FORTUNA:LIGA - preview 5. kola nadstavby: Drama v Brně

27.05.2023, 08:58, aktualizováno 28.05.2023, 09:49
Previews

Nadstavba před sebou má poslední tři zápasy a hlavní pozornost bude směřována do Brna, kde se rozhodne o přímém sestupujícím. Lepší karty má ve hře domácí Zbrojovka, hostující Zlín musí kvůli účasti v baráži vyhrát.

O titul

Sparta Praha - Viktoria Plzeň

sobota 16:00

Oslavy mistrovského titulu už sice Sparta spustila v úterý, to ovšem nebrání tomu, aby veselí vypuklo znovu. Zatímco uprostřed pracovního týdne juchali Letenští se svými příznivci v Uherském Hradišti, nyní mohou party rozjet v Praze na vlastním stadionu. A to symbolicky proti Plzni, která ligové prvenství vybojovala před rokem.

Už žádné nervózní čekání, po předposledním kole nadstavbové části sezony si sparťané mohli definitivně oddechnout. Na hřišti uherskohradišťského Slovácka uhráli potřebnou remízu, díky níž ví, že o první místo do konce ročníku nepřijdou. Druhá Slavia totiž na svého pražského rivala ztrácí tři body, které sice může stáhnout. V případě bodové rovnosti nicméně o celkovém pořadí rozhoduje postavení po základní části. A to hraje ve prospěch Letenských.

V úterý tedy už nebylo třeba na co čekat. Sparta po skončení duelu se Slováckem začala slavit, v čemž může dál pokračovat. "Těším se na to, až v sobotu uvidím zaplněnou Letnou. Uvidíme spoustu šťastných lidí, kteří se budou těšit na to, až pozvedneme pohár. Bude to úžasný pocit a úžasný den pro všechny. Hráči dostali po titulu volno, ale teď před sebou máme ještě jeden zápas, který chceme zvládnout," řekl trenér Letenských Brian Priske.

Podle slov dánského kouče tak lze od sparťanů očekávat stoprocentní koncentraci i během samotného utkání proti Plzni. Ostatně slavit po výhře by jistě bylo lepší než po plichtě či nedejbože porážce. "Chceme vyhrát a zakončit ligu s maximálním možným počtem bodů. Nepůjdeme to jen odehrát," potvrdil Priskeho slova středopolař Pražanů Lukáš Sadílek.

Je ale dost možné, že na tříbodový zisk se Letenští ani nenadřou. Plzeňská Viktoria má totiž v posledních týdnech příšernou formu, kterou jen vygradovala nepovedená jarní část ročníku v podání Západočechů. Ve čtyřech dosavadních kláních nadstavby uhrála jeden jediný bod za remízu se Slováckem. Naopak Olomouci, Slavii i Bohemians podlehla.

Není to přitom tak dávno, co se Plzeňští naposledy bojovali na hřišti Sparty a ještě reálně bojovali o obhajobu titulu. Na Letné však na konci dubna nezvládli závěr střetnutí a po prohře 2:1 víceméně definitivně zabalili boj o první místo. Tímto nezdarem také započala série Viktorie bez vítězství, která trvá dodnes. I z toho důvodu nebude po sezoně na lavičce Západočechů pokračovat trenér Michal Bílek.

"Na angažmá v Plzni budu vzpomínat pozitivně. První rok a půl famózní, ale teď půlrok hodně špatný. Vyžíráme si to až do dna, výsledky nemáme. Mrzí mě, že odcházím v době, kdy se evidentně nedaří. Chtěli jsme se rozloučit vítězně doma s Bohemkou, což se nám bohužel nepovedlo, takže bychom rádi zakončili sezonu co nejlépe na Spartě." uvedl Bílek před střetnutím na Letné.

V Praze se Viktoria bude muset obejít bez brankáře Mariána Tvrdoně, stopera Luďka Pernici, záložníků Jana Sýkory s Václavem Pilařem a útočníka Jana Klimenta. Sparta bude postrádat pravého beka Jana Mejdra, středopolaře Adama Karabce a křídelníka Jakuba Jankta. Nejistý je pak nasazení jiného křídelníka Lukáše Haraslína.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Sparta vyhraje, ale dostane gól
V zápase padnou 2-4 branky
Sparta bude kopat 1. roh

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Laci, Zelený - Daněk, Kuchta, Minčev

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Kaša, Jemelka, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Vydra, Vlkanova - Durosinmi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 4.05 - 4.64

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FC Slovácko

sobota 16:00

Už pouze z povinnosti bude Slavia dohrávat končící ligový ročník. Sešívaní se ve svém Edenu chtějí především důstojně rozloučit s věrnými fanoušky i odcházejícím Peterem Olayinkou. Hostující Slovácko ještě může ve Vršovicích zabojovat o kvalifikaci do pohárové Evropy, samo tomu ale moc nevěří.

Teoretická naděje na zisk titulu se v úterý definitivně rozplynula. Slavia sice porazila olomouckou Sigmu, byť po brzkém prohrávání o dvě branky měla sama svou vinou na mále. Jenže konkurenční Sparta uhrála kýžený bod v Uherském Hradišti a mohla začít slavit. Sešívaní tak i druhý rok v řadě skončí v ligové tabulce na druhém místě.

S nepříliš vydařenou sezonou se Pražané rozloučí proti Slovácku. "Povinnost nám velí získat tři body, důstojně se rozloučit s ročníkem, který jsme všichni doufali, že bude ještě úspěšnější. Trofej máme jen jednu, mrzí nás to. Naši fanoušci si ale zaslouží za úžasnou podporu ještě jednu výhru," prohlásil útočník Slavie Václav Jurečka, který má v posledních týdnech vynikající formu.

Vyhrát budou chtít sešívaní také kvůli Peteru Olayinkovi. Nigerijský fotbalista strávil v Edenu pět let, během nichž třikrát oslavil mistrovský titul, zahrál si skupinovou fázi Ligy mistrů a došel se Slavii hned dvakrát do čtvrtfinále Evropské ligy. Sám Olayinka patřil během celé té doby mezi klíčové hráče Pražanů.

S důležitým křídelníkem se tedy nebude loučit snadno. "První, co mě napadne ve spojení s "Oliem", je branka proti Interu, náš první gól v Lize mistrů. Pak Leverkusen, gól zlomeným nosem, typický válečník. Byl jedinečný, krásně to ilustruje, že už několik let hledáme na jeho pozici alternativu. Pro mě navždy zůstane synonymem týmovosti, vždycky měl správné nastavení, které od hráčů ve Slavii vyžadujeme. Čím těžší zápas jsme hráli, tím byl lepší. Neuvěřitelně komplexní hráč, skvělý člověk," zhodnotil Olayinkovo působení ve Slavii trenér sešívaných Jindřich Trpišovský.

Slovácko pravděpodobně zakončí ročník 2022/23 na pátém místě a podobně jako Slavia tak nesplní svůj cíl. Moravané se po roce chtěli opět probojovat do evropských pohárů, to jim ale zřejmě nevyjde. Museli by ještě předehnat čtvrté Bohemians, ti však mají náskok dvou bodů a na rozdíl od Uherskohradišťských hrají v sobotu doma proti slabšímu protivníkovi.

Sami hráči Slovácka pak příliš motivovaně neznějí. "Nějaká šance tam samozřejmě je, takže uděláme všechno pro to, abychom na Slavii uspěli. Uvidíme, jak dopadne Bohemka, ale koukat budeme primárně na sebe," uvedl mladý záložník Moravanů Pavel Juroška.

V Praze budou Uherskohradišťským scházet zranění stoper Tomáš Břečka, pravý bek Petr Reinberk, středopolař Michal Kohút, křídelník Milan Petržela a útočník Ondřej Šašinka, Hrát nebude ani vykartovaný záložník Kim Seung-bin. Slavia nemůže počítat s marodícím univerzálem Lukášem Masopustem, nejisté jsou zase starty záložníků Petra Hronka s Ewertonem.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Slavia zvítězí v handicapu -1.5
Václav Jurečka vstřelí branku
Slavia dá gól v obou poločasech

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Ogbu, Holeš, D. Jurásek - Oscar - M. Jurásek, Zafeiris, Lingr, Olayinka - Jurečka

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Hofmann, Daníček, Kadlec - Sinjavskij, Havlík, Trávník, Kalabiška - Juroška, Vecheta, Mihálik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 5.89 - 11.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc

sobota 16:00

Už opravdu jen kousek schází Bohemians k historickému úspěchu. "Klokani" drží v tabulce důležitou čtvrtou příčku, a pokud na ní vydrží i po posledním kole nadstavby, zahrají si v příští sezoně evropské poháry. K tomu jim proti olomoucké Sigmě stačí uhrát klidně i remízu.

Důležitý krok k uhájení čtvrté příčky udělali Bohemians v úterý, kdy nečekaně uspěli v Plzni. A jelikož dotírající Slovácko remizovalo ve stejnou dobu se Spartou, navýšil se rozdíl mezi oběma týmy na dva body.

Klokani skončili po základní části výš než Moravané, a tak i v případě bodové rovnosti skončí čtvrtí. Matematika je tedy jednoduchá: jakýkoli získaný bod v sobotu posune podceňované Pražany do Evropy. "Když je to takhle blízko, už to chceme dokázat. Je skvělé, že to máme ve svých rukách. Nechceme spekulovat a kalkulovat nad výsledky, chceme vyhrát. Olomouc je venku nepříjemná, motivovaná. Ještě jednou se musíme vyšťavit a dát tam vše, co v nás je," řekl trenér Bohemians Jaroslav Veselý.

Olomouc měla donedávna taktéž alespoň teoretickou šanci na to, aby se na Klokany dotáhla. Hanáci však nakonec nezískali potřebné body a už ví, že ročník 2022/23 zakončí na šestém místě. Přesto chtějí Bohemku ještě potrápit. "Hrajeme o každého fanouška. Máme povinnost předvést dobrý výkon v každém utkání. Vůbec to nemůžeme brát tak, že nám o nic nejde. Chceme se popasovat s týmem, který má za sebou velmi dobrou sezonu. Chceme si neustále vybudovávat respekt u našich soupeřů a zlepšovat se," uvedl asistent hlavního kouče Sigmy Jiří Saňák.

V posledním utkání sezony budou Olomoučtí postrádat brankáře Tadeáše Stoppena, záložníka Jakuba Matouška a útočníky Antonína Růska s Jakubem Přichystalem. Vedle těchto zraněných hráčů nebudou hrát ani středopolař Denis Ventúra s forvardem Pavlem Zifčákem. První jmenovaný bude pykat za úterní vyloučení proti Slavii, Zifčák si zase musí odpykat trest za nasbírané žluté karty.

Bohemka na marodce eviduje obránce Jana Vondru a záložníka Ondřeje Petráka. Nejisté jsou pak starty brankáře Martina Jedličky, středopolaře Aleše Čermáka a křídelníka Jana Matouška.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza a oba týmy dají gól
Bohemians neprohrají
Padne méně než 2.5 branky

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Kadlec, Křapka, Hůlka - Köstl, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Hála, Puškáč, Drchal

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Chvátal, Pospíšil, Israel, Sláma - Vodháněl, Navrátil - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.61 - 3.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
34
23
9
2
76 : 32
78
2
Slavia Praha
34
23
6
5
94 : 31
75
3
Viktoria Plzeň
34
17
7
10
59 : 38
58
4
Bohemians Praha 1905
34
15
7
12
56 : 57
52
5
1. FC Slovácko
34
13
11
10
40 : 42
50
6
Sigma Olomouc
34
11
12
11
52 : 47
45

O udržení

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Baník Ostrava
34
11
9
14
51 : 46
42
12
FK Jablonec
34
10
10
14
49 : 61
40
13
FK Teplice
34
10
9
15
43 : 67
39
14
FK Pardubice
34
10
4
20
34 : 61
34
15
FC Trinity Zlín
34
7
12
15
43 : 60
33
16
Zbrojovka Brno
34
8
8
18
41 : 64
32

Zbývající zápasy

28.05. 17:00
FK Jablonec - FK Teplice
28.05. 17:00
Baník Ostrava - FK Pardubice
28.05. 17:00
Zbrojovka Brno - FC Trinity Zlín

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (274)

Přidat komentář
ACSeRw!n

statisice lidi dnes budou na Letenske plani slavit nejzaslouzenejsi titul posledni dekady

Reagovat
duhová víla

Rozesmála mě hned 2 slova v té větě - "statisíce" a "nejzaslouženější" .

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Zaslouženost titulu se bude odvíjet od počtu lidí na Letenské pláni

Jen doufám, že tam nebudou mít dostaveníčko komouši nebo chcimíři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
ratusek

Ďolíček do Evropy

Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Stannis Baratheon

Už to mají v kapse

Reagovat
Salfovic

To je hned několikanásobná ostuda.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

pravděpodobně sice jenom jeden dvojzápas, Slovácko by díky zkušenostem a lepšímu koeficientu mělo větší šanci, ale rád Bohemku uvidím v konfrontaci s evropským fotbalem mimo přátelský zápasy

Reagovat
Salfovic

Při dobrém losu by to jedno kolo mohli uhrát.

Reagovat
Coutinho10

ten nástřel nasazených u 2. předkola EKL i tak dost nabouchanej, to by chtělo velký štěstí...no uvidíme

http://www.coen.wz.cz/kl23-24.htm

Reagovat
Coutinho10

Tak užijme si ještě jednou naposledy Standu

Sestava: Mandous – Douděra, Ogbu, Holeš, D. Jurásek – Zafeiris, Oscar – Provod, Jurečka, Olayinka - Tecl

Lavička: Kolář – Ousou, Pikolon, van Buren, Pech, Bořil, Ševčík, Schranz, Kačaraba, Lingr, Šmiga

Reagovat
KingMaster13

A je jisté že jde pryč?

Reagovat
Coutinho10

pokud se nepletu, tak mu končí smlouva a už bude pokračovat v týmu, ale ne jako hráč....jako překvapilo by mě, když přivedeme Chytila, jednáme o dalším útočníkovi, máme Jurečku a Micka, taky otazník, že by Standa pokračoval

Reagovat
Fernando_Torres

Podle mne ho poslou delat Captaina do becka, pokud se teda udrzi ve druhy... Delat mentora mladejm klukum

Reagovat
Kaspar

Kdyz jsem ho v ty druhy lize videl, tak i tam byl hrozny

Reagovat
Coutinho10

tahle varianta mě ani nenapadla, ale jako klidně i to je možný

Reagovat
DieFohlenBMG

Nemá ani na druhou ligu. Jihlava teď sestoupí, to by pro něj bylo ideální. Hlavně ať nezůstane ve Slavii.

Reagovat
Komix

100 % zůstane, IMO v podobný pozici, jakou měl Kovář - ještě hráčská smlouva, hlavně na to béčko, ale už bude spíš manažerovat

Reagovat
Fernando_Torres

To je asi nejpravděpodobnější no

Reagovat
Nuno čomes

A co tam bude jako manažerovat? Boril atd pak budou další manažeři?

Reagovat
kilobyte

Udělají si manažerskou jedenáctku.

Reagovat
Bakary3

takže zase taková trafika

Reagovat
KingMaster13

Tohle by nebylo špatný ale už ho nechci vidět v áčku. Zlepšovat kabinu v béčku a dodávat mladým klukům sebevědomí, ok to dělat může

Reagovat
KingMaster13

A nebudou mu jí prodlužovat? To bych se fakt divil, že by se ho najednou Trpišák zřekl. Pokud je to pravda, tak je to nejlepší letní posílení zatím

Reagovat
Coutinho10

leda tak, jak je zmíněno výše, že se mu prodlouží např. o rok, ale že by zaskočil max. v nějaký nouzi

Reagovat
Coutinho10

Nguyen

Reagovat
Komix

Reagovat
Coutinho10

Jurečka

Reagovat
Fernando_Torres

Jurečka na pána. Na Řezníčka ještě jeden?

Reagovat
Komix

Jurásek si tam dělá co chce

Reagovat
KingMaster13

Jurečka dobrej finiš

Reagovat
Salfovic

V tom nejdůležitějším zápase vyšel naprázdno.

Reagovat
smazaný uživatel

V zápasech o hovně dával letos góly i Tecl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak než dostat první gól a otáčet nás to už ani nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Gól Plzně ale luxusní

Reagovat
KingMaster13

Jurečka Ještě jeden

Reagovat
KingMaster13

Jinak livesport ví, kdo je mistr. Dle jejich live tabulky jsme teď první

Reagovat
forrest

Proc na Livesportu pri live tabulce je aktualne prvni Slavia?

Reagovat
KingMaster13

Protože oni uvádí tabulku tuším před koncem posledního zápasu dle skóre tuším a pak až je vše odehráno tak to seřadí dle vzájemných zápasů, pořadí po ZČ a tak. Já mám dojem, že už tak 3 roky zpátky o tom tady byla řeč. Já na to teď upozornil jako takovej vtipnej paradox Doufám že na to teď nějakej fanoušek Sparty najel

Reagovat
mistr129

Nevím jak v nadstavbě, ale není to tak v základní části i oficiálně, že v průběžné tabulce rozhoduje skóre a v konečné vzájemný zápas?

Reagovat
Coutinho10

Live tabulka je dle skore, tak proto

Reagovat
Kily

Reagovat
Konspirator

A tak by to mělo být..

Reagovat
Coutinho10

bohužel...ve vyspělých ligách jako např. PL či BL to tak funguje, ale tady musíme hledat všemožný cesty skrz nadstavbu, aby se to dalo nějak využít pro týmy, který nejsou fotbalově nejlepší, ale chtějí, aby byly nejlepší

Reagovat
doshcz

nemusis na tu Slavii byt tak prisny

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Přesně tak. Místo abysme po 30 kolech vyhráli ligu s náskokem dvou bodů, tak jsme ještě museli do nadstavby

Reagovat
Salfovic

Jo, je škoda, že liga nekončila tím zápasem Sparty v Liberci, to by bylo grandiózní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Imos

Reagovat
Ross Geller

Jako chápu, že máme jistý titul, ale proč se i tak na ten zápas hráči vysrali? Slavit titul s prohrou doma s Plzní...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to totální ostuda. Doufal jsem, že speciálně Plzeň budou chtít smáznout. Místo toho exhibiční výkon.

No a teď fans to vstupem do hřiště taky vylepšili. Rozhodčí to doufám ukončí předčasně a Sparta odečet 5 bodů .

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se může stát jen u nás sparťanský paka no, co k tomu víc dodat

Reagovat
Mass

Haha Jurečka > Řezniček

Reagovat
ZB 07

Dnes zápas o všechno, popravdě se letos furt nedokážu smířit s dalším sestupem, takže věřím, že to nějakým zázrakem ukopeme.

Reagovat
ACSeRw!n

bude vyprodano ?

Reagovat
ZB 07

Určitě ne, tipuju max 7 tisíc.

Reagovat
Greny

Ja dneska nejede, séru na to podívám se doma

Reagovat
Greny

Tak jsem z víkendu těžkého nějak dostal... Zjistil jsem že jsem nestihl nastavit fantasy ale Jurečka mě asi zachránil

Pokud teda Řezníček zase nehodlá nedávat penalty...

Jsem zvědav na dnešek co Hašek předvede musíme hrát od začátku na tři body , tlak tam bude velký...

A pak jsem zvědav co se bude dít na tribune zda se to nechá jen tak nebo už se půjde ostré do dementa ve vedeni

Reagovat
Firkraag

Chytne hysterák z nepokropeného trávníku

Reagovat
KingMaster13

Ty poslední kola stačilo dát Jurečku jako kapitána a nemusel jsi tam ani nic měnit

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad to Svit/Tescoma/Fastav/ Trinity zvládnou

Reagovat
andrew96

*SK Baťa

Reagovat
Salfovic

Trinity Gottwaldov.

Reagovat
Imos

*Ševci

Reagovat
PISTOLERO

Dneska budu osobně na tom souboji kriplů Snad to Brno zvládne

Reagovat
Kily

jaké jsou ceny vstupenek?

Reagovat
PISTOLERO

10

Reagovat
Konspirator

Jako korun?

Reagovat
Salfovic

Euro. Za poslední prvoligový zápas na hodně dlouhou dobu si musí připlatit.

Reagovat
Firkraag

Symbolicky jedno Brno.

Reagovat
Sosi

Nebyt idiota Filla, uz mohl byt Zlin davno zachraneny.

Reagovat
Salfovic

Už ani nevím, s kým tehdy hráli, ale pravděpodobnost výhry by i tak moc velká nebyla.

Reagovat
Sosi

Tak on se nechal vyhodit 2x za sebou, oba zapasy prohrali, takze bez bodu, k tobu je to samozrejme srazilo i do dalsich zapasu..

Reagovat
Salfovic

Ale v tom prvním zápase dostal druhou až někdy ke konci, navíc se Spartou. A tu redku pak ve Slovácku. Takže prostě blbost.

Reagovat
Sosi

Nemel nahodou redku 2x?

Reagovat
Salfovic

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten zápas roku se dnes asi podívám. Doufám v pořádnou show, aspoň 5 gólů, 3 čk a rozhodnutí z kontroverzní penalty v 99. minutě.

Reagovat
Coutinho10

za B-tým dnes pro změnu Ševčík ....jinak i Pech a Hronek a samozřejmě Bořil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zdechlina

Prosím Brno vyhraj

Reagovat
John Obi Mikel

Falta reprezentant

Reagovat
Greny

Vysvětlí mi někdo proč to zakončil levou místo pravou na zadni?

Reagovat
John Obi Mikel

Je to levák, tak třeba je pravá jen na opírání

Reagovat
Greny

Vole "ligový hráč a reprezentant"

Reagovat
Salfovic

Přesně, skoro něco jako Messi.

Reagovat
Blasphemer

Hlavně si ho nechte, prosím.

Reagovat
Greny

Mu konci smlouva

Reagovat
Blasphemer

uf

Reagovat
Martin9719

Klid, končí mu už ta jeho vymazlená smlouva co mu udělal Adolf s Gulou ještě, podobně jako Káčerovi.

Reagovat
Blasphemer

Kašovi taky. A to je asi poslední relikt po plešounovi, co?

Reagovat
Martin9719

No Mihálika, Ondráška jsme se zbavili, Falty se zbavíme, Hybš těžko říct, odejde i Čermák, asi jako jo, pokud nedostane smlouvu Kaša který by si to ze všech "zasloužil" asi nejvíc.

Reagovat
John Obi Mikel

Nejvěrnější masochisti

Reagovat
Greny

Nejdůležitější zápas kola a pro dva týmy i sezóny a piska to pičus Berka... Kde má teď Černýho nebo Zelinky kurva

Reagovat
John Obi Mikel

Černý byl v Ďolíčku, Zelinka píská v Prostějově.

Reagovat
Greny

Zelinka měl piskat Brno i když je z Brna

Reagovat
Salfovic

To nevadí když je to Sparťan.

Reagovat
Salfovic

Teda nevím, jak vypadá protilehlá tribuna, tam bude asi nejvíc lidí, ale jinak je tam spíš prázdno.

Reagovat
Greny

Na tu tribunu co je vidět z TV se pomalé neprodávají lístky ... By dostal majitel ještě po tlamě

Reagovat
Salfovic

A kotel je za pravou bránou, z TV pohledu ?

Reagovat
Greny

Kotel je na té tribuně co není vidětt na levé straně na konci kryté tribuny směrem na střed cca velké vápno Zlína do stredu

Reagovat
Greny

Tam jak jsi psal je nejhorší sektor v lize pro fans hostu

Reagovat
Salfovic

Tak to je tam celkem dost Zlíňáků

Reagovat
Greny

Jojo prý jim vybavili autobusy a zaplatili jim to

Reagovat
Salfovic

Nebo tam svezli Ukrajince z okolí.

Reagovat
Kepy_FCB

Brno ven!

Reagovat
bobis21

Od gólu teda zatím hrůza. Což je smutné, když gól byl v první půlminutě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Řekl někdo Haškovi, že Brno musí vyhrát?

Reagovat
Salfovic

Tak šancí měli překvapivě celkem dost.

Reagovat
Martin9719

Jednu no.

Reagovat
Shevchenko

Víc než se předpokládalo.

Reagovat
wwwx

Reagovat
Greny

Hašek pokud se nepletu měl za cíl vyhnout se baráži takže se dá říci že úkol zatím plni

Reagovat
Sasha

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Imos

Reagovat
wwwx

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Dostál

Reagovat
JarousFCB

Ta Opava fakt zase zahučí někam do pralesa?

Reagovat
JarousFCB

... alespoň bude derby s naším Béčkem

Reagovat
Kepy_FCB

no to je derby jak stehno možná tak pro trevorky atd..

Reagovat
JarousFCB

Taky si tam rád zajdu, pokud to ještě nějak neuhaluzí.

Reagovat
Kepy_FCB

Už nebojkotujes Vítkovice?

Reagovat
JarousFCB

Však bych jel do Opavy

Reagovat
John Obi Mikel

Nedali ani penaltu

Reagovat
fabec1222

Tak neni to poprvé

Reagovat
Imos

Naštěstí Vanďák ví co dělá a pustil jim to na konci

Reagovat
monty25

Dneska koukám na ten existenční zápas, ale Gning v Jablonci teda parádní gól do šibenice. Sejk si připsal nechtěnou asistenci...

Reagovat
Kepy_FCB

Tak Latvia dnes prožívá své Nagano a tuším večer ještě Germany Fakt už ty trapné hokej žampionáty zrušte

Reagovat
ratusek

Tak já to sledoval jen díky Latvia fans. To bylo neskutečné peklo

Reagovat
Kepy_FCB

Jak hrál Jágr?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Imos

Reagovat
Salfovic

Zrušit každoroční MS.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Imos

❤️❤️❤️ mám velkou radost

Reagovat
ACSMan

Ten sektor hostí v Brně je parádní

Reagovat
fabec1222

Vlašim a Baník dobře prodáno

Reagovat
Salfovic

Proč by to Pce kupovaly ?

Reagovat
Kepy_FCB

jak se někdo může divit takovémuto výsledku v takto dojebané hanebné sezóně FCB...

Reagovat
fabec1222

Příbram jim pak zaplatí víc v baráži

Reagovat
Kepy_FCB

Máš úpal?

Reagovat
fabec1222

Tady se mi to nějak překombinovalo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

zrovna když s Příbramí to smrdí suchým hajzlem

Reagovat
John Obi Mikel

Dostál

Reagovat
John Obi Mikel

Silný

Reagovat
monty25

To byl stejně ofsajd.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale stejně to je síla tohle nedat

Reagovat
monty25

Karviná se vrací do 1. ligy.

Reagovat
Salfovic

Jedinej, kdo na to ligu opravdu má.

Reagovat
fabec1222

Jedinej, kdo chtěl postoupit*

Reagovat
KingMaster13

Pro ligu jedině dobře, loni mi jich bylo fakt líto.

Reagovat
ratusek

Akorát vás oberou o šest bodů no

Reagovat
KingMaster13

Tak máme ztrácet s nima a nebo s Brnem? Však to je jedno

Reagovat
monty25

Já tam byl loni v létě na Euru WU19. Moc fajn stadion, akorát je to trochu z ruky.

Reagovat
KingMaster13

Mě ten klub přijde docela fajn, hezké zázemí, do ligy přivádí zajímavé cizince

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Kepy_FCB

Návrat krále

Reagovat
Imos

❤️ zaslouženě

Reagovat
KingMaster13

Hašek byl neskutečnej masterclass. Bartoněk dokázal fanouškům, že si toho Dostálka ještě budou vážit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Fakt jsem myslel, že to tam může pozvednout.

Reagovat
andrew96

S Dostálkem by to dopadlo stejně.

Reagovat
kilobyte

Jsi si tím tak jistý? Teoreticky Brnu stačil 1 bod navíc. Pod Dostálkem Brno ve vzájemné konfrontaci s týmy z té skupiny prohrálo jen s Jabloncem.

Reagovat
andrew96

Zcela jistý samozřejmě ne. Ale střemhlav dolů začala Zbrojovka letět už pod ním.

Reagovat
kilobyte

To sice jo, ale asi by tu baráž dali. Hašek podle mě dokázal skoro nemožné, když zachránil Zlín od přímého sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Pod ním to bylo zlý, ale ne zoufalý. Herně neporovnatelně lepší.

Reagovat
Imos

Reagovat
ratusek

Tak v Brně budou dost dlouho v piči než se jim to zase sejde a po tom výborném podzimu to je ještě větší trapas. Doba temna a v pralese zůstanou dlouho

Reagovat
KingMaster13

Nezůstanou, příští rok jsou zpět protože krom nich Dukly, Jihlavy a Opavy nikoho do ligy nepustí a Opava s Jihlavou jsou dost v píči. Takže Brno může skončit třeba 5. ale vrátí se

Reagovat
ratusek

Však Příbram a Dukla budou nahoře

Reagovat
KingMaster13

Příbram nemá prachy na to a Dukla těžko říct. Pro mě Brno je příští rok hlavní adept na postup ale zároveň hlavní adept na sestup o 2 roky později

Reagovat
Salfovic

Dukla a Líšeň, když je teď stadion pro první ligu volnej.

Reagovat
KingMaster13

U Líšně by se to mohlo domluvit Dukla samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla snad, ale bojím se, aby už se na to Paukner nevysral.

Reagovat
81Tomas

Hlavni adept? Vsak tam nikdo nezustane z tech schopnejsich hracu

Reagovat
KingMaster13

A kdo z tý druhý ligy může postoupit? Jihlava a Opava budou dole, Příbram bude asi prodávat, takže jim stačí udržet pod sebou Duklu

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde. Musí být do 4. Z 5. už to nejde. A v poslední době se to zmírnilo Pardubice nebo Hradec tam pustily a taky se tady strašilo že ne.

Reagovat
Kepy_FCB

Brno půlku historie má druholigovou

Reagovat
Imos

Příští rok v pohodě postoupí, v tý lize není nikdo a Vyškov s Duklou (jediní co chtějí taky postoupit) na to nemají ještě

Reagovat
ratusek

No nemyslím si. Ten kádr bude zoufalej

Reagovat
Imos

zas se podívej na kvalitu druhý ligy, to daj

Reagovat
Blasphemer

Hašek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Českej Lampard.

Reagovat
Blasphemer

Lampard se sice hodně snažil, ale Everton i Chelsea se nakonec zachránili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Imos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

V Brně ještě bude prdel...

Reagovat
KingMaster13

Tam ho teď půjdou pověsit

Reagovat
Coutinho10

lol Opava nás posílá do 3. ligy uznaným gólem, který nebyl za čarou, aspoň tak to vypadalo bez opakovaček

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Byste spadli i kdyby remizovala, ne? A měli jste si to uhrát dřív.

Reagovat
Coutinho10

jo, tak asi máš pravdu, byla by bodová shoda, oba vzájemný zápasy 1:1 a skóre celkově máme horší

Reagovat
Imos

hlavně že tam celý jaro posílají kluky z Áčka

Reagovat
Coutinho10

ale ne takový, který tomu pomůžou viz Tecl, Hronek, Pech...

Reagovat
Imos

Reagovat
Nuno čomes

A kolik berou takový Hronek nebo Pech či Tecl že tomu nepomůžou?

Reagovat
Coutinho10

to není o platu, ale kvalitě

Reagovat
Nuno čomes

Ty šibale, s těmi platy co mají, musí dát zápas kvality druhé ligy s prstem v nose

Reagovat
Coutinho10

ono jako 2. liga zase není úplně liga dřeváků, moc tu soutěž podceňuješ, je to bojovný a právě většinou ti hráči z 1. ligy, když třeba zmíním ty vybraný, tak to třeba neodmakají a nedají tomu 100% spíš z hlediska nějaký motivace než dají ti, co to mají v hlavě líp nastavený nebo ti, kteří se chtějí do 1. ligy dostat, takže není úplně jednoduchý správně vybrat, což se hodněkrát stalo

Reagovat
KingMaster13

Nám to pochcala dnes Vlašim, ti podle mě chtěli aby naše béčko sletělo

Reagovat
Salfovic

Křéťa to vzal komplexně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i při remíze by vaše rezerva spadla ne? Vzájemný zápasy maj nastejno, ale skóre lepší Opava

Reagovat
Coutinho10

podle všeho nakonec jo

Reagovat
andrew96

Reagovat
Imos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Didier Drogba

Bartonku, ty svine, uz si pro tebe snad prijde zubata

Reagovat
Didier Drogba

Jinak bych dal sanci Trousilovi, horsi jak Hasek nebude

Reagovat
Salfovic

Žánek

Reagovat
fabec1222

Takže Řezníček má hovno a ještě sestup k tomu

Reagovat
monty25

Michal Papadopulos končí kariéru. Velkej sympaťák.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

Reagovat
Whitemedia

VRBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
KingMaster13

A ještě jako dárek dostali Vyškov kterej nemůže postoupit Pardubice měli schválně prohrát dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nemůže postoupit? Pardubice a HK taky hrají v azylu.

Reagovat
KingMaster13

Jenže už měli připravené projekty na stavbu stadionu a že do roka s tím začnou a na základě toho je tam pustili. To Vyškov fakt nesplní

Reagovat
jsemdement

To je ten tým s Afrikou? To můžou uhrát na diskriminant racismu.

Reagovat
wwwx

Proč by nemohli opravit ty Drnovice. Stadion stojí 2 km od Vyškova a stejně je na rozhodujících úřednických a politických pozicích v Praze nalezlejch hromada jihomoravanů, tak se zdroje najdou.

Reagovat
Imos

Vždyť ty Drnovice jsou kousek, proč by nemohli opravit tenhle staďák?

Reagovat
wwwx

Reagovat
KingMaster13

A je to ve finančních možnostech toho města? Přeci jen Pardubice a Hradec patří k největším městům ČR

Reagovat
Salfovic

Jasně, že ne. Vždyť to je oprava na x desítek milionů, vždyť jen vyhřívání trávníků stojí minimálně desítku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dotace. S těma se u nás dá hezky čarovat, když je zájem.

Reagovat
Salfovic

Gottvald ještě žije?

Reagovat
mistr129

Jaký jsou vůbec pravidla? Když by baráž vyhrály Vyškov a Příbram a následně Vyškov odmítl postup, připadne místo v lize Zlínu jako týmu, co prohrál s Vyškovem, nebo Pcím jako lépe postavenému prvoligistovi?

Reagovat
wwwx

Si najdi herní řád fortuna ligy, líná lemro. Ve zkratce Pardubicím.

Reagovat
mistr129

věřil jsem že někdo zvládne i bez hledání

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

Pavel Vrba šampión.

A ať už jde.

Reagovat
ratusek

Hele toho tam nechají do desátého kola příští sezony. Nevyrazí ho po uspěšné záchraně. I když k té přispěl hlavně Bartoněk a Hašek

Reagovat
andrew96

Taky tomu nevěřím. Na druhou stranu Červenka překvapil s Petrželou. Ten na posezonní tiskovku dorazil pomalu v plavkách a mezitím, co hned potom letěl někam do Hurgády, tak ho Červenka vyhodil.

Reagovat
Foppy

Jako po podzimu jsem fakt věřil tomu, že to bude tentokrát na pohodu. A nakonec je to na pohodu do prdele

Reagovat
fabec1222

Opava wtf Tam byl majitel pět minut před koncem na hřišti za rozhodčíma?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Po půli u rozhodčích. Po zápase u rozhodčích. Během zápasu chodit kolem lajny s namakaným bodyguardem a pistolí u pasu. To všechno je zpestřující kolorit specifického českého prostředí. Tohle je vyšší level a já jen čekám, kdy se papaláši přestanou ženýrovat a prostě si ty vyhrocený zápasy odsoudcují sami.

Reagovat
Salfovic

Majitem je město, ne ?

Reagovat
Whitemedia

Jdu si dát Zlín zase do oblíbených.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
ratusek

Reagovat
Imos

Reagovat
mistr129

a Chelsea jako držíš celou dobu jo?

Reagovat
Whitemedia

Překvapuje tě to? Vždy i tuhle debilní přezdívku držím už asi 12 let.

Reagovat
KingMaster13

Teď už tomu chybí jen to aby Vyškov vyřadil Zlín v baráži a hrál příští rok ligu na jejich stadionu

Reagovat
Imos

Reagovat
John Obi Mikel

"Jakube, jak moc to bolí?"

To je zase otázka.

Reagovat
Mass

Od Kozohorskýho?

Reagovat
Kily

asi určitě ne, je tam navíc otazník

Reagovat
Kepy_FCB

FC Jojo Brno návrat tam kam napůl patří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele