FORTUNA:LIGA - preview 27. kola: Vrátí se Sparta do čela?

06.04., 08:39, aktualizováno 07.04., 08:26
Previews
Brian Priske (© AFP)

Slavia v sobotu zvládla vršovické derby a posunula se na čelo ligového pelotonu, Sparta dnes potřebuje zareagovat proti jednomu ze svých dosavadních katů. V záchranářském souboji se střetnou Pardubice s Českými Budějovicemi, o desítku zabojují Teplice s Hradcem Králové a na dálku i Jabloncem, který hostí ostravský Baník.

FK Pardubice - Dynamo České Budějovice

neděle 15:00

Tříbodový náskok na baráž a osmibodový na přímý sestup mají aktuálně hráči Pardubic, kteří mají o prvním dubnovém víkendu jedinečnou příležitost jej navýšit. Na domácí půdě totiž přivítají poslední České Budějovice.

Východočeši minulý týden ukončili čtyřzápasovou sérii porážek, když si odvezli vítězství z Olomouce. V první půli jim k tomu výrazně dopomohl svou hrubkou Macík, v nastavení pak svým třetím jarním gólem pečetil tříbodový zisk nejlepší střelec týmu Zlatohlávek.

Dynamo sice na jaře zvládlo dva úvodní domácí zápasy, od začátku března ovšem získalo jediný bod za remízu se Zlínem. Jinak si připsalo porážky v Mladé Boleslavi i v Karviné a naposledy doplatilo na zaváhání gólmana Janáčka proti Spartě. Té po čtvrthodině zajistil jediným gólem vítězství Birmančević.

Na straně domácího mužstva, které poměrem 1:0 zvládlo úvodní vzájemné utkání této sezony na jihu Čech, visí otazník nad starty Brdičky a Daňka. U hostů je nejistá situace okolo Trummera se Zajícem, určitě se v zápase nepředstaví Dejanović.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Icha, Kukučka, Ortiz, Chlumecký - Kissiedou, Solil, Hlavatý - Patrák - Zlatohlávek, Krobot

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Sladký, Poulolo, Králik, Madleňák - Čermák, Suchan, Hellebrand - Šigut, Alli - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.67 - 3.57

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - FC Hradec Králové

neděle 15:00

Opustily Teplice svou herní tvář? "Skláři" začali především v utkáních mimo své domácí prostředí dostávat dost branek, a i kvůli tomu již přes měsíc čekají na výhru. Proti Hradci Králové si tedy chtějí zlepšit náladu.

Čtyři góly inkasovali Tepličtí nedávno jak na hřišti Slavie, tak i uplynulý víkend s ostravským Baníkem. "Musíme se zase vrátit k tomu, co nás zdobilo, čili k poctivosti, zodpovědnosti a zdravé agresivitě. V posledních zápasech mi chybělo víc emocí. Nemůžeme si hrát na profesory, na fotbalisty, to prostě nejsme. Hráčům jsem vytknul, že nebyli takoví válečníci. Když cukneme z toho, co nás zdobilo, máme problém," požaduje změnu přístupu trenér Severočechů Zdenko Frťala.

Hradci se naopak minulý týden zadařilo, doma totiž přemohl Karvinou. Mimo svůj stadion však v sezoně vyhrál pouze jednou. "Jsme rádi, že nás tam (do Teplic) přijedou povzbudit naši fanoušci. Bohužel jim jejich podporu zatím nevracíme, venku se nám nedaří. Určitě to chceme napravit, udělat jim radost a urvat tři body," prohlásil středopolař "Votroků" a kapitán mužstva v jedné osobě Petr Kodeš.

Hosté budou kvůli zranění postrádat obránce Davida Heidenreicha s Michalem Leiblem a Danielem Kaštánkem. K tomu je nejistý start stopera Filipa Čiháka, jenž střetnutí s Karvinou nedohrál. Na straně "Sklářů" marodí zadák Jakub Hora, záložník Filip Havelka a útočník Abdallah Gning. O nasazení obránců Jana Knapíka, Alberta Labíka a Jegora Cykala se teprve rozhodne. Své svěřence nebude z lavičky domácích podporovat lodivod Frťala, neboť si bude muset odpykat trest za čtyři obdržené žluté karty v ročníku.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Kričfaluši, Chaloupek, Mičević - Bílek, Mareček, Jukl, Urbanec - Trubač - Fila, Jásir

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Čech, Spáčil - Čmelík, Kodeš, Kučera, Harazim - Pilař, Krejčí - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.42 - 3.62

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Baník Ostrava

neděle 15:00

Ačkoliv se oba týmy nakonec mohou střetnou v prostřední skupině, aktuálně je jejich pozice v tabulce odlišná. Jablonec bojuje o důležitou desátou příčku, na níž ztrácí tři body, Baník chce zase navýšit aktuálně dvoubodový náskok na sedmou pozici.

Severočeši po nadějném vstupu do jara nemohou být spokojeni s posledními třemi výsledky. Dvě domácí porážky s Plzní, jedna v rámci ligy a druhá v poháru, jsou ještě akceptovatelné, mrzet je ovšem může zejména týden starý nezdar v klíčovém duelu na Bohemians. Klokany už v první půli poslali do vedení Beran s Hůlkou, stav 2:0 svítil na tabuli i na konci utkání.

"Přijede velice těžký soupeř, který několik zápasů venku neprohrál. Baník dobře brání a má vynikající brejky. Musíme se vyvarovat chyb, které jsme naflákali na Bohemce i v poháru s Plzní. To je vlastně alfa a omega našich výsledků. Když tohle omezíme a nebudeme se dopouštět triviálních chyb, můžeme uhrát dobrý výsledek. Je to o poctivosti na hřišti," nabádá kouč Jablonce Radoslav Látal.

U Slezanů je tomu naopak, po zimní přestávce se nějaký čas zahřívali, z posledních šesti utkání už ovšem vytěžili třináct bodů. Litovat mohou porážky se Sigmou a remízy s Bohemians, jinak ale vyplenili stadiony Mladé Boleslavi, Zlína i Pardubic, k tomu minulý víkend po dlouhé době uspěli doma, když Teplice roznesli poměrem 4:1. Brankami se o to postarali Tanko, Rusnák, Ewerton a Adediran.

"Konečně jsme vyhráli doma a to samozřejmě ještě více prospělo atmosféře v týmu. Ale musíme vidět i negativa, která se v utkání objevila. Měli jsme dost okýnek vzadu a soupeř si vypracoval dost šancí. V Jablonci to bude zase o něčem jiném. Hrozně dlouho jsme tam nevyhráli a opravdu bychom to rádi prolomili. Soupeř má svoji kvalitu, byť také řeší nějaké zdravotní problémy. Na to se ale nechceme ohlížet a jedeme se tam prosadit svou vlastní hrou, která nám přinesla efekt a bodové zisky v posledních venkovních zápasech," ujišťuje hostující trenér Pavel Hapal.

Ten nemůže počítat se stále ještě indisponovaným Takácsem, domácí se potýkají s podstatně četnějšími absencemi. Mimo hru jsou zranění Černák, Drchal, Krulich, Nebyla, Pleštil a Polidra, disciplinární trest vyřadí ze hry Hurtada i Housku.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - F. Souček, Tekijaški, D. Souček - Štěpánek, Kratochvíl, Martinec, Čanturišvili - Kanakimana, Hollý - Chramosta

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Blažek, Frydrych, Lischka - Rusnák, Rigo, Boula, Ewerton, Buchta - Tanko, Klíma

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.38 - 2.54

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav

neděle 18:00

Jen dva tuzemské celky zatím v této sezoně dokázaly porazit pražskou Spartu, jedním z nich je přitom Mladá Boleslav. Právě ta nyní zamíří na Letnou, aby lídra tabulky podruhé v sezoně obrala o body a přiblížila se šanci na evropské poháry.

Na Priskeho družině zřejmě těžký los a v něm ne zcela uspokojivé výsledky rány na duši nezanechaly. Sparťani před reprezentační přestávkou přehráli Hradec Králové, před týdnem díky Birmančevićovi jediným gólem uspěli v Českých Budějovicích a slavili i ve středu v Opavě, kde se po gólech Kuchty a Olatunjiho radovali z postupu do pohárového finále.

"Bude hezké opět po nějaké době hrát doma před našimi fanoušky. Víme, že doma podáváme dobré výkony. Od soupeře očekávám podobný herní styl, se kterým jsme se setkali ve venkovním zápase. Přímočarou hru a hodně protiútoků. Ale jsem si jistý, že si s tím poradíme. Příliš nezáleží na tom, jak jsme s nimi hráli minule. Vždy chceme hrát naším stylem. Ale pomyslná odplata za minulý zápas nás může hnát dopředu," říká asistent trenéra Priskeho Lukas Babalola.

Středočeši v sedmi jarních zápasech jen jedinkrát poznali hořkost porážky. Aktuálně drží zajímavou šňůru čtyř zápasů se ziskem deseti bodů, vedle remízy v Ďolíčku si vyšlápli na České Budějovice, Olomouc i Zlín. Proti ševcům sice úplně nenavázali na čtrnáctigólovou přestřelku z podzimu, přesto nabídli divákům atraktivní utkání. Po brankách Pulkraba s Ladrou rychle vedli, Schánělec a Vukadinović ovšem postupně dokázali srovnat. V nastavení pak o výhře Mladé Boleslavi rozhodla vlastní branka Cedidly.

"Sparta je v dnešní době někde úplně jinde, než byla přede mnou, se mnou nebo po mém odchodu. V tuhle chvíli je to velký klub, který je výborně řízený, má výborné hráče, skvělý způsob hry a trenéra. Určitě to bude speciální zápas nejen pro mě, ale třeba i pro Máru Matějovského. Dobře se na něj připravíme a budeme se snažit dělat, co bude v našich silách, abychom byli úspěšní," nabádá hostující trenér David Holoubek.

V říjnu muži z města automobilky uspěli proti Spartě poměrem 3:1, když se prosadili Kušej, Matějovský a Jawo, zatímco na druhé straně kontroval jen Pešek. Dlouhodobě nicméně platí, že Letenští jsou ve vzájemných střetech podstatně úspěšnější a vyhráli sedm předchozích utkání. V Praze naposledy Mladá Boleslav bodovala před téměř osmi lety, výhry se dočkala v roce 2013.

Domácím v zápase nepomohou zranění Karabec s Pavelkou, na straně hostí do hry nepustí karetní trest Žitného, dohoda klubů Suchomela a zranění zřejmě Trmala.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Preciado, Kairinen, Laci, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Kuchta

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kadlec, Suchý, Karafiát, Fulnek - Mareček, Matějovský - Kostka, Ladra, Kušej - Hilál

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.51 - 9.46

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Zlín - Sigma Olomouc

sobota 15:00

Už pět kol čeká Zlín na ligové vítězství. Ševci se tak nijak nevzdalují hrozbě pádu do nižší soutěže. Zabere mužstvo z Baťova města proti Olomouci, která se rovněž nenachází v ideálním rozpoložení?

Zlín naposledy zdolal v polovině února Slovácko, pak už jen dvakrát remizoval. "Je pravda, že nyní prožíváme výsledkovou bídu. Do konce základní části ale scházejí ještě čtyři zápasy a my v nich chceme urvat maximální počet bodů. Bohužel se v poslední době pořád motáme v nějakém kruhu. Sice dáváme góly, ale taky je dostáváme, proto je těžké zápasy vyhrávat. Máme některé absence a půjde o to, abychom trefili správnou sestavu. Zápas prostě musíme společně zvládnout," řekl trenér Ševců Bronislav Červenka.

Olomouc sice zůstává v horní polovině tabulky, oproti situaci ze začátku jarní části sezóny si ale pohoršila. Naposledy navíc dvakrát za sebou prohrála. "Rozhodně se budeme chtít v řadě parametrů výrazně zlepšit. Už od základních věcí k tomu musíme přistoupit zcela jinak, výkon musí být velmi odlišný. Od Zlína očekáváme jednoznačně bojovný a organizovaný výkon. Trenér Červenka v tomto směru odvedl velký kus práce. Soupeř je hodně produktivní, musíme si však dát v první řadě pozor především na svůj vlastní výkon," vzkázal kouč Sigmy Jiří Saňák.

Hanákům kvůli zranění nepomohou ve Zlíně stopeři Lukáš Vraštil s Jakubem Pokorným, záložníci Jan Vodháněl s Janem Navrátilem a útočník Antonín Růsek. Na marodce Ševců již delší dobu figurují středopolař David Tkáč s forvardem Filipem Žákem, k tomu není jistý start hned několika dalších hráčů - obránce Josse Didiby, záložníků Jakuba Janetzkého, Rudolfa Reitera, Cletuse Nombila a Pabla Gonzáleze i útočníka Kennetha Ikugara.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Holík, Cedidla, Černín, Bartošák - Bužek, Kolář - Vukadinović, Slončík, Fantiš - Schánělec

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Pokorný, Beneš, Novák - Breite, Pospíšil - Vodháněl, Zorvan, Fortelný - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.30 - 2.78

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko

sobota 15:00

Fanoušci Liberce si z většiny jistě pochvalují dění v posledních dnech. Jednak jejich oblíbený klub konečně převzal nový většinový vlastník, jednak Slovan nečekaně uspěl v posledním kole. Severočeši tak ještě mohou zaútočit na postup do nadstavbové skupiny o titul. Poslední místo v elitní šestce prozatím hájí Slovácko, které v sobotu zamíří právě pod Ještěd.

Zatím se o tom jen nahlas mluvilo, nyní už se ale věci v Liberci daly do pohybu. Většinový podíl ve Slovanu definitivně převzal podnikatel Ondřej Kania, jenž zároveň do klubových struktur přivedl známé tváře. Post generálního ředitele obsadil Jan Nezmar, sportovním ředitelem se zase stal jiný bývalý hráč Severočechů Theodor Gebre Selassie.

Všechny uvedené změny by dle plánů měly nastartovat sportovní vzestup Liberce. Prozatím se však Slovan koncentruje na závěr probíhající sezóny. A momentálně zejména na nejbližší souboj se Slováckem. "V jarních venkovních zápasech Slovácko těsně prohrálo ve Zlíně, kde hrálo dlouho o deseti, zvítězilo v Karviné a přivezlo si remízu z Teplic. Venku se tedy soupeři daří víc, což je pro nás varováním. My ale budeme chtít utkání zvládnout a znovu se přiblížit první šestce," řekl asistent hlavního trenéra Severočechů Josef Harant.

Moravané v průběhu jarní části sezóny zvítězili jen jednou a hazardují se svým postavením. A na rozdíl od Slovanu, jenž překvapivě vyloupil půdu plzeňské Viktorie, nestačili uplynulý týden na pražskou Slavii. "Liberec v minulém kole vyhrál v Plzni, v týdnu oznámil nového majitele a změny ve vedení, což ještě umocní jeho sílu v domácím prostředí. Tu vidíme především v útoku a standardních situacích. Musíme na to reagovat poctivým fotbalem a sebevědomým projevem, pak se výsledek jistě dostaví," uvedl asistent hlavního kouče Slovácka Jan Palinek.

Na severu Čech si Moravané budou muset poradit bez středopolařů Vlastimila Daníčka s Michalem Trávníkem a Kim Sung-pinem, kteří pykají za nasbírané žluté karty. K tomu zůstávají zranění stoper Michal Kadlec, levý bek Merchas Doski a záložník Daniel Holzer. Liberci bude taktéž scházet vykartovaný hráč, a sice křídelník Ahmad Ghali. Na marodce Slovanu pak setrvávají obránce Dominik Plechatý a středopolař Christián Frýdek.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Fukala, Žambůrek, Prebsl, Preisler - Višinský, Tupta - Kulenović

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Kalabiška, Blahút - Kohút, Havlík - Petržela, Mihálik, Juroška - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.48 - 3.66

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Viktoria Plzeň

sobota 15:00

Zatímco úvod jarní části vyšel Plzni na jedničku, minulé kolo přineslo její první porážku od poloviny listopadu. Na čtvrteční velký duel Konferenční ligy proti italské Fiorentině se chtějí viktoriáni co nejlépe připravit v Karviné.

Slezané si zatím z osmičky utkání po zimní přestávce připsali pouhé čtyři body. Jejich štěstím je, že tři z nich přišly před reprezentační pauzou proti Českým Budějovicím, které jsou také jediným celkem s nižším bodovým ziskem. S prázdnou nechtěli odjíždět ani před týdnem z Hradce Králové, kde po Harazimově trefě a Klímově vlastenci bylo srovnání. Jenže Memić ještě v závěru první půle uviděl červenou kartu, načež Spáčil v dlouhé přesilovce rozhodl o úspěchu domácích.

Západočeši minulý víkend přivodili Liberci první venkovní radost v celé sezoně. Všechny góly při porážce 1:3 padly během čtvrthodiny - na Chalušovu trefu reagoval Metsoko, na stranu hostí překlopil skóre dvěma zásahy Kulenović. Asi ještě důležitější zápas však Koubkova družina zvládla v úterý. V pohárovém čtvrtfinále v Jablonci uspěla jasně 3:0, na Tekijaškiho vlastní gól navázali Kopic a Souaré.

Trochu překvapivě vyznívá bilance vzájemných střetů nadcházejících soupeřů. Z posledních šesti utkání je vzácně vyrovnaná, když každý z týmů dvakrát zvítězil a dva zápasy skončily remízou. Karvinští zaskočili příznivce ve Štruncových sadech i v této sezoně, na konci října tam dvacet minut před koncem rozhodl jediným gólem Čavoš.

Viktorii nepomůže potrestaný Hejda spolu se zdravotně indisponovanými Durosinmim, Jirkou, Mosquerou a Valentou. Karviné bude vedle zmíněného Memiće chybět i další hráč pykající za karty v podobě Ražnatoviće, otazník visí i nad starty Bederky, Budínského a Mikuše. "Je pravdou, že jsme chtěli sestavu ustálit. Ale to je fotbal. Věděli jsme, že dřív nebo později to přijde a někdo z toho vypadne. Proto tady máme další hráče, kteří čekají na šanci. Věřím, že si s tím poradíme a do zápasu pošleme ty aktuálně nejlepší," lituje absencí trenér Marek Bielan.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.51 - 4.38 - 1.58

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905

sobota 18:00

Stejně jako uplynulý víkend může Slavia dostat pod tlak svého rivala v boji o titul. Sešívaní totiž opět hrají v sobotu, kdežto Sparta až v neděli. Navíc je čeká oblíbený soupeř, neboť na Bohemians dlouhodobě umí.

Vítěz posledních šesti vzájemných mačů v nejvyšší soutěži? Vždy Slavia. Bohemians se z výhry nad vršovickým rivalem radovali naposledy před více než čtyřmi roky. Nepřekvapivě se tak stalo v jejich domácím prostředí. V sešívaném Edenu pak Klokani uzmuli všechny tři body v roce 1993, od té doby zde maximálně remizovali.

Je tedy jasné, kdo bude v sobotním utkání favoritem. A nemůže za to jen vzájemná bilance. Zatímco Bohemka se pohybuje v dolní polovině ligové tabulky, slávisté doráží na vedoucí Spartu. Na první místo ztrácí jediný bod, což znamená, že při zaváhání lídra soutěže se kdykoliv mohou vyhoupnout do čela. Pokud tedy budou sami úspěšní.

Sešívaní našli v lize přemožitele naposledy před pěti měsíci a v posledních třech zápasech neztratili ani bod. Budou v úspěšné sérii dál pokračovat? "Bohemka je pořád ten stejný tým, který jsme vloni potkali čtyřikrát. Stejný trenér, stejný styl. Výsledkově se nám na ně dařilo, ale vždy to byly těžké zápasy. Je to houževnatý tým, který hraje nepříjemný fotbal. Vloni dosáhli výborných výsledků a proti silným týmům jim to jde," upozornil na silné stránky Klokanů trenér Slavie Jindřich Trpišovský.

Bohemians v posledních týdnech tak úspěšní nebyli, dlouho totiž čekali na vítězství. To se jim ovšem podařilo zlomit minulý víkend, kdy na domácí půdě zdolali Jablonec. Promítne se tato novinka do sebevědomí Klokanů? "Nejedeme na Slavii v roli beránků, byť víme, že se nám na ni nedaří a že bude favorit. Slavia je nejspíš jediný soupeř, proti němuž jsme neudělali ani bod za tu dobu, co jsem tady. Budeme věřit, že skončí i tato série," vzkázal kouč Bohemky Jaroslav Veselý.

Hosté se v Edenu budou muset obejít bez tří vykartovaných hráčů - obránců Jana Vondry s Janem Shejbalem a záložníka Michala Berana. Poslední jmenovaný by nicméně nemohl hrát tak jako tak, neboť u Klokanů hostuje právě ze Slavie. Zranění pak do hry na straně Bohemians nepustí středopolaře Adama Jánoše s Vojtěchem Smržem a útočníky Tomáše Necida s Vojtěchem Novákem. K tomu jsou nejisté starty záložníků Josefa Jindřiška s Janem Matouškem i brankáře Romana Valeše. Další gólman Michal Reichl by ale měl být zase fit.

Slavia na marodce eviduje beka Jana Bořila a forvarda Ivana Schranze, záložník Conrad Wallem pak nebude hrát kvůli trestu za čtyři obdržené karty v sezóně. Lodivod Trpišovský zároveň oznámil, že zdrávi už by měli být stoper David Zima, univerzál Lukáš Masopust a středopolaři Oscar s Christosem Zafeirisem.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - Vlček, Holeš, Zima, Zmrzlý - Ševčík, Oscar - Douděra, Provod, Jurečka - Chytil

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Petrák, Hrubý, Kovařík - Prekop, Hála - Ristovski

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.44 - 16.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
26
21
3
2
58 : 20
66
2
Slavia Praha
26
20
5
1
56 : 18
65
3
Viktoria Plzeň
26
17
3
6
62 : 32
54
4
Baník Ostrava
26
12
4
10
38 : 29
40
5
FK Mladá Boleslav
26
11
6
9
45 : 41
39
6
1. FC Slovácko
26
11
6
9
35 : 32
39
7
Slovan Liberec
26
9
8
9
38 : 40
35
8
Sigma Olomouc
26
9
6
11
34 : 36
33
9
FK Teplice
26
8
8
10
27 : 33
32
10
Bohemians Praha 1905
26
7
10
9
24 : 33
31
11
FC Hradec Králové
26
7
9
10
29 : 36
30
12
FK Jablonec
26
6
10
10
32 : 40
28
13
FK Pardubice
26
7
5
14
25 : 36
26
14
FC Zlín
26
4
8
14
32 : 57
20
15
MFK Karviná
26
5
4
17
26 : 49
19
16
Dynamo České Budějovice
26
5
3
18
26 : 55
18

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (199)

Přidat komentář
exse

Dneska klíčovej zápas sezóny. Pokud vyhrajem, tak věřím, že urvem i Budějky s Hradcem a půjdem do posledního kola na Baníku v pozici, kdy pokud neprohrajem tak jsme 4.

Reagovat
Kaspar

Zustante si v prostredni a dejte nam body

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Banikovec7

Asi nevěří, že Hapiball vyplení Jablonec nebo Spartu.

Reagovat
exse

Reagovat
HorajzmAmmann

Spartu určitě ne, ale kdy jindy vyhrát v Jablonci než teď. Mají asi 120 zraněných, Baník z posledních 10 venkovních zápasů vyhrál 8. A i přes remízu by to furt muselo znamenat, že Liberec fakt vyhraje 4 zápasy v řadě. Tomu moc nevěřím...

Spíš bych si vsadil, že nás přeskočí v nadstavbě a Baník dojebe ten kvalifikační zápas s Bolkou jako nedávno.

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball z posledních devíti venkovních zápasů vyhrál sedm, dobytí Jablonce je dosti pravděpodobné. Ideální dvojka do pohárů jsou pro mě Baník a Liberec.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Imos

Reagovat
Kaspar

Akorat koukam na rozpis zapasu a bojim se ty zachrany Budejc porad vic aby mi tu fotbal zustal hlavne nesmi Karvina vyhrat nad Zlinem za 3 tydny a v ty skupine pak ty zapasy v ty posledni trojce to bude rvacka kryplu o kazdy bod

Reagovat
ZB 07

FNL OT: Nevěřitelné, kam se to Bartoňkovi v Brně podařilo dopracovat. Sobota, ideální počasí, ale v předprodeji na Prostějov prodaná sotva tisícovka lístků. Spousta lidí má večer volno (včetně mě), ale radši si místo zápasu hledají jiný program, jen aby na Srbskou nemuseli. K tomu bojkot skupiny Veteran Fans, kteří nechyběli na domácím zápase už dobrých 40 let. Hrozný rozklad kdysi slavného klubu...

Reagovat
John Obi Mikel

Jak mohlo Psotku napadnout do druhé ligy lákal Gulu, Jílka a Bílka? Proč by tihle trenéři chodili do současného Brna?

Reagovat
ZB 07

Žádnou logiku bych v tom nehledal. Ten proces vypadal asi tak, že si na transfermarktu nechal vyjet trenéry bez angažmá v Česku a na Slovensku a začal vytáčet čísla. Takhle nějak funguje i náš skauting.

Reagovat
fabec1222

Tak aby to vypadalo, že aktivně pracuje

Reagovat
Greny

Gula byl domluvenej a chtěl ho Svoreň už po konci Klusáčka plus jeste do sportovního úseku chtěl k Psotkovi jednoho Slováka.

Jenže VB je poslal do prdele a dosadil tam z juniorky Polacha...

Teď již situace taková že se čeká zda sám Polách neskončí protože by tím VB uznal chybu a nechce mu dávat odstupný.

Tak se zkusil znovu Gula, jenže mezitím už jednou padl ten odkup takže je logicky že do Brna nikdo nechce když neví kdo povede klub po 26.4.

Reagovat
Kaspar

Kolik tak lidi chodilo tehdy za Kotala, kdyz byl v prvni pulce tabulky?

Reagovat
ZB 07

Tak 4-5 tisíc

Reagovat
ACSeRw!n

vase bida nase radost

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Freedo

Tak to je fakt smutný.

Reagovat
Kepy_FCB

Proč by kupovali v předprodeji? Copak hrozí že bude vyprodáno?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ratusek

je mi vás líto

Reagovat
Greny

Mě ne, chci do MSFL pak to třeba prodá...

K situaci o kolo Zbrojovky asi tolik, teď jak dojeli Formule jsem teprve hledal výsledek ze vcerejska

Reagovat
John Obi Mikel

Kolik bylo lidí včera?

Reagovat
Greny

Tak to ti nepovím podívám se co je nahlaseno a zda jsou někde nějaký fotky

Reagovat
Greny

Tak koukám na webu je nahlaseno 2220...

A já se ptám kde?? A mohl bych je vidět???

https://ibb.co/LYDtDtw

Reagovat
John Obi Mikel

Tak staďák je velkej, to se nějak nasčítá.

Reagovat
Greny

Auta v ulicích kolem stadionu krát 5 ...

Reagovat
ZB 07

taky bych bral MSFL, aspoň bych se kouknul na nový stadiony

Reagovat
Greny

Navíc derby se Start Brno to je jiná liga

Reagovat
oli9

Dneska v Liberci nic nečekám. Tragické a šílené jaro od nás. Ani nevím jestli by jsme vůbec v té nadstavbe v top 6 něco uhráli

Reagovat
HorajzmAmmann

1:1

Reagovat
oli9

Reagovat
HorajzmAmmann

Co se to s Vama kurva děje …

Reagovat
kulych

Co to je navíc za sestavu? vypadá to, ze hraje kazdy kdo ma ruce a nohy (Mihálik mezi ně naštěstí nepatří...)

Reagovat
Mönchengladbach

Svědíkovo jaro.

Reagovat
oli9

Nechodí výplaty

Reagovat
HorajzmAmmann

Až tak?

Reagovat
Mönchengladbach

To jako vážně?

Reagovat
Coutinho10

zajímavý, tak to o hodněm vypovídá...jako jeden z posledních rozhovorů Svědíka pro isport (asi měsíc nazpátek), tak tam padlo téma, že finanční situace není úplně ideálná, ale spíš jsem to chápal v kontextu kupování posil atd. a ne, že není ani na výplaty

Reagovat
oli9

Nechodily na podzim. Teď se tedy suska že prostě se zpožděním 3 měsíce atd... Tak to podle toho tak vypadá..

Reagovat
Coutinho10

j, říkal jsem si, že to nebude jenom tím, že třeba máte starší kádr nebo mimo Kadlece, když třeba na podzim vám to ještě šlo

Reagovat
oli9

Letos fakt musím uznat, že v momentálním rozpoložení klubu nemáme v top 6 co dělat.

Hradec, Plzeň, Budějovice...

Z tohohle tipuju 1 bod

Reagovat
Coutinho10

j, vše tomu nasvědčuje, že z toho vypadnete, ale i tak bych čekal víc bodů, že dáte, ale hraje roli i to, co budete hrát doma x venku, nicméně z pohledu sázení asi začít sázet proti Slovácku může bejt výhodný, pokud kurz bude mít hodnotu

Reagovat
Kaspar

Kdyz ted liga vydela na pravech o pul miliardy vic, tak to by se uz od pristi sezony mohlo najit par drobnych na offside caru ne?

Reagovat
braveheart

OT: Jde vám na té nové televizní aplikaci O2 multidimenze? Už mi to při přechodu na tu novou sračku haprovalo, ale nějak jsem se na jiný zápas, kromě hlavního dostal, ale dneska jak dělám, co dělám, všude jen KA-PLZ a na jiný zápas se prostě nedostanu. Na stránkách O2 jsem se akorát dozvěděl, že snad multidimenze zatím ani nefunguje. Dříve to šlo přepínat šipkama, ale teď se šipkama akorát posouvám v čase.

Reagovat
Coutinho10

musíš přes program O2TV Sport, ne O2TV Fotbal

Reagovat
Sigma Olomouc

Jak říká Coutinho, já s tím měl také problém ze začátku.

Reagovat
braveheart

Ne, prostě dneska to nejde nikde, zkoušel jsem všechno. Dokonce na začátku se aspoň objevili okna těch dalších zápasu, teď už ani tohle ne. Btw přes comp v klidu, ale televizní aplikace úplně k hovnu. Prostě udělají novou apku, zdraží o kilo a ještě napíšou, že to nebude fungovat

Reagovat
Sigma Olomouc

Úplně stejný problém, prostě musíš ten kanál MD dát napoprvé ten zápas, který chceš vidět, jinak máš smůlu.

Reagovat
Sigma Olomouc

to je v prdeli

Reagovat
Mönchengladbach

Sigma je v šíleném rozkladu. Tam se bude hrát skupina o záchranu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Lukáš_6

Já bych ji bral . Aspoň 5 zápasů s jinýma soupeřema, ne ten paskvil v prostřední. A taky to třeba umocní tlak na vedení, prodej klubu atd

Reagovat
ratusek

Zlín

Reagovat
Coutinho10

Tak pojďme

Sestava: Staněk – Vlček, Zima, Holeš, Zmrzlý – Ševčík, Oscar – Douděra, Provod, Jurečka – Chytil

Lavička: Mandous – Sinyan, Ogbu, Masopust, Tijani, Zafeiris, Tecl, Diouf, van Buren, Tomič, Jurásek

Reagovat
KingMaster13

Proč nehraje Jurásek Potřebuje teď hrát zápas co zápas a z té formy dostat maximum. Tohle nechápu Ale jinak sestava ok

Reagovat
Coutinho10

taky jsem ho čekal

Reagovat
Grupma

Místo koho?

Reagovat
Coutinho10

nicméně takhle na papíře to je ok

Reagovat
Igner Farnsworth

Doudera, Provod nebo Jurečka

Reagovat
Grupma

Reagovat
Grupma

OT: Netuší někdo kde se dá sledovat hokej Třinec - Sparta? Myslel jsem automaticky, že to bude na ČT Sport, ale tam je nějaký volejbal. Vůbec to nesleduju, ale dneska jsem chtěl kouknout a nemůžu to najít.

Reagovat
Grupma

Tak už jsem to našel na O2.

Reagovat
PhilipS

Jurásek zas nedostává čuchnout. Chjo.

Reagovat
Mass

Čuchal celej druhej poločas.

Reagovat
Cotton

Zbrojovka

To už musejí ti hráči kazit schválně, ne?

Reagovat
naheCZ

Ševčík

Reagovat
John Obi Mikel

Ševčík

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Škoda nějak jsem si říkal že by mohla dnes Slavia kopnout

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Tak jako kdyby to bylo 0:0 déle mohlo to být zajimavé... Zrovna jsem to chtěl zapnout když dala slavia gol , za stavu 1 0 už to bylo jasny

Reagovat
ACSeRw!n

Bohemka je uplne mimo.. tohle byla jen otazka casu, kdy tam padne prvni gol

Reagovat
PhilipS

Jenom si tu poznamenám. Zdravej Ševčík je reprezentační Ševčík.

Reagovat
naheCZ

Tak o tom vůbec nikdo nemůže pochybovat ne?

Reagovat
PhilipS

No já doufám

Reagovat
John Obi Mikel

Čteš ty vůbec někdy místní diskuze o nominaci?

Reagovat
naheCZ

Si teď moc nevybavím, se jeho kvalita v nějakém větším měřítku pravidelně zpochybňuje? Jako vybavím si pár příspěvků od fanoušků jednoho klubu, ale to beru vždy s rezervou.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak teď dlouho v repre není, tak ho neměl kdo zpochybňovat

Reagovat
John Obi Mikel

Ale tak nějak se nadává na kohokoli od nás.

Reagovat
Losinho

Ale on dlouhodobě zdravej nevydržel od příchodu do Slavie, a nominace do repre by mu v tom asi dvakrát nepomohla.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

MOJMAAAAA

Reagovat
PhilipS

Oscar je poslední zápasy naprosto nehratelnej. Přál bych mu lepší ligu

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Mi přijde , že už prostě nemá ten drive jaký měl , je v ČR dlouho , měl by jít v létě pryč.

Reagovat
ACSeRw!n

neprodejnej, toho nepusti

Reagovat
John Obi Mikel

Teclnaldo na place!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jdi s tim Teclem uz fakt do pici.

Reagovat
KingMaster13

A málem se to vymstilo

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole

Reagovat
John Obi Mikel

Hezky to trefil

Reagovat
Mass

Minimálně gól gola, jestli taková anketa ještě je.

Reagovat
Coutinho10

byl to F:Inito gól dne

Reagovat
Mass

F:Inito je co?

Reagovat
Coutinho10

to je na O2TV obdoba Dohrána z ČT, ale O2TV to má vždy 2x za kolo, 1x za sobotu a 1x za neděli, kde mají studio a sestřihy všech zápasů a na konci vyhlašujou nejlepší gól dne

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Výbornej tah tam dát toho zoufalce....za dobu co tam byl tak se prohrálo 0:1

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Nechápu tu nenávist vůči němu , dostal pitomé 4 minuty

Reagovat
Coutinho10

toto fakt chceme házet na Tecla ?

Reagovat
K1ng Kyrg1os

blázni toto

Reagovat
KingMaster13

Ano, nosí smůlu

Reagovat
Coutinho10

dřív možná, ale třeba posledně tam měl dobrý náběhy a kdyby mu Tijani přihrál a nesobčil, tak Tecl byl sám před bránou...házet toto, pokud to nebyla jeho ztráta nebo něco (na staďáku bych neřekl), tak dejme tomu, ale obecně mi to přijde vůči němu krutý

Reagovat
10adam

Sám před brankou byl mnohokrát a co z toho

Reagovat
Coutinho10

jako jo, pamatuju, ale když se podíváme třeba na Tijaniho nebo Micka, tak to není o nic moc lepší

a neříkám, že z něj je teď chladnokrevnej proměňovač šancí, ale myslim si, cítím z něj, že si váží každý minuty a chce ukázat, že ještě může bejt přínosnej a pak dostaneme góla a házíme ho na něj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, ale Slavia neni nejaka charita, aby hraci za odmenu dostavali minuty na hristi.

Koncepcne je tohle udrzovani Tecla v acku uplne nesmyslny, uz od leta se s nim pocitalo do becka, ale tehdy ho jeste zachranil prichod Skody. Misto aby dostaval minuty treba Bolu, kterej na zacatku sezony v evropske kvalifikaci dost Slavii pomohl a mel v zime vybornou pripravu nebo treba vcera tech par minut Diouf nebo Tijani, aby byli v provozni teplote pro dalsi zapasy, tak tam da Trpis 34 letyho hrace s mizivym prinosem.

Abychom se nedivili, az v lete udelame nejakej skvelej deal s Filou, kteryho posle nekam za nekoho jinyho, protoze preci furt mame Teclika, kterej tech par minut da.

Reagovat
Mass

Zajímavá analýza, máš to aspoň podpořený nějakou statistikou?

Reagovat
Mass

Reagovat
ACSeRw!n

a kdy jindy ho tam dat, nez kdyz vedes 2:0 nad Bohemkou ? bude mit dohodu s trenery, ze si takovy zapasy zahraje

Reagovat
pingla

Redakci Eurofotbalu se dnešní tipovačka celkem nevydařila

Reagovat
Kaspar

Vyskov jde taky vysledkove pekne do hajzlu po pauze, tam snad bylo hracum receno, ze postup nikdo nechce

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Za mě je tohle úplně jasný účelově , já jsem upřímně hrozně fandil , bylo by to pro ligu oživení , pak jsem teda zjistil že absolutně nemají kde hrát , ale jako podle mě je to že na jaře uhráli uplny hovno není náhoda , odešel jen Metsoko ...

Reagovat
FCSL

Jen Metsoko? Však odešli i Souaré do Plzně a Kanakimana do Jablonce, takže 3 jejich nejlepší hráči Tam se jim to rozpadlo celkově. Nejvíc chybí ten africkej majitel. Ted tam jsou místo afričanů nějaký pochybný holandani a belgičani. Škoda, taky jsem jim přál. Minimálně přivedli do ligy zajímavý cizince. I když 2 z nich stejně hnijou v Jablonci pod Látalem

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Já měl za to , že Souaré šel už v létě :D o tom majiteli vím no , ti noví asi nemají žádné ambice

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Jinak ale se současnou formou nemají v lize absolutně co dělat no , měli postoupit minulý rok přes ten Zlín...

Reagovat
Salfovic

Já měl za to, že po afričanech to vzali nějací amíci.

Reagovat
didosh

Reagovat
Uwe háže buly

Stejne by nemohli hrát s Olomoucí ve stejný soutěži..

Reagovat
Nadržený šimpanz

Snad postup Táborsko, včera hráli super fotbal, Dynamo nebo Zlín budou mít s nima tezký pořízení

Reagovat
doocetung

Rusnák na lávce a Kpozo v základu já už si fakt začínám myslet, že on má prostě ve smlouvě dané minuty ..

Reagovat
FruFru

Zatím si tě maže na chleba

Reagovat
doocetung

1+1 za 25min to nevymyslíš

Reagovat
Mass

Eurofotbal klasika, je to tu fakt spolek "odborníků".

Reagovat
Nuno čomes

Ne, tak to tady prostě jen funguje.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Proč není v základu Adediran bože

Reagovat
Greny

Banik buď totálně nechytil začátek, nebo hodlají bránit a hrát na brejky zatím ale šílené nejsou nikde

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
Kaspar

poprvy a naposled sem na vas vsadil

Reagovat
monty25

Nechápu, proč tu prohru proti Baníku hodili na Ludhu a posadili ho.

Reagovat
doocetung

Ludha nemá ani na druhou ligu.. ale Grigar je už pár let šílenej kiksař no, navíc takový ten typ jak něco pojebe a seřve všechny okolo

Reagovat
monty25

Ludha snad až na ten gól s Karvinou nějakou výraznou chybu neudělal. Grigar kvůli zranění nějakou dobu nechytal a najednou ho dají do tak důležitého zápasu. Podle mě už chytá jenom za zásluhy.

Reagovat
Zephyr

Mně to vždycky připomíná Hrušku v Plzni. Toho tam taky neuvěřitelně předržovali, opakovaně jim kurvil zápasy, ale nějak záhadně to s ním táhli dlouho... A přitom zrovna Tepláky mají letos šanci se nadechnout, a vybudovat nějaký systém a sebevědomí do příští sezóny, ale tenhle nýmand do toho na stará kolena háže vidle

Reagovat
Salfovic

Kiksař to byl vždycky. Ale poměr kiksů ku skvělým zákrokům byl úplně jinde.

Reagovat
Kaspar

Tvl ted koukam na ten gol Grigar uz vas srazi tolik sezon a porad si ho drzite

Reagovat
Salfovic

To je idiot

Reagovat
Greny

Krásné jsem to přivolal super a pískej raději konec

Reagovat
bobis21

Před zápasem všude hate na Kpoza v sestavě, on 1+1 za 25 minut

Hapal maže hejtry na chleba

Reagovat
doocetung

jako jestli po 15(?) letech udělá v baníku poháry a oni ho vyhodí tak mi bo bude líto

Reagovat
bobis21

Podle mě by vyhození bylo v takovém případě nesmysl a další rok bychom zaslouženě hráli s Kováčem 10. místo.

Když trenér konečně dostal 2. rok, jsme nejblíž k pohárům za dlouhou dobu. Naposledy jsme k nim takto blízko byli když minule dostal trenér 2. rok ...

Ale pojďme ho vyměnit, příští změna trenéra z náš už určitě udělá nový Real Madrid

Reagovat
ratusek

Hapal není cesta. Vysoko jsme díky okolnostem, obranná hra je šílená. Ale hádat se nechci a nebudu

Reagovat
bobis21

Stejně jako každý jiný trenér. Kdo je teda cesta? Ukaž mi toho dokonalého trenéra.

Vy ho tady vyhazujete jako by alternativa měl být Klopp. Reálně je alternativa Kováč nebo Jílek. Ti samozřejmě žádné slabiny nemají, že?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Zephyr

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak to dopadlo naposledy, kdyz se vyhodil Svedik z 5. nebo 4. místa víme

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Nejlepší by byl ale komentátor , že ten centr Kpozo chtěl , to určitě

Reagovat
FruFru

Hapal na Hrad!

Reagovat
mrtvej ofsajd

Hapal ven!

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Bože takhle si nechat dát do šatny , místo aby to bylo 0:3 tak to bude ještě boj.

Reagovat
ratusek

Hapal a jeho obranná hra a oblíbenec Blažek. Achjo

Reagovat
Svářeč

Může mi nějaký jablonečák říct, jak si vede Čanturišvili? Ve Zlíně to byl jeden z mých oblíbených hráčů, mrzelo mě když odešel...

Reagovat
monty25

Tak dík, Grigare. Bez vstřeleného (regulérního) gólu se vyhrát nedá, ale zápas nám prohrál on svou neuvěřitelnou minelou. Hradec jinou střelu na bránu neměl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hanuš dneska taky super

Reagovat
monty25

Celkově za posledních pár kol nabídli brankáři dost materiálu pro silvestrovský sestřih.

Reagovat
HorajzmAmmann

To jo. O to více si vážím Letacka, který předvádí letos famózní výkony.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Svářeč

Ještě bylo nejlepší, jak to úplně vypustil a zastavil se dlouho předtím, než hradečák dal gól. Kdyby to ten hráč zazdil a hra pokračovala, tak Grigar by se o dobrých pár sekund zdržel.

Reagovat
monty25

Pochopím, že někdo udělá chybu třeba z přemíry snahy, ale tohle byla vyloženě lajdáckost a ještě od nejzkušenějšího hráče. Zásluhy nezásluhy, za tohle bych Grigara poslal do prdele, protože to může Teplice stát prostřední skupinu.

Reagovat
ratusek

Ty vole tam je jasně vidět, že to dává do vlastní Kairinen a komentátoři furt melou, že to dal Matějovský

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
$dolar$

Achjo.. uplne z hovna gol, nezalouzene. Bolka jasne lepsi, mohla vest tak 3:0.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

to zas nepřeháněj

Reagovat
meno

Jako... mohla

Reagovat
Kiwi-21

Jasně lepší herně ano ale moc šancí taky neměli

Reagovat
Bex5

Nejsem sice fanousek Slavie, ale z tech 2 mam docela jasnej vyber. Pojdme, Bolka

Reagovat
Grupma

Krejčí, který vypadal jak leklá ryba, v druhé půli v záloze neskutečně ožil.

Reagovat
naheCZ

Preciado klasik

Reagovat
ratusek

Preciado je fakt dement. Za tohle dostane tak už aspon 6 zápasů

Reagovat
Neon

Hroznej vyprcanec. už chápu, proč se nechytil v lepší lize

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Reagovat
Mass

Fotbalový kvality má nesporný, ale pokud bude oplácet pokaždý, když do něj někdo trochu strčí, tak je úplně nahovno.

Reagovat
Cotton

Podle toho výrazu mi přišlo, že ho nechtěl tím loktem trefit.

Reagovat
5PUR5

Spíš si uvědomil, že mu zas hráblo a nechtěl dostat červenou.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Jako ale on se za sebe nedíval , ale spiše to byl umysl no

Reagovat
Coutinho10

určo ho periferně cítil, že se k němu přibližuje, takže jasný

Reagovat
kilobyte

Z některých záběrů to vypadá, že mu šlápnul minimálně na dres a možná mu přišlápnul i záda. Takže on něm určitě věděl.

Reagovat
ratusek

Přesně tak

Reagovat
Cotton

ok, pravda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Klasická snaha vymodlit si kompenzaci

Reagovat
djwenca

On tam toho Ševčíka prostě nedá....

Reagovat
Greny

Priske dobrovolně do devíti lidi wiesner

Reagovat
Grupma

Který nakonec zahrál hodně dobře, rosničko

Reagovat
naheCZ

To Sparta stejně ještě urve, Boleslav tu přesilovku hraje naprosto šíleně

Reagovat
5PUR5

Sice na tom v téhle situaci moc nesejde, ale tohle neudělování karet při výhodě je absolutní zrůdnost.

Reagovat
Greny

Jestli dá Sparta gól tak se ten Homolka co to komentuje snad udela

Reagovat
monty25
Reagovat
Greny

Vím mám taky někde ulozeny

Reagovat
Bex5

Reagovat
naheCZ

Reagovat
5PUR5

Reagovat
Mass

Reagovat
Grupma

Nakonec druhá půle naprosto skvělá zábava. Škoda jen toho výsledku no.

Reagovat
Vinci

Sakala taky dobrej odpad. Se divim ze se nedržel za obličej ještě. Každopádně Preciado je proste magor

Reagovat
ACSeRw!n

on musel spadnout a upozornit na ten zakrok.. jinak by se to asi ani neresilo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele