FORTUNA:LIGA - preview 4. kola nadstavby: Ve středu o záchranu

23.05.2023, 08:59, aktualizováno 24.05.2023, 08:40
Previews

Zlín v neděli oživil naděje na záchranu a výhru z Pardubic potřebuje potvrdit proti Ostravě. Východočeši přivítají Jablonec, Brno se v Teplicích pokusí ukončit sérii nezdarů.

O titul

1. FC Slovácko - Sparta Praha

úterý 19:00

V sobotu si Sparta ještě titul nezajistila, v Uherském Hradišti už ale její hráči chtějí křepčit s trofejí. Tentokrát si totiž Letenští mohou první místo zajistit sami bez ohledu na výsledek Slavie. Stačí jim k tomu jakýkoli bodový zisk na hřišti Slovácka.

Sparťané udělali o víkendu proti Bohemians vše, co měli. I když se jejich výhra nerodila lehce, nakonec "Klokany" zásluhou tref Ladislava Krejčího a Jana Kuchty přemohli. Jenže konkurenční Slavia pár hodin nato porazila Plzeň a i po třetím kole nadstavbové skupiny o titul ztrácí na vedoucí Letenské pět bodů. Sešívaní tedy stále drží alespoň matematickou naději na zisk titulu.

V úterý ovšem může být po všem. Sparta si chce titul pojistit trochu paradoxně na stadionu, na němž před rokem nezvládla finále domácího poháru. Tentokrát ovšem může v Uherském Hradišti rozpoutat oslavy. "Máme to skvěle rozehrané a věřím, že ten zbývající krok uděláme na Slovácku. Máme dostatečně silný kádr na to, aby kluci mě nebo kohokoliv jiného zastoupili. Věřím, že to dotáhneme tam, kam chceme," uvědomuje si kanonýr Letenských Kuchta, který nebude hrát kvůli trestu za čtyři nasbírané žluté karty v sezoně.

U řeky Moravy se Pražané ukázali poměrně nedávno. Před měsícem zde i díky kontroverzní penaltě remizovali 1:1. Zatímco v dubnu je tento výsledek nepotěšil, nyní by jej brali všemi deseti.

Slovácko se ovšem jen tak jistě nezdá, neboť samo ještě hraje o dost. Uherskohradišťští by rádi vystřídali Bohemians na čtvrtém místě, neboť právě tato příčka jako poslední zaručuje účast v evropských pohárech pro příští sezonu. Zatím jsou ale na tom lépe "Klokani", které Moravané mohli přeskočit o víkendu. S olomouckou Sigmou však uhráli jen plichtu 2:2, po níž mají stejně bodů jako konkurenti z vršovického Ďolíčku.

V Hradišti věří, že favorita z Letné mohou v úterý potrápit. "Ve hře je šest bodů, které chceme získat. Variant je spousta, stát se může ještě cokoliv. Všechny týmy budou hrát až do konce. Závěr už je na krev, ale kluci se s tím perou dobře. Věřím, že seberou všechny zbývající síly a utkání zvládneme," prohlásil asistent hlavního trenéra Slovácka Josef Mucha.

Na straně domácích se jistě nepředstaví dva záložníci. Michal Kohút zůstává zraněný, Michal Trávník zase na Moravě hostuje právě ze Sparty a pravidla mu neumožňují nastoupit proti svému mecenáši. Nejisté jsou starty pravého beka Petra Reinberka a křídelníka Milana Petržely: oba dva si přivodili bolístky během uplynulého víkendu.

Letenští se budou muset obejít bez středopolaře Kaana Kairinena, jenž se stejně jako Kuchta nechal vykartovat. Zranění zůstávají křídelník Jakub Pešek s forvardem Tomášem Čvančarou, o nasazení záložníka Davida Pavelky a levého obránce Caspera Höjera se teprve rozhodne. Mimo kádr zůstává na základě rozhodnutí klubu křídelník Jakub Jankto.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Sinjavskij, Juroška, Holzer - Mihálik

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Mejdr, Sadílek, Laci, Zelený - Karabec, Haraslín - Minčev

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.28 - 2.94 - 2.13

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha

úterý 19:00

Když Slavia hrála v Olomouci naposledy, nezískala na Andrově stadionu ani bod. Tentokrát ji dost možná neuspokojí ani výhra. Sešívaní totiž vedle vlastního tříbodového zisku musí doufat v zaváhání Sparty, jinak pro ně sezona de facto končí.

V sobotu ještě slávisté zamezili, aby v hlavním městě na druhém břehu řeky Vltavy vypuklo veselí. Tentokrát už ale sami Vršovičtí radost Sparty ze zisku titulu nepřekazí. Musí jim pomoct sami Letenští porážkou na půdě Slovácka, přičemž je jasné, že pro zachování naděje na první místo musí sešívaní zároveň zvítězit v Olomouci.

S blížícím se koncem ročníku se naděje Slavie zmenšuje. Pořád ale existuje, a dokud tomu tak bude, bude mužstvo trenéra Jindřicha Trpišovského bojovat. "Konec není, dokud opravdu nenastane. Budeme dělat vše pro to, abychom Spartu ještě co nejvíce potrápili. Musíme zvládnout za šest bodů zbývající utkání a uvidíme," prohlásil útočník sešívaných Václav Jurečka, který v posledních týdnech nabral solidní formu a ve třech zápasech nadstavby vsítil úctyhodných šest gólů.

O body bude nicméně usilovat také olomoucká Sigma, která se stále může vyšplhat na důležitou čtvrtou příčku. Musela by ovšem porazit jak Slavii, tak následně o víkendu také Bohemians. Hanáci získali z posledních dvou utkání solidní čtyři body, zřejmě se však probudili příliš pozdě. Na čtvrtou Bohemku i páté Slovácko totiž ztrácí poměrně dost.

Také Olomoučtí však ještě neházejí flintu předčasně do žita. "Dokud je byť jen teoretická šance, tak se o ni budeme bít. Víme, proti komu budeme stát. Ale věřím, že budeme nepříjemný soupeř i pro Slavii a půjdeme do toho s vírou, že máme šanci uspět," uvedl kouč Sigmy Václav Jílek.

Na marodce Hanáků se již delší dobu vyskytují útočníci Antonín Růsek s Jakubem Přichystalem. A oba by neměli hrát ani proti sešívaným. Slavia už mezi zraněnými neeviduje křídelníka Petera Olayinku, trápí ji ale zdravotní stav jiných hráčů. V Olomouci se tak pravděpodobně nepředstaví hned tři záložníci: Lukáš Masopust, Petr Hronek a Ewerton.

Pražané na Hanáky dlouhodobě umí a porazili je v osmi z posledních deseti vzájemných měření sil. Naposledy se jí ovšem výlet do Olomouce nevyvedl, jarní odveta v Edenu už se ale zase vedla ve starých kolejích.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Navrátil, Ventúra, Israel, Sláma - Pospíšil, Fortelný - Chytil

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Ousou, Holeš, D. Jurásek - Douděra, Oscar, Provod, Ševčík, Schranz - Van Buren, Jurečka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.24 - 4.61 - 1.50

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905

úterý 19:00

Ani nahoru, ani dolů. Hráči Plzně již definitivně zakončí sezonu na třetím místě. Naopak Bohemians své postavení v tabulce ještě mohou změnit a ve Štruncových sadech budou mít o co hrát. Je tak klidně možné, že se příznivci Viktorie opět nedočkají výhry.

Západočeši získali všechny tři body naposledy před měsícem, kdy přemohli nejhorší mužstvo soutěže Zlín. Od té doby se ovšem Plzni hrubě nedaří. Podlehla oběma pražským "S" i olomoucké Sigmě a jen remizovala s Teplicemi a Slováckem. Ani náhodou tak Viktoria nestačila v závodě o titul Spartě se Slavií a na obhajobu prvního místa už musela před několika dny definitivně zapomenout.

Zatímco před rokem se ve Štruncových sadech v květnu bujaře slavilo, tentokrát se šampaňské určitě otevírat nebude. Přesto by Západočeši svůj poslední domácí zápas v probíhajícím ročníku rádi zvládli co nejlépe. Zejména kvůli věrným příznivcům. "Jarní část se nám hrubě nepovedla, ale byli bychom rádi, kdyby se s námi fanoušci přišli proti Bohemce v co největším počtu rozloučit," doufá trenér Plzně Michal Bílek, který mimochodem Viktorii po konci sezony opustí.

To hráči Bohemians jsou s prací hlavního kouče Jaroslava Veselého jistě spokojeni. Podceňovaný lodivod dovedl podceňovaný tým do nadstavbové skupiny o titul a vyvedený ročník může ukončit velkým úspěchem v podobě postupu do pohárové Evropy. Klíčové čtvrté místo drží "Klokani" zuby nehty především před uherskohradišťským Slováckem, bez šance ovšem není ani olomoucká Sigma.

Těsný náskok před konkurenty by Bohemka v Plzni ráda navýšila. Zvládne to? "Nečeká nás zápas s odevzdaným soupeřem. Bude se chtít v domácím prostředí rozloučit vítězstvím. To od něho očekáváme. Víme, o co v těchto dnech hrajeme a chceme si z Plzně odvézt nějaký bodový přírůstek do tabulky. Nejlépe samozřejmě ten nejvyšší," řekl před výletem do města dobrého piva asistent Veselého Ivan Hašek.

V Plzni Pražanům nepomohou brankář Martin Jedlička a záložník Aleš Čermák, neboť oba hostují u Bohemians právě z Viktorie. Čermák je nicméně tak jako tak zraněný, což platí též o zadáku Janu Shejbalovi a středopolaři Ondřeji Petrákovi. Nejistý je start křídelníka Jana Matouška, po čtyřech nasbíraných žlutých kartách nemůže chytat brankář Roman Valeš. Západočeši evidují na marodce gólmana Mariána Tvrdoně, stopery Lukáše Hejdu s Luďkem Pernicou, záložníky Jana Sýkoru s Václavem Pilařem a útočníka Jana Klimenta.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Kaša, Jemelka, Havel - Kopic, Kalvach, Bucha, Mosquera - Chorý, Durosinmi

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Hála, Drchal - Prekop

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.40 - 5.54

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
33
23
8
2
76 : 32
77
2
Slavia Praha
33
22
6
5
91 : 29
72
3
Viktoria Plzeň
33
17
7
9
59 : 36
58
4
1. FC Slovácko
33
13
10
10
40 : 42
49
5
Bohemians Praha 1905
33
14
7
12
54 : 57
49
6
Sigma Olomouc
33
11
12
10
50 : 44
45

O udržení

FK Pardubice - FK Jablonec

středa 19:00

Tvrdou facku inkasovaly Pardubice v nedělním střetnutí. Východočeši ztratili dobře rozehraný duel se Zlínem a po porážce tak ještě musí tvrdě bojovat o prvoligovou příslušnost. Vzdálí se přímému sestupu proti Jablonci, který už nemá moc o co hrát?

Pardubice se drží na příčkách zajišťujících alespoň baráž, na Zlín ale mají k dobru jediný bod. "O záchranu to bude boj až do konce. Musíme rychle zregenerovat a ve středu musí zase nastoupit 20 válečníků, kteří jdou vyhrát. Čeká nás soupeř, který už je v klidu, bude to o to těžší. Rozhodně nemůžeme čekat, že nám to dá nějak zadarmo," řekl trenér Východočechů Radoslav Kováč.

Jablonec v neděli porazil Brno a již ví, že nemůže sestoupit. "Jsem rád, že nám vítězství přineslo klid a jistotu pro záchranu. Bylo to hlavně o výsledku a to jsme zvládli, po herní stránce jsme nemohli být spokojení s druhým poločasem. V týdnu před Brnem nám vypadl Jovović ze zdravotních důvodů a nebyl úplně k dispozici ani Martinec. Zranění máme hrozně moc a je pro nás těžké dávat to dohromady. Uvidíme, jak na tom budeme zdravotně do těch dalších dvou zápasů," uvedl kouč Severočechů David Horejš.

Vedle jmenovaných fotbalistů chybí Horejšovi levý bek Jan Krob a záložníci Miloš Kratochvíl s Tomášem Malínským a Davidem Houskou. Pardubicím nepomohou zranění pravý obránce Dominik Kostka a středopolaři Tomáš Solil s Dominikem Marešem.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Pardubice vyhrají s čistým kontem
Padne méně než 2.5 gólu
Pardubice budou kopat 1. roh

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Hranáč, Vlček, Chlumecký - Darmovzal - Sychra, Hlavatý, Janošek, Pikul - Černý

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Surovčík - Štěpánek, Král, Souček - Šulc, Heidenreich, Považanec, Polidar - Černák, Chramosta - Sejk

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.94 - 4.48

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Trinity Zlín - Baník Ostrava

středa 19:00

Zlín i se štěstím získal o víkendu tři body, stále však zůstává v tabulce poslední. Pokud se "Ševci" chtějí vyhnout přímému sestupu, musí ještě zabrat. Proti ostravskému Baníku by jim tak vhod přišlo především vítězství.

Moravané v neděli zvládli důležité střetnutí proti Pardubicím. Duel na východě Čech sice nezahájili dobře, výsledek ale nakonec i díky chybě brankáře soupeře otočili ve svůj prospěch. Právě na Pardubice i brněnskou Zbrojovku ztrácí Zlín před posledními dvěma zápasy v sezoně jediný bod.

Tuto ztrátu by Ševci rádi smazali ve středu proti Ostravanům. "Baník potvrzuje svoji kvalitu. Už je zachráněný, což ale pro nás nebude výhoda. Musíme se soustředit jen a jen na sebe. Věřím, že přijdou fanoušci a pomohou nám na cestě k záchraně první ligy," uvedl trenér Zlína Pavel Hapal.

Baník se hrozbě sestupu nakonec vcelku pohodlně vyhnul. I tak Slezané nemohou být s končícím ročníkem spokojeni. V posledních dvou utkáních by však ještě chtěli potěšit vlastní příznivce. "Víme, o co jde Zlínu. Ale chystáme se na to tak, že chceme vyhrát. Čekáme, že Zlín do toho půjde maximálně agresivně, hráče na to upozorňujeme, že to může být nervózní utkání. Nesmíme tomu podlehnout, udělat nějakou hloupost a je třeba soustředit se na svůj vlastní výkon," prohlásil kouč Ostravanů Pavel Hapal.

Na marodku Baníku přibyl křídelník Srdjan Plavšić, jenž tak doplnil delší dobu absentující spoluhráče. Spolu s Plavšićem limitují zdravotní trable také brankáře Jana Laštůvku, stopera Davida Lischku, středopolaře Daniela Tetoura s Jiřím Boulou, Matějem Šínem a Ladislavem Takácsem a útočníka Jiřího Klímu. Zlín se proti Slezanům bude muset obejít bez záložníků Vachtanga Čanturišviliho a Marka Hlinky.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Zlín neprohraje
Remíza po poločase i po zápase
Padnou 2-4 branky

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Kolář, Bartošák - Didiba, Hrubý - Vukadinović, Slončík, Fantiš - Balaj

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Měkota, Pojezný, Šehić - Cadu, Kaloč, Buchta, Mišković, Fleišman - Tijani

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.61 - 3.53

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - Zbrojovka Brno

středa 19:00

Zbrojovka sice v neděli předvedla solidní výkon, nakonec však ani v Jablonci nevybojovala body. Sestupem ohrožený celek tak bude mít další příležitost k prolomení černé série v Teplicích, které si již zajistily udržení v nejvyšší soutěži.

Brňané čekají na jakýkoli bodový zisk už čtyři ligové zápasy, kvůli čemuž jim hrozí pád do druhé ligy. "V naší situaci do toho vstupuje i hlava. Kluci si minule v Jablonci (při porážce 0:1) šance připravili, udělali maximum možného, šli do úplného vyčerpání, ale body z toho nebyly. Je potřeba navázat na Jablonec, tam jsme podali asi nejlepší výkon za mé působení u mužstva. Musíme jen šance přetavit v gól," nevzdává se trenér Zbrojovky Martin Hašek.

Tepličtí "Skláři" sice o víkendu rovněž prohráli, avšak i díky výsledku Brna v Jablonci se již nemusí ohlížet na mužstva, která v tabulce nadstavbové skupiny o udržení sídlí pod nimi. "Záchrana? Hořkosladká úleva. Na druhou stranu jsme před třemi měsíci byli poslední a musíme si přiznat, že to bylo těžké období. Nakonec jsme z toho vyklouzli," těší středopolaře Severočechů Daniela Trubače.

Proti Zbrojovce budou Teplice postrádat dva zraněné zadáky Matěje Hybše a Aloise Hyčku. Brňanům po vypršení disciplinárního trestu konečně pomůže záložník Filip Souček, na marodce nicméně zůstávají stopeři Jakub Šural s Janem Štěrbou a křídelník Ondřej Pachlopník. A dost možná bude absentovat také tvořivý středopolař Michal Ševčík.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza a oba týmy dají branku
Oba celky zahrají 3 a více rohů
Jakub Řezníček vstřelí gól

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Hora, Chaloupek, Mičević - Urbanec, Jukl, Trubač, Mareček, Radosta - Gning, Fila

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Hlavica, Tijani, Koželuh - Endl, Souček - Hladík, Falta, Alli - Řezníček

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.77 - 2.51

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Baník Ostrava
33
11
9
13
50 : 44
42
12
FK Jablonec
33
10
10
13
49 : 59
40
13
FK Teplice
33
10
8
15
42 : 66
38
14
Zbrojovka Brno
33
8
7
18
40 : 63
31
15
FK Pardubice
33
9
4
20
32 : 61
31
16
FC Trinity Zlín
33
6
12
15
41 : 59
30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (408)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SPARTA ON TOUR! Pro titul.

Reagovat
Lemond Laws

RIP benzinky večer

Reagovat
verv

Reagovat
Pablos

Já myslel, že se hraje ve středu.... sakra to je nabitej den dnes.

Reagovat
Coutinho10

ve středu taky, ale spodní část ligy + 2. liga

Reagovat
Pablos

Reagovat
dejvikker

Remíza 0:0 a titul je konečně zase doma.

Reagovat
srandamač

Sparta remíza po penaltě v závěru.

Reagovat
Fakt

Bude mít Sparta aspoň 10% držení míče?

Reagovat
r.mrazik

nebude, nastesti se fotbal na drzeni mice a ani na nabehane km nehraje

Reagovat
Remt

nastesti se hraje na prapodivne odpiskane penalty a v tom bezpecne trháte ligu na kousky, tam nemáte konkurenci Je jedno, ze hrajete 90 minut na picu a radsi bych si pustil treba Matlocka nez vas zapas, on tam nejakej curak stejne v 90. upadne a dalsi curak vam to piskne

Reagovat
10adam

A nějaký další takový to přijde okomentovat

Reagovat
Remt

Vsak ano, nebyt Sparty, tak o cem bychom se tu bavili.

Reagovat
10adam

Jsem rád, že Sparta zachraňuje eurofotbal

Reagovat
verv

Tak koukej na Matlocka a neotravuj tady.

Reagovat
r.mrazik

tak cum na Matlocka, nikdo te prece nenuti

to jsou voe kecy ty penalto

Reagovat
GabrielBatistuta

Cum na Matlocka Tak rad ho asi zas nema

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mass

Cum na Matlocka, to je nějaký nechutný porno?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Skleepy

Klidně 0% když bude i nula vzadu.

Reagovat
kilobyte

Chceš se vsadit?

Reagovat
Witcher

Stylově ze soft penalty v 95

Reagovat
vodka

Reagovat
Skleepy

Místo abychom si vážili, že díky VARu už neexistujou podvody jako penalty na Mingazova v derby, Limbu proti Spartě nebo Lafatu proti Teplicím, tak si vymyslíme termín soft penalta a jsme dál stejně nasraný.

Reagovat
oli9

Jo no nebo se VAR nepoužije jako minule v zapase Slovácko - Sparta a pentle se piskne

Reagovat
10adam

Nevím kdo je autorem pojmu SOFT PENALTA, ale já to poprvé slyšel od Vacína

Reagovat
verv

Přišel s tím Kovařík z komise rozhodčích, strašně idiotskej termín.

Reagovat
10adam

Přitom jakou měla Sparta soft penaltu? Když nepočítám Slovácko

Reagovat
verv

Ale to těm plačkám nevysvětlíš. Prostě penalta pro Spartu je okamžitě podplacenej rozhodčí, podplacenej hráč, nebo dokonce tlačenka z vlády aby oslabil vliv Číny (i to jsem se tady dočetl ). To, že asi 3 sezóny zpátky měla slavie za posledních 9 kol 8 penalt, už jaksi nevadí.

Reagovat
10adam

Jak to říkal Šmicer v Tiki taka…když byly penalty na slávistu Kuchtu, tak mu to nevadilo a teď mu to vadí

Tak i Fiala už v tom má prsty?

Reagovat
verv

Tak když může zařídit celosvětovou vysokou inflaci a drahej benzín, tak nějaký penalty pro Spartu jsou hračka

Reagovat
10adam

A co teprve SOFT penalty

Reagovat
Rišan

Já bych řekl že v tom sparťanském "zázraku" má spíš prsty Kreténský než Fiala. I když způsob jakým titul získala dost odpovídá jeho stylu vládnutí.

Reagovat
RuneSKS

Ať se tyhle pencle klidně pískaj, ale pro všechny stejně.. v našem zápase proti Hradci nebo v derby byly i jasnějši zákroky a nic z toho..

Reagovat
kilobyte

Reagovat
10adam

Reagovat
smazaný uživatel

jojo a pak zase s Teplicema když hrála Slavia tak byla jasná pentle pro Teplice a nic z toho. Nojono holt je to fotbal, žádný 2 zápasy nejsou stejný a těžko to kdy bude stoprocentně objektivní.

V zápase proti Hradci těma jasnejma zákrokama myslíš třeba ty douděrovy sudy anebo to jak jste hrotili rozhodčího kvůli Čechově ruce přilepený u těla nebo jak si Trusa rukou chránil obličej. Těch derby už bylo tolik že nevím co ti tam zas vadilo, skoro všichni se shodli na tom, že je Černý odpískal stejným metrem, pouštěl to, možná měl menší chyby, ale nedošlo k zásadnímu pochybení i podle Komise pokud vím. Ale jako ok no, jestli to člověka furt baví hledat v každým špatně odpískaným faulu na půlce nějaký spiknutí

Reagovat
clinger

zmiňovat komisi je docela sranda. a tady se nebavíme o tom že někdy někomu pomůže (ano Slávii v Teplicích) stejně jako ostatním klubům občas. ale o šňůře zápasů poté co do toho Křetínský šlápl naplno při návštěvě rozhodčích. A zákroky na Jurečku v obou derby byly více penalty než některé vaše

Reagovat
10adam

Reagovat
smazaný uživatel

jojo zmiňovat odbornej orgán s docela velkou kompetencí je opravdu neskutečná sranda, protože parta ubulených slavistů, která sice oslaví zářez v Teplicích ale Spartě se pak nemůže písknout pentle pomalu ani za zlomení nohy, rozumí všemu nejlíp

Reagovat
kilobyte

A co třeba s Bohemkou, kdy na jedné straně Bohemce rozhodčí upřel penaltu a na druhé straně pak vymyslel jednu pro Slavii. Přitom ta pro Bohemku byla o dost víc penalta. A to bylo v jednom zápase, takže se nedá mluvit o přísnějším/mírnějším metru.

Šnůře zápasů? Z těch 7 penalt byla jedna vymyšlená a maximálně 2 sporné (hlavně teda optikou slávistů). A hlavně v těch zápasech byla chybná rozhodnutí i proti Spartě. Tak co tady meleš o šnůře?

Reagovat
Rišan

Samozřejmě souhlas!

Reagovat
Coutinho10

Douděrovo chycení pod krkem a ano i ruka Trusy, to že si chrání obličej je hezký, ale ruka byla v nepřirozený pozici a pískat se v poho dala....tady nastal ten zlom před nadstavbou, kdy vám se hrálo do not v Liberci, naopak nám proti Hradci ne a to jsem ještě nezmiñoval gol Micka proti Hradci, kterej nám sebral pomezní, když odmával offside, šlo o velmi těsnou záležitost, spíš to offside nebyl, takže to měl nechat hrát, ale nenachal a tak to VAR nemohl zvrátit a asi ani nechtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

nope nedala. Nepřirozená pozice ruky je jako co Pokud vím tak pravidla znaj nepřirozený zvětšení prostoru těla. Hlava je součást těla, kryje si hlavu což ještě k tomu je ospravedlnitelný pohyb i podle pravidel. A takhle je to se vším, pravidla neznáte, ale všechno víte nejlíp, jak je proti vám a komu to jde do not. Fotbal má závazný pravidla, jestli vám to tak překáží a potřebujete noty tak hrajte na housle.

Nevím teď jestli Douděrovo chycení pod krkem myslíš tu situaci mezi Rynešem a Douděrou kdy se navzájem vyhrotili, ale jestli za todle chceš redku pro Ryneše a ani kartu za simulování pro Douděru tak ok no, chtěj, ale normální rozhodčí kterej absolvoval aspoň 1 seminář to takhle neposoudí.

Co se týká Burenova offsidu, tak to je taky úsměvný, jak s jistotou mluvíš o tom, že vám sebrali gól a pak napíšeš, že to bylo těsný. Tak jestli vám sebrali gól tak to přece těsný nebylo ne

Reagovat
Coutinho10

k prvnímu odstavci asi není potřeba reagovat, k tomu jsem už napsal, že pískat se dala (netvrdím, že měla být)

ohledně Douděry, tak jo, za to chycení pod krkem se běžně dává redka viz posledně Casemiro a jeho simulování neobhajuju, dal bych Rynešovi redku a Douděrovi žlutou

těsný, z pohledu neoffside, ne těsný offside...smutný je, že vlastně VAR do toho nemůže sahat pokud to např. není o metr, takže to nemůže ani zvrátit, když se pomezní umávne v momentě, kdy to není jasný offside

Reagovat
smazaný uživatel

wtf tak co chceš vlastně říct jak jako že se pískat dala ale netvrdíš že měla být. Co to je za odpornej alibismus. Todle se prostě pískat nedá.

Casemiro proti Crystal Palace dostal redku za to že oběma rukama vzal frajera pod krkem na nějakou delší dobu, absolutně odlišná situace. Ryneš se Douděry sotva dotk, píšeš to jakoby mu stisk hrtan

Ano těsný podle tebe z pohledu offside neoffside ale pak v druhý větě řekneš že vám tím sebrali gól. Tak když si nejseš ani jistej tím jestli to bylo offside nebo ne tak logicky vám nesebrali gól s určitostí jakou to píšeš. Pravděpodobně to spíš offside nebyl.

Upřímně tudle demagogii kvůli klubismu nechápu, dělat ze sebe pitomce co si vymýšlí bez nějakýho reálnýho dopadu. Body vám to zpátky nedá, tak proč kluci kecáte a toxicky zamořujete debatu o tak super sportu

Reagovat
Coutinho10

takže jednou rukou to je málo jo ?

https://pbs.twimg.com/media/FvBzSYQWwAAgu2G?format=jpg&name=large

chci tím říct, že v kontrastu toho, jak se to píská jinde, že to byl v poho regulérní gól (obhajitelnej)

super sportu nevrátí, ale nemělo by se na to zapomínat, protože tady si rozhodčí to můžou pojat, jak chtějí...pro některý tým by to bylo v poho puštěný a nikdo by se nad tím ani nepozastavil

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvý jsem ti vyvracel to pitomý srovnání s Casemirem, kdy opravdu jde o úplně jiný situace. A ano, Ryneš by byl v tomdle případě asi vyloučen za hrubý nesportovní chování a tam je důležitá nepřiměřené SÍLA/BRUTALITA, kterou vůči soupeři použiješ. Takže ano, jednou rukou je to v tomdle případě málo. Jestli se místo z kontextu vytržených foteček i na ten fotbal koukneš, tak uvidíš, že se ho Ryneš dotk na chvíli, nepoužil při tom rozhodně nepřiměřenou sílu nebo brutalitu.

Ne, buď je offside nebo ne, rozhodčí to takhle posoudil a měl lepší výhled, evidentně věřil, že je offside jasnej, tak signalizoval. Jinde nějakej jinej by to podle pokynů nechal dohrát. A nezáleží na týmech, záleží na tom jak si je v daný situaci pomezní jistej a jakou míru alibismu má. Každý kolo vidím hromadu offsidů, který se mají odmávat hned, protože jsou jasný, ale pomezní je z alibismu nechá dohrát. Tady jsem neviděl záběr, že se rozhodčí spletl, tudíž vidět i za tímdle tendenčnost je hodný opravdu pouze uplakance.

Reagovat
Coutinho10

přátelský chycení pod krkem to úplně není, ale to nemá smysl ti tady vysvětlovat...

jo posoudil, rád bych věřil tomu, že to nemá nic společnýho s tím, kdo hrál a na jakou stranu to bylo, ale kdybys ten zápas viděl, odmyslel sis dresy, abys byl objektivní, tak to celkem od začátku bylo zřejmí, jak je ten zápas vedenej a kdo musí skončit po základní části na 1. místě....záběr nemám a jestli podle tohoto hodnotíš, kdo je uplakanec, tak ok, vy ste byli zase uplakaný v jiných zápasech, hlavně na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

V pravidlech se nepíše že je třeba nepřátelský chycení ale píše se tam o nepřiměřený síle či brutalitě aby to byla redka ale to že rozhodčí pískají podle pravidel a ne podle dojmů ti nemá smysl vysvětlovat, respektive zkusil jsem, neuspěl jsem

Ano seš uplakanec protože obviňuješ rozhodčí jejichž práce rozhodně není nijak lehká z tendenčnosti a pak z tebe vypadne jak by sis dokázal představit pentli i za ruku před hlavou anebo že chceš redku za pošťuchování u postranní čáry, což prostě a jednoduše odporuje pravidlům.

Na podzim byla Sparta možná párkrát poškozena, já nebrečel, hráli sme mizerně a nenapadlo by mě to svádět na rozhodčí a na jejich tendenčnost. Jsou to lidi a taky dělaj chyby

Reagovat
Coutinho10

ok, takže když někdo udělá chybu, tak mám (máme) bejt jak ovce ? Ignorovat to ?

Když tady vládl Berbr, tak se to teda podle tvojí logiky taky nesmělo kritizovat a hledat za tím tendenčnost ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čistě vzato v těch případech co si jmenoval tak se ani nejednalo o chyby z pohledu pravidel ale spíš o chyby z pohledu tvejch dojmů a fanouskovštví.

A ano, když rozhodčí udělá chyby, tak je třeba zkritizovat, říct proč to bylo špatně. Ale je obrovskej rozdíl mezi chybou a tendenčností kterou tam vidíš ty. Díky právě tomu že tu vládnul Berbr tak víme jak vypadá tendenčně odřízenej zápas, si pamatuju třeba Duklu s Teplicema piskany Ginzelem. Dost odlišný od toho ze chceš penaltu za každou picovinu a rozhodčí ti ji nefoukne

Reagovat
doshcz

na podzim nas tak rezali ze musel i vas predseda vystoupit a reagovat na to v ty serii peti remiz jsme mohli mit treba o 8 bodu vic a sezona by vypadala uplne jinak

Reagovat
RuneSKS

Hele já nepochybuju, že jsem zaujatej a nešťastnej, ale předstírat, že se nic takovýho neděje je úsměvný, nemyslíš? Argumentem "Holt je to fotbal" to zakryješ jen nepatrně..

Reagovat
smazaný uživatel

co že se neděje

V Německu přednedávnem totálně zašmikli Dortmund proti Bochumi a haldy konspiraček jsem tam nezaznamenal

Reagovat
clinger

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
clinger

ukaž mi tu sezonu kdy měla Slavie na konci ligy těch 8 penalt v 9 zápasech který rozhodovaly zápasy!Tohle co se teď děje se nevidí nikde v Evropě.je úplná náhoda že od návštěvy Křetínskýho v kabině (což se taky nikde v civilizovaných zemích nevidí) kopala Sparta 7 penalt v 7 zápasech a všechny byly klíčové pro její bodový zisk, a proti ní se nepískala ani jedna,což je na pováženou, když jen v zápasech se Slávií mohla dle měřítek těch sparťanských kopat Slávia 2-3, to samý Liberec proti Spartě. jenže Slávii se v posledních 7 kolech nepískala ani jedna (klidně mohla být i v klíčovém zápase s Hradcem). Pak třeba v zápase shodou okolností v Liberci na konci se mohla klidně na Olyianku pískat penalta (jasnější než na ty vaše v Liberci) místo toho dostal červenou....tohle prostě neobkecáte. stačí za pár kaček navštívit rozhodčí a vše jde o tý doby s váma. naštěstí znám sparťany co se za takovýto titul stydí. a jak píšu na začátku, ukažte nějakou sezonu a konkrétní šňůru zápasů kde Slávia potřebovala aspoň poloviční pomoc jako vy teď.

Reagovat
PBLead

Reagovat
clinger

argumenty žádné jak už je tu zvykem

Reagovat
Coutinho10

na nic jinýho se nezmůžou

Reagovat
PBLead

kluci, kluci, sami dobře víte, že jediný důvod, proč Sparta téměř už šahá po titulu, není nějaká debilní penalta na Slovácku, ale naprostá nemohoucnost Slávie, která dva roky za sebou vyhodila titul oknem. Na tu clingerovu snůžku demagogie ani nemá smysl reagovat.

Reagovat
r.mrazik

voni cekaji,ze na kazdy jejich pitomy breceni se musi nejak reagovat

Reagovat
10adam

Reagovat
Coutinho10

to nepopíráme, venku jsme na jaře vyhráli jenom v Pardubicích se štěstím a posledně v Ostravě až díky 2 slepeným gólům v posledních 10 minutách, takže kdybysme byli schopnější, tak by vám ani penalty nepomohli, nicméně ta naše nemohoucnost to vyrovnala, nicméně nedávná afèra Křéti to převrátila ve váš prospěch, protože od tý doby ty situace, který nejsou na 100% a jsou třeba 50 na 50 nebo 40 na 60, tak raději písknou pro vás, aby to znova neodskákali jako posledně, kdy tam Křéťa musel jít....smutný

Reagovat
10adam

Ten váš pláč je nejlepší v tom, že si myslíte, že vám celý svět ubližuje a nepřiznáte si vlastní chyby... Už bych přál víc titul i té Plzní, než těm čínským šmejdům s LuftJardou v čele

Reagovat
Bakary3

Napsal jsi úplnou blbost, Slavii tu vlastní fanoušci kritizují neustále, takže ne.

A já osobně nemám ani problém z drtivý většiny s penaltami pro Spartu, ale jak bylo zmíněno výše, je špatně, že proti ní se takový situace nepiskaji.

Reagovat
10adam

Proč blbost? Ten věčný pláč je tady stále, i když čest výjimkám. A že bych přál radši titul Plzni než slavii? To je snad moje rozhodnutí, ne?

Reagovat
Bakary3

Blbost s tím, že si nepřizname vlastní chybu

Reagovat
Coutinho10

četl jsi to, na co reaguješ ?

Já přiznal, že naší špatnou venkovní formou jsme dopustili to, že to není ideální, ale není to jediný faktor, který vykrystalizoval současnou podobu tabulky

zkrátka neměří se všem stejně...

Reagovat
10adam

Ano, četl. Reagoval jsem na ten pláč vůči našim penaltám a nějakou pseudokauzu Křetínského

Reagovat
Coutinho10

ok, vypadalo to, že spíš reaguješ na to, že si neumíme přiznat chyby a řešíme jenom vaše penalty, ale tak to není

pseudokauza to opravdu není, když si porovnáme, jak to vypadalo do toho zápasu a po něm

Reagovat
PBLead

ano, neměří se všem stejně, jinak by měla Sparta po podzimu " o čtyři, šest bodů víc".

Reagovat
Coutinho10

to asi jo, třeba by ten tlak na rozhodčí, kdybyste neměli tak velkou ztrátu, tak nebyl takovej a třeba bysme toto neřešili, ale stalo se a proto to bohužel řešíme

Reagovat
kilobyte

S Plzní červená pro Kašu, penalta na Kuchtu. S Libercem penalta na Kuchtu. S Olomoucí červená na Daňka. Všechno proti. A třeba ta červená na Kašu byla 100%.

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale ne nic, co by dostalo do sedla soupeře (penalta proti vám či červená)

Reagovat
kilobyte

Takže se to jako nepočítá?

Reagovat
Coutinho10

to netvrdím, ale spíš to vypadá, že vy to tímto obhajujete a děláte, že nic takovýho nebylo

Reagovat
kilobyte

Ne, jen že vy vidíte chyby jen na jednu stranu a pořád mluvíte o tendenčním rozhodováním. Přitom ty chyby byly na obě strany. Dobře to není, ale určitě to není taková tlačenka co naznačujete.

Reagovat
10adam

Reagovat
r.mrazik

nic nepotesi vic,jak čínský pláč po projebani jara

Reagovat
smazaný uživatel

wtf penalta je prostě pravidlová součást fotbalu, na jejím zahrávání není nic neetickýho ani nefotbalovýho, patří do fotbalu stejně jako outy nebo offsidy. Jestli ti překáží že se ve fotbale kopou pentle tak sleduj něco Ulici, tam tě tydle složitý věci jako třeba pravidla nebudou muset trápit

Mimochodem v sezoně 18/19 Slavia kopala 15 penalt. Kdybych byl podobně ubohej jak vy tak bych tu lhal o tom kolik slavistů co se za tehdejší titul stydí znám a jestli to náhodou nebylo tím slíbeným úplatkem Berbrovi

Reagovat
doshcz

Reagovat
10adam

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
PBLead

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Cotton

Reagovat
kilobyte

Rychle jsi zapomněl na Teplice a Bohemku. S Libercem vám rozhodčí jednu vymyšlenou penaltu na Olayinku písknul.

Reagovat
verv

Byla to sezóna 18/19, v devíti zápasech v řadě 8 penalt, klidně si to najdi ale že by si to takovej srdcař nepamatoval?

Argument s Křetínským je taky výbornej, určitě si bude klub řešit rozhodčí návštěvou majitele v jejich kabině o poločase. To se spíš dělá přes vyšší místa, jako Nezmar u Berbra.

Na ten ostatní pláč ani nemá cenu reagovat.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Kiwi-21

Slovácko vymyšlená úplně, obě v Liberci kde bych nepiskal ani jednu

Jinak třeba uznat že byly

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Remt

Je jedno jak těm píčovinám říkáš, prostě to jsou simulace Nazývají se stejný věci jinými názvy ale výsledek je stejný. Kurveni sportu.

Reagovat
KoryVCF

Kurz na penaltu je krásnej, kdo nevsadí za barák tak okrádá rodinu !!

Reagovat
Pablos

měl jsem jí, nakonec jsem to změnil na gól hlavou ve stejném kurzu... jen škoda, že jsem nemohl najít nabídku na gól hlavou z penalty... to by byl panečku kurz.

Reagovat
KoryVCF

okradl si rodinu

Reagovat
Remt

nepochopim. Pritom je to tak jasne jako ze zitra vyjde slunce

Reagovat
r.mrazik

termin soft penalta...Podrouzek a slinta Madl jedou

Reagovat
oli9

Slovácko dneska 2:1 doma.

Teda pokud se zase bude hrát a nepřijde nějaká bouřka. Na dnešek je hlásí no navečer

Reagovat
kilobyte

Může se to vůbec dneska odložit, když není kam?

Reagovat
7kaka7

tipnul bych si, že úplně v krajním případě by se hrálo zítra.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Takže se dnes hrát nebude Jak často chodíš na Slovácko?

Reagovat
oli9

Jaro 5, 6 zápasů... Že začátku se mi to krylo s okresem jak se hrávalo v Neděli....

Reagovat
$$CaptainKokotko

Super

Reagovat
RuneSKS

Jakože kvůli bouřce v nastavení vypadne VAR?

Reagovat
Pablos

Ne odložilo by se to, jelikož by nastala velká pravděpodobnost, že by do Petrželi mohl uhodit blesk.

Reagovat
Zdechlina

Bouřka to nezastaví. Nicméně dnes si to Sparta pohlídá

Reagovat
Jerry015

Vzhledem k tomu, že mi Slovácko v sobotu podělalo tiket, musí mi ho dnes zákonitě vyhrát. Jasná 1.

Reagovat
kjausic

Jak to, že Spartě stačí bod? Pokud by udělal bod a pak prohrála s Plzní, tak mají oba týmy stejně bodů ne? Vzájemné zápasy má Slávia lepší a skóre taky. Co teda pak rozhoduje? Vzájemný zápas v nadstavbě?

Reagovat
kilobyte

Pořadí po základní části.

Reagovat
kjausic

Jak to, že Spartě stačí bod? Pokud by udělala bod a pak prohrála s Plzní a Slávka oba zápasy vyhrála tak mají oba týmy stejně bodů ne? Vzájemné zápasy má Slávia lepší a skóre taky. Co teda pak rozhoduje? Vzájemný zápas v nadstavbě?

Reagovat
monty25

Rozhoduje umístění po základní části.

Reagovat
inferno08

Když vidím toho Kuchtu, napadá mě, kolik hráčů má titul jak se Slavií, tak se Spartou?

Reagovat
7kaka7

Z hlavy mě napadá akorát Poborský a Erich.

Reagovat
10adam

Pavel Novotný?

Reagovat
Mass

Kdž vyhraješ titul se Slavií i Spartou ale lidi si stejě představý nějakýho uslintanýho idiota.

Reagovat
7kaka7

Erich dokonce vyhrál 2x jako kapitán a stejně si ho ted všichni vybaví jako plácala ve studiu ale aspoň je to fakt on

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Lemond Laws

představý ? ty krávo, to už je slušný

Reagovat
Mass

Ano, vím že je to chyba, omlouvám se., ef neumožňuje editovat.

Reagovat
Lemond Laws

Gramatický chyba se staven každému

Ale tohle mě překvapilo..

Reagovat
r.mrazik

husbauer,poborsky, pavel novotny,erich brabec (co si vzpomenu)...ted mozna zeleny

a teda uplne jsem zapomnel,ze Labant sel ze Slavie do Sparty

Reagovat
r.mrazik

a jeste Koloušek...toho jsem zapomnel

Reagovat
7kaka7

Ten má titul se Spartou a Libercem, se Slavii ne

Reagovat
r.mrazik

pravda...tehdy byl druhy

Reagovat
Greny

Jarda Blažek?

Reagovat
Puskas

Josef Silný.

Reagovat
7kaka7

Nicméně se jim ta diskuze o tom nelíbila, tak to radši změnili na Mincheva

Reagovat
Frank Lampard 8

*Když vidím toho Mincheva, napadá mě, kolik Bulharů má titul se Slavií nebo se Spartou?

Reagovat
inferno08

Reagovat
7kaka7

0 Minchev bude (nechci zakřikávat, takže "případně") první

Reagovat
7kaka7

Bude první Bulhar, Fin a Australan Dánsko nám pokazil Bah

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Pablos

a první hráč co patří Manchesteru United (Poborský jen prošel)

Reagovat
KnoxXx

Laci nebude prvy Albanec? Kace vyhral h.... a Qose zmizol skor nez mohol nieco vyhrat.

Reagovat
Sosi

Aktivních hráčů už titul se Spartou moc o trávnících neběhá... Tak dlouhou kariéru má málokdo

Reagovat
Cotton

Tak jsem se schválně podíval a z roku 2014 celkem dost, například i Schick tam měl pár startů

Z roku 2010 pak Hejda (nepamatuju ), Kucka, Vacek a Bony

Reagovat
Sosi

Ja myslel ty s titulem

Reagovat
Cotton

No však v letech 2014 a 2010 získali titul

Reagovat
Sosi

Sparta + Slavia?

Reagovat
Cotton

Sorry, to jsem nepochopil

Reagovat
kilobyte

Vždyť vyjmenoval ty s titulem.

Reagovat
Sosi

Sparta + Slavia?

Reagovat
Cotton

Hušbauer asi jako poslední

Reagovat
Bakary3

Hovorka taky

Reagovat
dejvikker

Hovorka má titul jen se Slávijí

Reagovat
Bakary3

Aha, moje chyba, jsem automaticky bral že i se Spartou

Reagovat
PBLead

Tak se mi podařilo snipnout lístek na sobotní zápas proti Plzni každých pár minut se tam nějaká volná místa objevila, ale reálně mi to trvalo asi 30 minut než se zadařilo. Místo nakonec ok (sektor A22 za 680)... určitě lepší než lístek za 1500 někde za bránou od nějakého scamera z aukra. Tak snad to bude stát za to.

Reagovat
$dolar$

Díky za info.

Reagovat
PBLead

nz

Reagovat
ACSeRw!n

po dnesku bude mit konecne po dlouhe Cesko mistra, za ktereho se nebudeme muset vsichni stydet

Reagovat
KoryVCF

do druhýho předkola LM ;)

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
PISTOLERO

Bych se nedivil, kdyby se to na Slovácku zase odložilo Dle radaru to nevypadá uplně OK..

Reagovat
oli9

Mazec, včera 27 stupňů a jasno celý den a dnes toto

Reagovat
Kaspar

Tak poslouchal ste nekdo ten novy "EF" podcast?

Reagovat
Frank Lampard 8

Jediný EF podcast byl ten s Pikym, Ustym, fantomasem a Counterem

Reagovat
Kaspar

Zustal tu z nich vubec jeste nekdo? Vidam tu jen Kilyho v komentech.

Reagovat
Frank Lampard 8

fantomas, zbytek jsem dlouho nezahlédl

Reagovat
monty25

Pikous je teď ve Football Clubu. Ten už byl taky všude.

Reagovat
Kaspar

Piky je ten co tu byl docela nepochopeny ne?

Reagovat
Frank Lampard 8

Pikyho si pamatuju hlavně "blikancem" právě s montym

Reagovat
John Obi Mikel

Jakým blikancem?

Reagovat
Pablos

taky by mě to zajímalo

Reagovat
Frank Lampard 8

Bez ownysearche už to asi nenajdu, ale kdo sem chodí už nějaký pátek, tak asi ví, že někteří uživatelé se s montym často pouští do křížku kvůli ženskému fotbalu a většinou následují osobní útoky. No tak řekněme, že Piky tehdy přestřelil nejen jako uživatel natož autor článků.

Reagovat
monty25
Reagovat
lubik

Starý EF, to je pekna nostalgie už.

Reagovat
monty25

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Co počasí a hřiště na Slovácku? Bude se hrát? Bydlím nedaleko a tady pěkně leje

Reagovat
Neon

podle radaru šly ty největší slejváky mimo Hradiště, teď tam asi kápne, ale nebude to taková hrůza.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kilobyte

Slávisti se to snaží stáhnout do Prahy, tak snad to jejich brečení bude jednou k něčemu.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Neon

tak to vypadá, že přecijen sprchne, se udělaly ještě další dost silný bouřky

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ZB 07

V Brně solidní průtrž mračen. Tohle jestli dojde do Hradiště, tak to bude zajímavý

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

Sestava: Kolář – Holeš, Ousou, Ogbu – Douděra, Hromada, Oscar, Jurásek D., Ševčík – van Buren, Jurečka

Lavička: Mandous – Tecl, Provod, Zafeiris, Schranz, Kačaraba, Lingr

Reagovat
John Obi Mikel

Hromada

Reagovat
Coutinho10

doufám, že někdo z náhradníku zítra za Béčko...pak s tím nemám problém

Reagovat
Mass

Tipnul bych, že si dá osobku na Chytila.

Reagovat
Kaspar

Snad to daji. Co je s Matejem? Ale budu koukat na Slovacko a fandit

Reagovat
Coutinho10

nepišou, ale už na posledním domácím zápase B-týmu za něj hrál, takže předpokládám, že zítra proti Líšni bude opět v základu, proto ho netahají ani do Olomouce

Reagovat
Kaspar

Docela luxus nechat takovyho hrace v becku

Reagovat
Coutinho10

teď už ani ne za daný situace....Béčko ho zítra potřebuje

Reagovat
KnoxXx

Sparta ani nebude potrebovat ziskat bod ...

Reagovat
Coutinho10

i to je možný a při naší venkovní formě by mě to nepřekvapilo

Reagovat
7kaka7

Všude slyším, jak je Zafeiris jinde než zbytek ligy a jak je možný, že se povedlo takovýho hráče sem dostat... Proč teda hraje skoro všechno z lavičky? Jindra chce všem ukázat, že to uhraje s fyzickejma kopáčema? seriózní otázka, viděl jsem Zafeirise 2x půlhodiny v derby.

Reagovat
Bakary3

Na to se nedá seriózně odpovědět, to je taková jindrovinka.

Musí ukázat, že nemůže hrát každej hned, že si musí ti hráči zvykat na "nás" fotbal...

A tak hrají ti, kteří si na něj už zvykli, může to být ousou, Tecl, hromada ..

Reagovat
kilobyte

Aby se pak mohlo říkat, že z něj Trpiš udělal dělo.

Reagovat
Bakary3

Asi

Reagovat
DieFohlenBMG

Kdo je schopný dát gól ze hry? Minči, Kari, Lači? Sparta pojede tvrdě na 0:0, případně budou potřeba penalty.

Reagovat
KnoxXx

Haraslin hattrick

Reagovat
KnoxXx

aha, stale out

Reagovat
7kaka7

Jako že Krejčí nikdy gól ze hry nedal?

Reagovat
Coutinho10

lol, co to bylo, aha Ousou

Reagovat
naheCZ

Holeš

Reagovat
Coutinho10

komedianti

Reagovat
KnoxXx

Olomouc neprekvapivo valcuje Slaviu

Reagovat
Freedo

eurofotbal.CZ

Reagovat
KnoxXx

a? myslim, ze mozem chodit kamkolvek sa mi zachce, ale vdaka, ze sa o mna zaujimas

Reagovat
Kaspar

Co se tam deje?

Reagovat
doshcz

neskutecny jak Kretinsky podplatil Ousoua i Holese

Reagovat
doshcz

a i Ogbua vlastne

Reagovat
Neon

Reagovat
KingMaster13

K čemu to je že Bohemce se dá doma 6 kousků, když venku nevyhrají nikde

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Koukám naši stopeři dneska nemaj den

Reagovat
KingMaster13

Nemaj den 2 roky, občas Ogbu ale katastrofa jinak

Reagovat
Mass

Holeš je špatný?

Reagovat
KingMaster13

Není špatný ale taky nijak nevyniká. Nicméně Kačaraba a Ousou jsou mizerný, takže ten Holeš mi tam tak nevadí

Reagovat
Coutinho10

mají Ousoa no + Holeš a dílo je dokonáno

Reagovat
Radin

Slavie poslední naschvál. Nechce dopřát titul Spartě doma :)

Reagovat
monty25

Slávisti To jsem tu Fantasy nemusel skládat...

Reagovat
DieFohlenBMG

Taky jsem si říkal, ale už mají dva obránci áčko a kapitán dva góly

Reagovat
monty25

U mě jenom ten kapitán.

Reagovat
ACSeRw!n

o to tady jde ted nejvic

Reagovat
monty25

Tak mně jo, když už jsou Teplice zachráněný.

Reagovat
Coutinho10

samozřejmě žádnej offside nebyl

Reagovat
KingMaster13

Fakt díky za tuhle sezonu. Jsem akorát brutál nasranej. V létě 2 pořádný stopery a pořádná čistka (jenže Tvrdík je nesoudnej a Trpišák bohužel vyhořel)

Reagovat
Mass

To ne, vyhrajeme na držení míče 75% a kluci si budou řikat, jak hráli dobře , jen měli smůlu

Reagovat
Neon

Slávka už nehraje na naběhané kilometry?

Reagovat
Mass

Už ne tak dva roky.

Reagovat
KingMaster13

Hmmm klasika ale nejvíc mě sere že s těma betonama máme problémy už od začátku Trpišáka ale dařilo se je většinou zlomit, ten tým byl aktivní. Teď jsou všichni přežraný úspěchama a ta hra je taková chcíplá. Nikdo se nepozastavuje nad tím, že by to šlo lépe, hlavně že jsou všichni v tý kabině kamarádi.

Reagovat
Mass

Twl zase Holeš uklouzl a tyč

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Jako jak Ogbu teď fauloval? Chytil ho drží za dres a pak spadne a prej faul na Chytila

Reagovat
Mass

Hrajeme jak trdla a ještě rozhodčí už dvě chyby proti nám.

Reagovat
naheCZ

Jako Chytil to udělal chytře, ale je smutný, že si to rozhodčí nemá jak uhlídat. Ale pak Macík trefí bez míče do hlavy hráče a nic? Proč mám pocity že Sparta by kopala penaltu a všichni sparťani by zde psali, že jasná?

Reagovat
Neon

lol, však s bohemkou dostal Krejčí od golmana pěstí a nic z toho nebylo.Pocity si strč někam.

Reagovat
kilobyte

Bože, vy budete brečet snad u každého souboje ve vápně, že my bychom za to měli penaltu.

Reagovat
hrundy

Jasná penalta, bohužel nejsme Sparta...

Reagovat
Mass

Soft penalta!

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka Jurásek

Reagovat
doshcz

jasnej faul od Macika, mohli by ty fauly golmanu zacit resit ne

Reagovat
Coutinho10

ještě že máme Jurečku

Reagovat
KingMaster13

Super takže po letní přestávce začneme se Standou na hrotu a ten bude hrát tak dlouho dokud nevypadneme z předkol

Reagovat
Mass

To zase nepřeháněj, když máme dva 14 gólový útočníky. A možná přijde i Chytil.

Reagovat
John Obi Mikel

+ jsem četl spekulace o nějakém vysokém Norovi.

Reagovat
Mass

Akor Adams?

Reagovat
John Obi Mikel

Jo

Reagovat
KnoxXx

krajan Mikela je Nor?

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem to popletl no, ne Nor, ale z Norska

Reagovat
Mass

Reagovat
Freedo

Je docela dobrej. Shodou okolností jsem byl před měsícem na zápase Lillestrom a přišel mi tam z nich nejlepší.

Reagovat
John Obi Mikel

Jaký typ útočníka je to?

Reagovat
Freedo

Přišel mi docela komplexní - rychlej, ale uměl si tam dát tělo a udržet míč. Rozhodující gól dal hlavou. Na míči taky nekazil, ale je to spíš zakončovatel než dribbler.

Reagovat
Mass

Sem spíš myslel že postově hledají novýho Olayinku, když nevyšel ten Yeboah.

Reagovat
Freedo

Tohle padlo v nedávném rozhovoru v Reflexu. Těžko říct, jestli myslí toho Adamse, protože teď má první gólovou sezónu (zatím 7/7).

Slávističtí fanoušci se léta domáhají nějakého velkého útočníka do soupeřova vápna. Co na tenhle laický pohled říkají data? Je to oprávněný požadavek?

Bílek: Takového útočníka by samo­zřejmě chtěl mít každý klub, ale pravda je, že je to extrémně nedostatkové zboží. V našem cenovém rozpětí je velice těžké najít zabijáka do vápna, který dá hned první sezónu třicet gólů. Můžu ale vůbec poprvé prozradit, že na někom takovém již delší dobu pracujeme a doufáme, že se nám podaří přestup dotáhnout.

Reagovat
kilobyte

30 gólů? Se posral, ne? Kdo dal naposled 30 gólů za sezónu ve Slavii? A k tomu by to chtěl ještě v první sezóně.

V jejich cenovém rozpětí snad takového ani sehnat nemůžou.

Reagovat
Mass

Nepochybuju že 30 gólů je myšleno obrazně.

Reagovat
Mass

To sem netušil, že už je to tak vážný.

Reagovat
Mass

Pustil sem si highlighty co má na yt a vypadá jako klasická devítka. Silnej, vysokej, všechno rube na bránu.

Reagovat
Mass

Aspoň že se dokážeme prokombinovat ke gólu, když už dostáváme takový góly po našich chybách a haluzích.

Reagovat
Slovácký trojboj

To byla výhoda kurva

Reagovat
ratusek

Na co Slavia hledá dalšího utočníka kdydž má Jurečku a Schranze? +

Reagovat
KnoxXx

*Schranz wingback a Jurecka kridlo

Reagovat
doshcz

Tecl kde

Reagovat
7kaka7

Asi si ve vedení myslí, že je v životním laufu, co už nikdy nezopakuje.

Reagovat
Mass

Vźdyť minulou sezonu měl 17 gólů, teď má 14.

Reagovat
81Tomas

Tak to dobre nakupuji

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka

Reagovat
Coutinho10

Chytila si nechte....máme Jurečku

a Oscar wow áčko

Reagovat
Neon

Umí mejdr udělat nějaký zákrok, který není faul a u kterého se ještě sám zároveń nezrakví?

Reagovat
oli9

Ten loket to je na žlutou ne?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Taky si myslím

Reagovat
kilobyte

Vždyť měl ruce u těla a bylo to do zad.

Reagovat
ratusek

Ten Mejdr je naprosto strašnej a hloupej hráč

Reagovat
DieFohlenBMG

Na to, že má fotbal jako přivýdělek vedle práce, je ještě dost dobrej.

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka

Reagovat
ratusek

Tak Plzeň už to má uplně v piči a může být ráda, že se nehraje víc kol, protože by ještě skončila čtvrtá nebo pátá

Reagovat
DieFohlenBMG

Ševčík vystřelil poprvý od Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ale proč ti naši stopeři furt kloužou?

Reagovat
Neon

Jsou podmázlí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Kejza

Reagovat
Sosi

nebo namázlí

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
oli9

Krejčí oběma rukama faul a je z toho roh.. Rozhodčí totálně mimo

Reagovat
Mass

No ještě z toho mohla bejt penalta

Reagovat
John Obi Mikel

Já z té naší obrany vyrostu

Reagovat
Mass

Taky už Holeše v půlce střídal, to sem ještě neviděl.

Reagovat
John Obi Mikel

Ruka

Reagovat
naheCZ

Ruka nic jo?

Reagovat
John Obi Mikel

V Teplicích za to chtěli penaltu, tak uvidíme, co na to Příhoda řekne tentokrát.

Reagovat
naheCZ

Žádné zásadní pochybení, jede se dál

Reagovat
eder

Yebat Spartu, protekční Štrougalovo parchanty! Snad jim dneska zase písknou aspoň dvě penalty v čase 95´+

Reagovat
Mass

Twl ten Kramář to je extra simulant

Reagovat
naheCZ

Lingrrrrrrrrr

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrdinho

Reagovat
Mass

Lingi paráda!

Reagovat
Coutinho10

Oscar + Lingr

Reagovat
wwwx

Až Minchevovi skončí smlouva, tak se vožeru.

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka

Reagovat
Cotton

Kdo to tam teď řval, že Slavie vede?

Reagovat
Jackmaker1989

Hoši, prečo Sparte stačí bod? Nemá horšie vzájomné zápasy? A aj skóre.

Reagovat
81Tomas

Vyhrali zakladni cast

Reagovat
Neon

Vyhrála základní část.

Reagovat
eder

Lebo sú to protekční parchanti...

Reagovat
Greny

Toto bylo ostrý ale oba stejne

Reagovat
naheCZ

Slovácko gól by mohlo dát, ať je drama do posledního kola

Reagovat
kilobyte

Ale z čeho?

Reagovat
Coutinho10

Fortelný

Reagovat
Kiwi-21

Vím že teď to není důležité ale pozpátku jsem četl ohledně Karviný-Karviné

A pochybuji že tak pozpátku půjdeš reagovat tak tady zkráceně

Pohru bych vám přál tak či tak když nám jde o postup

Je pravda že nám tady v kraji i mě ten paskvil od vás hodně (některým šíleně) rve uši protože to je strašný paskvil

Ale přišla ti má reakce neadekvátní, tak abych to poupravil protože ze psaného textu to poznat nejde to bylo hlavně psáno i v ironií a v nadsázce a ne že bych se nějak čertil z tím že doufám že to uvidím méně ale když ne se jen pousměju, takže za mě v pohodě

Reagovat
Neon

wat

Reagovat
Kiwi-21

Reakce na Coutihna10 z jednoho vlákna předešlého

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

reagoval jsem zpětně...i za mě v poho, díky

Reagovat
John Obi Mikel

Obrana

Reagovat
Neon

Ať se na tohle vyserou a normálně zahrajou roh tvl

Reagovat
naheCZ

Jsme začli bránit výsledek, to bude 3:3

Reagovat
John Obi Mikel

Slovácko

Reagovat
ratusek

Celá tribuna na hřišti

Reagovat
PBLead

Jak dostal tu čepici Kovář

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Gratulace :) Láďa Krejčí

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta

Reagovat
ACSeRw!n

ultimatni cil

Reagovat
ACSeRw!n

konecne pan trener

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Lojd

Tak ja si po Stavangeru koupim dres Sparty jakoze tak komickej klub musim podporit a voni nakonec vyhrajou titul

Odted su hardcore fan

Reagovat
Lojd

btw su z Brna

Reagovat
Frank Lampard 8

To bys měl fandit Spartě Brno

Reagovat
Neon

Reagovat
Kaspar

At udela Pelta dobry skutek a nasadi juniorku

Reagovat
Kaspar

Chci videt Pardubice i Zlin, takze budu prepinat a nakonec uvidim hovno

Reagovat
monty25

OT: Oulehla s tou Jihlavou ještě spadne...

Reagovat
Kaspar

Karvina si to zbytecne komplikuje, ale ten Trinec daj

Reagovat
Kaspar

Pry ze Zlin nemuze kvuli dlouhodoby absenci pocitat s Hlouskem, vzdyt uz ani neni jejich hracem vy vyprcanci

Reagovat
Sosi

Hlavně aby Hloušek uměl počítat

Reagovat
Greny

Var a jasná červená pro sudího hovado... Nám zrání hráče

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Mucha

Reagovat
Greny

Var červená dalsi

Reagovat
Greny

Goool

Reagovat
smetos

OT: pokud zlin spadne, kdo by mohl posilit banik? Ja bych bral Sloncika a Cedidlu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to melou ti magoři? Prý "i takové penalty už jsme v naší lize viděli". Úplně jasná penalta.

Reagovat
KingMaster13

Baník ovlivňuje boj o záchranu

Reagovat
Salfovic

Zkušeně to prodají až s přirážkou o poločase

Reagovat
Salfovic

Kapříci připluli

Reagovat
monty25

Hašek musí permanentně ukazovat, co to je za kokota.

Reagovat
Kaspar

co predvadi?

Reagovat
81Tomas

Tam chtel blokovat Teplicaka, co sel hazet aut

Reagovat
monty25

Gning běžel do autu pro míč a Hašek mu tam schválně překážel, aby si ho nevzal tak rychle.

Reagovat
pingla

co vás tak málo

Reagovat
Sosi

ve skupině o udržení je v případě rovnosti bodů podstatné taky umístění po základní části?

Reagovat
81Tomas

Na tipaci ted rikal ze jo.. Takze pokud budou vysledky, jake jsou ted, Zlin jde dolu

Reagovat
Sosi

diky

Reagovat
Salfovic

V tom našem Kocourkově těžko říct, ale asi jo.

Reagovat
PISTOLERO

Jo

Reagovat
Salfovic

Panebože, já jsem kokot, proč jsem si nevsadil na prohry týmů, které už jsou zachráněné

Reagovat
fabec1222

Plus výhra Slavie B v 2. lize

Reagovat
PISTOLERO

Pískej konec ať ten Gottwaldov už vyletí

Reagovat
Slovácký trojboj

Derby mě bude chybět, ale jinak

Reagovat
monty25

Fantiš spasitel Zlína

Reagovat
Sosi

Nadějný junior Fantiš konečně chytá formu

Reagovat
PISTOLERO

Baník

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
81Tomas

Ty vole proc hraje ten Endl v zaloze, vsak ten kluk neumi nahrat

Tam vypada akorat Alli jako fotbalista

Reagovat
monty25

Góóól!!! Fila

Reagovat
Sosi

Kua, to mel byt gol, Balai....

Reagovat
fabec1222

Ta Líšeň v závěru druhé ligy je hodně trapná teda To vypadá, že jedinej Třinec proti ní neměl peníze na zaplacení

Reagovat
Coutinho10

ale dnes byla hodně nebezpečná....Stejskal dnes famózní reflexivní zákroky

Reagovat
ratusek

Líšeň to tak má každý rok ne? Smělé plány a ke konci soutěže jim tak či onak dojde dech

Reagovat
gocii

Chteli by oni vubec ligu? Vsak stadion je na okres

Reagovat
ratusek

Údajně už nějaký stadion domluvený měli, akorát nevím, který

Reagovat
pingla

tpč, jak toto nemůže být penalta??? sice asi ofsajd, ale to je jasná penalta

Reagovat
$dolar$

Ofsajd to určitě nebyl.

Reagovat
Shevchenko

Sice ofsajd, ale penalta

Reagovat
pingla

ale však nebyl nařízen nepřímý kop z místa přestupku, Hrubý hrál od outu, kde sudí přerušil hru

Reagovat
C-M@ster

TAK PIČO, CO TO JE ZAS TOTO

Reagovat
pingla

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
$dolar$

Ty krávo, takhle ten Zlín řezat, to je nechutný.

Reagovat
C-M@ster

Zlín gól - přeju - ale jako měli jednoznačně kopat penaltu. To si strčte do prdele takovej produkt.

Reagovat
$dolar$

Další, proti Teplicích taky, nechápu za co je tak rezou.

Reagovat
Salfovic

Černej petr holt vyšel na ně. Vždycky to tak je.

Reagovat
monty25

Ale dneska jim to Teplice vykompenzovaly.

Reagovat
ratusek

Zlín

Příští zápas naložím barák na Zlín, protože Brno to prosere uplně do maxima

Reagovat
KnoxXx

Zbrojovka zasa druholigova

Reagovat
Greny

Ten pičus Bartoněk neumí uplatit ani Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky z Baníku. Hnusne spiny prodejne.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kepy_FCB

Vykupují náš odpad, musíme jim pomoci

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Sosi

Zlín ale pěkný tlak, poslednách 20 min síla...

Reagovat
smazaný uživatel

A cos čekal? Jasně domluvený zápas. Mrdky banikovske

Reagovat
Sosi

hovno, fakt hrají dobře

Reagovat
ratusek

Sestup s nejlepším střelcem soutěže. Neskutečné

Reagovat
C-M@ster

Hlavně Řezníčkovi chybí 2 góly do ligovejch kanonýrů a góly z dvojky se nepočítají... tak jsem zvědavej, co dál.

Reagovat
pingla

2:2 remíza, klidně

Reagovat
ratusek

Pochybuji že se mu bude chtít hrát zase prales. To stejné Ševčík a další co tam umí aspon trochu kopnout do míče. V té druhé lize budete totálně v prdeli. Aspon budete mít regionální soutěž

Reagovat
Kily

jestli mu nebude vadit dělat dva roky náhradníka Černému, tak ho můžeme podepsat hned po sezoně

Reagovat
monty25

Teplice Haška v lize nechceme!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
srandamač

Jestli dobře počítám, tak Pardubice už nemůžou spadnout přímo a jdou jistě do baráže, jelikož poslední kolo si to o přímí sestup rozdá Zlín s Brnem.

Reagovat
Simas92

Ta uprena penalta Zlinu uz by se mela resit. Co je tohle za klauny, Zlin nenavidim ale nepiskat uplne jasnou penaltu kdyz to je uplne do oci bijici, to je neuveritelne. K cemu ten fotbal teda sledujeme?

Sparte se piskaji penalty na hrace mimo hriste a kdyz brankar vezme jasne pres nohy ve vapne Zlinaka tak se resi jestli nebyl predtim v milimetrovem ofsajdu??? Proc se teda neprerusila hra kdyz to byl ofsajd?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Nuno čomes

Ta penalta Sparty mimo hřiště byla dobrá komedie no

Reagovat
ratusek

souhlasil bych, kdybys tam nenapsal ten nesmysl ohledně penalty mimo hřiště. panebože

Reagovat
Rišan

Tady mi komentář zmizel(?) tak ještě jednou: Sparta se po Křetínského domluvě rozhodčím v 25. kole propenaltovala k titulu (jen v posledních 7 kolech si díky nim připsala 7 bodů, z toho 2x v poslední minutě zápasu!). Je mi 80 ale za celý život jsem něco takového nezažil. A zdejší sparťani k této drzé a nehorázné tlačence nemají nic jiného než že slávisti pořád jen brečí! Že takto stupidní a zaslepené fandy mají i i jiné a slavnější evropské kluby není žádné vysvětlení neřkuli omluva (přitom zdejší slávisté jsou v kontrastu s tím až překvapivě slušní). Vždy jsem naši ligu chápal jako přípravu pro evropské poháry a vystoupení našich klubů v nich podobně jako výsledky reprezentace za nejdůležitější. Proto na někdejší úspěchy Plzně, později Slávie ale i menších a chudších klubů jako Liberce či posledně Slovácka nelze zapomenout. To v opačném smyslu ani na loňský start Sparty, jež hned ve 2. předkole nejslabší KL vypadla se 3. klubem Norska Stavangerem, když ve dvojzápase uhrála za domácí remízu jediný bod a do nár. koeficientu půl bodu, což bylo 13x méně než např. Slovácko! Co můžeme očekávat od takového mistra v pohárech, kde se píská spíš proti nám jako těm "drbanům z východu" než pro nás? Vždyť slušný fanda se po loňském propadu v KL a skandálním ligovém závěru musí za Spartu jen stydět!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele