FORTUNA:LIGA - preview 5. kola: Zůstane Slavia stoprocentní?

19.08.2023, 08:39, aktualizováno 20.08.2023, 08:37
Aktuality

Sparta jen remizovala v Teplicích a na čele tabulky se díky tomu může osamostatnit Slavia, sešívaní k tomu potřebují porazit Ostravu. Plzeň hraje doma s Olomoucí, na novém stadionu se podruhé představí Hradec.

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905

neděle 15:00

V neděli v 15:00 dojde ke střetuní trápících se Českých Budějovic a pražských Bohemians 1905. Domácí zažívají katastrofální vstup do sezóny, naopak hosté budou chtít navázat na poslední dvě venkovní vítězství.

Dynamo minulý týden podruhé v řadě inkasovalo pět branek, po prohře 1:5 na půdě Hradce Králové je tentokrát smetla Viktoria Plzeň. Na Střeleckém ostrově šli plzeňští rychle do dvoubrankového vedení, a tak bylo už v 10. minutě o vítězi téměř rozhodnuto. Za Budějovice se prosadilo alespoň duo Jakub Hora - Osmančík, nicméně další pozitiva na nedělním střetnutí by hledali domácí fanoušci jen stěží. Svěřenci trenérů Nikla a Zápotočného se totiž po čtyřech kolech krčí na poslední příčce, nezískali ani bod a hrozivá je také bilance vstřelených a obdržených branek - 5:17!

Domácím v utkání nepomůžou dlouhodobě zranění Martin Sladký a Tomáš Zajíc. Okleštěná sestava tak bude krátce před první reprezentační přestávkou muset konečně bodovat, aby se alespoň trochu zlepšila nálada v týmu.

Hosté z pražského klubu pokračují v trendu z loňské sezóny. Na domácím hřišti se trápí, naopak venku sbírají jednu výhru za druhou. Už to jsou dva týdny od vypadnutí z Konferenční ligy, a tak se svěřenci trenéra Veselého mohou plně soustředit na domácí soutěž. Po venkovních výhrách v Pardubicích a Liberci však naposledy "Klokani" doma padli se Slováckem, a tak se v průběžné tabulce propadli na 8. příčku.

Do nového ročníku dobře vstoupil brankář Michal Reichl, který do klubu přestoupil v létě. Po heroickém výkonu v prvním kole proti Pardubicím se několikrát zaskvěl i v posledních dvou ligových zápasech, a tak může trenér Veselý počítat s jistotou mezi třemi tyčemi.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Oba týmy vstřelí gól
Výsledek 1. poločasu nebo výsledek zápasu - remíza
Méně než 11.5 rohů v utkání

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Osmančík, Havel, Králik, Trummer - J. Hora, Čermák - Čmelík, Hellebrand, Adediran - Ondrášek

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Jindřišek, Hrubý, Dostál - Matoušek, Beran - Puškáč

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.77 - 2.33

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc

neděle 15:00

Souboj třetího se čtvrtým bude k vidění v neděli odpoledne ve Štruncových sadech. Zatímco Plzeňští mají výhodu domácího prostředí, hosty zase po třech výhrách v řadě hřeje drobný bodový polštář v tabulce.

Viktoriáni měli velmi pomalý start do sezony, nyní se ale rozjeli a připsali si, i díky snazšímu losu, pět po sobě jdoucích vítězství. V Evropě porazili Dritu a dvakrát Gziru, v domácí soutěži po výhře s Baníkem rozdrtili České Budějovice 5:2. Na jihu Čech rychle vedli po gólech Traorého se Šulcem, po pauze navyšoval skóre Bucha a následně završil hattrick Šulc.

"Proti Gziře jsme potvrdili roli favorita, navíc jsme přispěli do klubového i českého koeficientu, takže můžeme být spokojeni. S Olomoucí to bude důležitý a náročný zápas. Máme za sebou náročné cestování, musíme se maximálně dobře připravit. Věřím, že nás podpoří plný stadion," říká kouč Miroslav Koubek.

Hanáci v prvním kole odjížděli s prázdnou z pražské Letné, pak se ale chytili a třikrát po sobě naplno bodovali. Po Karviné a Slovácku dokázali vyzrát i na Teplice, proti nimž jim pomohly gól Vodháněla a Chaloupkův vlastenec. Jílkova družina tak za sebou má povedený start a je nejbližším pronásledovatelem pražských hegemonů.

"Po Spartě a Slovácku nás čeká další těžký soupeř venku. V Plzni to bude náročná prověrka. Chci, abychom obstáli herně a ukázali, že jsme schopni hrát vyrovnaný zápas s účastníkem pohárů. Na Spartě byly nějaké úseky, ale nebyli jsme konkurenceschopní celých 90 minut, na Slovácku jsme to zvládli jen výsledkově. V Plzni chceme plnohodnotný výkon a pak to může být atraktivní utkání. Naše mužstvo je posíleno třemi vítězstvími a věřím, že to ukážeme," doufá hostující lodivod Václav Jílek.

Rovněž vzájemné zápasy jsou poslední dobou velmi vyrovnanou záležitostí. Z pěti předchozích duelů uspěl každý z týmů jednou, zbylé tři střety skončily nerozhodným výsledkem. Naposledy v květnu se ve Štruncových sadech radovala Sigma, jež po obratu zvítězila 1:3.

Trenér Koubek se nyní musí obejít bez zraněných Čiháka, Havla, Pernicy, Řezníka a Sýkory, otazník visí i nad Jirkou a Vydrou. Na straně Sigmy se nepředstaví Růsek a možná ani Křišťál se Zifčákem.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Plzeň vyhraje, ale dostane gól
Padne více než 2.5 branky
Více rohů v zápase - Plzeň

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Hranáč, Dweh - Kopic, Bucha, Kalvach, Traoré, Cadu - Šulc - Durosinmi

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Vraštil, Beneš - Chvátal, Breite, Ventúra, Zmrzlý - Navrátil, Vodháněl - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.42 - 6.78

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FC Zlín

neděle 15:00

Hradecké "Votroky" čeká druhé domácí vystoupení na zbrusu novém stadionu a jejich soupeřem bude Zlín. Hosté zatím čekají na první vítězství v sezoně a v tabulce jsou předposlední.

Dlouho očekávané otevření nového hradeckého stadionu proběhlo na začátku srpna v duelu s Českými Budějovicemi a pro Hradec Králové dopadlo fantasticky. "Votroci" potěšili nabuzené fanoušky v ochozech pětigólovou výhrou a není tak divu, že i v dalším utkání se očekává zajímavá kulisa.

Na skvělou atmosféru Hradec spoléhá a bude jí potřebovat. Přeci jenom porážka s Baníkem vrátila Východočechy zpět nohama na zem a se čtyřmi získanými body ve čtyřech zápasech není trenér Jozef Weber úplně spokojen. Jeho asistent Stanislav Hejkal pak upozorňuje, že zápas se Zlínem bude úplně odlišný, než ten s Českými Budějovicemi. "Čeká nás úplně jiný protivník než České Budějovice. Dynamo hrálo otevřený fotbal, což nám vyhovovalo, chodili jsme do rychlých protiútoků. Zlín vede zkušený trenér, jehož mužstvo hraje organizovaně z bloku. Bude to tedy naprosto odlišné utkání než s Budějovicemi," upozorňuje Stanislav Hejkal.

Zlínu zatím začátek sezony nevychází a na první výhru teprve čeká. Ve čtyřech kolech získal jen jeden bod z minulého utkání proti Liberci (1:1). To není zrovna optimální začátek a zkušený trenér Pavel Vrba to moc dobře ví. Tlak na jeho osobu tak přirozeně roste a pod tíhou čekání na vítězství i tlak na celý tým. Na Hradec je ale mužstvo dobře připraveno. "Hradec je stabilizované mužstvo a teď si ještě víc váží toho, že hraje na novém stadionu. I ten první výsledek domácího zápasu byl jednoznačný, takže doufáme, že to zvládneme lépe," prohlásil trenér "Ševců" Pavel Vrba.

V minulé sezoně se z výhry neradoval nikdo a oba zápasy skončily plichtou (0:0, 2:2). O poznání zábavnější duel se sehrál ve Zlíně, který divákům nabídl celkem čtyři branky. Domácí prostředí a přeci jenom lepší forma favorizuje Votroky.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Výsledek zápasu bez remízy - Hradec
Hradec vstřelí více než 1.5 gólu
Daniel Vašulín dá branku

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Heidenreich, Čech - Gabriel, Kodeš, Kučera, Horák - Juliš, Pilař - Vašulín

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Didiba, Čelůstka - Kolář - Vukadinovič, Janetzký, Slončík, Dramé - Fantiš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.82 - 4.51

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Baník Ostrava

neděle 18:00

Spolu se svým rivalem z Letné je Slavia po čtyřech kolech jediným stoprocentním týmem nejvyšší soutěže. Hájit tuto bilanci bude proti další velké značce, Baník se však v tabulce nachází v její spodní polovině.

Sešívaní jdou do utkání posilnění o postup do 4. předkola Evropské ligy a tím pádem jistotu účastní v základních skupinách jednoho z kontinentálních pohárů. Remíza v Košicích proti Dnipru nicméně pro ně byla prvním zápasem sezony, ve kterém nevyhráli. Byť v lize to není taková gólová hitparáda, vždyť poslední dva střety vyhráli jen o gól. Před týdnem v Mladé Boleslavi jim k tomu pomohl až vlastencem Poulolo.

"Je to velká úleva, že máme jistou skupinu v pohárech. Výkon v prvním poločase proti Dnipru ale nebyl dobrý, asi jeden z nejhorších za poslední dobu. Zápasy jdou v rychlém sledu po sobě, s Baníkem se těšíme na nový trávník. Intenzivně se na něm pracuje. Jestli se to uchytí, jak má, už v neděli bude mnohem lepší hřiště než předtím," věří Jindřich Trpišovský s odkazem na výměnu trávníku v Edenu, která byla dokončena teprve ve středu.

Naopak Baník se při svém posledním vystoupení dočkal premiérové výhry. Po nezdarech v Liberci a Plzni a remíze se Slováckem se mu povedlo na domácím hřišti přehrát Hradec Králové. Brankami v nastavení se o to zasloužilo duo střídajících Buchta, Tanko. Venku nicméně Slezané uspěli naposled ještě v dubnu, od té doby ze čtyř utkání vytěžili jediný bod.

Ve vzájemných střetech Ostravští v Edenu nebodovali dokonce více jak deset let. V minulé sezoně navíc nedokázali po nějaké době potrápit soupeře ani doma a v obou duelech tak vyšli bodově naprázdno. V dubnovém zápase ve Vítkovicích rozhodl o výhře hostí dvěma góly v závěru střídající Matěj Jurásek.

"Připravujeme se na jednoho z nejtěžších soupeřů v lize. Měli jsme hodně taktických tréninků a věřím tedy, že hráči budou vědět, co po nich budeme chtít. I když je soupeř kvalitní, nějaká slabá místečka tam jsou, byť jich moc není. Věřím, že se jimi dokážeme prokousat. Soupeř má doma dlouhou sérii zápasů bez prohry, ale my zase jedeme povzbuzeni vítězstvím nad Hradcem. Chceme jít do zápasu sebevědomě a uděláme vše pro to, abychom byli úspěšní," nabádá trenér Pavel Hapal.

Červenobílí se musí v zápase obejít bez zraněných Pecha se Sinyanem, otazník visí i nad starty Lingra, Tecla a Wallema. V barvách hostí se kvůli dohodě klubů o hostování nepředstaví Ewerton, zdravotní indispozice zase nechají za postranní čarou Klímu, Miškoviće, Šehiće, Takácse a možná i Fadaira.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Slavia zvítězí v handicapu -1.5
Více než 10.5 rohů v zápase - ano
Slavia vstřelí gól v obou poločasech

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ogbu, Holeš, Provod - Ševčík, Oscar - Jurečka, Zafeiris, Jurásek - Van Buren

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Blažek, Bitri, Lischka - Juroška, Boula, Tetour, Kaloč, Kpozo - Kubala, Almási

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.21 - 12.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

Mladá Boleslav zamíří v pátém kole FORTUNA:LIGY do Uherského Hradišti, kde vyzve domácí Slovácko. Půjde o střet pátého s šestým týmem tabulky, navíc si oba dosud připsaly sedm bodů. Případný úspěch tak zaručí kontakt s nejlepšími.

Slovácko v minulém ligovém klání vybojovalo velmi cennou výhru, na Bohemians vyhrálo 1:0, když se trefil Stanislav Hofmann. Nyní však trenér Svědík nebude moci počítat s Reginem Ciciliou, jelikož vyfasoval v Ďolíčku červenou kartu za úder loktem. Mezi zraněné patří Tomáš Břečka, Michal Kohút a Petr Reinberk. Duely Slovácka v poslední době příliš atraktivní nejsou, v posledních třech padly jen tři góly, celek z Uherského Hradiště si v nich přitom připsal jen jeden.

Že svého příštího soupeře Slovácko nepodcení, potvrdil v rozhovoru pro klubovou televizi Jan Kalabiška: "Mají zkušené hráče, vysoké, ten mix mužstva je dobrý. Přišel tam Trmy (brankář Matouš Trmal), viděl jsem nějaké jejich sestřihy. Je to kvalitní tým a bude to těžký zápas. Musíme se zodpovědně připravit, ať znovu neztratíme doma nějaké body."

Mladoboleslavští vstoupili do letošního ročníku slibně, naposledy však padli doma se Slavií, když si vlastní gól vstřelil Paulolo. Kuličovi svěřenci neporazili Slovácko už čtyřikrát v řadě, což by nyní rádi prolomili. Nový kouč Středočechů může těžit z kompletního kádru, má zkrátka k dispozici všechny hráče. Do utkání v Uherském Hradišti půjdou boleslavští s faktem, že příští víkend mají volno. Plzeň totiž využila svého práva účastníka evropských pohárů a klání odložila.

Trenér Marek Kulič chválil své svěřence, že Slavii nepustili do větších šancí, zároveň ale litoval vlastního gólu: "Slavia nás zatlačila a rozhodla utkání jediným gólem, který byl naneštěstí pro nás vlastní. Jsem spokojený, že jsme Slavii, která je opravdu silná, nepustili do více šancí. V naší hře chybělo více aktivity po křídlech," prozradil pro klubový web exligový útočník.

Poslední vzájemný střet Slovácka s Mladou Boleslaví skončil výhrou celku z Uherského Hradiště 2:1. Trefili se tehdy Sinjavskij a Kadlec, na druhé straně Jawo.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza a oba týmy dají gól
Slovácko bude zahrávat 1. roh
Více než 0.5 branky mezi 76. a 90. minutou

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Hofmann, Daníček, Kadlec - Sinjavskij, Havlík, Valenta, Holzer - Petržela, Vecheta, Juroška.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Suchomel - Sakala, Matějovský - Jawo, Ladra, Kušej - Hilál.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.56 - 4.12

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Pardubice

sobota 15:00

Krom úvodního vítězství nad Baníkem toho Slovan Liberec doposud moc nepředvedl. Prohrál sice jen jednou, zato však v domácím prostředí a o to víc teď bude chtít u Nisy zvítězit. Pod Ještěd přijedou Pardubice, které mají jen o jeden bod méně.

Česká nejvyšší soutěž má za sebou čtyři kola a Liberec ani Pardubice zatím nemohou být plně spokojeny. Domácí se dočkali vítězství jen v prvním kole a přestože hned v následujícím zápase vedli na půdě Mladé Boleslavi o dva góly, nadějný výsledek prohospodařili (2:2). Vedení neudrželi ani ve Zlíně, a tak si na druhé vítězství v sezoně musejí počkat. Pět získaných bodů samozřejmě není žádnou tragédií a pokud se Slovanu podaří vyhrát, pohled na tabulku bude o poznání veselejší.

Podobně si vede i soupeř, i když v opačném pořadí, protože vyhrát se mu poprvé podařilo minulý týden. Trenér Radoslav Kováč si po výhře 2:1 nad Karvinou ulevil a pevně věří, že to jeho mužstvo zdravě nakopne. "Přípravu na Liberec máme důkladnou, soupeř má velmi dobrý tým a trenéra, který chce hrát, velmi dobře vidí meziprostory. Určitě nás nečeká nic lehkého proti soupeři, který má svou jasnou tvář," prohlásil na oficiálních stránkách klubu Radoslav Kováč. "Rádi bychom v Liberci něco urvali a potvrdili výhru z minulého kola. Sám jsem zvědavý, jak tým zareaguje po tříbodovém zisku, ale věřím, že jsme na sobotu dobře připravení," dodal pardubický kouč.

Papírově je favoritem Liberec, ale například v loňské sezoně nedokázal Východočechy ani jednou porazit. Od roku 2020 je vzájemná bilance obou soupeřů naprosto vyrovnaná, což dává předpoklad, že ani v sobotu neuvidíme jednoznačný výsledek.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Liberec vyhraje, ale dostane gól
Padnou 2-4 branky
Liberec skóruje v obou poločasech

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Pourzitidis, Chaluš, Prebsl - Ghali, Doumbia, Červ, Mikuláš - Frýdek - Tupta, Kulenovič.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budínský - Surzyn, Donát, Halinský, Tischler - Vacek - Matoušek, Hlavatý, Darmovzal, Pikul - Černý.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 4.14 - 4.65

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Jablonec

sobota 15:00

Od tří hodin se na městském stadionu v Karviné představí Jablonec. Oba celky mají rozhodně co napravovat, jelikož domácí tři zápasy v řadě prohráli, zatímco Jablonec ještě ani jednou nevyhrál.

Bezprostřední začátek sezony vyšel karvinským fotbalistům na jedničku. Návrat do nejvyšší soutěže ozdobili čtyřbrankovou výhrou nad Zlínem, ale pak přišel pád do reality. Se Sigmou, Boleslaví i Pardubicemi prohráli a po třech nezdarech v řadě je čas zabrat.

"Budeme moc rádi, když duel s Jabloncem zvládneme. Kvůli nám samotným, ale samozřejmě i kvůli fanouškům. V minulém domácím zápase s Mladou Boleslaví byli naším dvanáctým hráčem a bylo moc fajn, že nás přijeli povzbudit i do Pardubic. Moc bychom jim jejich důvěru chtěli oplatit vítězstvím," nechal se slyšet trenér Tomáš Hejdušek.

Jeho svěřenci na Jablonec v uplynulých sezonách moc neuměli a i když soupeř ještě ani jednou nevyhrál, je třeba se mít na pozoru. "Jablonec má tým nabitý velkými jmény. Ale pozor, kvůli novému trávníku hráli už třikrát venku a doma narazili na Spartu. Z hřišť soupeřů dovezl Jablonec bezbrankové remízy a porážku 1:3. Je ale vidět, že venku moc gólů nestřílí, ale také příliš neinkasují s výjimkou prvního utkání v Boleslavi," zhodnotil Hejdušek.

Jablonec cestuje do Karviné s jasným cílem urvat první vítězství v sezoně a také odčinit debakl 1:5 od pražské Sparty. Aktuálně mají Severočeši jen dva body. "Chceme napravit tu blamáž z domácího zápasu se Spartou. První poločas byl z naší strany hrůzostrašný. Víme, že nás nečeká lehké utkání, ale chceme odčinit to, co jsme doma před vyprodaným hledištěm pokazili. Nechci říkat, že jsme se s fanoušky rozkmotřili, ale náš výkon nebyl dobrý a chceme to napravit," prohlásil trenér Radoslav Látal.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Karviná neprohraje
Padne méně než 2.5 gólu
Výsledek 1. poločasu nebo výsledek zápasu - remíza

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Mikuš, Bederka, Svozil, Ražnatovič - Boháč, Budínský - Memič, Málek, Papelélé - Doležal.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Slávik, Martinec, Hurtado, Polidar - Hübschman - Pleštil, Kratochvíl, Chramosta, Jovovič - Drchal.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.57 - 2.55

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sparta Praha

sobota 18:00

V pátém kole FORTUNA:LIGY vyzvou Teplice ve své AGC Aréně pražskou Spartu. Ta musí zapomenout na trpké vypadnutí ze 3. předkola Ligy mistrů a rychle přepnout zpět na domácí soutěž.

Tepličtí zažívají úspěšný vstup do sezony a po čtyřech kolech mají na kontě sedm bodů. Naposledy však prohráli, na Sigmu Olomouc nestačili v poměru 1:2, když na branku Jana Vodháněla parádní trefou zareagoval Nemanja Krsmanović, jenže pak si dal vlastní gól Štěpán Chaloupek a bylo po bodech. Do zápasu se Spartou určitě nenastoupí zranění Jan Knapík a Nemanja Mičević. Na domácí půdě Teplice neprohrály už šestkrát v řadě, v prvním kole tu porazily Plzeň. Doposud však v jejich duelech padlo jen sedm branek, což je druhé nejmenší číslo soutěže po Bohemians (6).

V Teplicích se čeká vysoká návštěva, sparťané už vyprodali celou východní tribuny. Výkon svého příštího soka v utkání s Kodaní pochválil kouč Teplic Zdenko Frťala: "Předvedli skvělý výkon. Klobouk dolů před trenérem Priskem, co s týmem udělal, dokázal s ním získat titul a svést krásný boj o Ligu mistrů. Sparta měla velkou smůlu. Uvidíme, jaký kádr u nás postaví, ale zápas v Jablonci ukázal, že co hráč, to obrovská kvalita," míní.

Sparťané v úterý spolkli opravdu hořkou pilulku. Ačkoliv v prodloužení zápasu s Kodaní dvakrát vedli, duel nakonec skončil 3:3 a v penaltách byl úspěšnější dánský celek. Sen Sparty o Lize mistrů se tak opět rozplynul a čeká ji předkolo Evropské ligy. V minulém ligovém zápase Pražané nastoupili proti Jablonci, jehož nový trávník "pokřtili" pěti góly při výhře 5:1. Na domácí scéně jsou tak Priskeho svěřenci první, za čtyři duely stihli nasázet třináct gólů a zatím jsou bez ztráty bodu.

Podle asistenta trenéra Luboše Loučky nečeká Spartu v Teplicích jednoduchý zápas: "Vypadnutí bolelo, ale kluci dostali jeden den volna na vyčištění hlavy. Teď nás čeká další těžký duel, trenér Frťala Teplice výborně připravil. Bude to o tom dobýt jejich obranu. Pozor si musíme dát na jejich protiútoky, které mají velmi kvalitní."

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Sparta vyhraje v handicapu -1
Padne více než 2.5 gólu
Jan Kuchta vstřelí branku

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Dramé, Chaloupek, Hora - Bílek, Jukl, Mareček, Radosta - Trubač - Gning, Fila.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Sörensen, Krejčí - Mejdr, Laci, Sadílek, Zelený - Birmančevič, Kuchta, Haraslín.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.58 - 5.58 - 1.32

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
4
4
0
0
13 : 3
12
2
Slavia Praha
4
4
0
0
8 : 2
12
3
Sigma Olomouc
4
3
0
1
7 : 4
9
4
Viktoria Plzeň
4
2
1
1
9 : 5
7
5
FK Mladá Boleslav
4
2
1
1
7 : 5
7
6
1. FC Slovácko
4
2
1
1
5 : 3
7
7
FK Teplice
4
2
1
1
4 : 3
7
8
Bohemians Praha 1905
4
2
0
2
3 : 3
6
9
Slovan Liberec
4
1
2
1
6 : 5
5
10
FC Hradec Králové
4
1
1
2
6 : 6
4
11
Baník Ostrava
4
1
1
2
4 : 6
4
12
FK Pardubice
4
1
1
2
4 : 7
4
13
MFK Karviná
4
1
0
3
7 : 8
3
14
FK Jablonec
4
0
2
2
2 : 8
2
15
FC Zlín
4
0
1
3
3 : 8
1
16
Dynamo České Budějovice
4
0
0
4
5 : 17
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (571)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele