FORTUNA:LIGA - preview 26. kola: Sparta chce zpět do čela

30.03., 08:23, aktualizováno 31.03., 08:57
Previews
Lukáš Haraslín (© AFP)

Slavia se v sobotu vyhoupla do čela tabulky a dnes bude odpovídat Sparta, která se představí v Českých Budějovicích. Baník hostí Teplice, otevřeny budou i stadiony v Hradci a Mladé Boleslavi.

FK Mladá Boleslav - FC Zlín

neděle 15:00

Poměrně povedené jarní výkony přiblížily Mladou Boleslav pozicím přinášejícím účast v evropských pohárech. Navázat na nedávné bodové zisky chce proti Zlínu, jehož aktuálně trápí úplně jiné starosti.

Středočeši v šestici utkáních po zimní přestávce poznali jen jednou přemožitele, bohužel pro ně v důležitém utkání s Baníkem Ostrava. Neméně významný ovšem bylo i jejich dosud poslední utkání, v němž změřili síly v přímém boji o elitní šestku s Olomoucí. Na brzkou Ladrovu trefu sice z penalty dokázal reagovat Juliš, a i když autor úvodní trefy stejnou standardkou pohrdnul, využil přesilovky John, který týmu vystřelil tři body.

Ševci už na jaře odehráli vydatné množství osmi soutěžních utkání. Dlouho mohli být výsledkově spokojeni zejména s domácími výsledky, když obrali Slavii, zdolali rivala Slovácko a přes Liberec postoupili do pohárového semifinále. Jenže v březnu nemohli být příznivci na Letné tak spokojeni, po nezdaru s Baníkem naposledy přišla těžce vybojovaná remíza 2:2 s Bohemians. Stejný výsledek v Českých Budějovicích přinesl jediný venkovní bod, a tak je Zlín v tabulce až čtrnáctý s pouze dvoubodovým náskokem na dno.

"V přestávce jsme načerpali síly, budeme je potřebovat. Boleslav má velkou kvalitu, je to ambiciózní klub. V mužstvu má mladé kluky i zkušené borce, hlavně doma je velice silná. My tam ale nejedeme odevzdat body, naopak, zápas chceme zvládnout. Věřím, že kluci, kteří budou nyní připraveni, se dostanou do ještě lepší formy. Myslím si, že každý z nich má v sobě ještě určité procento rezervy. Už se těším na to, až všem vyjde zápas na 100 procent a ukážou to, co umí," věří zlínský trenér Bronislav Červenka.

Jeho protějška Davida Holoubka trápí velké množství disciplinárních trestů. Kvůli červené kartě stojí Žitný, čtyři žluté karty zase do hry nepustí Júsufa, Matějovského a Suchého. Ti tak doplní na tribuně zraněné Suchomela s Pulkrabem, otazník navíc visí i nad Trmalem. Hosté dorazí bez zdravotně indisponovaných Didiby, Tkáče a Žáka.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kadlec, Král, Karafiát, Fulnek - Sakala, Kubista - Jawo, Mareček, Kušej - Ladra

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Kolář, Holík - Bužek, Janetzký - Vukadinovič, Slončík, Bartošák - Schánělec

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.14 - 5.51

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - MFK Karviná

neděle 15:00

Aktuálně sedmibodový náskok na barážové příčky není pro Hradec Králové i vzhledem k existující nadstavbě úplně bezpečný, avšak v neděli mohou Votroci udělat další krok k záchraně. Pokud porazí Karvinou, bude jejich pozice podstatně veselejší.

Východočeši dlouho působili jako aspiranti na jarního remízového krále, když se z úvodních čtyř utkání pokaždé rozešli smírně. Poslední dvě kola před reprezentační přestávkou to ovšem změnila. Nejprve přišlo úspěšné domácí derby proti Pardubicím, před dvěma týdny si pak Horejšova družina dojela pro porážku na pražskou Letnou. Po trefách Birmančeviće a Kuchty prohrávali už o dva góly, Koubek v závěru skóre jen korigoval.

Bilanci šesti zápasů s pouze jedním bodem na kontě odnesl po porážce v Liberci trenér Juraj Jarábek, karvinský sportovní manažer Lubomír Vlk pak hned při premiéře slavil tříbodový zisk ve veledůležitém utkání. Slezané si totiž i přes Suchanův gól vyšlápli na České Budějovice, o obrat se postarali Memić a z penalty Ivan.

Votrokům v tomto střetu nepomohou vykartovaný Krejčí ani zranění Heidenreich, Horák, Kaštánek a Leibl, k tomu je v ohrožení i start Spáčila. Na straně hostí nepustí zdravotní potíže do hry Bederku s Budínským.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Čihák, Čech - Čmelík, Kodeš, Kučera, Pilař - Pudhorocký, Šašinka - Vašulín

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Krčík, Svozil, Bergqvist, Fleišman - Moses, Boháč - Memič, Čavoš, Regáli - Doležal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.79 - 5.21

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice

neděle 15:00

Tři domácí zápasy jen se ziskem jednoho bodu, to je na tým bojující o evropské poháry bídná vizitka. Baník to sice kompenzuje pozitivními výsledky venku, avšak proti Teplicím už by potřeboval zabrat i ve Vítkovicích.

Slezané zatím na jaře odehráli sedm zápasů, přičemž doma uhráli jen zmíněný bod proti Bohemians. Ani mimo svůj stadion nezačali pozitivně a jasně prohráli v Českých Budějovicích, poté ovšem s pocitem vítězství odjížděli z Mladé Boleslavi, Zlína a naposledy i Pardubic. Tam jim tříbodový zisk vystřelil po třech čtvrtinách utkání Blažek.

"Během minulého týdne jsme trochu dobíjeli baterky. Ale od pondělka už jsme zase najeli na zápasový týden a koncentrujeme se na neděli s jediným cílem - konečně doma získat tři body. Teplice jsou poblíž v tabulce, přijedou se rvát o body. Ale věřím, že jsme na soupeře dobře připraveni. Jsme odhodláni udělat vše pro to, abychom už konečně prolomili tu sérii a podpořili to i dobrým výkonem," nabádá domácí kouč Pavel Hapal.

Teplice na rozdíl od svého soupeře předvedly výtečný vstup do druhé poloviny sezony, když z úvodních pěti utkání vytěžily hned jedenáct bodů a dostaly se do klidného středu tabulky. Až těžký los před reprezentační přestávkou jejich bilanci zhoršil, byť po jasné porážce se Slavií musí brát domácí remízu se Slováckem všema deseti.

Ostravští se musí v zápase obejít bez vykartovaného Riga a zdravotně indisponovaného Takácse, na straně hostí kvůli disciplinárnímu trestu nenastoupí Marečeke, zranění nepustí do hry Gninga, Grigara, Havelku ani Radostu. Otazník navíc visí i nad startem Hory.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Pojezný, Lischka, Kpozo - Buchta, Šín, Boula, Kubala, Ewerton - Tanko

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Kričfaluši, Chaloupek, Mičevič - Bílek, Knapík, Jukl, Labík - Trubač - Fila, Jásir

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.10 - 5.53

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha

neděle 18:00

Naprosto odlišné rozpoložení i pozice v tabulce znamenají, že utkání mezi Českými Budějovicemi a Spartou má jasného favorita. Letenští však na jihu Čech obvykle nemívají snadné pořízení.

Dynamo totiž dokázalo z posledních čtyř vzájemných zápasů na Střeleckém ostrově třikrát remizovat. Nepovedlo se mu to jen v tom úplně posledním případě, kdy se po brzkých gólech Höjera s Čvančarou Brian Priske radoval z premiérového vítězství na lavičce pražského celku. A o rychlý nástup se musí hosté snažit i tentokrát, vyplatil se jim totiž i v říjnovém střetu na Letné, kde Kairinen po čtvrthodině nastartoval čtyřgólovou demolici Českých Budějovic.

Ty do jara vstoupily poměrně sympaticky a uspěli v těžkých domácích zápasech s Baníkem i Sigmou, březen se však opět řadí mezi ty nevyvedené měsíce. Porážka v Mladé Boleslavi by ještě nebyla sama o sobě tragédií, v kombinaci s domácí remízou proti Zlínu a poslední porážce v Karviné, kde po Suchanově gólu a Memićově srovnání v úplném závěru dokonal obrat Ivan, to ale poslalo černo-bílé na samé dno tabulky.

Bilance posledních zápasů nevypadá příliš pozitivně ani pro Spartu. Ta totiž ze šesti případů slavila v základní hrací době jen jednou, jinak dvakrát remizovala se Slavií, dvakrát schytala debakl od Liverpoolu a jednou i od Plzně. Na dvoutýdenní pauzu se alespoň naladila pozitivně, když se Birmančević s Kuchtou postarali o domácí vítězství s Hradcem Králové.

"Dobili jsme baterky a jsme připraveni na závěr sezony. První zápas po reprezentační pauze je pokaždé trochu náročnější. Jsem si ale jistý, že rychle najedeme na své tempo. Soupeře nikdy nepodceňujeme, na každého se připravujeme stejně důkladně. Musíme předvést maximum nejen proto, že hrajeme v Budějovicích, ale také abychom dostáli svým nárokům a vstoupili do závěrečné části sezony dobrým výkonem," nabádá Lukas Babalola, asistent trenéra Priskeho.

Ten pro utkání nemůže počítat s potrestanými Wiesnerem a Preciadem stejně jako zraněnými Pavelkou, kterého na marodce zřejmě doplní i Karabec se Sörensenem. Domácím nepomohou zdravotně indisponovaní Čoudek a Dejanović.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Sladký, Poulolo, Králik, Trummer - Čermák, Suchan, Hellebrand - Šigut, Alli - Ondrášek

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Krejčí - Mejdr, Kairinen, Laci, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Kuchta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.36 - 5.64 - 1.33

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Pardubice

sobota 15:00

Po povedeném vstupu do jarní části ligy se Pardubice zase dostaly do výsledkového útlumu, který je nepěkně přibližuje barážovým pozicím. O moc lépe na tom není ani Sigma, které se i přes výměnu na lavičce vzdalují evropské poháry i elitní skupina.

Hanáci na jaře vytěžili ze sedmi utkání jednu jedinou výhru, byť ta přišla v důležitém a atraktivním utkání v Ostravě. Vedle toho však zapsali pouhé tři body a nechali se předskočit Mladou Boleslaví i právě Baníkem. Jejich náskok na jedenáctou příčku je zároveň pouze ve výši čtyř bodů, ohlížet se tak musí i za sebe.

Východočeši i přes zimní turbulence, kdy trenérské křeslo opouštěl a zase se na něj vracel Radoslav Kováč, vstoupili do jarního snažení dvěma výhrami a remízou. Porážky od Slavie a Plzně je ovšem zřejmě natolik zasáhly, že následně absolutně nezvládli ani venkovní derby v Hradci Králové, ani domácí měření sil s Baníkem.

Jiří Saňák se vinou karetních trestů musí obejít bez Pokorného, Vodháněla i Vraštila, kteří tak na tribuně doplní zraněné Růska a Navrátila. Disciplinární potíže trápí i hosty, kterým kvůli červeným kartám nepomohou Chlumecký, Halinský a Ortiz, zdravotní problémy pak do hry nepustí Vacka, Zlatohlávka a možná ani Daňka.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Beneš, Novák, Sláma - Breite, Pospíšil - Fortelný, Zorvan, Singhateh - Juliš

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Icha, Solil, Kukučka, Surzyn - Kissiedou, Donát, Hlavatý - Patrák, Krobot - Brdička

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.93 - 5.13

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec

sobota 15:00

Důležité utkání uvidí ti, kteří se při sobotním odpoledni vydají do vršovického Ďolíčku. Klokani totiž s Jabloncem napřímo zabojují o elitní desítku, která pro nadstavbu dává jistotu záchrany. Z případné remízy může pro změnu těžit Hradec Králové.

Bohemians se zatím na jaře prezentují jako čistě remízový tým. Připsali si jedinou porážku proti Plzni, jinak samé nerozhodné výsledky. Při třech z nich svítilo na světelné tabuli atraktivní skóre 2:2, stejně tomu bylo i naposledy ve Zlíně. Tam přitom před dvěma týdny Veselého družina vedla už o dvě branky díky Prekopovi s Petrákem, Fantiš a Simerský se však svými góly přičinili o konečnou plichtu.

Jablonečtí mohou být s dosavadním průběhem druhé poloviny sezony ještě spokojenější, i přes těžký los totiž vybojovali hned osm bodů. Podlehli pouze Slavii a Plzni, připsali si cenné remízy s Hradcem Králové i v Liberci a k tomu dokázali zdolat České Budějovice se Slováckem. Daleko od bodů přitom nebyli ani při zmíněném zápase proti Plzni. Po Hejdově úvodní trefě dokázal dvacet minut před koncem srovnat Chramosta, jenže naděje zhatilo Polidarovo vyloučení a následný vítězný gól Chorého.

"Asi to cítíme každý, že do konce základní části ligy zbývá jen pár zápasů, takže každý bod bude důležitý. Každý plusový bod z venku bude pro nás dobrý. Nechci říkat, že je Bohemka pro nás nejdůležitější zápas, protože každý nadcházející je pro nás důležitý. Je potřeba se na všechny dobře nachystat, abychom bodovali a dostali se v tabulce tam, kam chceme," nabádá hostující trenér Radoslav Látal.

Co vedle domácího prostředí hovoří ve prospěch Klokanů, to je bilance vzájemných zápasů. Bohemka uspěla ve třech posledních střetech s celkovým skóre 8:1. Říjnový úvodní mač této sezony byl na góly nejskoupější, v pětadvacáté minutě jej jediným zásahem rozhodl Prekop.

Trenéra Veselého tíží před zápasem velká marodka, na které se nachází Hála, Jánoš, Matoušek, Necid, Novák, Smrž, Vala i Vondra. Hosté mají zraněného pouze Pleštila, disciplinární tresty ale nepustí do hry Hurtada s Polidarem.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Beran, Hrubý, Kovařík - Prekop, Shejbal - Ristovski

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - F. Souček, Tekijaški, D. Souček - Štěpánek, Kratochvíl, Nebyla, Čanturišvili - Hollý, Martinec - Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.43 - 3.57

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec

sobota 15:00

Jednoznačně nejspokojenějšími z velké trojky mohou být na jaře plzeňští fanoušci. Viktoria totiž ze sedmi zápasů jen jednou ztratila, navíc nadále bude bojovat na evropském kolbišti. V cestě za dalšími body jí bude stát Liberec s novým majitelem v zádech.

Západočechy zatím může mrzet jediný z devíti jarních zápasů, a to hned úvodní domácí remíza s Mladou Boleslaví. V lize jsou od té doby stoprocentní včetně posledního těžkého utkání v Jablonci, kde vstřelili rozhodující trefu až v závěrečné přesilovce zásluhou Chorého. V rámci Konferenční ligy se Koubkovi svěřenci spoléhali zejména na defenzivu, po dvou bezgólových remízách se jim povedlo uspět v penaltovém rozstřelu a vybojovat si čtvrtfinále s Fiorentinou.

"Očekáváme těžký zápas. Liberec je nepříjemný soupeř, připravil nám jednu z těch těžších proher, které v této sezoně máme. Prohráli jsme tam zaslouženě 0:3. Připravujeme se na ně zodpovědně, chceme jim porážku vrátit. Uděláme maximum pro to, aby se nám to podařilo. Liberec je velice kvalitní tým s velmi dobrými individualitami, hlavně co se týče ofenzivy. Ať je to Tupta, Kulenovič nebo Višinský, na straně Ghali. Ale uděláme vše pro to, abychom navlékli další korálek na vítěznou šňůru," burcuje asistent plzeňského trenéra Koubka Jan Petřík.

To Slovan zatím nemůže být s druhou polovinou sezony příliš spokojený. Uspěl pouze v domácích zápasech se Sigmou a Karvinou, k tomu vytěžil jen další bod a navíc se poroučel i z poháru. Stále je tak spolu s Českými Budějovicemi jediným ligovým celkem, který si zatím nepřipsal ve venkovních zápasech ani jedno vítězství. Sympatickým výkonem se prezentoval i naposledy na Slavii, nakonec však soupeři podlehl na papíře poměrně jasným výsledkem 3:0.

Těšit může muže z Podještědí alespoň to, že v prvním vzájemném souboji sezony se jim povedlo najít na svého soupeře recept. Tehdy je nakopl rychlý gól Tupty, na kterého ve druhém poločase navázali Kulenović a nyní již plzeňský Červ, kteří stanovili konečný výsledek na 3:0. V Doosan Areně se ale Slovan radoval jen jednou z posledních třinácti pokusů.

Trenér Koubek nemůže pro nadcházející utkání počítat s vykartovanými Chorým a Červem stejně jako se zraněnými Durosinmim, Jirkou a Valentou. Liberečtí postrádají zdravotně indisponované Frýdka, Letenaye a Plechatého.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dweh, Hranáč, Jemelka - Cadu, Kalvach, Traoré, Souaré - Šulc - Vydra, Kliment

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Prebsl, Chaluš, Mikula - Penner, Žambůrek, Varfolomejev, Ghali - Kok, Tupta - Kulenovič

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.72 - 7.71

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slavia Praha

sobota 18:00

Pouhé čtyři body z úvodní šestice jarních zápasů dosud nastřádalo Slovácko, jehož čtvrtá pozice se tak ocitá v ohrožení. Strážit ji nyní bude proti soupeři z kalibru těch nejtěžších, do Uherského Hradiště totiž zavítá Slavia.

Svědíkovi svěřenci přitom s výjimkou pražské Sparty neměli zrovna nejtěžší los. Prohráli totiž se soupeři ze druhé poloviny tabulky v podobě Pardubic, Zlína a Jablonce, vítězství si připsali nad poslední Karvinou. Naposledy si pak alespoň pro remízu dojeli do Teplic, kde o výsledku 1:1 rozhodly slepené góly Jurošky a Fily.

"Jak nám reprezentační přestávka přišla vhod, se ukáže až v dalších zápasech. Každopádně jsme chtěli, aby se hráči dostali po psychické i fyzické pohody. Nyní nás čeká Slavia, my známe a respektujeme její sílu. Víme, že je veliká. Chystáme se na jednotlivce i celý tým. V minulosti jsme však dokázali, že doma za podpory fanoušků můžeme hrát vyrovnanou partii s kýmkoliv," věří Jan Baránek, asistent trenéra Svědíka.

"Tyto zápasy jsou vždycky hezké, mívají atmosféru. Já se na to těším. Slavia má kvalitu hlavně v ofenzivě. Jurečka s Chytilem mají formu, dávají spoustu gólů. Ale jsou tam i další fotbalisté, kteří navíc hrají dost týmově. Bude to spíš o jejich herním stylu, návycích," doplnil jej stoper Stanislav Hoffmann.

Sešívaní na jaře cítili hořkost ztráty bodů vedle zápasů se Spartou a AC Milán také ve Zlíně, jinak však zejména díky pevné defenzivě zvyšují tlak na letenského lídra tabulky. Z pěti posledních utkání získali třináct bodů a ani jednou neinkasovali, naposledy si na svém hřišti poradili s hosty z Liberce 3:0. Dvěma zásahy se na tom podílel Jurečka a jednu další přidal Chytil, tato dvojice je i díky tomu na druhé a třetí příčce v tabulce střelců.

Slovácko na Vršovické z dlouhodobého pohledu neumí, z předchozích devíti vzájemných střetů vytěžilo jediný bod v posledním domácím zápase. V této sezoně na sebe tito soci poprvé narazili v říjnu, kdy dlouhé ofenzivní trápení Trpišovského družiny zlomili až v závěru Jurásek s Jurečkou.

"Očekávám podobné utkání, které v Uherském Hradišti hrajeme vždycky. Slovácko se prezentuje hodně nepříjemným stylem, umí se připravit na těžké soupeře, navíc v jejich domácím prostředí. Zápasy proti Slovácku musíme vždycky odehrát na maximum a body si zasloužit dobrým výkonem. Myslím, že nás čeká podobně zkušený tým, hodně soubojový, silné standardní situace a výborné napadání," varuje Jindřich Trpišovský před náročností zápasu.

Trenér Martin Svědík nemůže pro utkání počítat se zraněnými Holzerem a Kadlecem, na straně hostí se vedle dlouhodobě zraněných Koláře s Pechem pravděpodobně nepředstaví ani trio Bořil, Masopust, Sinyan.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Daníček, Doski - Trávník, Havlík - Petržela, Kohút, Juroška - Cicilia

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - Vlček, Holeš, Zima, Diouf - Zafeiris, Oscar - Douděra, Provod, Jurečka - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.06 - 4.08 - 1.57

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
25
20
3
2
57 : 20
63
2
Slavia Praha
25
19
5
1
53 : 17
62
3
Viktoria Plzeň
25
17
3
5
61 : 29
54
4
1. FC Slovácko
25
11
6
8
34 : 29
39
5
Baník Ostrava
25
11
4
10
34 : 28
37
6
FK Mladá Boleslav
25
10
6
9
42 : 39
36
7
Sigma Olomouc
25
9
6
10
34 : 34
33
8
FK Teplice
25
8
8
9
26 : 29
32
9
Slovan Liberec
25
8
8
9
35 : 39
32
10
FK Jablonec
25
6
10
9
32 : 38
28
11
Bohemians Praha 1905
25
6
10
9
22 : 33
28
12
FC Hradec Králové
25
6
9
10
27 : 35
27
13
FK Pardubice
25
6
5
14
23 : 36
23
14
FC Zlín
25
4
8
13
30 : 54
20
15
MFK Karviná
25
5
4
16
25 : 47
19
16
Dynamo České Budějovice
25
5
3
17
26 : 54
18

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (347)

Přidat komentář
Kaspar

Tak kdo za Polacha? Bude tam vubec nekdo chtit?

Reagovat
inferno08

Rada

Reagovat
Sosi

Reagovat
Mass

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

slusna potupa prohrat s beckem no.. priste nasadime asi mladsi zaky

Reagovat
monty25

A to ještě béčko přijelo v 16 lidech. Já být Brňákem, tak chodím kanálama.

Reagovat
Pablos

jak by řekl klasik, zoufalec c...

Reagovat
Losinho

Reagovat
oli9

Panik

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Nikdo, protože Bartoněk ho odvolat nemůže, zaprvé by mu musel zaplatit za druhé by byl u všech ostatních za debila...

Reagovat
Salfovic

To jím ještě není ?

Reagovat
Greny

No je ale ještě za většího, protože Polacha tam dosadil on a dal mu smlouvu i když ostatní byli proti...

Jinak kdybych si měl tipnout jak to dopadne, a jak znám plesnivou kundu...

Polacha uklidí k mladezi a řekne Psotkovi že to bude trénovat on

Reagovat
ratusek

Polách byl omyl od samého začátku. A zůstal tam jen proto, že nechtěli platit dalšího trenéra. Přitom jsen předpokládal, že peníze mají.

No jsem zvědavej na další sezonu bez Řezníčka a dalších, kteří umí aspon trochu kopnout do míče.

Reagovat
Greny

Nejsou peníze, vždyť Bartoněk neplatí vlastně takhle .... Platí ale jen některé hráče

Reagovat
GreatWhite

Minář a Konečný ven!!! A vlastně i skoro všichni ostatní...

Reagovat
Sosi

nejaky novinky?

Reagovat
GreatWhite

Klub vydává teď pomalu každý den nějaká prohlášení a chce se s každým soudit. Fanoušci nevěří vůbec nikomu z vedení a žádají rezignaci všech. Začíná velký boj.

Škoda, že se to u nás dopracovalo do fáze, kdy na fotbal přijdou 2 tisíce lidí, protože ten zbytek je už dlouho znechucen, takže ten boj fanoušků může v těch počtech působit směšně... Ale i tak věřím, že se něco stane.

Reagovat
Kily

budou dneska protestní akce i na stadionu, že bychom měli šanci vyhrát kontumačně?

Reagovat
Grupma

Když se vmísíš mezi místní nenápadně a s dobrým plánem...

Reagovat
GreatWhite

Něco bude určitě, ale nemám úplně zákulisní info. Počítám nějaké choreo, pyro, transparenty, tématické fandění... prostě nějaké navázání na plakátovou akci "prasata z vedení, vzdejte se velení". Ale bojím se, že na konzumaci to nebude. Nicméně bych nezoufal, máte šanci nás porazit i tak.

Reagovat
Kily

já si dělal bodové iluze dost na základě toho, jak jste v prdeli, teď už sázím vyloženě na problémy Sigmy. Rozsypal se nám střed obrany a musí nastoupit Donát, navíc je to bez zraněného Daňka, který sice hraje s nosem nahoru, ale pořád má na naší ofenzívu zásadní vliv a posledně jsme si bez něj nedali tři přihrávky

Reagovat
Sigma Olomouc

Myslím, že to s naší formou a naším výkonem není potřeba.

Reagovat
Grupma

Reagovat
ACSeRw!n

Kovac > Jilek

Reagovat
Kaspar

lajnova Ratajova a u videa Adamkova, tohle kundi duo v jednom zapase dohromady

Reagovat
Greny

Vystřídá Minář v poločase Macika??

Reagovat
Greny

OT : jestli Coufal bude hrát tak jak dneska tak raději ať jede na Euro Doudera a ten Gabriel

Reagovat
ratusek

Macík zkušeně

Reagovat
John Obi Mikel

Co provedl?

Reagovat
John Obi Mikel

Ty kráso

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Konspirator

Legenda to nevymyslis.. Tik Tok bude zahlcen

Reagovat
Moshe Dajan

gól patičkou jak král

Reagovat
Kaspar

Kdyz Betano nevyhralo ty prava na ligu, ma teda porad Tipac sanci na streamy?

Reagovat
monty25

Betano už získalo bettingová práva na streamy. Generální partner ligy s tím podle mě nesouvisí.

Reagovat
Kaspar

Kdyz me se do toho O2 tak nechce, je tak nemam rad

Reagovat
monty25

Já taky nemám O2, ani ho neplánuju mít. Už jsem se tak nějak smířil s tím, že si založím účet u Betana, tak snad ty streamy nebudou horší než na Tipsportu.

Reagovat
Kaspar

Ja za chvili akorat budu rusit ucet u Fortuny az dosazim co tam mam a zustane mi Tipac a nechce se mi delat dalsi sazkovka

Reagovat
wwwx

Jablonec výborně. Vždycky když to vypadá, že se zvedne, tak předvede podobnej výbuch proti největším zoufalcům. Vloni potupa v Budějovicích, vyrovnání Olomouce v posledním domácím zápase po trapný chybě v obraně v poslední možný vteřině zápasu a další trapnovýkon na Bohemce v posledním kole stály tým střední skupinu. Letos zase podzim na přesdržku, jarní nádech a následuje další mizérie proti žebrákum, který na jaře ještě nevyhráli a hlavní trenér jim v repre pauze trénuje reprezentaci.

Reagovat
John Obi Mikel

Csaplárova past nastražena, ještě bych neházel flintu do žita.

Reagovat
Basty

Macíka bych chtěl mít vždy v bráně podržel tým

Reagovat
Zdechlina

Vyměníme za Heču

Reagovat
Pablos

Chaluš zrovna

Reagovat
Pablos

Kliment, Kliment, Kliment

Reagovat
Pablos

Má smůlu

Reagovat
Pablos

Hustý v Plzni

Reagovat
Rimmer77

Tvl a tyhle marňáci nám dali čtyřku

Reagovat
Greny

Taky hráli v trošku jiné sestavě ...

Reagovat
Pablos

Panečku to byla obrana

Reagovat
ratusek

Zlatohlávek ikdyž to zakončení do golmana aspon že to prošlo

Reagovat
Pablos

10min nastavení jo ? Mám to zaplé v práci, třeba mi něco uteklo… ale něják si nevybavím, že by tam bylo něco jiného, než co se v jiném zápasu dávají třeba 3min

Reagovat
Greny

Tak dvakrát tam ošetřovali hráče po té srážce hlavama ne ? To klidně mohlo dat pět minut

Reagovat
Pablos

tak to jsem neviděl... proto píšu, že mi třeba něco uteklo... ale přišlo mi to právě, že jsem jakoby o nic důležitého nepřišel, tak jsem se divil, že by tam něco bylo no

Reagovat
Grupma

Tak tolik nepracuj a koukej na pořádný věci

Reagovat
Pablos

rozkaz šéfe

Reagovat
Grupma

Reagovat
Sigma Olomouc

Za náš dnešní výkon a celkově jarní formu se můžeme jenom stydět. Vedení Sigmy ven!

Reagovat
Braunau-jihozápad

plzeň bez chorýho je močka tak na úrovni baníku a šulc hráč sotva pro pardubice

Reagovat
exse

Fajn 3 body. Jakmile se hraje na kvalitním trávníku, tak můžem hrát vyrovnaně v podstatě s každým. Dneska super Prebsl na CM, má potenciál být takovej fotbalovější Souček, takže myslím, že už se na stopera nevrátí. Naopak opět hroznej Višinský, kterej je sice nohama na ligu stačí, ale hlavou je to sotva na divizi, místo něj tam prostě musí hrát Horský. Stejně tak doufám, že od příštího zápasu bude zpátky Hugo. Olie je sympaťák, ale je bohužel strašně nejistej.

Pokud se začne dávat dohromady marodka, tak ta Evropa ještě není úplně ztracena.

Reagovat
Pablos

U toho Prebsla nechápu, že mi vždy automaticky naskakuje, že to je tak 32 letej týpek dohrávající kariéru (nemyslím vzhledově, ale jménem)... pak mi to jako dojde, že mu je 21, ale je to dost divný, něják nechápu proč. Nehrával někdo se stejným jménem někdy ligu ?

Reagovat
Coutinho10

Osci jenom na lavičce

SESTAVA: Staněk - Douděra, Vlček, Ogbu, Zmrzlý - Ševčík, Holeš - Provod, Jurečka, Wallem - Chytil

LAVIČKA: Mandous - Sinyan, Tijani, Zafeiris, Tecl, Diouf, van Buren, Oscar, Ogungbayi, Tomič, Jurásek

Reagovat
Pablos

však ať si Ševčík za tu sezónu taky někdy kopne aspoň

Reagovat
Coutinho10

klidně může, ale ne místo Oscara

Reagovat
John Obi Mikel

Vrací se z repre, jen ať si odfrkne.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale nechci riskovat 3 body

Reagovat
Konspirator

V pohodě.. uvidíš Slovácko buď 3:0 a nebo 1:3

Reagovat
Coutinho10

přesná predikce

Reagovat
Konspirator

Reagovat
Igner Farnsworth

Provod je nový Masopust naštěstí už je mu 27, takže ho budu vídat už jen max tak 7 let každej víkend na jiným postě, kde pokaždý zahraje prd

Reagovat
Pablos

Namazal

Reagovat
Mass

Ještě nějakej hráč v sestavě se ti nelíbí?

Reagovat
Igner Farnsworth

klasika

Reagovat
Mass

Oscar prej cestoval 20 hodin a asi tam má nějakou únavu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

je mi to jasný, že to bude tím

Reagovat
Nuno čomes

Jurásek by měl odejít.

Reagovat
Coutinho10

ještě bych ho tam min. na podzim chtěl mít, ale jako když bude neodmítutelná nabídka, tak proč ne, nicméně chceme být co nejsilnější, takže nutně prodávat důležitý hráče nemusíme, což je velká výhoda a možná to začíná pomalu přinášet ovoce

Reagovat
Nuno čomes

Odejít proto, protože nehraje. Ne proto, že bude dobra nabidka.

Reagovat
Coutinho10

jo takto...nebojím se, že minuty nebudou přibejvat...proti Bohemce ho čekám v základu

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsem se bál, že zas naskočí ve světle modré.

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Btw chválím že si vzalý starý venkovní dresy ane ty zpičený světlemodrý, konečně jim to došlo.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

no jo vlastně

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Cotton

Reagovat
Coutinho10

wow

Reagovat
DieFohlenBMG

Ty krabe

Reagovat
John Obi Mikel

Provooooood

Reagovat
Pablos

Ty kráso

Reagovat
Mass

Provi!! Konečně zase pecka z dálky..

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka další pecka z dálky

Reagovat
Mass

Reagovat
Mupi

2 góly z dálky. To se nám stalo naposledy nikdy

Reagovat
KingMaster13

Za Hušbyho si pamatuju, že dal 2 goly z dálky v Tel Avivu ale jinak nevím

Reagovat
Mass

Ševčík 2x na Chelsea a od tý doby radši nestřílí, aby to něčim nepřebil.

Reagovat
KingMaster13

Ježiš ten Ševčik mi úplně vypadl

Reagovat
Coutinho10

proč se s tím srat až do kuchyně, když to jde takto

Reagovat
Mass

Doufám že se Spartou budou taky víc střílet, ty tam mají podobnýho děravce jako Slovácko.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

JUREČKAAAAAAA

Reagovat
pingla

Táhni hečo, nemáš ve Slovácku co dělat

Reagovat
Moshe Dajan

Václav DĚLEČKA

Reagovat
Pablos

Jurečšík

Reagovat
Pablos

To už je luckeřina jak svin

Reagovat
Greny

Heca to prodal ne?? Vzdyt on regulérně téma rukama uhnul mici

Pro Slavii je takový výsledek v podstatě zázrak vzhledem k tomu co hraji

Reagovat
KingMaster13

Heča byl už ve Spartě bídnej. Tohle není překvapení

Reagovat
naheCZ

Vždyť tak chytá vždycky, proti Spartě chytal podobně kvalitně

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mass

Promiň Jurečko, že sem se ti posmíval.

Reagovat
KingMaster13

On sice herně není kdovíjakej, hodně toho spálí ale furt toho hrozně moc nastřílí. Standa Vlček je opět je na hřišti

Reagovat
meno

Jestli u nás dá ještě 2 roky, tak bude nejlepší střelec SKS od samostatný ligy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle musíme dávat.

Reagovat
Greny

To si nemyslím že se k tomu var bude vracet teda

Reagovat
John Obi Mikel

To by ale měl.

Reagovat
Mass

To jo.

Reagovat
ratusek

Heča tam jde jak blbec. Ale penalta ne

Reagovat
Pablos

Za mě asi jo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

šel do něj jasně, nedotkl se míče

Reagovat
Pablos

Heča MOTM

Reagovat
Mass

Tak ne

Reagovat
Pablos

Právě že to byla ironie (za mě to byla pecka na první dobrou, když jsem to psal)

Reagovat
DieFohlenBMG

Je dobrej

Reagovat
Mass

Twl a tohle Heča chytí

Reagovat
ratusek

Ty vole to jsou šašci. Hlavně že mu na ten VAR nepustí ten záběr z druhé strany

Reagovat
Greny

Já hlavně nechápu proč ho vůbec k tomu varu volali

Reagovat
Greny

Vysvětlí mě někdo proč piskl penaltu?? Nebo takhle proč ho vlastně var volal???

Reagovat
John Obi Mikel

Tam byl faul gólmana

Reagovat
Mass

No šáh na něj, asi tak bych to komentoval

Reagovat
Greny

No a kde jsi viděl to zjevne pochybení?? Že je Rouček debil je věc druhá, ale vždyť tam ukazoval hned potom zákroku výhodu že to Jurečka nedal je věc další, ale když ukazoval výhodu tak ten zákrok viděl že je to faul jen to spolu s Jureckem těžce zajebali

Reagovat
John Obi Mikel

A co by tohle bylo za výhodu, střela z takovýho úhlu??? Naprosto zjevné pochybení.

Reagovat
Mass

Výhoda na penaltě?

Reagovat
Greny

Já vím že je to sileny ale potom zákroku tam signalizoval rukou a celej zápas takhle ukazuje že nechává vyhodu

Reagovat
Coutinho10

no a ale otázka, jestli u penalt ty výhody jsou totéž jako před vápnem....myslim si, že kdyby se to neodrazilo k Jurečkovi, tak by jí pískl

Reagovat
Greny

Vsak právě, proto píšu že to zajebal Rouček a pak Jurečka... Když necháš výhodu na půlce a další hráč blbe prihraje pár vteřin na to taky to pak už nevrátis

Reagovat
Coutinho10

nicméně pokud to Rouček zajebal, tak naštěstí VAR ho opravil

Reagovat
Pablos

Jestli dáváš za faul ve vápně výhodu, tak je asi fajn, že se VAR ozve… nemyslíš ? Já si teda nevšímal rozhodčího, ale jestli fakt ukazoval výhodu, tak je to píčovina jak vrata Jinak Heča mu tam prostě skočil nohama napřed pod nohy, za mě penalta v pohodě.

Reagovat
Greny

No to si právě nemyslím, protože pokud ji nechávas tak to jako rozhodčí přece musíš vidět a není to tak že bys ten faul přehlédl nebo neviděl

Reagovat
naheCZ

A ukazoval fakt výhodu? Negestikoval spíš hrajte dál, já faul neviděl?

Reagovat
Pablos

Dáváš jen aby se to dohrálo a přezkoumal to VAR. Nebyl si jistej chtěl to nechat dohrát. Kdyby se VAR neozval… tak je to nesmysl, musíš pískat penaltu, pokud ukazuješ výhodu po faulu Spíš signalizoval proto aby se ta situace dohrála no.

Reagovat
Rimmer77

To je dobrá píčovina, kdyby dával výhodu tak pak foukne penaltu a nemusí čekat na var. Faul tam správně neviděl, kdyby mu nezavolal z budky tak jí nepiskl

Reagovat
Greny

https://tv.isport.blesk.cz/video/8987236/slovacko-slavia-penalta-pro-hosty-heca-slozil-wallema.html

Tak dívej ma to před sebou hráč padne a hned na to rukou ukazuje výhodu

Reagovat
John Obi Mikel

No tak ho var správně opravil, že to nebylo moc výhodné nechávat výhodu

Reagovat
Greny

A to je to co mě zajímá, nerozporuju že to byl faul ale zda vůbec má var volat v takové situaci nebo ne když to rozhodčí na hřišti vidí jako faul ale vyhodnotí to na hřišti jak dement

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych řekl, že jo. Rozhodčí udělal chybu u důležité situace (gól/penalta/červená), tak ji VAR opraví.

Reagovat
Pablos

Abych řekl tak mě docela dostalo… jestli to jde prostě vůbec dát výhodu za faul ve vápně. Fakt by mě to zajímalo, jestli to pravidlově jde… za mě je totál píčovina ze své podstaty …ale tak tvl no, nechceš to zjistit ?

Reagovat
KingMaster13

Hlavně smí se to vůbec? Já jsem ještě se přiznám takovou situaci neviděl, že by někdo dal ve vápně výhodu a to fotbal sleduju už takových 20 let...tak mě to zajímá. Protože jako výhoda se dává týmu po faulu, aby mohl pokračovat po slibné akci ale faul ve vápně je prostě penalta, takže jsem z toho dost zmatenej

Reagovat
Pablos

přesně tak

Reagovat
Greny

To je právě to co nevím, stejně jako nevím zda pak má volat var když to vlastně vidis

Reagovat
KingMaster13

Můj selskej rozum mi velí, že mu prostě byli nuceni zavolat, že ve vápně nemůže dát výhodu a je to tedy hrubá chyba ale nevím jestli třeba v těch pravidlech něco nedodali. Každopádně tohle jsem ještě neviděl

Reagovat
monty25

Podle mě je správně nechat tu akci dohrát a nepřerušovat hru při vyložené šanci. Pokud z toho ale nepadne gól, tak by se měl vrátit k tomu faulu a odpískat penaltu.

Reagovat
KingMaster13

To jo ale on to vysloveně signalizoval jako výhodu. To, že to nechá dohrát....ok dělá se to ale z toho celýho jeho vystoupení jsem teda byl dost zmaten

Reagovat
monty25

Jo, vypadalo to poněkud zvláštně.

Reagovat
KingMaster13

Doufám, že tohle rozeberou v tiki taka, jestli fakt to vysloveně posral rozhodčí a neuvědomil si, že výhoda ve vápně nejde, nebo to fakt jen blbě signalizoval a chtěl to jen dohrát a nebo jestli je něco nového v pravidlech Tohle zrovna chci vysvětlit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

No ano, však i v klasické výhodě můžeš během chvíle ji zrušit a písknout faul, když ale ten tym nepřijde o mic vlastní vinou(coz je ale vlastně Jureckovo zakončení kdy trefí tyč)

Reagovat
Axelrose

Zase když sundá jednoho, ale druhý běží sám na bránu?

To mi přijde jako jistější gol, než kopat penaltu.

Spíš, pokud to tedy byl faul na penaltu, neměl dostat Heča ještě žlutou?

Reagovat
Coutinho10

že by kopnutí do Wallema bez hraní míče...

Reagovat
Fernando_Torres

Co tam jako chceš vysvětlovat??? Vždyť to podražení od Heči bylo naprosto evidentní...

Reagovat
Greny

Máte to rozebrány výše

Reagovat
Coutinho10

uffff,yes Jurečka

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka

Reagovat
Mass

No popravdě, Wallem padl hodně ochotně.

Reagovat
Rimmer77

Tak jsem zvědavý na hodnocení další extra soft penalty pro sešívačky,kdy se Walem prohnul jak luk po doteku který nebyl vidět ani z jednoho záběru. Pokud by takovou penaltu pisknul pro Spartu je naprosto jasné že slavisticka letka by měla jasno a penaltu by v žádném případě nepiskali protože to nafilmoval

Reagovat
DieFohlenBMG

To nemá, to je faul.

Reagovat
Mass

Faul to byl sice jemnej a Wallem upadl ochotně, na druhou stranu pokud hráč dělá kličku brankáři a za nim už nic neni, a brankář netrefí míč ale hráče, tak to většinou penalta je.

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli jsi ten dotek neviděl ze žádného záběru, tak bych doporučil navštívit očního

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Axelrose

Nerozčiluj se, je to Sparťan.

A protože ví, jaké to je vyhrát titul díky 30ti penaltám za sezonu, chce nás toho trápení ušetřit.

Reagovat
Marisic

nechápu co řeší, Heča mu zahák nohu, je to vidět docela dobře

Reagovat
Igner Farnsworth

Ajaj rudý už pláčou, máte bobky z Budějek?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Marisic

Reálně mu Heča zahák nohu. Že Wallem pentli chtěl je jedna věc, ale todle se prostě píská, a to správně, pro Spartu bych takovou pentli taky chtěl.

A že kdyby to pískli pro Spartu, tak tu pár ubrečenců bulí je jejich věc

Reagovat
naheCZ

Zmrzlý

Reagovat
Mass

Jinak Vecheta copak je to za útočníka když letos dal teprve druhej gól, áčko žádný a to má odehráno přes 50% herního času týmu?

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím, ale kdysi jsme ho chtěli koupit.

Reagovat
Mass

Jako i dneska ten jeho druhej gól v lize letos byl po dost štastnym odrazu a do prázdný. Jako vážně nechápu co takový vysoký kopyto bez čísel tam dělá, ani nějak nehrajou na nakopávaná balony, že by aspoň sklepával. Na to bych se Svědíka zeptal, proč ho tam vůbec hraje.

Reagovat
John Obi Mikel

Protože nikoho lepšího nemaj

Reagovat
Losinho

Druhej je Cicilia, kterej Svědíka sere.

Reagovat
meno

Furt bych ho chtěl

Reagovat
Selänne

Reagovat
meno

Je mu 21 a hraje skvělej, jenom nemá čísla. Výhledově by mohl být náhrada za Chytila

Reagovat
St. Pauli

Souhlas. Kdykoliv hraje proti nam - Bohemce, tak zahraje, takze i ja bych ho chtel do Vrsovic.

Reagovat
Mupi

Proč si naši ultras pořád hrají na Italy?

Reagovat
KingMaster13

Konec, paráda. Po repre pauzách je vždy ten 1. náš zápas vždy oser, naštěstí dneska docela obstojný výkon proti dobrému týmu. Už to nevypadá tak strašně ten los. Furt nás venku čeká Plzeň, jasně ukrutně těžký zápas a Hradec kde nám to nejde ale teď je tam Horejš jehož herní styl nám více vyhovuje, tak snad už se tam vyhraje. A vypadá to už lépe Jasně ty domácí zápasy budou taky ukrutně těžký ale věřím, že tam to nějak snad ubijeme ty soupeře

Reagovat
Mass

Kouká se na to trochu líp, když konečně zase začal Jurečka trefovat zařízení. Sem rád, že se vrátili na 4-2-3-1, Holeš může líp jistit Ogbua a Vlčka, který si rádi vyběhnou a v tý poziční hře uprostřed je lepší, než když se snaží chytat nějakýho rychlýho křídelníka.

Reagovat
KingMaster13

Přesně

Reagovat
naheCZ

Plzeň máme mezi dvojzápasem s Fiorentinou, to by jsme mohli urvat.

Reagovat
Kaspar

Snad uz se Kusej konecne chytne, pred prichodem Holobouka to byl hrac pro repre a na prestup ven.

Reagovat
Firkraag

Dneska 9:5

Reagovat
HorajzmAmmann

Letáček - Blažek, Frydrych, Lischka - Rusnák, Šín, Boula, Ewerton, Buchta - Klíma - Tanko?

Docela zajímavá, snad za 3 body

Reagovat
doocetung

Buchta na LWB ? Co to zas Hapi vymyslel

Reagovat
HorajzmAmmann

hrál tam v přípravě, úplně na pohodu se 3 stoperama. Zase se nemusí hejtovat úplně každý Hapalův krok...

Reagovat
veikko

Víš, že já třeba rozhodně nejsem hejtr Hapala, ale tahle sestava mi třeba přijde fakt strašidelná. Mít dva dost ofenzivní wingbacky při tak extrémně zranitelné obraně a dvou klasických CM, to si říká fakt o velký průser. Ale uvidíme, třeba na začátku vyjde nějaká ofenzivní smršť.

Reagovat
HorajzmAmmann

Rusnák určitě není ofenzivní, je to krajní univerzál a třeba standartně hraje i na beku. Wingback by mu měl sedět asi nejvíce a pro tuto pozici ho sem Baník třeba bral...

Reagovat
HorajzmAmmann

já naopak chválím snad změnit něco, když už se doma vyhrálo naposledy asi v květnu ... hejtuje se Kpozo, hejtuje se Šehič. Nikoho dalšího tam dát nemůžeme, no tak ať tam hraje Buchta. Vzhledem k tomu, že Teplice nemají asi 6 kluků ze základní sestavy prostě ideální čas vyzkoušet tuhle variantu. Zde se není za co schovávat. Vyhrát musíme s Kpozem i Buchtou.

Reagovat
veikko

Jj, záměr hrát 3-4-3 je za mě v pohodě, ale úplně v klidu to šlo hrát s Pojezným na LCB a Lischkou uprostřed nebo vlevo. Zároveň Kpozo je podle statistik elitní defenzivní levý bek, on nemá akorát moc tu ofenzivní nadstavbu. Zkusí se, uvidíme.

Reagovat
veikko

I když počkej vlastně, tys tu sestavu napsal s obrácenými křídly. Pokud bude hrát Buchta LWB s Ewertonem na LW, tak to naopak může být hodně solidní sestavička, bude záležet na výkonu Rusnáka napravo. Já jsem podle té sestavy počítal, že Buchta bude bránit s Blažkem.

Reagovat
HorajzmAmmann

napsal jsem to tak jak to je. Blažek + Rusnák a na druhé straně Lischka + Buchta.

Reagovat
veikko

OK, jsem přepracovaný

Reagovat
veikko

No ale na beka dost ofenzivní je. Navíc upřímně já ani tak nemám strach ze strany Rusnák - Lischka, jako spíš z té trojice Frydrych - Blažek - Buchta. Podle mě je záměr hrát 3-4-3 dobrý, protože ten střeďák může suplovat roli DM. Frydrych je ale úplně bez zápasové praxe a Blažek na RCB vůbec nepřesvědčuje, kór když mu má pomáhat bránit křídlo Buchta. Blažek podle mě bude hořet víc než normálně.

Hele, třeba mě to příjemně překvapí, neříkám, že to fungovat nemůže. Jen si MYSLÍM, že to fungovat nebude.

Reagovat
doocetung

Tak to není vyloženě hejt, ale moc to nechápu.. obzvlášť když LWB je jediný post, kde je použitelný Šehič a kde se mohl zkusit ten Madleňák.. místo toho se Madleňák poslal pryč aniž by dostal čuchnout, Šehiče tam posílá max na konec zápasu na křídlo jakože ať to asi lépe ubráníme ale přitom to tam vždy akorát skurví a dá se tam Buchta, který chytl pomalu "reprezentační" formu na pravém křídle..

Reagovat
ratusek

Dnes můžu konečně komentovat zápas, trevor nebo cukrouš by ze mě měli radost

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

To víš celodenní výlet

Reagovat
Pablos

Něják se označ… třeba vběhni na hřišti

Reagovat
Pablos

Jinak moc vás tam není… tipuji tak 5tis max. Ale nevim jak moc to vypadá na té straně kamery tv no

Reagovat
Pablos

Tak se to něják zaplnilo beru zpět

Reagovat
ratusek

jo pár minut do začátku kolem nás na B7 nikdo, a po pár snad i vteřinách téměř vyprodaný snad každý sektor kromě Céček

Reagovat
Pablos

Jo no… jsem najednou čuměl pak

Reagovat
Shevchenko

Ty céčka by měli zbourat a postavit tam něco smysluplného, strašně zbytečný sektor

Reagovat
HorajzmAmmann

5? Stejně jako na Olomouc - 9 000 cca

Reagovat
Pablos

Vzal jsem to zpět… docházelo plno lidí no

Reagovat
HorajzmAmmann

To tak je vždycky no… žerou klobasy v podchodu

Reagovat
Shevchenko

Včera to tam u těch vstupních bran trvalo strašně dlouho.

Reagovat
monty25

Musely přijet Teplice, abys šel na Baník, co?

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
HorajzmAmmann

Cukr už 2x v záběru tuším na B7, muzes pozdravit (pokud to byl on)

Reagovat
ratusek

na B7 jsem byl taky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by lepší se s nimi třeba raději sejít když už tam jsi než je takhle vzpomínat na internetu? Zaregistroval jsem se včera, ale už jsem si diskuze pročítal delší dobu. Je celkem zvláštní jak do sebe tady, na různých FB fanouškovských skupinách, ale i X jdou od nás do sebe lidi z ultras či ultras myšlením proti normálům. Přitom nám všem jde o úspěch Baníku. Neber to nějak špatně .

Reagovat
St. Pauli

Tak ty jsi dobry mimozemstan.

Reagovat
Kily

mimozemšťan ne, jen Cukroušek...

Reagovat
St. Pauli

Lol

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
monty25

To je bránění, ty vole.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

Laxní z pohledu Teplic

Reagovat
HorajzmAmmann

V podstatě 4.

Čekal jsem na to jenom 2 a půl roku

Reagovat
Pablos

Ještě 85 min cca

Reagovat
HorajzmAmmann

Proto v podstatě …

Reagovat
KingMaster13

Pokud to skončí tak už fakticky Jsi nepochopený vizionář, svojí tezi jsi jen vyslovil příliš brzo, byla moc pokroková.

Reagovat
HorajzmAmmann

Konečně to někdo pochopil tvle

Reagovat
Pablos

V tom případě to od tohohle opětovného vyjádření musí zase uplynou 2 roky …takže Tepláci srovnaj

Reagovat
KingMaster13

Až bude hrát Baník s Teplicema za 2,5 roku tak mi připomeň, že mám vsadit celý svůj majetek na kříž.

Reagovat
Pablos

A Teplice vyhrajou

Reagovat
KingMaster13

Tak bych se přistěhoval do stanového městečka v Ostravě no

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Rusnák hodně dobře

Reagovat
veikko

Reagovat
monty25

Nějak nám po reprepauze odešla obrana...

Reagovat
Pablos

Bolka zkušeně si zrušila Csaplára... Baník hazarduje

Reagovat
KingMaster13

Pan Hapal si věří

Reagovat
Pablos

možná ví, že tam má ratuska a chce si ho pořádně namazat na chleba

Reagovat
KingMaster13

Pokud jim to dneska vyjde a vyhrají doma po dlouhé době důležitý zápas a zrovna když je tam Ratusek, tak se obávám, že ho tam místní uvážou, aby byl přítomný na zápasy po zbytek sezony

Reagovat
Pablos

prej celodenní výlet... se domu dostane až někdy na konci května

Reagovat
KingMaster13

Ho tam nechají i na poháry, pokud bude přinášet štěstí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska je akce že za každou branku Baníku sleva 3 Kč na pivo na stadionu. Vzhledem k průběhu zápasu se všichni dostanou domu na konci května.

Reagovat
KingMaster13

Tak když jsou ty Velikonoce, máte se ožrat dneska nebo zítra na hodovačce

Reagovat
Grupma

Reagovat
ratusek

už jsem doma

Reagovat
Pablos

Dobře proklouzl

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ratusek

No ještě že vyhráli. jsme si s tátou říkali, že jsem museli přijet my z vidlákova, aby po půl roce vyhráli a zahráli i celkem pěkný fotbal

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna Hapal má rizikovej spíš stav 3:0 v poločase

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak teda Letáček, ač jsem vůbec nevěřil, je poslední dobu naprosto famozní Teplice nejsou vůbec špatné

Reagovat
monty25

Hm, zrovna Ewertona jsem před tímhle kolem vyndal z Fantasy.

Reagovat
Pablos

Tak tady už je hotovo… to bude ještě bůr

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak za stavu 3:0 by tam mohl dat Grygara dříve než v 87. minutě ne?

Reagovat
John Obi Mikel

V 89.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
exse

Ještě že maj toho Hapala. Být tam trenér, který by využil tu trojku Ewerton, Tanko, Klíma naplno, tak klidně prohání Plzeň. Dneska je přehrávaj i Teplice, který hrajou z půlky s béčkem, ale ta kvalita vepředu je taková, že jim to stačí na easy win.

Reagovat
monty25

Už aby toho Hapala odvolali, proti Teplicím bude mít čtvrtou výhru ze čtyř zápasů.

Reagovat
monty25

Audinis Aspoň už to nevypadá tak blbě...

Reagovat
monty25

Teď už zase jo.

Reagovat
monty25

Ha, ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

jak hrál?

Reagovat
monty25

On nehrál zas tak dlouho, abych ho mohl nějak víc hodnotit. Ale prostě přišel na hřiště a po dvou minutách dal po rohu gól. To je solidní ligová premiéra.

Reagovat
Imos

v pořádku, snad se v Teplicích udrží

Reagovat
monty25

Chudák Ludha, vytáhne tam dva super zákroky a stejně je to k ničemu.

Reagovat
Zemun

Som netušil ze tam mate typka z Al Ahly ,Banik góly cudzineckej legia,dobrý skauting asi

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale jo, 4:1 sice nezasloužený, ale výhra doma po tak dlouhé době chutná dobře Rusnák se mi dost líbí

Jediná kaňka je vběhnutí chuligánů z dětského sektoru. Viděl bych to na zavřený 1 až 2 sektory.

A teď do Jablonce na první výhru od roku 2006

Reagovat
SuperBanikovec

Všechno super. Ale s tím Grygarem jsem nasraný. Týpek už byl vysvlečený a kvůli tomu neuznanému gólu ho zase poslal jen na rozběhnutí. To jako stav kdy vedeme o dva góly je málo aby ho tam poslal? Na cca 7 minut? To musíme vést fakt o 3 góly? Týpek kvůli podělným 3 minutám hry přišel dnes o zápas B týmu... Ať raději fakt hraje za B tým protože tohle je k ničemu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Mass

To zní, jako by tam chodili děcka chuligáni

Reagovat
kbtk23

Mladi chachari

Reagovat
ratusek

to jsem nepochopil. tam běžely ty dvě malý děcka, říkám si, to jsou asi děti někoho z hráčů a z druhého rohu proti nim 2 securitáci. Pak děti běžely zpátky a jeden securiták to vzdal a ten druhej po čase nakoenc taky

Reagovat
John Obi Mikel

Zlín V 91. vyrovnat a stejně ještě prohrát

Reagovat
John Obi Mikel

Podle Livesportu stav 3:2 a zákroky brankářů 0:0.

Reagovat
Mass

Reagovat
Shevchenko

Tak to je v tom připadá skoro stejné jako jejich podzimní zápas

Reagovat
5PUR5

Bolka výhra, ale o co snaží herně, to fakt nemám ponětí. Porazili 2 adepty na sestup + Olomouc s redkou, jinak proti HK, Bohemce i Baníku herně výrazně horší + bod z Plzně. Pod Kuličem se na mohl neutrální divák aspoň koukat, ale pod Holoubek, bez Matějáka a proti zalezlému Zlínu, to byl očistec.

Reagovat
HorajzmAmmann

Koukám na los a jestli Baník neuteče konkurentům před nadstavbou tak budu nasraný. Jako jediný hraje doma 2 zápasy. Tak snad!

Baník (40) doma Karviná + Liberec, venku Jablonec + Sparta

MB (39) doma Teplice, venku Sparta, Pardubice, Jablonec

Slovácko (39) doma Plzeň a venku Slovan, Hradec, Budějovice

Jinak je teda neuvěřitelný, že Baník doma nevyhrál 8 zápasů a stejně se na to 4. místo dostal.

Reagovat
Kaspar

Tak kdyz pro ty tymy od 4. fleku je uspech ze vyhraou 10 zapasu ze 30ti, tak to 4. misto je blizko skoro pro kazdyho

Reagovat
HorajzmAmmann

což jsem psal už od postupu Baníku zpátky do první ligy, že ve ten boj o 4. místo je souboj kryplů a je docela ostuda, že o to reálně bojujeme až teď. Zatímco poháry hrál Zlín, Bohemka a tuším že tam jednu sezonu byla snad Příbram. Mimo TOP3 hrozně vyrovnaný. Příští sezonu to můžou urvat klidně Teplice.

Reagovat
Marisic

no ale takhle to právě od postupu baníku do ligy dlouho nebylo , jeden čas silnej Jablonec, Slovácko když se přetahovalo o top4 se smetanovým baníkem tak udělalo dost bodů. Až poslední 2 sezony to takhle serou

Reagovat
Imos

Liberec doma Slovácko a Hradec a venku Budějky a Baník, vás ještě můžeme udělat

Reagovat
Pablos

Liberec může všechno do zápasu s váma vyhrát, nemá to špatný… zatímco vy máte třeba tu Spartu no. Může rozhodovat až poslední zápas mezi vámi… ještě bych ho neodepisoval z konkurentů.

Reagovat
HorajzmAmmann

jakože venku nevyhrál do teď ani jednou a najednou by měl vyhrát 3 venkovní zápasy v řadě?

Pokud má někdo víc labilní výsledky tak je to zrovna Slovan. Navíc by to znamenalo, že Baník třeba prohraje oba domácí zápasy s Karvinou tak i Libercem... a to pokud se stane tak klidně ať si to zase urve Slovan. Popravdě s tím ale moc nepočítám.

Reagovat
Pablos

Jen s Budějkama venku… a pak až vy

Reagovat
Pablos

Tu Spartu pocitas jako jasnou vasi vyhru ? Že píšeš něco s Karvinou. Neříkám že vás porazí, ale že se až tam může klidně rozhodovat… když by byl rozdíl 2b mezi vámi… za té konstalace co jsem psal (že by vse vyhrál a vy rupli jen se Spartou)

Reagovat
HorajzmAmmann

Slovan nevyhrál venku 12 zápasů, ať ted v Plzni. Proto nepočítám, že teď najednou vyhrajou v Ostravě i v Budějkách. Navíc Baník snad, právě doma, něco taky uhraje. A teoreticky by naopak ke kvalitě venku mohl uhrát po 25 letech 3 body v Jablonci.

S výhrou na Spartě nepočítám, tam klasicky budeme už v Mohelnici prohrávat 2:0 ...

Samozřejmě stát se může cokoliv, ale v základní části si snad Liberec pohlídáme...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale pokud budeme v nadstavbě stejně kvalitní jako minulé ročníky + Slovan je lepší v těch zápasech proti týmům top3 určitě nás přeskočit můžou. Větší šance je ale opravdu až v té nadstavbě, na to bych si možná i docela vsadil.

A vlastně poháry top trojka + Baník a Slovan? Proč ne! Slovan tam vždycky uhraje maximum.

Reagovat
Pablos

Mně nešlo o to jestli vás předskočí či nikoliv. Spíš prostě jen o to neumístění mezi konkurenci.

Reagovat
Pablos

Popravdě nedokážu nikoho tipnout na to pohárové místo… ve vší úctě ke všem zúčastněním je to takovej soubej kriplů letos

Reagovat
Grupma

Sparta na Budějky v nejsilnější možné sestavě. Čekal bych, že začneme zkoušet i jiné varianty. Kdy jindy než v zápasech s výrazně slabšími týmy...? Uvidíme, třeba něco zkusí díky střídáním, ale to stejně neprověří ty příchozí hráče. Větší variabilitu určitě potřebujeme. To naše 3-4-3 už ty silné týmy umí bránit a bude to postupovat dál. Čím překvapíme?

Reagovat
Mass

Nejsilnější sestava a já tam vidim Mejdra

Reagovat
Grupma

Preciado stojí za ČK. Nepochybuju, že to víš, rejpale

Reagovat
Mass

Reagovat
Pablos

Pořád i ten Weisner je ale nad ním doufám

Reagovat
Grupma

Nicméně jsem psal o tom, že bychom mohli začít zkoušet i alternativní pojetí, než to jedno stejné.

Reagovat
Pablos

Jo já vím Ale po repre pauze a mám za to, že zápas před ní jste nehráli v plný palbě, se to dá pochopit, že to chce mít zase sehraný na tu svou hru po dlouhé době relativně.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten stojí za ŽK

Reagovat
Grupma

Vždyť říkám nejsilnější

Reagovat
Pablos

Aha

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

lol to je díra...jak může chytat v lize

Reagovat
Pablos

Golman Budějek podržel

Reagovat
John Obi Mikel

Ty krávo, Janáčku

Reagovat
John Obi Mikel

Celkově povedené gólmanské kolo

Reagovat
Mass

Soutěž mezi Macíkem, Hečou a Janáčkem, kdo je větší díra?

Reagovat
Mass

Janáček

Reagovat
guzman

Jinak Mejdr áčko

Reagovat
Mass

Doufám už si přes něj Preciado nekopne

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

ted uz ma 0.33 bodu na rok

Reagovat
Pablos

Baník - Teplice byl oproti tomuhle ale liga mistrů Zatím se na to nedá moc koukat teda

Reagovat
Grupma

Nejzábavnější zápas kola.

Reagovat
monty25

Pro fanoušky Teplic moc ne.

Reagovat
Grupma

nojono

Reagovat
Banikovec7

Co se tam dělo u toho našeho třetího golu, kdy většina vašeho týmu byla na straně u střídaček, jakoby vůbec nečekali, že se po střídání bude pokračovat a Baník měl volnou dálnici po levé straně až do branky. Pak tam hráči i trenér něco reklamovali u sudího.

Reagovat
monty25

Tak to vůbec nevím. Druhou půli jsem koukal bez zvuku, měl jsem k tomu puštěný ještě jiný zápas.

Reagovat
Grupma

Kuchta tu střelu těsně před koncem

Reagovat
Mass

Tobě teda stačí málo

Reagovat
Grupma

V kontextu toho, co se tam odehrává v druhé půli to byla neskutečná paráda, šílená nádhera, boží kousek

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mass

Reagovat
guzman

Uvidím ještě někdy Ševčíka?

Reagovat
Grupma

Máš tam Tuciho, tak nedržkuj

Reagovat
0:1

Sparta obdivuhodně bojuje proti jasně lepšímu.

Reagovat
Pablos

Takhle si koledovat o to spadnout pod Slavii

Reagovat
Pablos

Ted Budejkam pujdou ke všemu tranzice

Reagovat
guzman

Hodně vypocené, děkujeme brankáři Budějovic

Reagovat
Grupma

Sračka, no Ale body jsou doma Uf.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele