FORTUNA:LIGA - preview 24. kola: Plzeň zkusí udržet kontakt

18.03.2023, 08:57, aktualizováno 19.03.2023, 09:41
Previews

Plzeň ztratila kontakt s vedoucím duem, dnes ale hostí Bohemians 1905 a v případě úspěchu bude ztrácet jen dva body. Slovácko je favoritem proti Zlínu, v čistě záchranářském souboji si to rozdají Pardubice s Teplicemi...

1. FC Slovácko - FC Trinity Zlín

neděle 15:00

Regionální derby dvou týmů ze Zlínského kraje okoření program 24. kola. Uherskohradišťské Slovácko přivítá zlínské "Ševce". Zatímco domácí si budou chtít udržet dobré postavení v horní polovině tabulky, hosté chtějí konečně dotáhnout nějaký ligový zápas do zdárného konce.

Oba kluby na sebe soustavně naráží posledních osm let. Za tu dobu se mezi nimi vytvořila poměrně silná rivalita. Zvlášť, když období, v němž se více dařilo Zlínu, nyní vystřídala plodná léta Slovácka. "Je to pro mě jeden z největších zápasů sezony. Je to derby, jde o prestiž. Obě města jsou blízko sebe, chceme vyhrát, pro nás i pro lidi," burcuje kapitán a záložník Uherskohradišťských Vlastimil Daníček.

Slovácko hodlá udržet dobrou formu, díky níž bojuje o kvalifikaci do evropských pohárů. Naopak Zlín se výsledkově trápí, kvůli čemuž se strachuje o záchranu v nejvyšší soutěži. "Vadí mi, že jsme v posledních kolech vždycky měli navrch a byli v situaci, kdy jsme věřili, že uhrajeme tři body, ale možná pětkrát jsme o to vedení přišli. To mě mrzí. Doufám, že konečně zabodujeme naplno, protože sbírat to po bodu je v naší situaci málo. Pak se odrazí i v tabulce," věří trenér Ševců Pavel Vrba.

V Uherském Hradišti bude Zlínu scházet zadák Jakub Kolář, jenž v minulém kole proti Hradci Králové viděl červenou kartu. Zranění dál trápí levého beka Lukáše Bartošáka, po dalším obránci Adamu Hlouškovi se zase slehla zem poté, co se v médiích objevily informace o finančních dluzích někdejšího reprezentanta. Slovácko trápí pouze zdravotní stav záložníka Daniela Holzera, o jehož nasazení se teprve rozhodne.

Poslední derby na podzim na zlínské Letné zvládlo lépe Slovácko. Zajímavostí je, že v posledních čtyřech vzájemných kláních se poražená strana - ať už šlo o Ševce či Uherskohradišťské - nezmohla na jediný vstřelený gól.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec - Sinjavskij, Havlík, Daníček, Doski - Petržela, Mihálik, Kim

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Hlinka, Procházka - Didiba - Vukadinovič, Hrubý, Janetzký, Čanturišvili - Kozák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.04 - 6.83

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Zbrojovka Brno - FK Jablonec

neděle 15:00

Po pauze vynucené rozmary počasí se hráči Jablonce vrací do akce. V rámci 24. kola se představí na půdě souseda z tabulky. V Brně chtějí Severočeši navázat na předešlé dobré výkony a přeskočit tak v ligovém pořadí právě Moravany.

Od začátku února podlehl Jablonec pouze Spartě. Když proto před týdnem nemohl kvůli sněhové tabulce nastoupit do utkání, rozhodně to jeho hráče nepotššilo. Teď nám trochu rozhodilo rytmus odložené utkání se Slováckem, ale přizpůsobili jsme tomu tréninkový týden tak, abychom na neděli byli co nejlépe připraveni. Jako do každého zápasu máme i teď cíl bodovat a vylepšit si postavení v tabulce před reprezentační přestávkou," prohlásil trenér Severočechů David Horejš.

Zbrojovka v posledních čtyřech ligových zápasech neprohrála, od měsíc starého úspěchu nad Baníkem ovšem poté již nezvítězila. Po třech remízách 1:1 v řadě by tak Moravané zase rádi získali tři body, které by Brňanům jistě pomohli v boji o záchranu v soutěži. "Hrajeme doma a chceme předvést dobrý výkon s dobrým výsledkem. Dobře víme, kolik bodů máme a kolik bychom jich ještě potřebovali," řekl asistent hlavní kouče Zbrojovky Josef Dojčan.

Po vypršení karetního trestu už Moravané budou moct počítat se stoperem Jakubem Šuralem, jenž před pár dny podepsal se Zbrojovkou novou smlouvu. Na marodce každopádně zůstávají obránce Lukáš Endl a středopolaři Filip Souček s Adamem Fouskem.

Na seznamu absentujících hráčů Jablonce se také mnoho nezměnilo. Nicméně zatímco záložníci Miloš Kratochvíl s Tomášem Malínským ještě budou nějakou dobu chybět, levý bek Jan Krob i středopolař David Houska se již blíží návratu na trávníky. V Brně každopádně ještě dost možná hrát nebudou.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Tijani, Šural, Granečný - Texl, Blecha - Musa Alli, Ševčík, Falta - Řezníček

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Šulc, Považanec, Hübschman, Polidar - Patrák, Chramosta - Sejk

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.62 - 2.77

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FK Pardubice - FK Teplice

neděle 15:00

Teplice jsou v poslední době samá novota. Před týdnem je poprvé vedl kouč Zdenko Frťala, tentokrát se v Pardubicích prvně představí s novým logem. Na výhru v kalendářním roce 2023 ovšem dál čekají. Zadaří se Severočechům v záchranářském souboji proti Pardubicím?

Kvůli špatným výsledkům sídlí Teplice v tabulce až na 14. místě. V minulém kole si mohly polepšit, jenže dobře rozehraný duel s brněnskou Zbrojovkou nedotáhly do zdárného konce.Kluky jsme zvedali z toho, že přišli v závěru o vítězství. Na něj čekáme sedm kol, ale nechceme se svazovat nutností. Snažili jsme se je co nejlépe nastavit na nedělní zápas, vše ostatní je minulosti, i historicky špatná bilance s Pardubicemi. I když v posledním ligovém utkání jsme je vysoko porazili," sdělil Frťalův asistent Ondřej Prášil.

Pardubice sídlí na samotném chvostu tabulky, na jaře se ovšem zvedají a dělají vše pro to, aby si nejvyšší soutěž zahrály také v příštím ročníku. Další krok k tomuto cíli chtějí Východočeši udělat proti Teplicím. "Snad bude spoustu šancí a uděláme fanouškům zase radost. Těším se, až nás diváci znovu poženou dopředu, protože jsou fantastičtí. Myslím, že mohou očekávat atraktivní fotbal," lákal na nedělní duel stoper pardubického FK Tomáš Vlček.

Východočeši budou postrádat jak zraněné záložníky Tomáše Solila s Dominikem Marešem, tak také vykartovaného forvarda Ladislava Krobota. Vedle toho není jasné, zda budou fit pravý bek Dominik Kostka a zkušený středopolař Jan Jeřábek. Teplice mohou znovu počítat s klíčovým útočníkem Abdallahem Gningem, jenž si už odpykal trest za dva týdny staré vyloučení na hřišti pražské Sparty. Na marodce každopádně figurují zadáci Tomáš Vondrášek s Janem Kanpíkem.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Kostka, Janošek, Hlavatý, Šimek - Černý

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Urbanec, Chaloupek, Mičevič, Hybš - Jukl, Mareček - Pleštil, Kučera, Radosta - Vachoušek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.52 - 3.81

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905

neděle 18:00

Plzeň uplynulý víkend nezvládla klíčový zápas na hřiště Slavie. Propásla tak šanci vrátit se do čela tabulky, ve které se naopak propadla za Spartu na třetí místo. V boji o mistrovský titul však Západočeši chtějí dál zůstat. K tomu by jim jistě pomohla výhra nad čtvrtými Bohemians.

Viktoria začala ostře sledovaný duel ve vršovickém Edenu dobře a v prvním poločase se ujala vedení, které udržela až do přestávky. Po změně stran ovšem tlak Slavie kulminoval a nakonec rezultoval ve dva góly v bráně Plzeňských. Západočeši se tak zpět ke zdrojnicím Berounky vraceli s prázdnou.

Obhájci titulu tak vyhráli jediný ze čtyř posledních mačů, což je rozhodně netěší. "Poslední zápasy se nám výsledkově nevydařily a dostáváme se trošku pod tlak. Bohemka je vždy nepříjemný soupeř a teď se jim venku daří. My ale chceme dokázat, že patříme do špičky ligy, a musíme doma Bohemku porazit," vzkázal asistent hlavního trenéra Plzně Pavel Horváth.

Ve Vršovicích bylo minulý víkend obzvlášť veselo, neboť své utkání vedle Slavie zvládl také druhý tým sídlící ve stejné čtvrti. Bohemians dvěma góly zlomili odpor Pardubic a podruhé v řadě zvítězili. Navíc se v tabulce posunuli na čtvrtou pozici, neboť konkurenční Slovácko kvůli sněhovým přeháňkám nemohlo odehrát své utkání v Jablonci.

Na jaře uhráli vršovičtí "Klokani" s Viktorií plichtu, což by jistě rádi zopakovali. "Zápasy s první trojkou pro nás moc dobře v této sezoně nevyzněly, byť jsme doma remizovali s Plzní a na Spartě 1:1. Ale dvakrát jsme taky schytali debakl. Plzeň je zatlačená do kouta, budou hrát jak zvířata. Musíme tam jet s pokorou a ne s tím, že Plzeň automaticky rozdá body. Byl bych rád, kdybychom se poučili z debaklu 2:6 se Spartou a tohle nezopakovali," řekl kouč Bohemians Jaroslav Veselý.

Proti Pardubicím se z přesného zásahu radoval útočník Emil Prekop, ve stejném zápase ovšem viděl svou čtvrtou žlutou kartu v sezoně, kvůli čemuž se v Plzni nepředstaví. Hrát nebudou ani brankář Martin Jedlička se záložníkem Alešem Čermákem, kteří ve Vršovicích hostují právě ze západu Čech. Dále Bohemians nepomohou ani zranění obránce Jan Shejbal a středopolaři Jan Morávek s Ondřejem Petrákem, přičemž není jasné, zda bude fit forvard David Puškáč. Viktoria proti Slavii přivítala zpět v sestavě záložníka Lukáše Kalvacha, ten si ale nyní musí odpykat stejný trest jako Prekop z Bohemky.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Havel - Bucha, Květ - Kopic, Sýkora, Mosquera - Chorý

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Kadlec, Vondra, Hůlka - Köstl, Jindřišek, Jánoš, Dostál - Jan Matoušek, Hála - Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.39 - 6.65

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava

sobota 15:00

Dost nepovedený zápas za sebou mají hráči budějovického Dynama. Na domácí půdě se tak hodlají vrátit do předešlé formy. Soupeře k tomu budou mít ideálního. Na Střelecký ostrov totiž dorazí ostravský Baník, jenž bojuje především sám se sebou.

Jihočeši před týdnem v Olomouci nedobrovolně ukončili čtyřzápasovou sérii bez porážky. Na Hané hořeli v obraně, třikrát inkasovali a špatné vystoupení korunoval útočník Budějovic Lukáš Čmelík, jenž dal zcela nesmyslně facku olomouckému Janu Vohdánělovi, kvůli čemuž si nezahraje ve třech následujících duelech. Přijde tedy i o očekávané¨dubnové semifinále národního poháru proti pražské Spartě.

Lépe se Budějovice chtějí prezentovat v sobotním duelu. "Myslím si, že bychom ho měli zvládnout. Pevně v to věřím a moc bych si to přál," vzkázal pro klubový web útočník Dynama Daniel Hais, jenž rozhodl podzimní zápas Jihočechů proti Slezanům. Nyní se ovšem mladý forvard zotavuje z nemoci a na trávníku se ještě neukáže.

Baník v minulém kole rovněž prohrál o tři branky. Spartě kladl minimální odpor a potvrdil, že se poslední týdny trápí. Před 24. kolem se v tabulce usadil na 12. místě se stejným bodovým ziskem jako o příčku níže postavené Budějovice. Což je výsledek, který v Ostravě rozhodně považují za zklamání.

Na Střeleckém ostrově by se Slezané jistě rádi zvedli, nic jednoduchého ovšem u soutoku Vltavy a Malše neočekávají. "Začíná se na nich projevovat rukopis nových trenérů, chtějí hrát kombinačně zezadu, rozehrávat od gólmana, jsou kvalitní nahoře a kombinační. Věřím, že budeme jejich kombinaci narušovat a dokážeme sami ohrožovat jejich bránu a být nebezpeční," řekl na adresu Budějovic kouč Baníku Pavel Hapal, jemuž na jihu Čech již nebude pomáhat asistent David Oulehla, který v Ostravě v průběhu týdne skončil.

Baníku dál schází čtveřice hráčů: stopeři Michal Frydrych s Davidem Lischkou a záložníci Daniel Tetour s Ladislavem Takácsem. Dynamo bude vedle potrestaného Čmelíka a marodícího Haise postrádat středopolaře Jakuba Horu, jenž si odpočine poté, co v probíhajícím ligovém ročníku již nasbíral čtyři žluté karty.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Čolič, Králik, Havel, Skovajsa - Čermák, Čavoš - Adediran, Hellebrand, Potočný - Zajíc

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Kaloč, Pojezný, Fleišman - Boula - Cadu, Kuzmanovič, Šín, Plavšič - Almási

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.52 - 2.68

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FC Hradec Králové - Sparta Praha

sobota 15:00

Po uzmutí průběžného druhého místa se chce Sparta vydrásat ještě výš. Do vedení v ligové tabulce se za určitých okolností může dostat již nyní v sobotu. K tomu Letenští potřebují nejen zaváhání Slavie, ale pochopitelně také vlastní vítězství proti Hradci Králové.

Spartě se nadmíru daří, což bezpochyby těší její fanoušky. Její spokojenost demonstruje navyšující se poptávka po vstupenkách na zápasy Letenských. Podle spekulací se Pražané budou moci spolehnout na hlasitou podporu také v Mladé Boleslavi, kde kvůli přestavbě stadionu v domovském městě dočasné sídlí královéhradecký klub.

Na dobrou atmosféru se těší i Hradec, přestože jeho příznivci budou na tribunách dost možná v menšině. "Jsme si vědomi, že nejsme v domácím prostředí, ale v neutrálním. Víme, že naši fanoušci to za námi mají daleko a že tam bude hodně příznivců Sparty. My však budeme rádi za každého diváka, který dorazí," prohlásil asistent hlavního trenéra Votroků Stanislav Hejkal.

Že Východočeši musí každý víkend cestovat mimo Hradec, se projevuje i na jejich výsledcích v Boleslavi, kde na jaře neuhráli ani bod. Naopak venku Votroci v roce 2023 ještě neprohráli. Zejména díky výsledkům z cizích stadionů se Hradečtí dál pohodlně drží v horní polovině tabulky, byť mužstva před nimi jim v posledních kolech lehce odskočila.

K tomu, aby se Východočeši dotáhli na Olomouc či Bohemians, potřebují prolomit jarní "boleslavskou" kletbu. A taky zastavit rozjetou Spartu, která po zimní přestávce dosud nenašla jediného přemožitele. Družina dánského kouče Briana Priskeho se vskutku skvěle sehrála a hlavně skrze svou ofenzivní sílu deptá jednoho protivníka za druhým. Naposledy inkasoval tři branky od Pražanů ostravský Baník. Navíc po skalpu Slezanů přeskočili Letenští v tabulce plzeňskou Viktorii a už si brousí zuby také na vedoucí Slavii.

Navzdory neutrálnímu prostředí v Boleslavi však sparťané očekávají složitější bitvu než ve 23. kole. "Čeká nás těžší zápas než v Ostravě. Hradec je lépe organizovaný a hraje v lepší formě. Vybojovat tři body bude daleko náročnější. Když to ale zvládneme, bude se nám během repre pauzy daleko líp trénovat a dýchat," řekl Priskeho asistent Luboš Loučka.

Letenským dál schází zranění obránci Casper Höjer s Ondřejem Čelůstkou, středopolař David Pavelka a křídelník Jakub Pešek. Hradec si bude muset poradit bez zadáka Michala Leibla. Ten si už sice před týdnem odpykal trest za vyloučení proti Jablonci, ve stejném zápase ovšem dovršil sběr čtyř žlutých karet v ročníku, kvůli čemuž musí ještě jednou absentovat. Nejisté jsou starty obránců Ondřeje Ševčíka s Filipem Čihákem, záložník Matěj Ryneš zase jako host ze Sparty nemůže nastoupit proti svému zaměstnavateli.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Kodeš, Čech - Gabriel, Kučera, Pudhorocký, Novotný - Kubala, Smrž - Vašulín

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Mejdr, Sadílek, Kairinen, Zelený - Čvančara, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.68 - 4.50 - 1.49

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

Po remízovém martyriu se v Olomouci konečně dočkali vítězství. Zlepšenou náladu budou chtít Hanáci zužitkovat i proti Mladé Boleslavi. Ovšem i Severočeši dorazí na Andrův stadion v dobrém rozmaru, neboť před týdnem si rovněž s chutí zastříleli.

Sigma si v minulém kole musela poradit bez svého elitního střelce Mojmíra Chytila. Tento úkol ovšem zvládla s přehledem, neboť proti Českým Budějovicím vůbec nebylo znát, že gólový útočník schází. Olomoučtí totiž Dynamo vyprovodili zpět na jih Čech třemi góly, díky nimž si na své konto připsalo první jarní výhru.

Dvěma brankami se pod skalp Budějovic podepsal Jan Vodháněl. Toho nyní čeká zvláštní duel, neboť první fotbalové krůčky dělal kdysi právě v Mladé Boleslavi. "Zažil jsem tam svůj ligový debut. Už to bude spoustu let, ale rád na to vzpomínám. Jsem za to vděčný. Vyrůstal jsem tam, prošel jsem všemi mládežnickými kategoriemi. Lidi v klubu pořád některé znám," prohlásil před víkendovým střetnutích záložník Sigmy.

V sobotu ovšem Vodháněl bude muset zapomenout na sentiment. Boleslav je totiž pro Olomouc konkurentem v boji o evropské poháry. Poslední kolo navíc naznačilo, že i Středočeši mají svou sílu. Jednoznačnou výhrou 4:0 nad Libercem se mužstvo trenéra Pavla Hoftycha posunulo v tabulce na osmé místo a na šesté Hanáky ztrácí před vzájemným duelem tři body.

V případě vítězství se tak Boleslav na Sigmu v ligovém pořadí bodově dotáhne.

"Vítězství doma nad Libercem po velmi dobrém výkonu je nyní potřeba potvrdit venku proti velmi silnému olomouckému soupeři," doufá v bodový zisk Hoftych.

Boleslav už může počítat se záložníky Lukášem Maškem a Danielem Marečkem, kteří si před týdnem proti Liberci odpykali trest za čtyři žluté karty v ročníku. Navíc se blíží návrat křídelníka Antonína Vaníčka, jenž nicméně ještě není po dlouhém zranění zcela fit. Sigmě se vrací výše zmíněný Chytil, na marodku však musel stoper Vít Beneš, jenž uplynulý víkend proti Budějovicím utrpěl zlomeninu lícní kosti. Otazníky pak visí nad starty obránce Lukáše Vraštila a středopolařů Jana Fortelného s Jiřím Spáčilem.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Zifčák, Pokorný, Vraštil, Sláma - Breite, Pospíšil - Navrátil, Růsek, Vodháněl - Chytil

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Šimek, Karafiát, Suchý - Suchomel, Kubista, Matějovský, Dancák, Fulnek - Kušej, Ladra

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.67 - 3.12

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Slovan Liberec - Slavia Praha

sobota 18:00

Jednoho silného protivníka už Slavia skolila, přesto pořád nemůže v klidu spát. Na paty jí totiž šlape jiný rival. Proto si sešívaní v dalším kole nemohou dovolit zaváhání. V cestě jim však bude stát Liberec, jenž se s formou už dlouho nepotkal.

Pod Ještědem dojde po půlroce znovu k nostalgickému shledání. Liberec a Slavia mezi sebou v posledních letech udržují zvláštní vztah, díky němuž řada osob na jedné či druhé straně prošla oběma kluby. Z řad sešívaných tak u Nisy budou mít na co vzpomínat brankář Ondřej Kolář, záložníci Oscar s Jakubem Hromadou a Petrem Ševčíkem či útočník Mick van Buren, avšak také trenérský štáb v čele s Jindřichem Trpišovským. V Liberci zase na slávistickou zkušenost pamatují středopolaři Lukáš Červ s Denisem Višinským, forvard Imad Rondić nebo hlavní kouč Luboš Kozel.

Tentokrát ale sešívaní necestují k řece Nise úplně rádi, neboť očekávají, že sobotní zápas se bude hrát na těžkém terénu. "Klimatické podmínky tam v současných měsících bohužel nejsou příznivé, už s tím máme zkušenost. Samozřejmě to musíme vzít v potaz, ovšem náš herní styl se velmi složitě mění, takže budeme muset najít ideální cestu, která bude tamní terén reflektovat. Určitě nás čeká větší množství osobních soubojů a na důležitosti nabudou také standardní situace, kterých budeme chtít využít stejně jako proti Plzni,” uvedl Trpišovský.

Lodivod Pražanů připomněl týden starý skalp plzeňské Viktorie, díky němuž Slavia uhájila průběžné vedení v ligové tabulce. Západočechům sice odskočila na rozdíl čtyř bodů, místo Plzně však na sešívané nyní doráží druhá Sparta. Z toho důvodu by Trpišovského svěřenci neměli v Liberci prohrát, jinak budou riskovat, že o první místo přijdou.

Aktuální forma nicméně rozhodně hraje do karet slávistům. Liberecký Slovan totiž vítězství oslavil naposledy na začátku února. Od té doby prohrál čtyři z pěti ligových střetnutí, kvůli tomu se propadl do dolní poloviny tabulky. Je tak možné, že vlivem mizerných výsledků se již brzy bude měnit složení trenérského štábu Severočechů.

Na sešívané se každopádně pořád připravuje tým vedený Lubošem Kozlem a jeho spolupracovníky. "Musíme podat maximální výkon, abychom uspěli. Těžko vybrat pár konkrétních jmen z kádru soupeře, kvalitou ve Slavii disponují všichni hráči. Jsem zvědavý zejména na dvojici středních záložníků Oscara a Ševčíka, kteří vždy dokážou do hry přinést nějakou nadstavbu. Všechny nás také určitě zajímá i návrat Van Burena na stadion U Nisy," řekl Kozlův asistent Jakub Harant.

Proti Slavii se Kozel vrátí na lavičku Slovanu poté, co si v minulém kole musel odpykat trest za čtyři žluté karty. Ze stejného důvodu budou Severočechům znovu k dispozici také záložníci Červ s Christianem Frýdkem. Naopak hrát nebudou středopolař Matěj Valenta, jenž v Liberci hostuje ze Slavie, ani zranění obránci Theodor Gebre Selassie s Janem Mikulou a Michalem Fukalou, ani záložník Višinský.

Sešívané naopak těší, že po nějaké době nemají příliš plnou marodku. Na ní zůstávají pouze dlouhodobí absentéři: stoper David Hovorka a středopolař Lukáš Provod. Utkání v Liberci ovšem vynechá také útočník Ivan Schranz, jenž proti Plzni viděl svou čtvrtou žlutou kartu v sezoně.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Ndefe, Plechatý, Purzitidis, Preisler - Červ, Doumbia, Frýdek - Tupta, Olatunji, Kozák

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Douděra, Ogbu, Holeš, D. Jurásek - Oscar, P. Ševčík - M. Jurásek, Lingr, Olayinka - Van Buren

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.10 - 4.68 - 1.41

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
23
17
2
4
65 : 18
53
2
Sparta Praha
23
15
6
2
54 : 22
51
3
Viktoria Plzeň
23
15
4
4
44 : 20
49
4
Bohemians Praha 1905
23
10
5
8
39 : 38
35
5
1. FC Slovácko
22
10
5
7
26 : 30
35
6
Sigma Olomouc
23
8
9
6
36 : 26
33
7
FC Hradec Králové
23
9
4
10
28 : 31
31
8
FK Mladá Boleslav
23
8
6
9
35 : 33
30
9
Zbrojovka Brno
23
7
6
10
33 : 43
27
10
FK Jablonec
22
7
5
10
35 : 40
26
11
Slovan Liberec
23
7
5
11
28 : 34
26
12
Baník Ostrava
23
6
7
10
35 : 35
25
13
Dynamo České Budějovice
23
7
4
12
22 : 40
25
14
FK Teplice
23
5
6
12
28 : 54
21
15
FC Trinity Zlín
23
3
10
10
26 : 42
19
16
FK Pardubice
23
5
4
14
20 : 48
19

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (382)

Přidat komentář
ACSeRw!n

Sparta jede domu

Reagovat
smazaný uživatel

Historicky nejpočetnější výjezd do Bolky ( konečně byla možnost se dostat k více lístkům ) věřím, že to bude velký.

Reagovat
Kepy_FCB

Bedřichu už razíme uáááááá, retrolegranda

https://fb.watch/jiS9svVvRw/

na něéééééééééééé

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti by si měli včas před cca 16.50 udělat screenshot tabulky, protože v téhle podobě jí asi hodně dlouho neuvidí.

Reagovat
Coutinho10

ajo, docela mi ta vaše arogantnost za ty poslední roky chyběla

Reagovat
PBLead

Tyvole, posuzovat spartany dle tohodle šaška, který v každém svém příspěvku trollí, je teda něco.

Reagovat
Coutinho10

neměl jsem ho úplně v tý škatulce těch vašich top trollů, ale asi tam nemá daleko, tak ok, počkám si na podobný koment od někoho jinýho

Reagovat
PBLead

No tak uvidíme, Sparta měla dost štěstí na jarní los, kdy hrála proti marným soupeřům ze spodku tabulky. Poslední 4 zápasy základní části má Sparta Slavii (D), Slovácko (V), Plzeň (D) a Liberec (V). A pak přijde nadstavba. No tak to jsem zvědavý, jak tohle Sparta dá. Proto jsem s nějakým hypem vklidu. Klidně můžeme skončit třetí a budeme rádi. Ale jasně, rozehráli jsme se do slušné formy, takže doufám, že o ten titul ještě zabojujeme. Máme to ve svých rukách.

Reagovat
Coutinho10

j, rozehraný to máte dobře....máte větší hlad než my a Plzeň...výhoda pro vás je, že oba ty velký zápasy máte doma

Reagovat
Remt

On to zkouší velmi často tady na fóru:D Jinak ale souhlasím vesměs tady s přispívajícím nad tebou. Neznám fanoušky žádného jiného klubu, kteří by byli víc přesvědčení že si jsou každý rok pro titul ačkoliv 10 předchozích let dopadlo úplným fiaskem a poměr cena výkon je jedním slovem trapnej. To musí uznat snad i každý trochu soudný fanda Sparty

Reagovat
Pablos

já vás vidím s Hradcem na jasnou plichtu teda.

Reagovat
joshua

Hrajeme doma. Bude válec

Reagovat
Pablos

Tak já ten titul Spartě přeju po těch letech... jen si myslím, že je Koubek vyhecuje, že budou hrát jak o život.

Reagovat
joshua

A já si naopak myslím, ze se poserou, když uvidí, jakou tam má Sparta podporu a jak ke najeta. Vůbec Hradci nevěřím, i když mám Koubka rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude brutální demolice, Hradec z formy, útok Sparty přesně naopak. Jestli někde hrozí ztráta, tak doma s Plzní, pokud si to Adolf zařídí přes černoprdelníka, ale zbylých zápasů se nebojím.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Taky si myslim, že Sparta nemá dlouhodobě kvality na to, aby se udrželi na druhym místě.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
FCSL

Slovan - Bohemka 1:3, Bolka - Slovan 4:0, tak kolik dneska? Tipuju 0:5 a Kozel půjde. Prý ztratil i kabinu a hráči za nim nejdou, takže si můžem vyloučit i nějakej odježděnej výkon na hranici možností. Spíš ho budou chtít odpálkovat, kor když bude repre pauza a nabízí se to.

Reagovat
Coutinho10

to by celkem bodlo po těch našich špatných venkovních zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Po Jarošíkovi Kozla. A kolik jich letos ještě stihneme "odvolat"

Reagovat
smazaný uživatel

Kozla odvolává Slavia.

Reagovat
Greny

Prý ztratil kabinu ale prý taky Karl místo něj nikoho nesehnal....

Jako nedivím se ten kádr momentálně má víc slabin než silných stránek..

Reagovat
Imos

některá ta jména mě vyloženě pobavila ale máš celkem recht, bych to klidně do konce jara dal Kotalovi třeba a s těmi zraněními co máme to je šílená skvadra, Tupta Červ nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice Slavii málem porazily (bohužel je zařízl rozhodčí) i s béčkem, takže nevím, čeho se dnes bojíte. Oni tam zase přijedou namistrovaní s rypáky nahoře jako do Teplic a Budějovic a čekám, že to podle toho i dopadne.

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec Přitom nehráli špatně

Reagovat
mistr129

To musí mít člověk v tý hlavě fakt nasráno, aby do toho šel takhle. I když ho netrefil, tak bych se nedivil, kdyby čk odvolali

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu on mu tam vběhnul, on chtěl hrát míč...spíš si myslim, že to byla smůla než úmysl

Reagovat
mistr129

Neříkám rozhodně že ho chtěl trefit, ale sparťana musel celou dobu vidět, bylo jasný že sparťan míč odehraje a stejně tam jde podrážkou napřed 20 čísel nad zemí. Takže zákeřný zákrok ne, naprosto hloupý ano

Reagovat
czechfant

Jako byl tam druhý fakt o kousek, jako šel tam hloupě, ale ani ho netrefil. ŽK by za mě bylo spravne reseni.

Reagovat
pingla

a je po zápase

Reagovat
czechfant

ČK za to, že ho netrefil.

Reagovat
hrundy

Slušná červená

Reagovat
John Obi Mikel

Kolik je rekord ČK za sezónu?

Reagovat
Mass

Haraslín jaká simulace

Reagovat
Coutinho10

nepsalo se, že ty žebrací cedule o dres jsou zakázaný ? Teď za Priskem tam nějaká byla

Reagovat
John Obi Mikel

Na Slavii jsou, v Boleslavi nevím.

Reagovat
Coutinho10

jo, já měl pocit, že se to vztahovalo na celou ligu, ale vlastně máš pravdu, že teď si vzpomínám, že se psalo, jestli se Sparta přidá, pak to nějak utichlo, takže v tom asi jedeme sami, ok

Reagovat
smazaný uživatel

To že si váš Luft Jarda každou chvíli něco vypustí z pusy není pro ostatní opravdu podstatné Mně osobně ty cedule nevadí

Reagovat
Coutinho10

mně by to taky nevadilo, kdyby to ty lidi nedělali za tím účelem, že to střelej někde na aukru....jasný, nejde všechny házet do jednoho pytle, ale pokud se tohle děje, tak to není dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Že s tím půdou na Aukro mě v mé naivitě nenapadlo. Tak to je zase

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Jsou zakázaný jen u nás ne? Že by byly i jinde o tom nic nevím

Reagovat
Coutinho10

j je to tak, trochu jsem naší ligu přecenil

Reagovat
HorajzmAmmann

Přepnete to na kotel, raději budu koukat celou dobu na fanoušky... Tohle je fakt špatný. Nejsem vůbec zastánce výměn trenérů během sezóny, ale... Tam fakt není posledních 6 zápasu vůbec nic.

Reagovat
Selänne

Jak to, že ne? Já tam vidím Hapalův rukopis víc než zřetelně.

Reagovat
bobis21

Udělat to pár dní po zbavení se Oulehly kvůli tomu, že chce být Oulehla hlavní. To by mě už asi položilo.

Reagovat
Roman Berbr

Co jsem slyšel o Oulehlovi od 11hacks tak bych ho udělal hlavním trenérem hned na Budějovice. To je hrozná škoda. Dal bych mu šanci hned.

Reagovat
bobis21

Já bych ho taky bral, ale bohužel i vím, že ho prostě za pár měsíců zase vyhodíme, takže je to jedno ...

Reagovat
Roman Berbr

To už je hrozné jak to vnímate tak špatně. Chtěl bych v lize silný Baník. Pro ligu by to bylo super. Mikloško mě ze začátku přišel super a teď nevím. Moc pozitivně do budoucna to nevypadá.

Reagovat
bobis21

To vůbec není o tom, kdo je trenér nebo kdo je na pozici Mikloška. Problém je v tom, že žádný plán na delší dobu než 2 měsíce v klubu neexistuje. A pokud existuje, rozhodně se nedodržuje.

Reagovat
Nuno čomes

Toho co by to měl vést vyhodite a Hapala si ponecháte. Logika

Reagovat
neyto

Já se teď koukal na ten program, co Baník čeká a jsem zvědavý, v jakých zápasech by rádi brali body.

Reagovat
Greny

Říha to je debut ...

Kdo místo Hapala.?

Reagovat
czechfant

Ale teda ta Sparta mi nepřijde nijak zazračná ani když nás je 10. Jsem si myslel, že to bude vetsi ficak.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně to musíte vydržet fyzicky.

Reagovat
czechfant

To nevydržíme. Ale čekal jsem, že budou lepší, podle toho jak je Deník Sport adoroval :D

Reagovat
Hasan Šáš

asi ste nejsilnější soupeř, kterýho na jaře potkali

Reagovat
John Obi Mikel

Deník Sport je parodie na nezávislou žurnalistiku.

Reagovat
Mass

Já už bych se nebál je označit časopisem publicistickým.

Reagovat
thewall

Tomu už chybí jen trefy Zajíce a Pokorného ...

Reagovat
John Obi Mikel

Pokorného nebo Potočného?

Reagovat
John Obi Mikel

Vlastně Pokorný už u vás není , to je Pojezný

Reagovat
thewall

Jasně, máš recht. V hlavě mám Potočný a píšu Pokorný.

Reagovat
John Obi Mikel

To byl přímák

Reagovat
Remt

ČK bych tedy za toto nedal,jsem zastáncem aby se chránilo zdraví hráčů ale toto nic nebezpečného nebylo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

To ještě nedohraje Kodeš si myslim

Reagovat
John Obi Mikel

Wiesner je taky dobrý čaroděj. Jak to dokázal nedat?

Reagovat
Stannis Baratheon

Hradec podruhé v sezóně proti Spartě zaříznut.

Reagovat
Miguel19

Kuchta

Reagovat
Mass

Jak znám Kuchtu, tak sem čekal, že přepadne přes vybíhajícího brankáře a s tim jak se dnes píská, to bude pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta Sparta teď hraje? Takhle je titul jasně pro Slávii, která by teď šlapala na plyn a soupeře utavila. Sparta dělá co může, aby dostala Hradec hezky do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ta Slavia, která za 2 zápasy s Hradcem v Boleslavi uhrála celých 0 bodů? Jasně, dnes to nebylo ideální (ani ve Zlíně), ale jsem daleko radši, když můj tým v zápase venku brzy vede a pak poleví, než pak sčítat ztráty s týmy jako Hradec, Teplice, Budějovice aj., kde bylo Slavii dost k hovnu to, že na posledních 20 minut zapnula a šlapala do toho.

Reagovat
Neon

Wiesner

Reagovat
Firkraag

Cos čekal ?

Reagovat
Neon

Že je to až takový dřevák, že ani eurofotbalove zařeknutí mu nepomůže. A ejhle, gól

Reagovat
guzman

Tvl ten Wiesner

Reagovat
HorajzmAmmann

Ostuda. Totální ostuda poslední zápasy.

Kdo místo Hapala? Teď bohužel změna musí prijit, protože reálně můžeme spadnout s tím losem...

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Teď už jedině Franz

Reagovat
Fakt

Stará kurva je volná ne?

Reagovat
Greny

No uvidíme zda už je v Ostravě PANIKa

Reagovat
jsemdement

Reagovat
John Obi Mikel

Jozef Weber

Reagovat
bobis21

A bylo by to špatně? Třeba by konečně přišla změna přístupu. Než se dál točit v tom samém ...

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli si myslíš, že sestup pomůže tak asi těžko... V čem by to pomohlo?

Reagovat
bobis21

A co nás teda dokope k tomu konečně změnit přístup a přestat s nesmyslnými a nekoncepčními kroky? Pokud to nezmění ani taková facka, tak je to stejně jedno.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty změny můžou přijít i v 1. lize... je úplně jedno jakou ligu hrajeme...

Reagovat
bobis21

Samozřejmě, ale dojde k tomu? Nebo si po sezoně řekneme, že přišla blbá forma, zranění, nepovedly se 2 přestupy, nakonec se to ale ubojovalo a karavana jede dál?

Reagovat
HorajzmAmmann

a došlo by k tomu v 2. lize? Vždyť to je úplně jedno. Padat hlavy musí tak jako tak...

Reagovat
bobis21

Pro mě je větší priorita, aby Baník začal skutečně fungovat víceméně tak, jak se prezentovalo při příchodu Kozla, než případná záchrana v lize. Když se povede obojí, samozřejmě to bude nejlepší. Ale záchrana bez těch změn pro mě vůbec nic neznamená.

Reagovat
HorajzmAmmann

Samozřejmě. Ale tohle je už totální dno že je úplně jedno jestli tam sestup bude nebo nebude. Pokud teď nepřijdou změny tak nevěřím, že ty změny přijdou po sestupu.

Já hlavně sestup nechci, zažil jsem ho jednou a byla to sranda. Teď to fakt sranda nebude...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Stannis Baratheon

Prohrát v Budejcich není ostuda.

Reagovat
John Obi Mikel

Snad ho Jarda nepovolá do repre

Reagovat
meno

Bez karty by Hradec snad i vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by tak nezalejzali a bylo by víc místa v jejich obraně. Těžko povědět.

Reagovat
Mass

To pochybuju, dneska byl rozhodčí Spartou dobře analyzovaný.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, kdyby HK nebyli mentálové, co furt dostávaj červený, tak by se Spartou bodovali. I ten první gól Sparty byl dost laciný.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že Hradec chtěl na konci srovnat a vzadu to otevřel. Brejk sehraný výborně

Reagovat
Greny

Fantasy mě toto kolo zachrání obránci a brankář.. útočníci mají dohráno a bez golu

Reagovat
bobis21

Přepnu na Vsetín a ten hned v 1. minutě vede. Rychlé uklidnění

Reagovat
Rothbard

Vsetín > Baník

Reagovat
smazaný uživatel

V současnosti možná i ve fotbale.

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Douděra, Ogbu, Holeš, Jurásek - Oscar, Ševčík - Masopust, Lingr, Olayinka - Tecl

Reagovat
Greny

Aspoň Lingr v zakladu

Reagovat
John Obi Mikel

Náhradníci: Mandous, Bořil, Kačaraba, Ousou, Hromada, Zafeiris, Traoré, Hronek, Jurásek, Jurečka, Van Buren

Kvůli zdravotním problémům chybí Hovorka a Provod. Kvůli kartám nehraje Schranz.

Reagovat
Coutinho10

až na Tecla

Reagovat
John Obi Mikel

Postavil bych Juráska místo Masopusta

Reagovat
Roman Berbr

Teclinho

Reagovat
Pablos

Masopust, Tecl, Lingr... tak to bude zase mizérie... očekávám rozhodnutí až někdy kolem 70.min.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ten Zafeiris tak marnej? Že hráč za 3 mega € vysedává na lavičce.

Reagovat
Nuno čomes

A mladý Jurásek, ten měl podle zimních vyjádření hrávat často ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl

Reagovat
John Obi Mikel

A zase vlastenec

Reagovat
Coutinho10

ty vole, pořád dokola omg

Reagovat
John Obi Mikel

Oleeeej

Reagovat
Coutinho10

co chtěj, spíš faul na nás

Reagovat
Imos

jako nevím v kterým vesmíru byl Jurásek dřív u balonu, jasný šlapák na doumbiu

Reagovat
Coutinho10

ve všech, dostal se tam do toho prostoru o chvilku dřív...bylo to fakt evidentní

Reagovat
Imos

to teda fakt nebylo když přejel kotník týpkovi tak tam asi těžko byl dřív

Reagovat
Coutinho10

aspoň teda rychlá odpověď

Reagovat
John Obi Mikel

Důležitá byla ta průnikovka na Masopusta.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
lampas

Naprosto jasný faul před gólem, zmrd Tvrdík začal jezdit na červenou. Tohle jsem neviděl snad ani proti Plzni.

Reagovat
John Obi Mikel

Jasný faul na Juráska no

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Faul tam opravdu byl, ale na sklepávajícího Slávistu.

Reagovat
CzechLukas

Wtf

Reagovat
Imos

jako vážně, Jurásek jasně zfauluje hráče co by odkopl a vy tohle?

Reagovat
John Obi Mikel

Jurásek odehrál balón a Doumbia ho nakopnul, Folprecht to řekl naprosto přesně.

Reagovat
Imos

tak jasně že když se vám to hodí tak je to přesně

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

(neviděl jsem to, ale věřím ti)

Reagovat
dantetomas

0 striel na branu, jeden gol... it's in the game...

Reagovat
ACSeRw!n

nas vykon naprosto prisernej.. druhej polocas tempo jak ve 4. brazilsky.. ale dulezity sou body no

Reagovat
Selänne

Lmao, Lingr šlápne na kotník obránci Liberce a ten tajtrdlík Homolka řeší, proč se nepíská faul na Lingra.

Reagovat
Mass

Zapomněl si dodat, že Lingr byl v držení míče a Liberečák mu tam tu nohu strčil tak, že se Lingr nemohl vyhnout.

Reagovat
John Obi Mikel

A Zelinka šalamounsky nepískl ani jedno

Reagovat
Selänne

To je úplně irelevantní, že jo.

Reagovat
Imos

Reagovat
John Obi Mikel

Ogbu

Reagovat
John Obi Mikel

Nic moc teda. Gól Liberce sice smolný, ale dopředu moc nebezpeční nejsme. Chápu, že na tom hřišti maj problém si přihrát, ale chybí tomu hlavně překvapivá řešení, které např. vedlo k našemu vyrovnání (průnikovka Ševčíka)

Reagovat
ACSeRw!n

celkem cumim, jak rychle se odstrelil Zafeiris.. Sevik se uzdravil a hned hraje zaklad a k tomu jeste navrat Masa a Tecla

Reagovat
Nuno čomes

V pořádku, jen ať je staví

Reagovat
Coutinho10

budeme muset počkat opět na oživení z lavičky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dik Jindro za dalsi promrdanej polocas s Teclem.

Reagovat
John Obi Mikel

Těžko říct, z toho záběru to vidět nebylo.

Reagovat
Mass

Kde tam měl být ofsajd?

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyl ofsajd, prý byl balón za čárou.

Reagovat
Mass

To sem teda neviděl.

Reagovat
ratusek

já jsem minule psal, že to po tomhle kole bude mít Plzeń na Slavii zase jen bod

Reagovat
John Obi Mikel

Proč zas hrajem 3-5-2

Reagovat
John Obi Mikel

Ndefe

Reagovat
John Obi Mikel

Na půlce by to byl jasný faul, ve vápně by se to asi taky mělo pískat.

Reagovat
pingla

Reagovat
Imos

snad naopak ne, že by se hovno fauly z půlky měly pískat na pencle, ale šel do toho fakt hloupě, u slávistů a příhody se to obhájí

Reagovat
John Obi Mikel

Faul je faul a ne že ve vápně ti projde vražda, protože se sudí bojí penalty.

Reagovat
Imos

tak spíš je zajímavý, že mu Zelinka ukazoval že šel loktem i když tam loket prokazatelně nebyl

Reagovat
Rizek

přesně

Reagovat
Coutinho10

jasná jak se diví

Reagovat
Mass

Nic hroznýho ale strašně okatý

Reagovat
Coutinho10

takhle tam prostě nemůže jít, navíc Olie by max. získal roh, víc ne, stačilo to vystát, bloknout centr a on tam s ním zamete

Reagovat
Mass

Nedostal Ousou za něco podobnýho červenou?

Reagovat
Coutinho10

jojo, to bylo někde u toho rohovýho praporku ne ?

Reagovat
Rizek

Do čeho jít nemůže? Do těla? A to proč? Protože Olayinka?

Reagovat
Coutinho10

bez snahy hrát míč fakt ne , pokud se chceme bavit o čistým zákroku

Reagovat
Imos

protože Slavie, jakoby se to na druhý straně písklo

Reagovat
Rizek

Jasná v jakém vesmíru? Vždyť to bylo okatý. Udělat tohle Haraslín, tak dostane kartu a ještě tomu každý zatleská.

Hrozně jste do těch sudích šlápli. Asi nervy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rizek

Chápu - můžete se každýmu vysmát - máte pořešíno.

Reagovat
John Obi Mikel

Člověče ty buď silně trolíš, nebo neumíš pravidla.

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Buren

Reagovat
Mass

Twl podle mě to kopnul tak blbě, že by mu to každej druhej brankář chytil

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooaaaaaaaaaaaal Miiiick

Reagovat
Rothbard

MvB nejlepší mladý hráč v lize?

Reagovat
Hasan Šáš

Zelenka

Reagovat
Rizek

Za tohle se fouká pentle jen Slávii. Ostuda.

Reagovat
Coutinho10

Olej twl Zafeiris jako Ronaldinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Opravdu velká škoda, že to nedal, tohle by se objevilo v televizi možná i v zahraničí.

Reagovat
Coutinho10

ikdyž to by nám ho hned někdo sebral

Reagovat
ACSeRw!n

tezkej provar nehrat ho v zakladu, nepochopitelny

Reagovat
Coutinho10

není, byla to nějaká taktika a teď hraje dobře, oživil to

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Ta vaše taktika nechat lepší hráče na lavičce, aby pak mohli oživit hru, je dost zvláštní.

Reagovat
Coutinho10

tak vyhodnotil to tak, je to technickej hráč a asi to Trpiš třeba u těch venkovních zápasů vidí tak, že do unavenější obrany, kdy je třeba víc prostoru, tak je platnější než ze začátku, kdy všichni jsou čerství...uvidíme, jaký bude trend v dalších zápasech.....málem tato taktika vyšla, kdybysme nešli do 10 a jak by zápas vypadal, kdyby hrál od začátku nevíme, můžeme jenom spekulovat

Reagovat
kilobyte

Tak více technický hráče právě potřebuješ proti fungující obraně. Proti unavené obraně už stačí jen rychlost. A nejde jen o tenhle zápas.

Reagovat
Coutinho10

ale technikou se to taky vše uhrát nedá, posledně, když hrál myslím venku v základu, tak nám to nevyšlo...to bylo myslim v Budějovicích

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pablos

Pěkně Zafeiris, tohle mi často v lize chybí

Reagovat
Mass

Zaferis

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je vlastně ten rekord v počtu penalt za sezónu, co vytvořila Slavia před pár lety? Jen za jaro jich už mají snad šest.

Reagovat
Rizek

Ale hlavně za jaký zákroky. To je neskutečný, jak do toho jdou.

Reagovat
Bakary3

To jo, asi si Slavia zaplatila taky za nějaký poradenský služby. Ty do toho jdou tyjo.

Reagovat
Rizek

Co si kdo zaplatil, je vidět na place ne v účetnictví.

Reagovat
Imos

Proč tvl skandují smrt ACS na zapase se slovanem

Reagovat
Rizek

Slavia Yntelectuals chtějí prostě kultivovat české fotbalové prostředí.

Reagovat
ACSeRw!n

proc by to nedelali ? tomu se rika rivalita, to ty asi tezko muzes chapat

Reagovat
Imos

jako taky jsme skandovali Pelta Ven všude ale stejně wtf, obhajuješ že jste kreténi všichni?

Reagovat
ACSeRw!n

nevim, ja o kretenech nerikal nic

Reagovat
Imos

Reagovat
Imos

Jako že slávisti skandují Zelinka píská hovno je fakt roztomilý, chcete tři penalty na zápas a aby se vám nepískaly fauly ?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
hrundy

Roztomilý je, že nám neuznal regulérní gól a nepiskl teď jasnou penaltu

Reagovat
Imos

ale no tak a tohle byl offside žejo?

Reagovat
hrundy

Trapnej pokus penalta fakt jasná

Reagovat
Imos

redka fakt jasná

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinko ty blbečku

Reagovat
Pablos

Olej

Reagovat
ACSeRw!n

uplnej mental

Reagovat
Mass

Reagovat
Imos

Olayinka magor namyšlenej tvl

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, dobrej způsob, jak přijít o derby

Reagovat
Martin9719

Když jsem to psal několikrát co je to za prase tak se ho všichni zastávali..

Reagovat
Bobřík1

Ndefe bez karty? Penalta nic? WTF?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Varfolomejev bez karty

Reagovat
Imos

Reagovat
Firkraag

Slavia v Evropě těžce narazí

Reagovat
Mass

Myslíš jako že byl Liberec dnes lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

2. předkolo EKL a konec. Jako z tohohle se fakt budou dlouho vyhrabávat, ten tým nemá nic, trenér zralý na psychiatrii, po odchodu Olayinky tam budou jediní fotbalisti Zafeiris (ten už asi mlátí hlavou o zeď, kam to vlezl) a Oscar a kromě mentála Bořila, který už nemá výkonnost ani na béčko, tam není nikdo, kdo by působil jako lídr. Teď už si na ně navíc začínají věřit i ty týmy, které ještě na podzim v Edenu dostávali příděly.

Reagovat
Firkraag

A navrch budou mít pocit, že je bude řezat sudí, kterej bude pískat úplně normálně.

Reagovat
Imos

Ivan je taky kretén tvl

Reagovat
Pablos

Kultura jak někde na balkáně... už se jenom pokopávaj, nezvládaj nervy, hlásí se o fauly, nadávají, furt něco na rozhodčího.... fakt hnůj.

Reagovat
ACSeRw!n

goooooooool

Reagovat
Coutinho10

omg snad ne zlej sen

Reagovat
Rizek

karma

Reagovat
John Obi Mikel

Posraný klikaři

Reagovat
Pablos

no i zaslouženě... vy jste to chtěli už v 90min dokopat někde u praporku

Reagovat
John Obi Mikel

V deseti lidech se nemůžeš divit.

Reagovat
Mass

No bohužel si nevšimli, že se nastavuje 8 minut. A pak z jednoho nákopu je gól.

Reagovat
Imos

zrovna slávisti byste nás furt měli cenit, odmakaný zápas, kontroverzní rozhodnutí pro vás, moc tutovek jste neměli, debil olejník a sečetlo se vám to

Reagovat
John Obi Mikel

Máte 2 střely na bránu a dáte 2 góly.

Reagovat
Imos

a vy jste Slávie kde se tohle dá čekat, to jako neuznáte neprohru jen když vás někdo přejede?

Reagovat
Mass

Remizovat 2:2 po vaší jedný střele na bránu, mluvit o kontroverznim rozhodnutí pro nás po tom, co se dělo před červenou kartou, neuznanej gól po údajnym míči mimo. No myslim si, že dneska měl Liberec víc štěstí.

Reagovat
Imos

Kontroverzní jsou, byl to míč mimo, jednou lajnový udělal rozhodnutí a vy se můžete posrat, tak co chceme? červená olejníka jasná, ten se tam takhle válel pokaždý a jednou mu z toho i písknul pencli, to že je to arogantní kkt že pak takhle vyjede je věc jiná a snad dostane aspoň 3 zápasy a samozřejmě na to aby slovan bodoval s týmy jako vy musíme mít štěstí, to nezpochybňuju, viděl jsi tu sestavu? jasně že to chtělo štěstí

Reagovat
John Obi Mikel

To si tu nemůžu zanadávat, že má soupeř štěstí.

Reagovat
Imos

Joo, mě ještě furt hráli v hlavě ty kontroverzní výroky a jak se občas chová kotel, hráči i trenéři, štěstí to fakt bylo, to ti uznávám, kdo by čekal že se doumbia a victor z ničeho nic urvou

Reagovat
lampas

Dneska to ale od vás stálo fakt za hovno. Sparta nás v poháru zmáčkla daleko víc, a to se ještě k tomu hrálo na poli, navíc naši proti nim byli mnohem víc nahecovaní. Štěstí jsme měli, ale zasloužená smůla pro vás. Za to jak tam připosraně Trpišovský poslal po redce Hromadu, jste si vyrovnání zasloužili.

Reagovat
Mass

Nemyslim to, že byl Olayinka vyloučenej, s tim žádnej problém nemám, ale že tam na něj předtim možná byl faul ve vápně. Rozhodně bych se na tu situaci chtěl podívat znovu.

Reagovat
Imos

taky jsem přemýšlel jestli mu ten zákrok sežere nebo ne, zatrnulo přiznávám, vypadalo to na video

Reagovat
Mass

Teď ze záznamu před tou červenou kartou Olayinka spadnul dost ochotně, i když tam možná kontakt byl, ani to neni pořádně vidět ze sestřihu. Zato při tom neuznanym gólu, to by musel bejt pořádnej oblouk, aby míč opustil hřiště, navíc tam čárovej ani na tý koncový čáře nebyl.

Reagovat
Imos

Ten oblouk jsem z telky taky neviděl jestli to opustilo hřiště nebo ne, ale protože se to hodí samozřejmě budu souhlasit s rozhodčím

Reagovat
Kiwi-21

Penalta byla jasná Ndefe se zachoval jako debil úplně zbytečně při zákroku, stejně jako Olianka později

Reagovat
Fendi

Tohle je na penaltu prostě málo. Stejný souboj na druhé straně by nepiskl

Reagovat
Bobřík1

Hlavně že stáhnul Burena, dement

Reagovat
Imos

skvělý pas Doumbii a zpracování Victora

Reagovat
ACSeRw!n

pomerne zajimavej hrac ten Doumbia

Reagovat
Imos

ale na jaře jeho první dobrý zápas, po zranění se do toho dostává pomalu

Reagovat
Coutinho10

tak teď už asi Trpiš Oleje odstřelí

Reagovat
Mass

Proč jako? Vždyť má skvělou formu. To že z jedný akce Liberce dostaneme gól není jeho chyba.

Reagovat
Coutinho10

myslim si, že pro tohle nebude mít pochopení, protože kvůli redce jsme to nedohráli

Reagovat
Mass

Nedohráli sme to kvůli tomu, že Olatundji byl slabě bráněnej při tom gólu. Nebo myslíš že by ho v tý chvíli měl na starost Olayinka?

Reagovat
Coutinho10

to ne, ale myslim si, že Jindra to bude chtít nějak ospravedlnit, proč došlo k další ztrátě

Reagovat
Martin9719

Na nějakej čas ne. Bude stát repre pauzu a pak + 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Olej byl u všeho podstatného - dal gól, byl a něj penalta.... To že se na konci zbláznil tomu dalo veselou tečku. Blbý pro něj i pro Slávku, že bude stát možná až do derby. Každopádně váš rozdílovej hráč.

Reagovat
Coutinho10

jo, to nepopírám, až na toto je super, ale mám pocit, že Trpiš ho bude chtít nějak potrestat

Reagovat
Imos

to maximálně jestli se mladý Jurásek chytne natolik aby oleje do základu nepustil

Reagovat
Coutinho10

jako samozřejmě...nějaký zápasy z důvodu trestu nebude a tam se ukáže, jak moc ho potřebujeme nebo nepotřebujeme....já ho vnímám jako důležitýho, ale Trpiš to podle mě jen tak nepřejde a jako jo, bude záležet, jak se chytne Jurásek, to taky hodně napoví, jak nám to půjde během toho trestu

Reagovat
Imos

rozhodně je furt jeden z nejlepších od vás na hřišti

Reagovat
Coutinho10

jako já ho mám hodně rád, i v tý době, kdy byl hodně kritizovanej např. za ztráty při pokusech 1 na 1, často byl hejtovanej, ale prostě on je rozdílovej a ne nadarmo je náš nejlepší střelec v evropských zápasech, to jeho kvalitu potvrzuje, je to kapitán, leader a vím, že bude chybět příští sezonu stejně jako po odchodu chybí Stanciu a Kuchta, ale nedá se nic dělat...byly to krásný roky, hráči se mění a ne vždycky prostě top hráče nahradí top hráč

Reagovat
Imos

ale je občas fakt vylízanej

Reagovat
martin1

Liberec

Reagovat
Martin9719

Je tam dnes Denisa? Trpiš už se chystá..

Reagovat
Kang & Kodos

Po tomhle jí dá dělo

Reagovat
Cotton

Monty se taky těší

Reagovat
monty25

Já se těším na příští neděli, to bude na derby žen.

Reagovat
Cotton

(neironicky) zajímavý zápas a je dobře, že se hrjae na hlavním stadionu

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Vihonim si ho

Reagovat
Rizek

sy

Reagovat
Mass

Jako bys to jindy nedělal

Reagovat
ACSeRw!n

debilci jak si s Kozlem ani nepodali ruku tohle je zacatek konce

Reagovat
hrundy

Ty si hroznej idiot sem si všiml

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
diskoschlampe

Stačilo počkat 10 sekund, debílku.

Reagovat
Tevezinho

Tak dobře, i kdyby si nakonec podali ruku ( což nevíme), tak by mohl mit JT vychování a podat natáhlou ruku a né mu řvát 15sekund do ksichtu. Jestli ti tohleto přišlo normální tak

Reagovat
diskoschlampe

Píšu o podání ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišovský a jeho nohsledi jsou největší problém Slavie, ego až ve vesmíru a do zápasů nastupují ustrašení, jak kdyby proti nim stál Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme do Liberce. Moc hezký zápas , který obohatilo Divadlo Olajinka - opět skvělé

Reagovat
Freedo

Kozel ani neví, že v poháru na penalty se Spartou vypadli? Řekl, že vyhráli

Reagovat
Freedo

Jinak by se mělo mluvit o tom, jak Ogbu posral ofsajdovou past před gólem na 2:2. Školácká chyba a byl dnes u obou obdržených branek.

Reagovat
Coutinho10

to byl Oscar podle pozápasovýho studia

Reagovat
Mass

Oscar, ty rasisto

Reagovat
Freedo

Jsem se prokecl

Reagovat
Selänne

První mu nejde vyčítat a druhá branka jde za Oscarem

Reagovat
Fendi

Každopádně Ogbu zatím slabota. Podobný zoufalec jako Ousou

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Kdo vyhrál?

Reagovat
Imos

Luboš

Reagovat
wwwx

Po dlouhý době konečně něco.

Reagovat
Imos

Reagovat
monty25

A už to začíná...

Reagovat
Greny

Fillo genius

Reagovat
Fakt

Fillo

Reagovat
monty25

Penalta za mě přísná, ale začátek od Teplic hrůza. Takhle se o záchranu fakt nehraje.

Reagovat
Greny

Škoda té tycky ted

Reagovat
mistr129

Fillo

Reagovat
DieFohlenBMG

Za posledních 8 minut na hřišti 2 redky

Reagovat
Greny

Ševčík se zkušené vykartoval na Spartu

Reagovat
monty25

Góóól!!! Pěkně zahranej roh

Reagovat
Puskas

Fillo opět po 4 minutách červená? Bude příště hattrick? Jestli nějaké příště bude...

Reagovat
oli9

Fillo je mazak n

Moc hloupejsich hráčů v lize nenajdete..

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/prazsky_seahawk/status/1637458851061551105

frajer musel mít vsazeno.. tak snad byl kámoš a podělil se o tip s Hlouškem..

Reagovat
Remt

Co za kripla udělá takový zákrok

Reagovat
Bakary3

Nejtvrdší možný trest, zmrdovi

Reagovat
kilobyte

Fillo byl vždycky dement, ale to co předvádí poslední dobu je už na ukončení smlouvy.

Reagovat
Greny

Musa Alli gol hlavou

Reagovat
pingla

hrubému jeblo? jasný faul na půlce hřiště, míč mimo souboj a on pod žlutou kartou udělá faul na další žlutou chudák Vrba v tomhle zlínském bordelu

Reagovat
kecipep

Reagovat
monty25

Gning Jak byl na podzim super, tak na jaře Teplicím vůbec nepomáhá.

Reagovat
Pablos

A hned trest

Reagovat
Pablos

Jarošík by to dal

Reagovat
monty25

Nedáš-dostaneš

Reagovat
Pablos

nechápu jak ligovej hráč jen vyklusává když mu tam utíkají na vzdálenou tyč dva hráči

Reagovat
Stannis Baratheon

Pískání takových penalt akorát kurví fotbal. Ještě že to nedal.

Reagovat
monty25

Přišlápnul ho jasně. To spíš ta penalta pro Pardubice byla přísná...

Reagovat
Stannis Baratheon

Penalty by se prostě v mém ideálním světě měly pískat opravdu jen krajních případech, kdy faul zamezí pokračování nadějné akce. Tyhle dohrávky který nijak hru neovlivní... Bohužel nežijeme v mém ideálním světě no.

Reagovat
Fendi

Souhlasím

Reagovat
kecipep

Reagovat
Coutinho10

hezký rozuzlení Pardubice - Teplice a nedáš dostaneš

Reagovat
monty25

Hezký jak pro koho.

Reagovat
Coutinho10

asi bych nerad, aby Pardubice sestoupili, takže tady jsem si přál jedničku

ale Teplic by byla taky škoda, takže dolů musí z posledního místa Zlín

Reagovat
Pablos

Zlín mi tam taky nejvíc sedí... Teplice ani Pardubice... natož pak Baník třeba dolů nechci. A ještě vlastně Brno, tomu to taky nepřeju... ty tam byli nedavno. A pak když si to barážista neuhraje, tak je zase fér, že tam kdyžtak nemá co dělat (pokud to nebude cirkus podmáznutej... což bude)

Reagovat
Coutinho10

j, takto to vychází nejideálnějš na ten Zlín + za Cedidlu jim ten sestup přeju

ohledně baráže. tak přesně, můžeš být předposlední, ale máš to ve svojí moci a máš mít větší kvalitu než tým z 2. ligy, pokud ne, tak je fér, že by si když tak na úkor nich zahrál někdo z 2. ligy, ale otázka, jak to tam mají se stadionama, aby zase někdo nehrál sezonu někde mimo

Reagovat
Pablos

Tam jediný, že bych to nepřál zase Vrbovi vůbec... ale snad každej musí vidět, co mu tam hráči předvádí viz. Kozák a hlavně teď např. Fillo (na totál retarda).

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rizek

Podle rozhovoru s Vrbičem Fillo asi končí.

Reagovat
Pablos

A je to tak správně ...jeho gól za Plzeň proti Kodani nezapomenu... ale ať už ukončí klidně kariéru úplně.

Reagovat
Rizek

Za mě taky, ale je mi ho trochu líto - takovej zkušenej hráč a takovýhle konec. Nevím, co má v hlavě.

Reagovat
Pablos

Třeba přes někoho sází

Reagovat
Salfovic

Třeba Vrbu sabotuje schválně

Reagovat
Sosi

Co řekl?

Reagovat
Whitemedia

Že je Fillo píča..

.. neřekl, ale měl říct

Reagovat
Imos

Reagovat
fabec1222

To už je snad na vyhazov ten Fillo Úplnej magor

Reagovat
Pablos

navíc v jeho věku

Reagovat
Rizek

teď to vidím - faul na červenou ve 2. minutě? To je na přesdržku od spoluhráčů.

Reagovat
Rizek

ale ta byla hloupá. Tak tohle by měl Fillo sám dobrovolně zabalit. Po tomhle by se mi asi ani nechtělo do kabiny za spoluhráčema.

Reagovat
oli9

Nejsmutnější na tom je to, že to musel řešit VAR..

Reagovat
Didier Drogba

Dostalek ten sestup jeste zvladne, pasak. Kdyz vidim ten los do konce sezony, tak uz nevidim zapas, ve kterym bychom mohli bodovat

Reagovat
Greny

tak tak

Reagovat
Firkraag

A divíte se s tímhle kádrem? Je zajímavej dopředu, ale dozadu je to tragédie (a bez Součka ještě víc). Já si teda myslím, že bodově jedete pořád ještě dost nad plán.

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr tak špatný není. Víc bodů být mělo. Třeba teď víc šancí než soupeř a v Teplicích taky. Trenér ty šance sice nepromění, ale může ovlivnit průběh. Dnes jim snad o poločase řekl, ať se jdou jen bránit a neběhají. Ten nástup do druhé půle byl hrozný.

Reagovat
Tevezinho

Co? Však Brno má uplně v pohodě los. Sparta a Slovácko venku Ok. Jinak ostatní zápasy pohoda. Podívej se například na Baník

Reagovat
Salfovic

Ten je ale doma všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno. Zase nepřehánět. Ale baráži po nadstavbě bych se nedivil. Tam si ale Brno s Vyškovem poradí. Zlín s Příbramí taky. Karviná nahradí Teplice.

Reagovat
Pablos

Vydrýsek

Reagovat
wwwx

"Neviděl jsem Plzeň bránit v deseti lidech ve vápně," říká expert. Asi se nedíval minulej tejden.

Reagovat
Pablos

plus celý dvě sezóny

Reagovat
Keeper117

Fillo to dodrbal o tom žiadna ale bolo mu to ľúto. Škoda taký koniec si fakt nezaslúži za tú kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli existuje statistka hráčů co způsobili nejvíc zranění, tak Filo tam má určitě šanci na medaili.

Reagovat
kilobyte

Ten konec je naopak pro jeho kariéru dost typický a podle mě si to zasloužil.

Reagovat
Posledni Kovboj

Fillo je kreten a patri mu to

Reagovat
Whitemedia

Ten debílek lituje maximálně sám sebe..

Reagovat
Keeper117

Myslíte že mu ukončia zmluvu? Vrba povedal že sa to bude riešiť s vedením

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Firkraag

Gól roku

Reagovat
Pablos

Vydra

Reagovat
Martin9719

Ofsajd stejně.

Reagovat
poz3n

Plzeň na jaře, to je fakt bolest

Reagovat
Pablos

Drchal

Reagovat
pingla

tyvole to je bída

Reagovat
Selänne

Plzeň

Reagovat
poz3n

Co to je tohle

Reagovat
guzman

Krása

Reagovat
Sosi

Jelikož chce Áda klub do června prodat, myslím, že teď trenéra odvolávat nebude. Ale jinak bych Bílkovi poděkoval za úspěchy a neprodlužoval, odvolání teď nemá smysl, stejně už jsou v řiti a lepšího nemají. Bílek tomu dal po Gulovi systém, řád, který tam nebyl. Ale prostě Plzeň je zvyklá hrát jinak a ne tyhle sračky. Teď je třeba to trošku zmodernizovat.

Reagovat
Martin9719

Pokud je to tak, že by smlouvu nedostal, tak za mě v tuhle chvíli je jen otázka jestli je připravena náhrada. O ničem jiným to už není. Tým je v naprostý křeči, opakují se stejný chyby na který jsem upozorňoval na jaře několikrát viz 1. gól Bohemky a prostor ze kterýho to přišlo. To bylo jak přes kopírák v podstatě viz Pavelka, Pudhorocký, Daníček, Tupta. Horváth to dle komentátora obhajuje štěstím - tohle není štěstí, to je alibismus se na to vymlouvat. Kde chceš hledat štěstí když měla Bohemka před 1. gólem v tomhle zápase 7 rohů. Když chceš do prdele doma vyhrát tak nemůžeš dát soupeři 7 rohů a čekat že se nic nestane. Plus ty chyby který pouští soupeře do brejku. Tenhle zápas to byl Hradec lvl 2. Jediný kdo by tým dokázal uklidnit je Karel Krejčí v tuhle chvíli. Zná prostředí a když jsme byli tenkrát v kaši tak přesně tohle uměl dokonale. Otázka zda je to správný řešení i vzhledem třeba k další sezoně. Jinak asi nechat do konce sezony nebo do chvíle kdy se sežene náhrada.

Reagovat
Sosi

Beru to tak, že radši najít kvalitní náhradu, než vzít prvního joudu, co bude volný... stejně už letos na titul nemají a 4. snad taky nebudou....

Reagovat
Martin9719

Já si myslím, že to stále není na pořadu dne. Ale dusno bude tak jako tak to je jasný. Po pauze jet zrovna do Boleslavi taky není ideální. Sezona se ale dá už nějak dojet. Týmy pod námi vše nevyhrají takže 3. místo jasný.

Reagovat
kilobyte

To fakt nikdo kromě nás ten titul nechce?

Reagovat
Pablos

Slovácko a Bohemka... ale ty už to nestihnou

Reagovat
Firkraag

My si dáme velesouboj o 4.místo a nakonec nám poháry vyfouknu Budějovice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele