "agresvině".

Reagovat
GabrielBatistuta

Zkoušel jsem. Vše odpojeno a noťas na piču. Já fakt nevim. Jako NTB žádný dělo, ale jinde funkční a doma vše ostatní funkční. Prostě už nevidím jinou možnost, než že se prostě nemají ty zařízení rádi

Reagovat
kilobyte

Zkoušel jsi vypnout a zapnout modem? Zkus připojit NTB kabelem. Nemůže to být signálem? Vrtal se v tom modemu někdo?

Reagovat
GabrielBatistuta

Nevrtal a je novej. Rikam, vse ostatni funguje (telefony, televize). Logicky mi vychazi, ze je chyba v notasu, ale kdyz ho vezmu do prace, nebo na ted na dovolenou, tak jede

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jedině faraonova kletba Vem ho k psychotronikovi , ať ti ho odčaruje

Reagovat
GabrielBatistuta

Taky možnost

Reagovat
liborarnold

"Slavia a Baník potvrzují výhry" Chápete tu češtinu ? To je jako kdyby už vyhráli....

Reagovat
Remt

Chvíli jsem přemýšlel co tím myslí

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kily

vyhrály

Reagovat
Kiss Me Polka!

taky jsem se divil, jestli se hralo uz v patek..

Reagovat
Mass

Přece bys nechtěl chodit na fotbal a neznat dopředu výsldek?

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.fcb.cz/clanek.asp?id=Mistopredseda-FACR-Vista-Nema-obdobu-10571

„Velmi oceňuji přístup pana Václava Brabce, který nečekal, až mu někdo schválí nebo neschválí dotaci, vytáhl své vlastní a skutečně nemalé peníze a investoval do tréninkového centra. Protože pochopil, že bez tréninkových ploch se nejen Baník Ostrava, ale vůbec fotbal v regionu neposune. Troufám si tvrdit, že taková iniciativa soukromého investora nemá v České republice obdoby,“ dodal místopředseda FAČR.

Brabec

Reagovat
veikko

Reagovat
Axelrose

Tak například Dědek nám chce v Pcích postavit komplet novou hokejovou halu, ale moc lidí z toho nadšených není.

Takže oni by se i nějací našli, jenom je to vždy těžké s městem, papírováním, atd. A pokud nemáš kamarády v té černé díře na sport (které teď mimochodem aktuálně vládne pan Šebek, který to posral všude, kam vstoupil - např. v Pcích právě hokej), jako Jarda, nebo Viktor (alespoň v hokeji), tak nedostaneš ani korunu.

Ale Brabcovi by se všeobecně měla v Ostravě postavit socha, protože si myslím, že v podstatě Baník zachránil (stejně jako Dědek Dynamo). Ta podoba mezi oběma týmy (i když v odlišných sportech) je poměrně velká.

Tradiční kluby s obrovskou diváckou podporou, "slavnou" historií a velkými ambicemi, které se najednou ocitly na pokraji sestupu a v podstatě na hraně fungování (protože např. v Pcích ty dluhy byly obrovské).

Tak ať vám to chlapci šlape, jen mě mrzí, že jste se tenkrát zbavili toho Svědi.

Reagovat
HorajzmAmmann

o Pardubicích toho moc nevím, ale asi tam ta podobnost bude Hokej zase tak moc nesleduji, jenom když je PO nebo hraje repre... Tak ať máme za chvilku ty stadiony Jak píšeš, velká fans základna si stadiony zaslouží.

Reagovat
Kily

však Šebkovi se to vrátí, Dědek postaví novou arénu a stávající, rozpadající se zimák (když jsem tenhle týden slyšel, v jak mizerném stavu tam spousta věcí je, tak jsem si málem ukroutil hlavu) zůstane na krku Rozvojovému fondu, který z něho udělá maximálně tak parkoviště

Reagovat
Axelrose

Jenže to už bude Šebkovi u prdele, ten už teď zobe jinde. Ze státního to jde vždycky lépe, ať je u vesla jakákoliv partaj.

Ale s tím parkovištěm jsi to trefil, mohli by akorát rozšířit to, co se tam má začít stavět teď - i když podle vyjádření z Dynama s tou halou stále počítají, pro mládež, veřejnost, zájmové organizace, atd. akorát je otázka, z čeho by to RF platil, kdyby se tam už nekonali koncerty, atd. Případně nějaká ta tržnice v asijském střihu.

Jinak mě docela dostalo to, že normální lidi v Pcích si museli permice na ligu zaplatit a ti naši "slavní rowdies", kteří mají stažené zadky, když jich není dvacet po kupě si tam chodili zadarmo.

Reagovat
Kily

počítat můžou, ale odradí je to, kolik bude stát provoz. Sice by odpadly problémy s elektrickými rozvody, když by tam najednou místo deseti tisíc lidí bylo několik desítek/stovek, ale i tak. Ta hala zoufale potřebuje rekonstrukci, na hromadu věcí se tam nesáhlo přes čtyřicet let. Na jaře jsem se byl podívat dole a to byl strašný pohled, tam se ani neřeší to, jak tam zatéká. Stejně tak nám zatéká na tribuny, na jaře mi kamarád říkal, jak vedle něho seděli fanoušci a na hlavách měli kapuce, protože na ně pršelo střecha je hrozná, elektrika ještě horší...

já asi ultras přestávám nějak řešit, od začátku jsem se jich víceméně zastával, i když mi nějaké věci vadily, jako když se od prvního dne snažili vypadat jako dospělí kluci a přitom se nedařili zamaskovat, že jsou to jen rádobydůležitá děcka a zbytečně proti sobě poštvávali veřejnost. Bohužel v tomhle pokračují, před třemi týdny se jim nepovedlo prohlášení a tenhle týden taky ne, jsou neustále ukřivdění. Celkem se mi tedy líbí, jak se jich v honu na vedení najednou zastávají i ti, kteří na ně od začátku nadávali, že to jsou debilové, burani, dělají ostudu a umí tak akorát odpálit nějaké pyro

Reagovat
Kily

včera se to řešilo na hokeji a hokejoví prý fotbalové ještě zkoušeli naťuknout, že by to dali dohromady, ale u toho to asi skončí, za bránou bude pár lidí z fanklubu a osmileté děti, které dostanou na starosti bubny. Čeho se tedy děsím, tak to bude ta ostuda v blížícím se derby

Reagovat
Kily

koukám, že dneska ultras rozjeli brečení v diskuzích na sociálních sítích

Reagovat
Salfovic

Vždyť to není zas tak dlouho, co tam proběhla rozsáhlá rekonstrukce, ne ?

Reagovat
Kily

jj, někdy na přelomu tisíciletí a v té době to byla jedna z nejmodernějších hal v Evropě, tehdy jsme kvůli tomu museli několik zápasů odehrát v HK. Ale nebyla to kompletní rekonstrukce, nesáhlo se na zázemí dole nebo na střechu, mimochodem jenom oprava střechy má být minimálně za 300 milionů

Reagovat
Greny

Tak lidem tam vadí hlavně ta lokalita ne ? Co jsem pochopil

Reagovat
Axelrose

Proč, má to být na Fáblovce, to je za městem mezi Polabinami a St. Hradištěm - teď se tam staví obchvat města.

Závodiště už zrušili, protože se do toho srali např. "celebrity" tipu alkoholik Váňa.

Reagovat
Greny

Ja právě myslel že jde pořád o to závodiště

Reagovat
adalbertus

takhle, p. Váňa doteď udělal pro Pardubice určitě víc věcí než ten arogantní Dědek

Reagovat
Axelrose

Tak to mi řekni co konkrétně udělal pro Pardubice jako město takové?

Že se tady po každé Velké ožral jak prase a ojel několik kurev? Ten tu dělal jenom to, co mu vynášelo a bylo k jeho prospěchu.

Nevím o ničem (že by tu něco postavil, na něco přispěl, něco vymyslel, dal něco na charitu, atd) co by tady udělal.

A Velká pardubická by tu byla i bez něho. Nebo si myslíš že ne?

To potom můžeme vyzdvihnout další stovky lidí, kteří toho pro Pce udělali víc jak Dědek.

Reagovat
ratusek

Počkej ten goblin ojížděl kurvy?

Reagovat
Salfovic

Na koníčka.

Reagovat
Axelrose

Jo, byl tím poměrně vyhlášený.

Za mladých let jsem jich několik znal osobně

Reagovat
romeo351

Váňa prcíř no to poserr!!!

Některý fakta by měly zůstat utajený

Reagovat
Nieuwendyk

Prej vojel i Babiše.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

co jako Váňa udělal

Reagovat
Kily

vadila, původní projekt počítal s arénou u dostihového závodiště a fanoušci by museli jezdit mimo město, což se setkalo s kritikou, protože dopravní situace u nás je hrozná a dostat se z jedné části Pardubic na druhou je o nervy. Každý, kdo kdy městem projížděl, moc dobře ví, o čem píšu. V realitě by to znamenalo, že by jenom tam fanoušci cestovali jednu až dvě hodiny

jenomže tahle možnost už je pryč a Dědek má od zimy nakoupené pozemky vedle koupaliště na Cihelně. Tam je ale třeba vyřešit dopravu a obchvat a to si musí zařídit sám. A na tom se už budou podílet i fanoušci, i proto šly ceny permanentek nahoru cca o 40%

Reagovat
HorajzmAmmann

Taky vám ty Pardubice každý rok rozkopou a nedá se projet? Liberec je v tomto úplně nejlepší... navíc vždycky zavírají ty stejná místa

Reagovat
Kily

jasně, před několika dny začaly práce na dalších dvou místech

Reagovat
HorajzmAmmann

nejlepší když si najdeš náhradní trasu ale i tu ti za týden taky rozkopou

Reagovat
Kily

náhradní jsem ve čtvrtek projížděl naštěstí cestou domů a to bylo v pohodě, vedle v pruhu ale byla skoro kilometrová kolona lidí, kteří jeli z Pardubic, super pohled

Reagovat
adalbertus

na kole z Hradce přes Pardubky směr Valy úplně v pohodě

Reagovat
Axelrose

Nemusí je ani rozkopat. Stačí když skončí prázdniny

Reagovat
Salfovic

Tohle je všude v tomhle Kocourkově.

Reagovat
Axelrose

On si případně bude muset dodělat pouze připojku k hale, obchvat se staví z jiných peněz.

Největší problém teď je, že mu nechtějí povolit vykoupit pozemky pro hotel a ještě by zase museli nějak pozměnit územní plán, aby tam vůbec mohl stát.

Ale doufejme, že to je vše na dobré cestě.

Jinak já chodím na zimak dvacet let, a že by někde pršelo jsem si nevšiml.

Jak to tam je s elektrikou nevím, ale vzhledem k tomu, že ve veřejných prostorech musíš mít co dva roky novou revizní zprávu, to asi nemůže být tak zoufalé. Ale jinak samozřejmě, novou halu to chce.

Reagovat
Kily

z občerstvení chtěli zajistit další novinky do nabídky a nejde to, kdyby se tam připojilo několik nových spotřebičů, tak bude hrozit, že to spadne celé. Takhle je to ve fázi, kdy je hodně zaměstnaným člověkem během zápasů elektrikář, který obíhá jednotlivé stánky

Reagovat
Axelrose

No tak to jo, já už tam rok nic nekonzumuju, protože pivo je hnusné a neumí ho točit a taky se mi nechce platit za klobásu devadesát korun. To si radši za ty peníze koupím kšiltovku

Reagovat
romeo351

Tak s pivem je to asi na všech stadionech prachbída. Ale pokud je klobáska dobrá a nestojíš na ni půl roku frontu, tak mi 90kč nepříjde zas jako takový ústřel

Reagovat
Kily

úplně prachbída zase ne, minimálně se to dá nějak vyřešit k určité spokojenosti. My třeba máme pivo 0,4l za 55, v prosinci jsem byl na derby v HK a dostal půllitr za 45, který navíc i lépe chutnal

klobása je u nás za 99, loni se měnil dodavatel a člověk dostane doopravdy poctivou, za tu cenu podle mě ok. Já se na to tedy nedívám tak, že to cenově porovnávám s tím, co dostanu v hospodě, nebo si udělám doma. Vlastně tedy ani nemusím, když to mám zadarmo

Reagovat
romeo351

Tak celkově už to točení do 0,4l džbánků nesnáším. Za mě je tohle akorát vychcanost. Pivo si většinou na fotbale ani nedávám (nejvíce chodím podzim, jaro a to na to není pořádně žízeň). + je tam ještě mindrák z dob ještě studentských let, kdy třeba na Zbrojovce to chutnalo fakt hrůzostrašně

Jinak ohledně klobás - třeba u nás na Líšni jsou výborný. Navíc chleba, hořčici nějakou tu papričku nikdo neřeší - prostě se i najíš. A okres kam semtam zajdu to je uplně jiná kategorie - párečky domácí s řezníkem se znáš . Tohle mi na prvoligové scéně prostě schází i když jde i o fotbal v první řadě

Reagovat
Marisic

hele u nás v Praze má docela dobrý občerstvení Bohemka v první lize. Jako krušky ne každýmu chutnaj, ale tam jsou docela slušný a klobásky parádní. Na druhý lize super Žižkov, to je fakt super, maj tam Kousek piva, zajímavej pivovar

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadit na Olomouc nebo ne to je presne ten vyjeb ktery se tvari jako tutovka, ale pak jsou oci pro plac

Reagovat
ACSeRw!n

taky sem se nechal nachytat

Reagovat
Sigma Olomouc

Zrovna Budějovice nás podle mě oberou o body...

Reagovat
Kily

Slavia by nám mohla oplatit to, jak parádně se u nás rozehrál Vlček a za odměnu dnes do základní sestavy nasadit Kačarabu

Reagovat
Rothbard

OT: dny NATO vs. Václavák dneska. Kde asi bude víc lidí?

Reagovat
Firkraag

Bohemians

Reagovat
Marisic

Podještědský derby zítra vyhodí prvního trenéra

Reagovat
ratusek

při remíze oba dva

Reagovat
Sigma Olomouc

Ach jo

Reagovat
romeo351

Bolka 3:0. Ten Weber (ač sympaťák), tak brzo poletí a snad ne někam v 1.lize…

Reagovat
jsemdement

Jako Jablonečák do Jablonce po Látalovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Breite nahraje Julisovi na gol a pak se tam do nej zacne navazet, co to melo byt?

Reagovat
smetos

Takze muzes donest zakladni 11 a stridacku , potom nahlasit, ze je zmena kvuli zraneni a zraneny hrac se muze objevit v zapase? Proc se to teda musi oznamovat? Nestacil by proste soupis hracu, napr. 25, a kdo bude hrat zaklad uz je na realizaku?

Reagovat
mistr129

Any Club altering its team selection or numbering after Team Sheets have been exchanged

may be fi ned. A Player who is named on the Team Sheet may be replaced without fi ne if he

is injured warming up after exchange of the Team Sheet. Any subsequent changes must be

notifi ed to the referee and to a representative of the opponents before the actual kick-of

Tohle má v pravidlech Premier League, možná to je u nás stejně

Reagovat
mistr129

Sorry za ten formát, znovu už to dávat nebudu

Reagovat
Mass

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Stannis Baratheon

Letáček je nejlepší brankář tohoto Vesmíru.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
Coutinho10

Koli ani na lavičce

SESTAVA: Mandous – Douděra, Holeš, Ogbu, Provod - Ševčík, Oscar - Jurásek, Jurečka, Wallem - Tijani

LAVIČKA: Sirotník - Masopust, Zafeiris, Tecl, Chytil, van Buren, Dumitrescu, Schranz, Vlček, Tomič

Reagovat
Greny

Narodilo se mu dítě ne ? Oslava, jídlo atd za měsíc bude procesu

Reagovat
Sigma Olomouc

tak to mu gratuluju

Reagovat
Coutinho10

máš pravdu, to jsem nevěděl

a ještě píšou, že Bořil out z rodinných důvodů

Reagovat
Mass

S Teclíkem a Škoďákem si může jít zakopat třetí ligu, s platama že by za tyhle tři koupili půlku všech ostatních hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze Vlcka jen setri

Reagovat
Mass

Proč? Myslíš že je lepší než Holeš nebo Ogbu?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by skoda ho posadit, kdyz se po navratu chytil. Muze tam v klidu hrat s Ogbuem a Holes muze zpet do zalohy.

Reagovat
Mass

Těžko, to by musel hrát box-to-box, a to není jeho styl.

Reagovat
djiros

S Holesem už se do zálohy nepočítá?

Reagovat
Mass

To já nevim, zeptej se Trpiše. Ale pokud je Oscar na registovi, tak je zbytečný k němu dávat ještě štíta.

Reagovat
Coutinho10

z pohledu fanty nakonec ideální, nastoupil na minutu a má 5 bodů

Reagovat
bobis21

Druhý poločas špatný. Naštěstí byl proti tragickému soupeři, takže z toho prohra není.

Reagovat
ACSeRw!n

Krystof dneska zavesi

Reagovat
ACSeRw!n

ten frajer s tim megafonem slusna ostuda

Reagovat
Greny

OT : Lingr dneska gol

Reagovat
Mass

Po minutě na hřišti.

Reagovat
Coutinho10

a na redditu ten gól zrovna není

Reagovat
doshcz

timhle tempem bude slavie na 20 penclich za sezonu

Reagovat
KingMaster13

Snažíš se rozjet diskuzi?

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Aspoň ty penalty nemusí rozhodčí hledat na varu, jako u vás

Reagovat
doshcz

Reagovat
Mass

Dost slabá reakce i na tebe.

Reagovat
doshcz

na tebe dostatecna

Reagovat
Mass

Ale jako od blbečka.

Reagovat
Nieuwendyk

Jak se do lesa volá...

Reagovat
Remt

Co hledat, ale.. hledat, hledat, hledat... pětkrát si to vracet... To byla úplná traparna tenkrát

Reagovat
Hasan Šáš

To přitlač, tu vaši v Jablonci si sjížděl tak sedumkrát

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Remt

A jinak.. co bylo na téhle penaltě špatně? Však tam není o čem se dohadovat.

Reagovat
doshcz

vsak ja se na nicem nedohaduju

Reagovat
Remt

Komentuje se někde jinde nebo proč tu nejsou žádné komentáře ke Slavii?

Reagovat
doshcz

jsou na rajchliade

Reagovat
Remt

?

Reagovat
Stannis Baratheon

všichni hejtři Slavie no

Reagovat
bobis21
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Asi nikdo moc nekouká, já taky jen občas mrknu a jinak koukám na oktagon

Reagovat
Coutinho10

ono nebylo moc co komentovat...taková klasika, vedeš 1:0 a nejseš schopnej kill the game a pak se nervuješ do poslední minuty, jestli náhodou nějakou haluzí to neskončí 1:1...naštěstí teda ne, ale nepřekvapilo by mě to

Reagovat
Harley111

protože sešívačky nikoho nezajímají, počkej na dnešní zápas Sparty to tady bude sešitů plná diskuze

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Konráde

Reagovat
Coutinho10

stačilo se podívat...půlka brány po pravý ruce volná a byl by klid

Reagovat
KingMaster13

Body jsou doma. Ta utkání po repre pauze nikdy nejsou z naší strany úplně top, takže dobrý a teď do Švýcarska

Reagovat
Stannis Baratheon

Ne, body doma nejsou.

Reagovat
Coutinho10

ale zase zbytečný nervy až do konce

Reagovat
HorajzmAmmann

Olomouc jede na titul nebo co? Ale ve výsledku, bylo by to fajn, kdyby to někdo top3 vyfouknul ve stylu Leicesteru. spojení Jílek a Olomouc evidentně funguje. Jak se psalo, škoda že ty lidi to netáhne.

Každopádně příští ligový výjezd Baníku právě do Olomouce, máme zase tribunu "za bránou hostí", takže to bude určitě super zápas. Tanko hattrick Kde jinde než zase v Olmiku že jo...

Reagovat
GreatWhite

Musíme teď hlavně vyhrát na Bohemce, ať máme bodový polštář pro klasický domácí debakl od Baníku. Který si pak taky klasicky vynahradíme na jaře pohodovou výhrou u vás.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda toho vztahu fanousci-vedeni klubu, misto aby ti lidi sli na pekny stadion jeste kdyz ste v laufu a misto toho jdou do ty plechovy ruiny na hokej ktery kazdou sezonu stoji za hovno, vyjma ty sezony s Krejcim.

Reagovat
GreatWhite

Tak hokej působí na lidi prostě u nás tak nějak líp. Super parta, která přes nejnižší rozpočet úhradě skoro vždy aspoň čtvrtfinále playoff a ta plechovka má kouzlo super atmosféry, se kterou se Sigma vůbec nemůže měřit.

Jinak ta sezóna s Krejčím byla výsledkově snad nejhorší, co pamatuju, třeba loni jsme byli mnohem lepší.

Reagovat
Kily

jo, s Krejčím jste skončili už v předkole playoff. Loni škoda těch zranění ve druhé polovině sezony, jinak to bylo rozjeté na čtvrté místo

Reagovat
GreatWhite

Jinak myslím, že prostě na Sigmu se začne chodit, až pozůstatky našeho vedení vymřou, do té doby nepomůže, ani kdybychom vyhrávali každý rok titul.

Reagovat
Marisic

Já nechci bejt hnusnej ale olomoučáci mi dlouhodobě přijdou jako nejhorší fans na to jak velkýmu klubu fandí. Vlastně je mám spojený hlavně s tím, že choděj fakt málo a když už přijdou tak jsou to buď naštvaný pivní stréci nebo udělaj nějakej průser

Vlastně ani nevim, kde se to vzalo upřímně. Můžou nadávat na vedení, na Mináře, ale zaprvý klub se dá podporovat i přes nesouhlas s vedením a zadruhý to zas tak šílený není. Ten klub funguje relativně dobře

Reagovat
mistr129

Tak ono tihle ultras ti ale návštěvu neudělají, pro čísla potřebuješ, aby tam chodili čumilové jako třeba na hokej všude možně.

Reagovat
Marisic

hele záleží, zrovna na Slavii mi přijde, že hodně lidí chodí i kvůli tribuně sever

ale spíš mi šlo o to, že sem i dřív zaznamenal, že olomoučáci jsou co se týká těch čumilů takový věčně přednasraný stréci, někde to i říkal Ordoš, že zkazil balon a hned si vyslech pár povbudivejch frází a do toho ty ultrasáci tam mi zas přišli jako taková menší skupinka problémovejch frajerů prostě. Možná to čtu blbě, na Sigmě jsem teď dýl nebyl, tak třeba se zlepšilo

Reagovat
Cotton

Top 3 podle mě nedají, ale na poháry Sigma má. Snad by to tam zase přilákalo lidi na fotbal, protože ty návštěvy jsou hrůza. Neví někdo, jak tam funguje marketing, jestli vůbec?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak dneska šlágr MSFL Baník vs Start Brno o 1. místo

Reagovat
Kepy_FCB

Za rok tři kluby z Brna v 2. Lize

Reagovat
Greny

OT : to béčko Baníku jak si pro Ty penalty chodi

Reagovat
Erialdur

Osobně fanoušky Sigmy, co nechodí, nechápu. Ano, vedení ideální není, ale je to takový ligový standard. O Minářovi si myslím svoje. Ale právě spojení ,,hodného taktika" Jílka (který je parádní trenér, ale často dojížděl na neschopnost srovnat si hráče) a ,,zmrda" Mináře, kdy všichni ví, že je na straně Jílka a kdo se proti němu v klubu ozve vyletí nejbližšími dveřmi, prostě funguje.

Reagovat
ACSeRw!n

hodne lidem vadi ty nackove co tam chodi, excesu meli snad jak nikdo jinej

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
smetos

Videl si nekdy fans v ostrave? 11 z 10 jsou lebkouni

Reagovat
HorajzmAmmann

trevor za to ale nemůže... prostě už nemá vlasy ty vole. Já jsem na tom podobně

Reagovat
John Obi Mikel

Zkus Bierhanzlovu mast

Reagovat
bobis21

tak to asi chodíme do jiných míst

Reagovat
GreatWhite

Tak to sice jo, ale to je problém minimálně 20 let, co chodím na fotbal a určitě to není faktor, který by mohl za to, že na tyhle slabší zapasy chodí o 2 tisíc lidí méně než dřív.

To má vliv spíš na výjezdy, kdy třeba já osobně se vyhýbám menším výjezdům, protože odmítám dostat přes hubu za to, že chvíli nefandím nebo za podobnou kravinu.

Reagovat
mistr129

Tak ono se ale nevylučuje "být důrazný, srovnat hráče" a "nebýt kokot"

Reagovat
lampas

Jako fanoušek z Liberce asi rozumím, kde mají problém, ale hrát po letech v takový formě a nepřilákat fanoušky je škoda. K nám by najednou taky začalo chodit aspoň 4-5k na zápas...

Reagovat
exse

Jako určitě by mělo chodit více lidí, ale trošku nechápu, co se tu ze Sigmy dělá. To že overperfomují a jsou shodou náhod na 3. místě nereflektuje žádnou hlubší změnu, proto na to není žádná fanouškovská reakce. Pokud by najednou začali hrát fotbal jako za Psotky, dávali hromadu gólů a byla to zábava, tak by lidi určitě začali chodit. Ale dokud jen overperfomují jako Bohemka loni, tak lidi přijdou na S, na předkolo a pak se to zas vrátí k průměru.

Reagovat
smazaný uživatel

Overperforace

Reagovat
ratusek

To jsou liberečtí zase ve dvou kotlech zvlášť?

Reagovat
lampas

Tak s našimi pár nácky se normální kotel nechce logicky kamarádit, a ta chátra ani s ním.

Reagovat
ratusek

ajo. To jsem nevěděl, že to je až takhle

Reagovat
božský John

Havluv gulas > fk jablonec

Reagovat
smetos

Lathal ven

Reagovat
Fakt

Šulcík

Reagovat
Martin9719

No, po repre pauze jsme se museli trošku probudit po těch prvních pár minutách, nicméně slabšího soupeře jsme už asi dostat nemohli na rozjezd. Šulcík už to tam zase sype, má to hodně ulehčený teda, jeho post ze Zlína nikdo nekryje. Výborně Duro, Dweh, Bucha, Kalvach, Hranáč i Cadu. Kopic by mohl být lepší. Chorý další gól ze hry konečně.

Reagovat
Moshe Dajan

chudák Vrbátor

Reagovat
Kepy_FCB

Vrba dnes konečná

Reagovat
Kepy_FCB

Vrba dnes konečná

Reagovat
HorajzmAmmann

Šulc, Lingr formu... doufám tedy, že v repre bude hrát Král

Reagovat
jsemdement

Tak Král hraje defenzívo zálošníka .. .

Reagovat
HorajzmAmmann

Hmm, ale nepotřebujeme tam mít Součka i Krále. Stačí jeden z nich + Šulc při tom rozestavení

Reagovat
Cotton

A mít proti Faerům nebo Moldavsku jen 6 defenzivních hráčů? Šílenost!

Reagovat
jsemdement

No to jo, ale znělo to, jako kdyby měl hrát Šulc nebo Lingr pozici Krále.

Reagovat
Greny

A bylo by to horší než Král proti Albánii?

Reagovat
jsemdement

O tom bych radši nediskutoval .

Reagovat
kilobyte

A to je možná ten problém. 5 obránců a k tomu ještě 2 defenzivní záložníci.

Reagovat
jsemdement

V tom rozestavení, co bylo, bylo problému mnohem více.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ta znělka Pat a Mat ve Zlíně

Reagovat
ACSeRw!n

takze fakt nakonec Preciado < Wiesner

Reagovat
kilobyte

V úterý byl střídán kvůli zranění a ve Spartě prakticky není ani týden.

Jinak ta lavička přijde fakt dobrá. Úplně v klidu by se tam našlo 5 hráčů na posilující střídání. Což nám loni hodně chybělo.

Reagovat
ACSeRw!n

ja vim, ber to s nadhledem trosku sem ale doufal, ze ho tam posle

Reagovat
HorajzmAmmann

+ Wiesner < Mejdr

Reagovat
Urbis__

Koukám, že máte další hyper-mega-giga hvězdou posilu Kvůli němu odešel Gabriel co?

Reagovat
ratusek

Birmančevič

Reagovat
jsemdement

Šel jsem si pro jedno zrznutý do ledničky, takže jo.. .

Reagovat
ACSeRw!n

kam se hrabe na Wizinha

Reagovat
ratusek

zatím v suchým

Reagovat
jsemdement

To vypadá jak tutoriál na ea sports fc 24.

Reagovat
ratusek

Dostat takovej gol od Wiesnera. Sbalte se a jeďte zpátky do Hradiště

Reagovat
bartes

Reagovat
Remt

Ten ef je v tomto fakt docela v pytli už, pamatuji doby kdy když hrala Slavia nebo Sparta ligový zápas, tak tu lidi komentovali jak blázni. Včera hrála Slavia, dneska Sparta, a když dají gól, tak je tu k tomu třeba 1-2 komentáře Kam ti lidi zmizeli? Přijde mi to škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

A Baníkovci by tu měli vlastní dlouhé vlákno

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lichna.

Jste nás všechny vyštvali!!!

Reagovat
monty25

Venku je hezky, tak třeba jsou přímo na stadionu nebo někde jinde. Já jel včera na ligu žen místo sledování zápasu Teplic a možná to pomohlo.

Reagovat
jsemdement

Zvedla se ligová průměrná návštěvnost(prej nebo tak něco), Hradec postavil otevřel stadion. Aspoň k něčemu změna EF byla dobrá.

Reagovat
Greny

Ptej se odborníků, co to zde tak vylepšili k lepsimu

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cotton

Asi chodí na stadiony. Když na Slavii i Spartu chodilo v půrměru 8-10k, tak byl zbytek online.

Reagovat
DieFohlenBMG

Přesně za tohle dostal JK proti Maďarsku kartu a tady zase nic

Reagovat
smazaný uživatel

Mně spíš naštval jak šel zbytečně do Heči. No a kdyby za následné hudrování dostal žlutku a pak jak píšeš druhou... Ten chlap se ještě úplně nenašel. Ty jeho redky z počátku angažmá ve Spartě tam někde na pozadí jeho mentality touží po znovuzrození.

Reagovat
bartes

proto hraje ve Spartě a není o něho velký zájem v cizině

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že přesně takhle si škodí. Na druhou stranu Spartě v minulých letech zoufale chyběli hráči se sebevědomím. V tomhle přínos má

Reagovat
bartes

souhlasím s tím, že je sebevědomý, navíc poměrně mladý, srdcař, kapitán Sparty. Ale taky souhlasím s jeho kritiky, že jeho herní kvality nejsou tak vysoko, aby se prosadil např. v horní polovině BL. A za ty kecy by dostával jen karty a ještě by mu to přitížilo, že oslabuje zbytečně tým.

Takže pro Spartu přínos má velký, ale prodejní potenciál už moc ne. Pak je na Spartě, jestli ho střelit někam do Turecka nebo spodku top ligy nebo si ho raději nechat.

Reagovat
ACSeRw!n

proc furt ukazujou toho mentala v dresu Barcelony v kotli Sparty ? bych se poblil

Reagovat
Kepy_FCB

že ho nedokážou vyhnat

Reagovat
ratusek

Slovácko je na ručník. To je nedůstojný

Reagovat
delfin

Sparta dneska .

Reagovat
bartes

Sparta je prostě úplně jinde.

Reagovat
delfin

Jn, Priske jim asi poslední dobou sype něco do žrádla. Ale jako fandovi kvalitního fotbalu, líbí se mi jak hrajou.

Reagovat
bartes

Priske je výborný trenér. Přesně ví, co chce a hráči to z velké části plní. Letos navíc doplnili lavičku tak, aby stíhali Slávii a po odchodu Čvančary zase začínají hrát svůj fotbal. Slávka to rozhodně nebude mít jednoduché a bude to boj do posledního kola.

Reagovat
delfin

Jj. Ale klidně ať to vyhraje třeba Baník, jestli potom udělá čtvrtfinále EL.

Reagovat
bartes

Baník zrovna ne, ale pražské S by to čtvrtfinále dát mohly, alespoň jeden tým. Fakt jim moc nechybí. Baník se musí postarat o to, aby atakoval Plzeň a dostal se místo ní do pohárů. A k tomu má ještě dost daleko. Teď by měl hrát v top6.

Reagovat
delfin

Jop, nejsem proti.

Reagovat
ratusek

Chápu, že nehraje Petržela, ale to jeden důchodce udělá takovej rozdíl? Rok dva dozadu by to Slovácko sehrálo lépe, ikdyž to 4:0 to nepotvrzuje Dneska je to nedůstojný jako tým o záchranu

Reagovat
Greny

OT : Cvancara nedal penaltu

Reagovat
bartes

vůbec nevadí. Hraje tam kolik? Měsíc? A už má důvěru kopat penalty. Ten bude fakt dobrý a po sezóně půjde výš, pokud bude pokračovat ve svých výkonech

Reagovat
Greny

Dneska začal z lavicky v základu hrál Siebetchau loni ctyri góly za Union předtím 22 za YB Bern , přišel ke konci přestupaku myslim

Reagovat
Greny

Teď vyrovnal a má 1+1

Reagovat
jsemdement

A jakou hraje pozici?

Reagovat
Greny

Hráli druhou půlku na dva útočníky..

Na konci se Cvancara zranil (sval) tak tam pokulhával do konce zapasu

Reagovat
monty25
Reagovat
Greny

Jojo dobra rána zpoza vapna

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je vidět, jak má Sparta převahu v rozdílových hráčích dopředu. Pár let zpátky vidět brejk v provedení Sparty bylo na zápis do kalendáře. Skvělý pokrok . Toho se nedá přejíst

Reagovat
ratusek

Dobrá čubka v kotli Sparty

Reagovat
delfin

Reagovat
r.mrazik

jak dokazeme vyjet z obrany je fakt na ceskou ligu uplne neskutecny

driv by to byl vysoky nakop do hajzlu

Reagovat
ratusek

Ten Wiesner je prostě šílenej pokolikátý tohle musí udělat aby ho posadil? To je každej zápas

Reagovat
pingla

a to je ten mikrosouboj, který by byl pro Spartu posouzen jako penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Doski to vyřešil klasicky jako většina útočníků: Radši spadl, než aby zkusil dát gól. Co by bylo kdyby nevím, to musím nechat na tobě

Reagovat
pingla

celou dobu ho Wiesner držel, nedivím se, že spadnul

Reagovat
Skleepy

Doslova na něj ledva sáhl a týpek sebou flákl o zem.

Reagovat
pingla

buď alespoň objektivní a napiš, že ho Wiesner držel celou dobu, stejný zákrok pro vás by byl penaltový

smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Ta narvaná Letná. To je pohled

Reagovat
Mönchengladbach

Brian Priske je s přehledem nejlepší trenér v Česku a nejlepší zahraniční trenér na našem území od dob Johna Williama Maddena.

Reagovat
Slovácký trojboj

Toto se nelíbí uživateli Andrea Stramaccioni

Reagovat
meno

Tak zase klid. Každopádně jsem za něj rád, Trpiš má důstojného soupeře a čeští kouči se od něj můžou přiučit.

Reagovat
bartes

Olatunji bude taky dobrý zabiják, jestli mu to takhle budou dávat na hlavu........

Reagovat
ratusek

psal jsem to hned od prvních minut, že je pro Spartu přínosem. At už hraje v základu nebo jen naskočí z lavičky

Reagovat
bartes

tak on tu hlavu měl vždy dobrou. Jeho problém je hra nohama. Tam se potřebuje hodně zlepšit. Jinak je vhodný jen do vápna právě do otevřených obran. Ale jeho mezihra je taková, že mu raději nepřihrají balón.

Reagovat
ratusek

To si nemyslím. At už v pohárech nebo lize ukázal, že umí podržet míč a dávat pořádné a kvalitní přihrávky

Reagovat
jsemdement

Slovácko.exe úspěšně odinstalováno.

Reagovat
Greny

Je rozhodnuto ale být to pro top tři kluby (Sparta, Slavia, Plzeň) tak to je penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl takhle skučet za stavu 5:0. Ty musíš mít hodně špatnou náladu

Reagovat
Greny

Ani ne právě naopak je to smutný když to nejsou schopni vyhodnotit správně s videem a i za rozhodnutého stavu kde není žádný tlak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele