FORTUNA:LIGA - preview 19. kola: Pohároví zástupci v akci

16.12.2023, 09:05, aktualizováno 17.12.2023, 08:55
Previews
Oslavy hráčů Slavie (© AFP)

Třemi zápasy se uzavře podzimní část FORTUNA:LIGY. Slavia se odpoledne představí v Ostravě, a jestliže nad Baníkem zvítězí, přiblíží se dva body za vedoucí Spartu, která bude následně potvrzovat roli favorita proti Teplicím. Odpoledne se hraje rovněž na Andrově stadionu, kde Sigma Olomouc poměří síly s Viktorií Plzeň...

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň

neděle 15:00

Zatímco v Konferenční lize se Plzeň pyšní stoprocentní bilancí v rámci základní skupiny, v domácí soutěži už to tak slavné není. Vinou velkého množství ztrát má již značný odstup na pražská "S" a spíše se musí ohlížet za sebe. Stíhá ji totiž například Olomouc, na jejíž hřiště nyní vyráží.

Hanáci ovšem aktuálně nejsou v ideálním rozpoložení, když z posledních sedmi zápasů vyhráli jen jediný v Karviné. Vedle toho si připsali dvě porážky, z nichž jedna byla v poháru právě od Viktorky, a čtyři remízy. Naposledy hráli před dvěma týdny, kdy je ne nepříliš způsobilém terénu poslal do vedení Beneš, aby za Slovácko po pauze srovnal z penalty Daníček.

Viktoriáni na konci listopadu překvapivě ztratili v Hradci Králové, od té doby ovšem nabrali solidní formu a čtyřikrát v řadě zvítězili. Po Ballkani a Mladé Boleslavi před týdnem pěti góly roznesli České Budějovice, o což se postaralo pět různých střelců v podobě Jirky, Klimenta, Hranáče, Mosquery a Buchy. Ve čtvrtek pak vítězně zakončili skupinu Konferenční ligy proti Astaně, když ve druhé půli udeřil Vlkanova a dvakrát Mosquera.

Západočeši v této sezoně dokázali uspět již ve dvou vzájemných zápasech. V obou přitom museli otáčet - v srpnu ve Štruncových sadech po Chvátalově úvodní trefě v nastavení první půle udeřili Hejda s Buchou, v rámci MOL Cupu na Andrově stadionu pak na Breiteho bleskově zareagovali Cadu se Šulcem, který po pauze přidal ještě jeden zásah.

"Nedívám se na zápas s Plzní jako na odvetu za pohár. Spíše tak, že je to konfrontace se silným soupeřem, který to jasně demonstroval v Evropě, kde vyhrál skupiny bez ztráty bodu. O to větší máme motivaci uspět a popasovat se s tak kvalitním protivníkem. Uděláme pro to maximum. Potkáváme se v tomto roce už poněkolikáté. Víme, že Plzeň může hrát ze čtyřky vzadu, ale i z trojky. To mají zvládnuté, ale stejně tak i my. Bude to spíš o aktuální pohodě a individuální formě na hřišti," odhaduje trenér Olomouce Václav Jílek.

Obě mužstva trápí četné absence. Sigma nemůže počítat s vykartovaným Pospíšilem a zdravotně indisponovanými Navrátilem, Vodhánělem, Růskem a Kramářem, na straně hostí se nepředstaví potrestaný Mosquera ani zranění Durosinmi, Havel, Jemelka a Pernica. Otazník visí i nad startem Chorého.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Vraštil, Beneš, Novák - Chvátal, Breite, Ventúra, Zmrzlý - Fortelný, Zorvan - Juliš

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hranáč, Hejda, Dweh - Kopic, Kalvach, Bucha, Cadu - Jirka, Šulc - Kliment

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.57 - 3.63 - 2.05

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha

neděle 15:00

Slavia neměla ve čtvrtek žádné potíže v Evropské lize, v níž uhrála velice cenný výsledek. Sešívaní tak prodloužili svou aktuální vítěznou šňůru na sedm utkání a uspět budou chtít též na hřišti Baníku. Pražané proti Ostravanům pravidelně bodují, nicméně zejména ve Slezsku mají mnohokrát spoustu práce.

Ačkoliv Slavia na podzim soupeřila v Evropské lize i se silným AS Řím, dokázala skupinu G ovládnout. Na jaře tak bude v soutěži pokračovat rovnou v jejím osmifinále a - na rozdíl právě od Římanů - se vyhne jednomu dvojzápasu navíc, díky čemuž může pošetřit síly. Prvenství ve skupině stvrdili sešívaní čtvrtečním vítězstvím nad Servette Ženeva. Švýcarskému soupeři nedali sebemenší šanci a o vysokém vítězství 4:0 rozhodli již v prvním poločase.

Pražané tak potvrdili, že se jim v závěru kalendářního roku daří. A věří si i na dalšího protivníka v tuzemské nejvyšší soutěži. "Čeká nás hodně náročné utkání, ale mám rád, když po velkém duelu jedete hrát hned další velký. Na konci podzimu většinou býváme rozjetí, proto doufám, že to tam prodáme. Snad my i Baník ukážeme dobrý fotbal a zakončíme podzim velkým zápasem," prohlásil trenér Slavie Jindřich Trpišovský.

Ostravané se na rozdíl od sešívaných koncentrují výhradně na ligu. V ní během podzimu celkem pravidelně střídají úspěšnější období s těmi slabšími, těch lepších fází je však přece jen o něco víc. Alespoň tedy při pohledu na výsledky i tabulku soutěže. Od začátku sezóny posbírali Slezané osm výher a tři remízy k tomu. Před posledním mačem v roce 2023 tak mají na svém kontě 27 bodů, díky nimž jim v pořadí patří šesté místo.

V neděli přivítá Baník těžkou váhu, před kterou hodlá demonstrovat, co vše v něm dřímá. "Těšíme se hodně. Budeme se chtít vybičovat k co nejlepšímu výkonu a rádi bychom uspěli. Úspěch znamená tři body, i když víme, že to bude mimořádně těžké. Slavia má ohromnou kvalitu ve všech řadách. Avšak i proti Spartě jsme si dokázali, že jsme schopni odehrát proti tak kvalitnímu soupeři výborný zápas," uvedl kouč Ostravanů Pavel Hapal.

Slezanům v neděli nepomůže klíčový záložník Ewerton, jenž na východě republiky hostuje právě ze Slavie, a pravidla neumožňují, aby nastoupil proti svému zaměstnavateli. Hrát nebudou ani dva nadále zranění hráči Baníku - defenzivní univerzál Ladislav Takács a středopolař Daniel Tetour.

Pražané si budou muset poradit bez stopera Igoha Ogbua, který viděl před týdnem v zápase proti Mladé Boleslavi čtvrtou žlutou kartu v probíhajícím ročníku. kvůli čemuž musí jeden soutěžní špíl vynechat. Ve čtvrtek proti Servette se zase zranil záložník Oscar, jehož start v Ostravě je nejistý stejně jako v případě dalších středopolařů Lukáše Provoda a Boluwatifeho Ogungbayiho. Kvůli zranění zůstávají mimo hru univerzálové Lukáš Masopust s Davidem Pechem a záložník Matěj Jurásek.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Lischka, Pojezný, Kpozo - Buchta, Rigo, Klíma, Boula, Kubala - Tanko

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Holeš, Vlček, Bořil - Douděra, Ševčík, Zafeiris, Wallem - Jurečka - Chytil, Tijani

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.89 - 3.75 - 1.75

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Teplice

neděle 18:00

Naposledy v roce 2023 vyrazí fanoušci Sparty na Letnou, aby sledovali, kterak jejich tým přivítá Teplice. Vzhledem k dříve odloženému zápasu Slavie mají už teď jistotu, že přezimují na čele tabulky, otázka je, s jakým to bude polštářem.

Letenští se aktuálně pyšní sérií šesti soutěžích výher v řadě, během nichž obdrželi pouhé dva góly. Zajistili si tak postup do jarní fáze Evropské ligy, kde po Betisu přehráli ve čtvrtek i Aris poměrem 3:1. O výhru na Kypru a druhé místo v tabulce se už v první půli postarali Kuchta a dvakrát Birmančević. V lize před týdnem podobně s přehledem porazili 3:0 Jablonec. Hotovo bylo už v pětadvacáté minutě, do níž se prosadili Kuchta, Haraslín i Preciado, na pohodovém vítězství nic nezměnilo ani Vitíkovo vyloučení.

"Nedělní zápas je velmi důležitý. Bylo by fantastické zakončit podzimní část sezony vítězstvím. Zároveň by bylo skvělé, kdybychom nad Teplicemi vyhráli i kvůli fanouškům. Kluci byli po utkání s Arisem unavení, po zápase se ani moc nevyspali. Ale až se v sobotu opět sejdeme, očekávám, že všichni budou vědět, o jak důležité tři body hrajeme a že je potřebujeme získat. Vítězství vyžaduje naprostou profesionalitu a špičkový výkon," nabádá kouč domácích Brian Priske.

Teplice od konce září do konce října prožily temné období plné porážek a v lepším případě remíz, poté se ale zvedly. Jediným gólem porazily jak Mladou Boleslav, tak České Budějovice, následně remizovaly s Bohemians a před deseti dny těsně podlehly Jablonci. Po Kratochvílově penaltě srovnal Havelka, na Urbancův vlastenec reagoval opět Havelka, tentokrát z pokutového kopu. Výhru mužům z Podještědí nicméně trefil v samotném závěru Chramosta.

Letenští vedle potrestaného Vitíka nemohou pro utkání počítat ani se zraněným Preciadem, na straně hostí nepustí zdravotní potíže do hry Beránka, Jukla, Marečka a Vindheima.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Kuchta

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Cykalo, Chaloupek, Mičevič - Radosta, Havelka, Knapík, Urbanec - Trubač - Jásir, Gning

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.01 - 20.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Zlín - FC Hradec Králové

sobota 15:00
Po určitém vzestupu potřebuje Zlín opět zabrat, nejlépe pak zvítězit. "Ševci" i kvůli náročnému losu dlouho nebodovali a dnu ligové tabulky se vyhýbají jen díky tomu, že České Budějovice hrají ještě hůř. Nadělí si Moravané předčasný vánoční dárek proti Hradci Králové, jenž ve středu po výsledkovém strádání konečně vyhrál?

Zlín ve svém posledním soutěžním utkání padl v Liberci. Na ligové body tak čeká už přes měsíc, což ve svém posledním představení v roce 2023 hodlá ukončit. "Zatím nejde ani tak o umístění, jako spíš o bodový rozdíl v tabulce. My musíme vědět, že pořád máme šanci bojovat o lepší příčky a doskočit soupeře před námi. Pokud se nám někdo utrhne na deset bodů, budeme to mít na jaře těžké. Proto je pro nás důležité, abychom zápas s Hradcem zvládli a přiblížili se soupeřům nad námi," prohlásil kouč Ševců Bronislav Červenka.

Hradec před nedávnem taktéž dlouho vyhlížel alespoň dílčí úspěch, ve středu večer se jej však dočkal na půdě trápícího se budějovického Dynama. "Po výhře se vždy regeneruje mnohem líp, jsem rád, že jsme trochu napravili zaváhání s Baníkem, teď nás čeká Zlín. Síly nám nějaké zbyly, takže se zase chceme posunout tabulkou vzhůru. Kdyby se nám ještě před pauzou povedlo dostat do prostřední skupiny, bylo by to super. Pojedeme tam s tím, že chceme uhrát tři body,"vzkázal stoper východočeských "Votroků" Filip Čihák.

Zatímco Hradec bude o víkendu postrádat pouze zraněného stopera Davida Heidenreicha, Ševci budou mít se složením sestavy větší patálie. Hned tři hráči totiž nemohou krát kvůli disciplinárnímu trestu za čtyři nasbírané žluté karty v ročníku. Jedná se o obránce Martina Cedidlu s Jakubem Černínem a záložníka Toma Slončíka. Hrát nebude ani Slončíkův kolega ze středu pole Pablo González, jehož limituje pochroumané zdraví.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Reiter, Simerský, Didiba, Čelůstka - Fantiš, Bužek, Tkáč, Janetzký, Bartošák - Vukadinović

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čihák, Leibl, Horák - Kučera, Kodeš - Čmelík, Krejčí, Pilař - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.32 - 2.42

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Jablonec - MFK Karviná

sobota 15:00

Karviná ve středu bodovala poprvé od konce října, na což chce navázat i v Jablonci. Středočechům naopak uplynulý týden skončilo plodné bodové období, v němž stoupali tabulkou. Vrátí se proti MFK zpět do formy?

Slezané uhráli uprostřed pracovního týdne cennou remízu v Mladé Boleslavi. Alespoň plichtu by jistě brali také na jablonecké Střelnici, z níž dosud vždy odjížděli jako poražené mužstvo. "Je to motivace, samozřejmě. Určitě chceme navázat na dobrý výkon z Mladé Boleslavi. Nálada je dobrá a bojovná. Rozhodně tu nejsme na výletě," vzkázal trenér MFK Juraj Jarábek.

Jablonec minulou sobotu dle očekávání podlehl nejlepšímu celku ligy Spartě. Slezany, na jejichž hřišti v srpnu remizoval, už ovšem hodlá porazit. "Víme, že nás čeká houževnatý a silový protivník. Samozřejmě víme, že nás nic lehkého nečeká, protože i zápas v Karviné byl náročný, soupeř má dobré kontry. Myslím si, že typově to bude podobné jako s Teplicemi. Z naší strany hodně o trpělivosti a poctivosti. Karviná měla ve středu výborný vstup do zápasu, dala dvě branky a od toho se odvíjel celý zápas," řekl kouč Severočechů Radoslav Látal.

Proti Karviné budou Jablonečtí dál postrádat zraněného obránce Daniela Součka, k tomu jsou nejisté starty útočníků Jana Chramosty s Václavem Drchalem. Slezanům schází dlouhodobě zraněný univerzál Rajmund Mikuš, o nasazení zadáka Mateje Čurmy se teprve rozhodne.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, Hurtado - Černák, Martinec, Kratochvíl, Čanturišvili - Jovović, Alégue - Krulich

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Traore, Bederka, Svozil, Fleišman - Boháč, Čavoš - Memić, Budínský, Papelelé - Doležal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.42 - 6.42

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Slovan Liberec

sobota 15:00

Asi jen České Budějovice mají aktuálně v lize horší výsledkovou formu než Pardubice. Ty se už nutně potřebují zvednout, aby nezabředávaly do záchranářských vod čím dál hlouběji. Čeká je ale velmi náročný soupeř, Liberec totiž už dlouho čeká na přemožitele.

Východočeši vyhráli jediný z posledních dvanácti zápasů, poslední čtyři navíc prohráli a vstřelili během nich jen dvě branky. Po Zlínu a Mladé Boleslavi následoval neúspěšný výlet do Jablonce následovaný těsnou porážkou od pražské Sparty před dvěma týdny. Na Krejčího trefu sice tehdy zareagoval Zlatohlávek, druhý zásah letenského stopera už ale zůstal bez odezvy.

Zato Slovanu se daří od říjnové reprezentační pauzy náramně a z osmi zápasů si připsal pět výběr a tři remízy. Uplynulý týden byl jako na houpačce, nejprve totiž dopřál domácím fanouškům gólové hody při výhře 5:3 nad Zlínem, aby následně uhrál bezbrankovou remízu ve vršovickém Ďolíčku.

Bilance vzájemných zápasů je od postupu Pardubic do soutěže poměrně vyrovnaná - muži z Podještědí vyhráli třikrát včetně posledního srpnového utkání, dvakrát uspěli Východočeši a dvě utkání skončila smírně.

Domácí se pro utkání musí obejít bez zraněného Lupač, v ohrožení je i start Matouška se Sychrou. Na straně hostí absentuje potrestaný Ghali a indisponovaný Plechatý.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Mareš, Halinský, Ortiz, Icha - Vacek - Daněk, Hlavatý, Solil, Patrák - Zlatohlávek

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Prebsl, Chaluš, Purzitidis - Mikula, Žambůrek, Červ, Preisler - Frýdek, Tupta - Kulenovič

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.31 - 2.42

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko

sobota 15:00

Zhoršená forma zapříčinila pád Mladé Boleslavi až mimo elitní šestku. Naopak její nadcházející soupeř v podobě Slovácka si na své současné rozpoložení rozhodně stěžovat nemůže a dokonce dýchá na záda třetí Plzni.

Středočeši z poslední čtyř zápasů získali jediný bod, a to ve středeční dohrávce proti Karviné. V domácím utkání rychle prohrávali o dvě branky z kopaček Memiće a Doležala, záhy však snížil Ladra a ještě před pauzou mohlo být srovnáno, kdyby Júsuf proměnil penaltu. Bahrajnský útočník to ale nakonec vykompenzoval ve druhé půli, kdy zařídil konečnou remízu. Ta tak byla prvním bodovým ziskem po nezdarech proti Liberci, Plzni a Slavii.

Muži z Uherského Hradiště zato již šest po sobe jdoucích zápasů čekají na přemožitele. Nerozhodně se rozešli s Libercem, Hradcem Králové i Sigmou, k tomu si vyšlápli na Plzeň, Baník a naposledy v gólové přestřelce i Bohemians. Na góly Havlíka s Daníčkem v první půli zareagovali Hála a Köstl, když však Havlík přidal další tři zásahy po pauze, Klokani již odpověď nenašli.

"Máme za sebou výborný zápas s excelentním výkonem Marka Havlíka a doufám, že mu forma vydrží i do Boleslavi. Ta má v nohou těžké zápasy s Plzní a na Slavii, kde neodehrála úplně špatný duel. Karvinou ve středeční dohrávce v závěru mačkala, ale doplatila na špatnou koncovku. V sobotu to bude hodně těžké, v Boleslavi brání i útočí celé mužstvo. Ale jedeme se porvat o tři body," nabádá Jan Baránek, asistent trenéra Svědíka.

Ve prospěch Slovácka hraje i bilance vzájemných zápasů, v nichž z posledních šesti pokusů čtyřikrát zvítězili a dvakrát zremizovali. Srpnové utkání pátého kola přitom také měli rozehrané na výhru, když po gólu Vechety se ještě nechal vyloučit Pulkrab. Jenže Mareček dvěma zásahy v oslabení otočil a až v závěru zachránil alespoň bod Kalabiška.

Oba týmy jsou na tom zdravotně velmi dobře - domácí by měli být kompletní, zatímco hostům chybí pouze Břečka.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Fulnek, Suchý, Karafiát, Suchomel - Matějovský, Sakala - Kušej, Mareček, Solomon - Hilál

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Daníček, Kadlec, Doski - Trávník, Valenta - Petržela, Havlík, Juroška - Cicilia

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.39 - 2.78

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Dynamo České Budějovice

sobota 18:00
Bída a zmar Budějovic pokračují. Jihočeši nebodovali ani ve středu v utkání proti Hradci Králové, načež došlo na Střeleckém ostrově k personálním změnám. Již bez trenéra Tomáše Zápotočného (a dle informací deníku Sport i bez sportovního manažera Jana Podroužka) ukončí Dynamo nepovedený závěr kalendářního roku na hřišti Bohemians.

Budějovice prohrály sedmkrát za sebou, kvůli čemuž zůstávají v ligové tabulce poslední. Pokud by však v sobotu přece jen zvítězily, předběhly by v pořadí Zlín. "Hru Bohemky jsme si dnes ukazovali na videu, snažili jsme se na ni připravit. Hlavně jsme ale potřebovali dát kluky trochu do nějaké psychické pohody. Prostor na to nebyl moc dlouhý. Doufám, že se kluci zmátoří, podáme tam dobrý výkon a něco se pokusíme uhrát," prohlásil den před duelem dosavadní asistent trenéra Jiří Lerch, jenž dočasně převzal Zápotočného kompetence.

Po výhře ovšem už přes měsíc lační taky vršovičtí "Klokani", kteří nehodlají nejslabší celek soutěže podcenit. "Je otázka, v jakém rozpoložení přijedou Budějovice. Herně vůbec nevypadají špatně. Bude to velmi těžké utkání, protože nebudou mít co ztratit. Musíme se na to připravit a utkání zvládnout. Musíme se zlepšit směrem dopředu. Pokud nevstřelíme branku, tak nevyhrajeme, to je jednoduché," řekl kouč Bohemians Jaroslav Veselý.

Průběžně devátý nejlepší tým ligy nadále postrádá tři marody - středopolaře Ondřeje Petráka a útočníky Tomáše Necida s Vojtěchem Novákem. K tomu není jisté, zda bude na sobotní špíl zdravotně připraven ofenzivní záložník Jan Matoušek. Budějovicím zase dlouhodobě schází zraněný forvard Tomáš Necid, se středopolařem Jakubem Horou pak vedení klubu kvůli vzájemným sporům nepočítá a 32letý fotbalista již nefiguruje ani v kádru Dynama.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Köstl, Vondra, Hybš - Dostál, Hůlka, Hrubý, Kovařík - Prekop, Hála - Puškáč

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Havel, Králik, Trummer - Hubínek, Čermák - Šigut, Hellebrand, Alli - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.12 - 5.18

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
18
15
2
1
45 : 12
47
2
Slavia Praha
17
13
3
1
32 : 11
42
3
Viktoria Plzeň
17
10
2
5
42 : 24
32
4
1. FC Slovácko
18
9
5
4
26 : 19
32
5
Sigma Olomouc
17
8
4
5
27 : 20
28
6
Baník Ostrava
17
8
3
6
25 : 17
27
7
FK Mladá Boleslav
18
8
3
7
35 : 32
27
8
Slovan Liberec
18
6
7
5
28 : 27
25
9
Bohemians Praha 1905
18
6
4
8
15 : 24
22
10
FK Teplice
17
5
5
7
15 : 18
20
11
FC Hradec Králové
18
5
5
8
21 : 26
20
12
FK Jablonec
18
4
7
7
18 : 26
19
13
MFK Karviná
17
4
2
11
20 : 31
14
14
FK Pardubice
17
3
4
10
13 : 25
13
15
FC Zlín
17
2
5
10
18 : 42
11
16
Dynamo České Budějovice
18
3
1
14
15 : 41
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (473)

Přidat komentář
ratusek

Sakra od 15 jsou tři zápasy, které bych chtěl vidět

Je mi jasný, že nejlepší fotbal bude v Boleslavi, ale rád bych viděl Zlín nebo Pardubice

Reagovat
Kaspar

A vecer vrazda Budejc

Reagovat
Salfovic

Proč vražda ?

Méně branek než Bohemka daly jen Pce.

Reagovat
Greny

Ty Budějovice jsou tak rozložený že se porazí sami...

Tam nefunguje vůbec nic buh ví jestli chodí penize

Reagovat
Salfovic

Taky počítám s jejich prohrou, ane nijak velkou.

Reagovat
Firkraag

Děkujeme za důvěru, ale vidím to na 0:0 po nádherné kopané.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Strakosha

Skvělý odhad

Reagovat
srandamač

Tak Zlín zatím

Reagovat
ACSeRw!n

presne, jeste neni rozhodnuto

Reagovat
Kaspar

Kde je kdo?

Reagovat
Coutinho10

dnes to je pro fajnšmekry , ale to hlavní se děje až zítra

Reagovat
Coutinho10

no jo, Podry na to sere

Reagovat
Kaspar

Ten uz v Praze zdobi doma stromecek

Reagovat
Coutinho10

nebo sral, abych to správně sloveso správně vyčasoval

Reagovat
djwenca

Je v Jablonci ještě Ikaunieks, že nedostává vůbec čuchnnout a není opakovaně ani na lavičce?

Reagovat
Cotton

Určitě tam je, ale nevím, proč nehraje

Reagovat
Imos

Je, ale tam to na ten Jablonec nikdy nebylo

Reagovat
monty25
Reagovat
didosh

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
didosh

Zlín

Reagovat
Firkraag

Tyvole už čtvrtej

Reagovat
Salfovic

Spíš: Hradec

Reagovat
Svářeč

Todle už snad nemůže prokaučovat ani Zlín.

Reagovat
srandamač

Bacha, dvojtej Csaplár

Reagovat
md92

Reagovat
ratusek

Zlín

Pardubice

Udržet Kotal už má výpověď?

Reagovat
Salfovic

Tak Kotal je taková jistota, že s ním to nebude žádný zázrak ani průser, což je v době hledání majitele asi ideální.

Reagovat
Martin9719

Jsem se chtěl právě zeptat jestli ještě někdo má po dnešku pocit, že Kotal je pro Hradec správná volba..

Reagovat
Marisic

jako hradec dost oslabil, kotal nedostal přípravu, šanci si přivést svý hráče. Nevim, kdo by po pár kolech soudil, jestli je správná volba

Reagovat
Martin9719

Jo to jsi byl vlastně ty. Koukám ze ani 4 góly za poločas ve Zlíně te nepřesvědčují. Těch pár kol už je víc než dostal Weber. Z logiky vedení Hradce už má být Kotal odovolaný stejně jako Weber s odůvodněním, že raději zasáhneme včas.

Reagovat
Losinho

Weber měl ale k dispozici přestupák a přípravu ne?

Reagovat
Martin9719

A nedostal ani tolik prostoru co Kotal v soutěžních zápasech.

Reagovat
Marisic

Nepřesvědčujou no. Ono popravdě dostat za půlku 4 góly nebo prohrát 1:0 gólem v devadesátý není moc rozdíl pro tabulku. Zvlášť když ten zápas ve Zlíně byl vyloženě zápas blbec, 2 zápasy v tejdnu hráli venku přes celou republiku, z každý střely dostali gól.

Hradec dost oslabil, teď má trenéra co nedostal přípravu a přestupák (narozdíl od Webera), ale zároveň nějaký body udělal. Má vyšší bodovou úspěšnost na zápas v lize než Weber, a to upřímně docela znatelně, Weber měl 0,9, Kotal 1,2, to v intervalu od 0 do 3 rozdíl dělá. Není to tak, že by Kotal všechno prohrál. Ve skutečnosti kdyby Kotal tuhle bodovou úspěšnost udržel, tak Hradec v klidu zachrání vyhne se baráži, což je aktuálně hlavní hradeckej cíl. Z pohledu vedení Hradce by tak nedávalo smysl ho moc odvolávat.

Navíc taky opomijíš u Webera, že se docela stih rozhádat s kabinou, vyštval reálně jednoho z nejlepších hráčů hradce minulý sezony a přived místo něj Dancáka. Ty interní vztahy byly u odvolání asi taky zohledněný.

Smysl teď dává, aby si Kotal udělal zimní přípravu podle sebe, ono se to blbě v průběhu podzimu mění, jestli byli hráči nedotrénovaný z léta. A přivést mu útočníka jestli se Vašulín neprobere a určitě pravýho beka.

Reagovat
Martin9719

Určitě ať si přípravu udělá, ale já tvrdím že je to prostě dinosaurus co už nemá týmu v 1. lize co dát. Na mě dokonce působil Hradec pod Weberem i lépe, protože hrál alespoň fotbal. Kotal samozřejmě všechno neprohrál, ale hodnotím i jak k těm výsledkům došel a být to o něco horší tak je Hradec namočen v bodové hranici s těmi nejhoršími (Zlín, Karviná, Pardubice). Takhle mají náskok nějaký 3-4 body. Pro mě je to jak se Hradec pod Kotalem prezentuje cesta do záhuby když se pak člověk podívá jak hrají např. Pardubice. Lepšího útočníka než je Vašulín do Hradce nedostaneš. Možná na hostování.

Weber se rozhádal se Smržem což je labilní člověk jak na hřišti tak i mimo. A hradecká kabina která vystrnadila i Koubka je vlastně taky kapitola sama pro sebe.

Reagovat
Marisic

Mohl ti připadat Hradec pod Weberem lepší, ale jako čísla nelžou, počítám, že i xg teda bude vycházet líp, i když tak směrodatný není. Jak k tomu došel je asi fuk, popravdě tak ošklivě nehrajou, nebejt Vašulín totálně tropickej a nezahazovat loženky, tak i těch gólů maj víc. Což teda souvisí i s tím lepším útočníkem. Vašulín bejval sice velmi dobrej, má furt potenciál, ale tenhle podzim mu to prostě nejde, potřebuje konkurenci.

Jaká je kabina je jedna věc, druhá věc je, že i to je vizitka trenéra, jak si ji ukočíruje a že to byl i faktor pro vyhazov Webera. Jakej je Smrž je jedna věc, fakt je že to byla opora, a že v Hradci už není kvůli Weberovi.

Vlastně tvůj argument byl, že Webera vyhodili za to, co se teď děje Kotalovi. Není to pravda, Kotal má víc bodů, nerozhádal se zatím s oporama a kabina drží. Až se to změní, ať ho klidně vyhoděj.

Hradec má na baráž náskok 5 bodů, čeká je zima, kdy logicky snad daj trenérovi, co udělal ok počet bodu, čas dotrénovat, trochu tím zatřást.

K siláckejm soudům a z politiky převzatejm nálepkám a zkratkám kdo je dinosaur se nemá ani smysl vyjadřovat upřímně. Fotbal se hraje na výsledky, ne na nálepky.

Reagovat
Cotton

Kdy naposled dal Zlín 4 góly za poločas?

Reagovat
Salfovic

re: dal někdy Zlín 4 góly za poločas?

Reagovat
srandamač

25.9.2018 Slavičínu v poháru

Reagovat
srandamač

Ale lehčí otázka by byla, kdy naposledy Zlín dostal 4 kousky za poločas

Reagovat
Cotton

Nebo třeba 8

Reagovat
ratusek

Pardubice luxusní akce a Daněk chladnokrevně

Reagovat
exse

Šílený co letos Chaluš předvádí, ten týpek nás už letos stál minimálně 10 bodů. I Rabušic by uhrál stopera důstojněji.

Reagovat
Imos

on a Prebsl hrozná dvojice kiksařů

Reagovat
vestinustarychdubu

nevim co se s nim stalo, ale je příšernej. Stejný Penner, to nechápu. Teď co hrál těch dvacet nebo kolik minut, tak neměl absolutně nic, co mohl, to dosral a motal se tam jak dorostenec.

Reagovat
Imos

Z toho Daňka se stal hrozný výmaz, celý zápas tam jede nějaký sračky do rozhodčího a hráčů jakoby byl mistr světa

Reagovat
ratusek

fotbalista to je, ale v hlavě vymetýno. Ale na druhý straně Červ to stejný. Taky jeden je sparťan a druhej slávista no

Reagovat
Salfovic

Letenská škola.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

hrac Sparty sel na vesnici rozdavat fotbalovou radost.. ano, v podstate to je mistr sveta

Reagovat
Imos

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kily

včera hlavně v první půlce vypadal, že je hlavou už v Olomouci

Reagovat
DieFohlenBMG

DeGen Acs

Reagovat
ratusek

Ještě že Pardubice vedou 2:0. Taková červená

Reagovat
vestinustarychdubu

"Ty krávo, ta byla přísná" Úplně mimo.

Reagovat
ratusek

Soft červené nechceme.

Reagovat
vestinustarychdubu

Když už nic jinýho, tak ta červená aspoň nic neřešila a nebylo díky tomu nějaký kontroverzní vítezsví. Ale teda stát za tohle dva zápasy, nechtěl bych :D

Reagovat
ratusek

absolutně nechápu, jak to mohla být červená. Mikula teda dělal, jak kdyby mu urval nohu no

Reagovat
Kaspar

Jak dal Liberec ten gol, co nebyl uznany, protoze udajne byl mic uz mimo hriste. Z opakovanych zaberu bylo teda picu videt

Reagovat
ratusek

Myslím, že nakonec byl offside, ale těžko říct

Reagovat
Kaspar

ale ten zaber z pulky hriste z pohledu hrace a poznej to

Reagovat
Kily

podle signalizace určitě pískal ofsajd

Reagovat
Kaspar

Jo? Komentatori prave rikali, ze kvuli tomu, ze byl mic uz za carou

Reagovat
Kily

už po zakončení signalizoval ofsajd, po konzultaci s varem pak znovu zvedl ruku na znamení ofsajdu

Reagovat
Imos

taky jsem tam nic neviděl teda

Reagovat
Firkraag

Ale předtím ten brutální zákrok na hráče Pardubic nic.

Reagovat
ratusek

Ty vole tak jestli Mukwele dostal červenou za ten jeho zákrok, tak ted Kadlec měl jít bez váhání ven

Reagovat
Greny

Tak to bych řekl že je bez problémů penalta

Reagovat
5PUR5

Jn, prostě alibismus - mimo vápno se tohle píská vždycky, ale ve vápně jak kdy.

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli by měl stát Olayinka 3 miliony Euro, tak bych se na něj určitě vykašlal. Zas tak moc ho nepotřebujem.

Reagovat
Coutinho10

j, to už trochu mění situaci...není to jako úplně šílená pálka, ale takto asi ne no

Reagovat
Martin9719

Právě naopak. Otázka jestli to bude stačit s ním např. na titul, ale bez hráčů co jste prodali se ukazuje že jste v prdeli. Nejslabší Slavie za posledních 5 let. Z tria van Buren, Jurečka, Chytil se v tuhle chvíli fakt nikdo neposere. Jen se ukazuje to, že Trpišovský už má být dávno někde jinde.

Reagovat
Losinho

Výsledky mluví dost jinak, byť ligová tabulka kvůli fazóně Sparty vypadá blbě.

Reagovat
Martin9719

Výsledky a předvedená hra mluví tak, že Slavia už není dominantní jako předchozí sezony. Ani do Edenu už si slabší mužstva nejezdí pro výprasky a my už tam jsme taky získali 3 body a to poměrně zaslouženě (Slavia neměla víc šancí). V tuhle chvíli to zachraňuje jen dobrý dojem z Evropy. Sparta je v tuhle chvíli dál, ne jen že má fazonu.

Reagovat
naheCZ

Sparta je dál tak možná individuální kvalitou, kdyby jsme byli schopni proměňovat šance, tak z Edenu dál soupeři odjíždí s výpraskem. To se tuhle sezónu aspoň stává v Evropě, což teda o kvalitě vypovídá víc. A že jste u nás vyhráli? Všechno jednou končí, to se prostě stane, nechápu o čem by to mělo vypovídat...

Reagovat
clinger

Reagovat
clinger

zase z tý Sparty nedělej bůh ví co. poslední týdny šťastná výhra na Baníku , Pardubicích nebo doma s Bohemkou. A v evropě s Betisem lepší nebyla a teď na Kypru dobrá produktivita jinak herně též nic moc. takže nevím kde vidíš že je dál. jediný v čem je ta produktivita protože co zápas u Slávie to kupa zahozených šancí. to ano rudí mají výbornou produktivitu

Reagovat
kilobyte

V čem jsme měli štěstí třeba v tom zápase s Bohemkou?

Reagovat
naheCZ

Že protihráč udělá naprosto stupidní zbytečnou penaltu.

Reagovat
kilobyte

Stejně bych tedamohl napsat, že Slavia má štěstí, že je soupeři pouští zbytečnými chybami do šancí. Těch penalt soupeři Slavii nabídli taky dost.

Reagovat
naheCZ

Tak se na ten zápas a penaltu podívej. Já nevím, je fakt tak těžký přiznat, že jste prostě měli štěstí na takovou debilitu protihráče?

Reagovat
kilobyte

Jo, měli jsme "štěstí" v jedné situaci. Ale zase v dalších jsme měli "smůlu". A ten zápas s Bohemkou jsme nevyhráli kvůli štěstí. Tímhle posuzováním by pak každý gól po chybě soupeře bylo jen štěstí, takže většina zápasů by se vyhrávala se štěstím.

Reagovat
Losinho

"taky získali 3 body" - jediný tým za celý podzim včetně pohárů

Reagovat
John Obi Mikel

Blbost, Olayinka už nás nikam neposune.

Reagovat
kilobyte

To si teda nemyslím. Pokud by měl formu, tak by patřil k tahounům. Jediný otazník je u něj cena a plat. Dát za něj 3 mega by byla blbost.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

A zdravotní stránka.

Reagovat
kilobyte

Teď za půl sezóny chyběl kvůli zranění jen jeden zápas. To jde.

Reagovat
Losinho

Jj ale dlouhodobě se s tím ve Slavii docela pral.

Reagovat
Losinho

Oleje jen zdarma, jinak to nemá vůbec smysl. Lingr totéž

Reagovat
kilobyte

Tak Lingr je pořád váš, ten je tam jen na hostování.

Reagovat
Losinho

ach jo

Reagovat
Kaspar

Bych ty prachy radsi vrazil do Kuseje nez Oleje, pokud teda Kusej nepujde ven. U Lingra tezko rict, ten by se vratil a v lete by zase nekam sel, mozna by uz vyslo to Recko.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Coutinho10

nebude lehký, ale musíme

SESTAVA: Mandous – Vlček, Holeš, Bořil – Tomič, Zafeiris, Ševčík, Wallem – Jurečka – van Buren, Tijani

LAVIČKA: Kolář, Sirotník – Sinyan, Tecl, Chytil, Douděra, Dumitrescu, Hromada, Schranz

Reagovat
naheCZ

Ze zdravotních důvodů chybí Matěj Jurásek a dlouhodobě zraněný David Pech. Oscar s Tarasem Kačarabou jsou nemocní. Lukáš Masopust a Lukáš Provod po nemoci ještě nejsou připraveni k zápasu. Igoh Ogbu chybí kvůli trestu za čtyři žluté karty.

No Oscar jen nemoc jo? Snad je to pravda a neschovává se za tím nějaké větší zranění...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

j to by v uvozovkách bylo super, kdyby jenom nemoc, ale právě se taky bojím, že to tak úplně nebude

Reagovat
Kaspar

U Oscara stejne nechapu, ze se podarilo takovyho hrace porad udrzet On je sice hodne nenapadny, ale silene dulezity a skvely hrac.

Reagovat
KingMaster13

Tak většina zájemců je totiž zvědavá hlavně na jeho čísla a ty on prostě nemá Čímž se trochu maskuje, jako co si budeme v Evropě furt je menšina těch týmů co to hrají přes datovou analytiku, tam by teprve jim vykouklo jak skvělý hráč to je

Reagovat
Kaspar

Na cisla se kouka hlavne u nas, venku se kouka na celkovou hru, proto je venku zajem o Kuseje a u nas se tomu lidi divi kdyz nema cisla pritom je to taky dobry hrac

Reagovat
Salfovic

Kušej nemá čísla ?

Reagovat
kilobyte

Klub si udělá datovou analýzu. Tam je Oscar zaujme a oni pošlou skauta, aby se na něj podíval. Skaut ho uvidí v zakončení a zájem se sníží.

Reagovat
Freedo

Jednak nemá čísla a pak taky je celkem náchylnej na zranění.

Reagovat
naheCZ

Už to moc dlouho trvat nebude. Letos hraje skvěle konstantně celou sezónu, každej zápas skvělej. Trochu ho naštěstí schová ta (ne)produktivita, ale pokud ho někdo sleduje, tak po něm jednoznačně teď půjdou...

Reagovat
KingMaster13

Možná i víc jak po Zafeirisovi

Reagovat
Strakosha

Kolem Zafeirise je zbytečný hype. Výkony hodně nevyrovnaný

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Coutinho10

jo, je to super, že tu furt je, o tom žádná

Reagovat
KingMaster13

Začíná být ta marodka brutální a dneska to bude kurevsky těžký, tak snad má Jindra nějakej plán.

Reagovat
Kaspar

Plan bude hrat vse pres Sehice

Reagovat
mrtvej ofsajd

Tijany s Burakem to pokopou a unaví a Chytil v druhy půli rozhodne.

Reagovat
Gelu28

Martin Lukeš by měl rovnou tomu Bělákovi pustit pořádnou ránu ...hajzlovi

Reagovat
DieFohlenBMG

Ajajaj. Tanka jsme měli koupit a zakázat mu hrát

Reagovat
bobis21

Debilnější dresy si fakt přivézt nemohli

Reagovat
Mass

To už řikám od začátku sezony

Reagovat
John Obi Mikel

Ježišmarja, co to bylo za začátek? Vždyť jsme měli výkop.

A ta barevná kombinace je hrozná. Kdo vymyslel tyhle venkovní dresy musel být na hlavu. To chce buď černou nebo tmavě modrou.

Reagovat
naheCZ

Ten dalekohled

Reagovat
John Obi Mikel

JUREČKAAAA

Reagovat
Coutinho10

wow Jurečka

Reagovat
naheCZ

A toto Jurečka trefí Zaslouženě vedem, už jsem se zase bál, že nám tam nic nespadne.

Reagovat
ratusek

Už ne

Reagovat
DieFohlenBMG

To byla mrda

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jureckaaaa

Reagovat
naheCZ

Samozřejmě

Reagovat
BaggioRoberto

Banik nehraje dobre

Reagovat
BaggioRoberto

no vida staci si napsat

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo rychlý

Reagovat
DieFohlenBMG

Buchta taky pěkně

Reagovat
Greny

Buchta ještě hezčí on tu sajtli má brutální a ty vole brutální KO pro Slavii

Reagovat
naheCZ

Ty vole Mandous

Reagovat
John Obi Mikel

JDĚTE DO PRDELE

Reagovat
Coutinho10

Mandous kupte radši toho Staňka

Reagovat
wyqinac

no ze by zrovna rozehravka byla Stankovo silna disciplina

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

no, možná lepší do outu než namazat na gól

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Freedo

Na začátku zamezil výběhem gólu a pak chytil další, kterej teda byl ofsajd. Spíš hoří obrana.

Reagovat
wyqinac

ty kravo

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
ratusek

Hapal na hrad on ty poháry ještě udělá

Reagovat
BaggioRoberto

To budou polocasove titulky. Jurnecka s Ksandousem probudili Blaník.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Zápas ma grady.

Reagovat
John Obi Mikel

MICK

Reagovat
mrtvej ofsajd

Satnak

Reagovat
naheCZ

Šatňák v ten jsem už fakt nevěřil

Reagovat
Salfovic

Co to má Olomouc v bráně za komika

Reagovat
Infeld Prácheňský

To jsem si taky říkal, dneska samej jistej zásah

Reagovat
Sigma Olomouc

gólmani nás furt sráží od odchodu Mandouse . Ale co to Digaňa vyváděl, je až vtipné.

Reagovat
Lukáš_6

Spíš za komiky když tam není děravej kiksař Macík, tak tam staví tohle druhý slovenský poleno co vytáhli ze druhé ligy místo aby dali šanci mladému Stoppenovi .horší by určitě nebyl

Reagovat
wyqinac

MVB

Reagovat
bobis21

Tak to mi vyhodilo játru z kloubu. Naše standardky na obou stranách jsou opravdu špičková záležitost

Reagovat
John Obi Mikel

Jako tohle byl od vás vyloženě dáreček Burenovi. Děkujeme, dneska je to zatím od nás trochu rozpačitější.

Reagovat
Freedo

Snad půjde Pojezný do Sparty, takhle tam hrát může

Reagovat
naheCZ

Jako do toho gólu jsme teda hráli výborně za mě (až na ty první sekundy). Jenomže pak soupeř dvakrát práskne do míče a dá dva góly, to nás srazilo no...

Reagovat
John Obi Mikel

Je tam hrozně lehkovážných ztrát

Reagovat
Kaspar

Kolar fakt po sezone mozna skonci karieru?

Reagovat
KingMaster13

Bude z něho nový model v Riomare

Reagovat
Mass

Má smlouvu do léta 2027, takže je to na něm, jestli bude chtít někde chytat a nebo sedět ve Slavii.

Reagovat
Greny

Kdo kde říkal?

Reagovat
Greny

Zajímavý zase ty achilovky? Nebo se mu nechce má vydělaný , ženu, dítě a tak si bude užívat?

Reagovat
KingMaster13

Trauma, ztráta motivace, už se mu asi i nechce. Bude to kombinace více faktorů.

Reagovat
Greny

Reagovat
Nuno čomes

To někde byl rozhovor, že se mu už v Liberci nechtělo ne?

Reagovat
KingMaster13

Naznačuje to tak, že v Kolářově hlavě je i možnost úplného konce. V Totálním Podcastu pražské Slavie totiž přiznal, že se mu neustále vrací ošklivý zákrok, který jej mohl zabít či připravit o oko.

Aha takže je traumatizovanej. Tak ať dá Roofa k soudu a vysoudí nějakej milion (bude se mu to hodit)

Reagovat
Greny

To měl udělat buď hned nebo vůbec bohužel pro nej

Reagovat
KingMaster13

Ještě že to vyrovnání přišlo. Teď věřím, že to tam nějak urveme. Za stavu 2:1 v poločase už bych byl dost skeptický k naším šancím.

Reagovat
Kaspar

dostat tam z ty sance na 1:3, tak to uz by bylo kurva tezky

Reagovat
Greny

Ten gól vás dost možná zachránil a hlavně do kabiny a pro Banik strašně laciný a šílený bránění

Reagovat
KingMaster13

Mám na to stejný názor. Nicméně furt to bude těžký zápas

Reagovat
Greny

To si nemyslím, podle mě 2:4 pro vás , Banik je dobrej dopředu ale obrana je šílená

Reagovat
KingMaster13

Nám obrana dneska taky moc nefunguje Nicméně snad se už poučí

Reagovat
Greny

Zrovna dneska by se mě dvojka hodila

Reagovat
Mass

Ahoj, O2 nemám, liveru nefunguje, stream24 taky ne, nemáte někdo stream? Díky.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mě jede Tipsport normálně na rakouské wifi

Reagovat
Vinci

Si to o2 zaplat ne

Reagovat
Mass

Jo jede to, dík.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole co to vymyslel gólman Olomouce u gólu Dweha

Reagovat
Greny

Lekl se

Reagovat
naheCZ

Tohle bylo co zas? Však jsme tu akci mohli 3x v pohodě zastavit

Reagovat
andrew96

Bože, to je tak afektovaný komentář.

Reagovat
John Obi Mikel

Bořil

Reagovat
naheCZ

To jsem zvědav, jestli to VAR potvrdí...aby jsme nelitovali, že jsme přestali hrát

Reagovat
John Obi Mikel

Jasný gól

Reagovat
naheCZ

Jo tak naštěstí jasně za čárou

Reagovat
wyqinac

tak vzdyt rozhodci pisknul gol, tak jak jsme meli pokracovat v hrani

Reagovat
naheCZ

Předtím tam tuším Bořil mohl ještě pro jistotu hrát, ale radši zvedal ruku a otáčel se na rozhodčího. Až pak to písknul...

Reagovat
Vinci

Jezis kam běží ta mrdka

Reagovat
Mass

C1-C4 sektor hostí

Reagovat
wyqinac

Jedine Beeeera jedine Beeera

Reagovat
Freedo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

El kapitáno

Reagovat
naheCZ

Tanko

Reagovat
Mass

Tanko chce do Slavie?

Reagovat
Freedo

Snad ho nechceme my

Reagovat
Mass

No právě jestli se nechtěl zavděčit budoucímu zamestnavateli, jinak to moc nedává smysl. To přistrčení od Douděry nebylo nic, zaco by musel vyběhnut jako Zorro mstitel.

Reagovat
wyqinac

wtf tanko se zblaznil?

Reagovat
Rizek

Ta krysa Douděra se skácel jak pytel sraček.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Strčil ho docela silně a když to nečekal, tak se nedivím, že spadl.

Reagovat
Rizek

šel na něj zepředu, takže co jako nečekal?

Reagovat
mistr129

Já se tedy nedívám, ale pokud vím, strkání není úplně podstatou fotbalu, takže to nečekáš v jakýkoliv situaci

Reagovat
Rizek

Když jseš zmrd jako Douděra, tak bys to měl čekat 24/7

Reagovat
mistr129

vždyť tam přišel asi minutu předtím než se to stalo

Reagovat
Kiwi-21

Sorry ale Tankovi tak jeblo že Douděra opravdu ani simulovat nemusel

Reagovat
Mass

Upadl hodně ochotně, i když je to Slávista, tak pořád je to Douděra.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Je malej tak odletí no

Reagovat
Rizek

no když do něj vrazí obr Tanko

Reagovat
Mass

Asi jako Haraslín v derby

Reagovat
oli9

Proc radši neřešís že je Tanko hlupák?

Reagovat
Nuno čomes

Takže jemné dotknuti bylo?

Reagovat
Losinho

Ty seš kokot

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
GabrielBatistuta

Byl si nekdy srazenej tankem, vole?

Reagovat
kilobyte

Viděl jsem rusáka, kterého přejelo BVP a on vstal.

Reagovat
John Obi Mikel

Tanko se úplně posral

Reagovat
mrtvej ofsajd

Totální zkrat

Reagovat
Greny

Tanko už jde do Slavie ?; nebo co to kurva bylo

Reagovat
John Obi Mikel

To právě úplně nevypadalo

Reagovat
KingMaster13

To spíš vypadalo že ho o poločase odmítli

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Coutinho10

teď už si myslím je 100% jasný, že po něm nepůjdeme

Reagovat
Losinho

Rasismus

Reagovat
naheCZ

Mandous

Reagovat
Vinci

Jezis když už do nej šel tak mu měl dat aspoň poradně

Reagovat
John Obi Mikel

Ta hra proti 10 bude ještě problém koukám

Reagovat
John Obi Mikel

Hrajte kruci

Reagovat
naheCZ

Musíme se dostat rychle do kombinace, jinak dostaneme no...

Reagovat
KingMaster13

A pak by to byl problém

Reagovat
wyqinac

na banik proti 10 nemame uplne nejlepsi vzpominky no

Reagovat
exse

Škoda, že Douděrovi aspoň nezlomil rypák.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Mandous

Reagovat
KingMaster13

Ty vole komplikace pro nás. Víme jak hrajeme proti 10

Reagovat
exse

Jsem jedinej komu se zdálo, že nešlo o žduchnutí, ale že mu ta krysa přejela kotník?

Reagovat
Greny

Nemám si to jak spustit zpětné ale ano bylo to tak

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím proč říkáš Tankovi krysa, ale ten ho jasně žďuchnul.

Douděra ho sestřelil nohama, nic co by si vyžádalo takovouhle reakci.

Reagovat
exse

Tankovu reakci si to určitě nezasloužilo, ale pokud to tak bylo, tak by si to zasloužilo reakci VARu..

Reagovat
John Obi Mikel

Na případnou žlutou kartu se nepoužívá VAR

Reagovat
Rizek

Jenže tohle může být ono - Zafeiris za loket na Klímu nic s omluvou, že tohle VAR nezkoumá. Douděra zase na žlutou a omluví se to tím, že tohle VAR nezkoumá. To pak jednomu může v hlavě udělat velký bordel.

Reagovat
John Obi Mikel

Zafeiris nebyl na kartu, Douděra mohl dát, nemusel. Kdyby za každou spornou situaci si šel zmydlit soupeře, tak je fotbal úplně jiný sport.

Reagovat
Rizek

tohle bohužel na rudou nebylo. Prostě ho "žlutě" okopával jak zahrádku.

Reagovat
Rizek

dokonce dvakrát a ještě ho strčil rukama. Ale bohužel - dosáhnul svého.

Reagovat
Rizek

Od Baníku je to možná nejlepší zápas podzimu, ne? V ofenzivě je to válec.

Reagovat
bobis21

Ani z daleka ne

Reagovat
Rizek

já vás sleduju docela pravidelně, ale takovéhle kombinace s takovouhle četností pěkných šancí tam předtím nebyly.

Reagovat
bobis21

Baník má v sezoně víc vytvořených šancí než třeba Slavia

Reagovat
PJ

koukni pls na mail

Reagovat
Kiwi-21

Zrovna proti Spartě v 1 poločase byly lepší ještě

Reagovat
ratusek

Jsem zvědav, kolik zápasů bude Tanko na jaře Slavii chybět

Reagovat
KingMaster13

Alespoň by mohla být na něj nějaká sleva

Reagovat
naheCZ

Teclík pojistí vedení

Reagovat
Mass

Trpiš je ale férovej a když je Baník v oslabení, tak tam posílá Standu

Reagovat
John Obi Mikel

Teclituta

Reagovat
KingMaster13

To si z nás děláš prdel ne? Standu v takovýmhle zápase? Ty vole jestli to ztratíme tak jdi Jindro do háje.

Reagovat
Mass

Třeba je to nějakej tajnej brejkovej hráč

Reagovat
KingMaster13

Ten bude sám před bránou, trefí tyčku a ještě z toho udělá brejk pro Baník

Reagovat
Greny

Trpis sportovně reaguje na vyloučení Tanka a posílá Slavii do desiti

Reagovat
KingMaster13

Morální rozhodnutí

Reagovat
ratusek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
naheCZ

To bude ještě dlouhých cca 15 minut...

Reagovat
KingMaster13

Už mi to zase připomíná loňskou sezonu

Reagovat
John Obi Mikel

Šerif

Reagovat
naheCZ

Jurečka

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka už je hotovej

Reagovat
John Obi Mikel

Uffffff

Reagovat
naheCZ

To byl protiútok na prázdnou bránu Ale hrozně důležitá výhra, Baník hrál hodně dobře.

Reagovat
KingMaster13

Hodně velký uffff ale furt se v boji o titul držíme

Reagovat
Greny

Toto už musel dát i Vydra

Reagovat
Freedo

Sympatickej výkon od Baníku, i v deseti hráli dobře, měli hodně šancí. Taky musím ocenit, že tam nebyly žádný fauly za hranou (až na demenci Tanka), oba týmy chtěly hrát fotbal.

U nás jsem rád za tu reakci na konci první půle, i když ty slepený góly jsme bránili hodně špatně a taky vstup do půle druhé. Hodně důležitý 3 body a dobrá tečka za podzimní částí sezóny.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Za mě snad nej zapas podzimu v lize z hlediska koukatelnosti. Góly, spousta sanci, oba týmy chtěly hrát...

My jsme to strhli na svou stranu, velmi cenný tri body.

Reagovat
Martin9719

Ten Zaoral má opravdu jediný štěstí, že se tam v tom závěru nic nestalo. Nechápu jak rozhodčí v 1. lize může pískat a dávat karty podle pokynu hráčů. Nehoráznej amaterismus.

Reagovat
Rizek

Preciado je zraněný podruhé nebo už potřetí, co je ve Spartě?

Reagovat
monty25

Vindahl Škoda, že to není hokej, to by byl technický gól pro Teplice.

Reagovat
Greny

Akorát že nebyl

Reagovat
monty25

Podle mě by střílel do prázdný.

Reagovat
Greny

Jo ale to platí jen při poweplay ne?

Reagovat
Referee©

To by brankář nesměl být na hřišti

Reagovat
monty25
Reagovat
Rizek

Sadílek jak žák. Opravdu nechápu, na co při tom myslel.

Reagovat
ACSeRw!n

no ted uz to vypada blbe, kdyz i tak prohravame, ale sejmout ho v tu chvili musel

Reagovat
Rizek

v páté minutě? Pičovina

Reagovat
Ross Geller

Nemusel, měl ho nechat vystřelit a dát gol. V pohodě bychom to v 11 otočili.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

furt tam je sance, ze mu tu cervenou neda

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
mayday

Reagovat
kilobyte

Menší než, že se netrefí. I když podobná strčení pak dvakrát rozhodčí nepísknul.

Reagovat
Strakosha

Ty kluků,ty máš věci

Reagovat
Strakosha

To je samozřejmě nesmysl, evidentně víš o fotbale tužku

Reagovat
ACSeRw!n

co tam delaj hovada, sileny zmatky vzadu

Reagovat
Ross Geller

Vindahl to tedy zku*vil... A Sadílek, raději měl nechat dát gola, než se nechat vyloučit.

Reagovat
Firkraag

Já si navíc myslím, že by to netrefil, zas tak snadná pozice to nebyla.

Reagovat
Rizek

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
smetos

Domrdal zápas. Priske asi ví, proč je až 3.4. v řadě. Teď se tam bude do konce sezóny objevovat Dáva Pavelka

Reagovat
Nuno čomes

A to uvažujete že ho koupíte a Sadílek reprezentant

Reagovat
Greny

Stejné to bude ve 25 deset na deset

Reagovat
monty25

Góóól!!! Yasser

Reagovat
Rizek

Tak tohle vypadá na zápas blbec. Tohle byla zase děsná haluz.

Reagovat
smetos

Nejhorší víkend v historii fantasy. Jak gambáč liga, tak PL

Reagovat
Rizek

Teď to měla být standatka a žlutá karta, ne?

Reagovat
monty25

Kdyby Wiesner neskákal napřed, tak jo.

Reagovat
guzman

Rozhodčí je dnes jasnej

Reagovat
Greny

Nechápu Priskeho sorry , proč nevytáhl Krejčího ?

Reagovat
monty25

Škoda toho ofsajdu, ale aspoň Krejčí žlutá.

Reagovat
Ross Geller

Krejčí uplne zbytecna zluta...

Reagovat
naheCZ

Krejčí

Reagovat
salm0n

To ten kr**l na lajně nevidí???

Reagovat
Rizek

On to bohužel udělal správně - stál na lajně, což by mělo znamenat, že si není jistý, ale že to byl spíš ofsajd.

Reagovat
kilobyte

Což je největší píčovina. Buď má ofsajd mávnout a nebo ne. Tohle alibistické "řešení", navíc když ten ofsajd byl docela jasný, je na držku.

Reagovat
guzman

Si dělá prdel???

Reagovat
ACSeRw!n

Krejci pomezni mimo, tohle nevidet, nechapu

Reagovat
Rizek

Bílek bez karty.

Starý smrdí.

Reagovat
salm0n

A tohle bez karty?

Reagovat
Firkraag

Kurva za ten faul na Ryneše není karta? Ukázková žlutá

Reagovat
Rizek

Hm, tak sudí Spartě určitě nepomáhá.

Reagovat
ACSeRw!n

sudi mimo no dneska

Reagovat
guzman

Ten karty dnes Teplicim už nedá asi

Reagovat
Ross Geller

Není rozhodčí z Teplic?

Reagovat
monty25

Křéťa ho nepořešil?

Reagovat
Mass

Po poločase uvidíme

Reagovat
monty25

Toho se právě bojím.

Reagovat
Fakt

Do kabin rozhodčí zajde až v poločase.

Reagovat
ACSeRw!n

proc cekaj s tim mavanim tak dlouho, sileny

Reagovat
guzman

Reagovat
kilobyte

Hráči jsou nabroušení a oni si je ještě takhle vychutnávají. Pak ať se diví, že na ně řvou.

Reagovat
naheCZ

To jsou rozhodčí jak prase. Za fauly žlutý nedá, naprosto jasné ofsajdy hned neodmávají...t toho budou ještě dobrý jatka.

Reagovat
guzman

Rozhodčí úplně k hovnu, všichni

Reagovat
monty25

Fila

Reagovat
naheCZ

Fila

Reagovat
Mass

Fila nový Tecl

Reagovat
naheCZ

Nacvičený signál, ale týpek teda vypadal dost překvapeně, že to rozehráli na něj

Reagovat
nevolno

Přesně, to mě taky rozesmálo

Reagovat
monty25

Zatím se to pro Teplice vyvíjí až neuvěřitelně dobře, ale pořád se ještě bude poločas hrát a Priske teď určitě vymyslí nějakou taktiku. Aby nás hlavně ta Filova neproměněná tutovka ještě nemrzela, ale na druhou stranu to aspoň nemůže být Csaplár.

Reagovat
delfin

Jen aby taktika nebyla "plácnu Kuchtou v pokuťáku".

Reagovat
Greny

Jinak pamatujete jak jsem zde postoval Hladkyho jak sbíral odkop a že je to normální? Tak Vindahl ukázal opak

Reagovat
kilobyte

Tak Vindahl byl pod větším tlakem. A proti Arisu to zahrál podobně, ale úspěšně.

Reagovat
Skalda29

proč ti Teplicti nedohráli tu situaci? Byla dobrá šance

Reagovat
Rizek

Sadílek by se měl podívat, jak se má reagovat v situaci, kdy si vybrat mezi gólovkou soupeře a červenou kartou. Krejčí mohl Filu zastavit, ale jasně si vyhodnotil, že by šel ven, tak ho nechal jít na kasu. A to měl Krejčí na rozhodnutí sekundu. Sadílek mohl situaci vyhodnocovat sekundy 3.

Já tohle nemůžu pochopit. A to jsem si zrovna o něm myslel, že má herní a fotbalové IQ na velmi vysoké úrovni.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
jsemdement

Neviděl jsem a jakýkoliv faul na ČK v začátku zápasu je hloupost, i když tím maříš gólovou situaci.

Reagovat
Bakary3

Jo jakože zrovna krejčí je ten, od koho by se v tomhle měl Sadílek učit, jo?

Reagovat
kilobyte

Ale dost se v tomhle Krejčí zlepšuje.

Reagovat
Bakary3

Asi jo, ikdyz čas ještě ukáže - nutno taky říct, že zezacatku to byl úplně magor

Takže toho prostoru bylo dost pro zlepšení.

Ale dávat ho teď za příklad je vtipný

Reagovat
kilobyte

Podle mě to bylo dost možná i tlakem. Furt se o něm mluvilo jako i budoucím leadrovi.

Ale podle mě nebylo za vzor dáváno celkově Krejčího chování, ale jen ta jeho jedna situace, kdy nezatáh za záchranou brzdu.

Přes zimu musí trenéři udělat nějaké školení a vysvětlit hráčům, že je lepší na začátku zápasu dostat gól, než hrát celý zápas o 10.

Reagovat
Bakary3

On se do ty role rval často až moc i na sílu a z toho pramenily některý jeho blbosti. Kdyby ubral na afektu, bylo by to docela fajn...

Jinak ti hráči to obecně asi tak nějak ví ale když se v tý situaci najednou zjevis a musíš něco provést, trošku ti to třeba ujede... A už je tu průser

Reagovat
kilobyte

Jsem to blbě napsal. Nemyslel jsem úplně vysvětlit. Ti hráči to samozřejmě vědí. Ale dostat jim do hlavy, aby se v takových situacích rozhodli lépe. Včera tam Sadílek tu ruku dávat nemusel.

Reagovat
BaggioRoberto

Hlavne by jim meli rict, ze nejaci drevaci z Teplic a podobnych tymu by to stejne nepromenili, tak je fakt hloupe se nechat vyloucit.

Reagovat
naheCZ

Havelka

Reagovat
Firkraag

V rugby by se uplatnil

Reagovat
monty25

Birmančevič jasně v ofsajdu. Jsem si říkal, že to pomezní po dohrání akce domávne a ono nic.

Reagovat
ACSeRw!n

pomezni rozhodci nejlepsi prace na svete, zodpovednost nula, jen se parkrat probehnes a jdes domu

Reagovat
naheCZ

No, Teplice ty neproměněné šance budou ve výsledku mrzet. Čekám, že Sparta se aspoň jednou trefí.

Reagovat
monty25

To šlo rychle.

Reagovat
naheCZ

Jako bohužel no. Ale o ten gól si Teplice prostě už delší dobu říkali...

Reagovat
monty25

Je to tak, akorát teda tohle byl hodně laciný gól. Grigar dělá těch kiksů na můj vkus trochu moc.

Reagovat
Mass

Nereklamoval tam faul na toho Tepličáka, co chtěl odkopnout míč?

Reagovat
monty25

To nevím, ale v první řadě to byla jeho chyba. Faul jsem tam neviděl.

Reagovat
naheCZ

Snad vždy, když vidím Teplice, tak je vždy namočen v nějakém gólu. Trošku mě překvapuje, že ještě chytá, protože takový tým potřebuje mít v bráně prostě jistotu, že aspoň nebude dělat kiksy.

Každopádně nechápu, jak můžou Teplice vypadat, že oni hrají o jednoho míň. Příšerný výkon ve druhé polovině...

Reagovat
monty25

Reagovat
Mass

Děs ten druhej poločas od tepláků. Úplnej pokakánek.

Reagovat
Nuno čomes

Ten druhej je ještě horší ne?

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
mistr129

Grigar

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
naheCZ

Grigar

Reagovat
ACSeRw!n

Krejci gol

Reagovat
naheCZ

Grigar > Vindahl

Reagovat
Rizek

Ale ty standartky dneska jedna obrovská bída.

Reagovat
monty25

A je to v prdeli.

Reagovat
ACSeRw!n

SIUUUUUUUUUUU

Reagovat
Firkraag

LOL Grigar

Reagovat
ACSeRw!n

Viktor slavi a Sejk breci v koute

Reagovat
monty25

No, Olatunji dal svůj první důležitý gól od letních předkol. To nevím, jestli je úplně ke chlubení...

Reagovat
kilobyte

Nám to stačí.

Reagovat
guzman

Reagovat
monty25

To jsem si myslel, že máte větší nároky.

Reagovat
kilobyte

Mít na lavičce borce, který dá v důležitých utkáních v posledních minutách rozhodující gól, ti přijde málo?

Reagovat
monty25

V kolika důležitých zápasech ten gól dal? S Kodaní vám to nakonec nebylo nic platný, takže jenom proti Záhřebu a dneska.

Reagovat
kilobyte

Vystřelil nám EL a udržel nás na prvním místě (když budu počítat s tím, že Slavia vyhraje dohrávku). Na náhradníka, který vynechal přípravu, je to podle mě dobrý.

Reagovat
monty25

No vidíš, Sejk vás zase gólem na Bohemce dost možná udržel v MOL Cupu.

Reagovat
kilobyte

V tom zápase hrál ale v základu. To je něco jiného, než když jdeš do zápasu, kde ztrácíš a rozhodneš.

Reagovat
monty25

Tak to se potom můžeme bavit taky o celkové minutáži, kterou má Olatunji docela o dost větší, ale na statistikách to teda moc vidět není.

Reagovat
kilobyte

Sejk má 477 minut a 1+0, Olatunji má 913 minut a 4+1. A je potřeba si uvědomit, že Olatunji vynechal přípravu.

Reagovat
monty25

Pro Olatunjiho hrajou hlavně ty góly v předkolech, ale v domácích soutěžích to bylo až dodneška na góly 1:1, přičemž Sejk dával vyrovnávací gól v poháru na Bohemce, zatímco Olatunji zvyšoval v lize proti Slovácku na 5:0.

Reagovat
kilobyte

Olatunji má na 183 minut na gól/asistenci. Sejk má 477 minut na gól/asistenci. Ale podle tebe to na statikách není vidět, protože dával góly hlavně v předkolech. To se jako nepočítají? Mě teda přijde, že góly v lize a v předkolech jsou důležitější, protože pomáhají klubu získat více peněz, než góly v Mol cupu.

Jinak Sejk má více gólů/asistencí v Mol cupu, ale Olatunji má více gólů/asistencí v lize, předkole LM, předkole EL a EL.

Reagovat
monty25

Počítají, ale proto jsem taky v první reakci psal, že dal svůj první důležitý gól od letních předkol.

Reagovat
kilobyte

V reakci na porovnání Sejka a Olatunjiho.

Olatunjiho góly nám získaly asi 1 mega eur a 2 body v lize. Sejkův gól nás dostal do ČF Mol cupu. Což se nevyrovná ani jednomu.

Reagovat
monty25

Na peníze se ten Sejkův gól samozřejmě nevyrovná, ale zase v MOL Cupu na rozdíl od EL můžete získat trofej.

Reagovat
kilobyte

A když pohár nevyhrajeme, tak ten jeho gól byl úplně zbytečný.

Reagovat
monty25

Jako sparťan bys měl naopak říct, že vyhrajete všechno.

Reagovat
GabrielBatistuta

Do píči, nechápeš, že lepší je vždy ten, který píchá fotbalistku

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

Kdyby měl Olatunji fotbalistku, tak píšu úplně to samý.

Reagovat
kilobyte

Protože je černej? Rasisto.

Reagovat
monty25

To je mi úplně jedno. Jako znám i pár dobrých nigérijských fotbalistek, ale Gabča je Gabča.

Reagovat
GabrielBatistuta

Jj. O Olatunjim

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Nuno čomes

Kašli na to, je za tím schovaná Sejkova přítelkyně, tím pádem je i mol Cup víc než předkola.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
lampas

Ten gól dneska mohl dost dobře rozhodnout celou sezonu. Navíc to nebyla žádná dorážka do prázdný, ale ten gól udělal svojí buldočí povahou a stylem hry.

Reagovat
lampas

Reagovat
lampas

Někdo dokáže dát pět golů ve sranda zápasech, kdy už o nic nejde, jako třeba Jurečka. Pak je Olatunji, který když dá gól, tak je klíčový klidně pro celou sezonu. Pro útočníka č. 2 to není špatná bilance, těmi góly (ač jich je málo), tak se zaplatí.

Reagovat
Mass

Zrovna dneska Jurečka parádně zavěsil z dvaceti metrů.

Reagovat
Imos

však říká v sranda zápasech

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
BaggioRoberto

Taky moc nehraje. Ja z nej cejtim tu silu, ze je neprijemnej pro obrance soupere, jde jako tank do tech souboju, urcite platnost ma. A i kdyby to byly jen ty tri goly, tak ale byly sakra dulezite a praci taky odvedl.

Reagovat
ACSeRw!n

?

Sejka furt maze na chleba vykonama i loktama

Reagovat
kilobyte

Reagovat
monty25

Hele, já na tom tréninku nebyl, ale pokud byl Olatunji kvůli tomu na jeden zápas mimo kádr, tak se asi nezachoval úplně dobře. A místo toho někteří sparťani včetně tebe hejtujou Sejka.

Reagovat
kilobyte

A taky asi neudělal nic hrozného, když byl mimo kádr jen 1 zápas.

A za ten hate na Sejka můžeš tak trochu ty. Když ho tady půl roku vychvaluješ, tak jsme mysleli, že to bude lepší hráč.

Reagovat
monty25

Já ale zdaleka nemyslím jenom tady. Třeba na Twitteru nebo IG jsou tací, kterým vadí, že jeho přítelkyně hraje za Slavii. Chápu, že sparťanští fanoušci byli vždycky nároční, ale je to hráč z vaší akademie, mládežnický reprezentant a prakticky celou kariéru má pořád před sebou. A někteří už by ho po půlroce v áčku vyháněli ze Sparty.

Reagovat
ACSeRw!n

jeho holku neresim, ale ten kluk na Spartu proste nema.. priorita v zime je privest utocnika, takze on pujde pryc nebo do becka

Reagovat
monty25

Podívej se, kde byl v jeho věku třeba Kuchta. Možná že Sejk zatím nemá na Spartu, ale určitě má na 1. ligu.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
kilobyte

Na sociálních sítích jsou nejvíce aktivní největší blbci. To bych nebral jako nějaký většinový názor.

Přítelkyně ze Slavie může fakt vadit jenom nějakému idiotovi. Já bych u něj spíše viděl problém ve výkonech a jeho prohlášení mu taky moc nepomohla.

Reagovat
monty25

Myslíš to prohlášení, že chce pravidelně hrát a už nechce na hostování? Tak to si myslí každej, ale málokdo to řekne.

Reagovat
kilobyte

To že řekne, že nechce na hostování je v pohodě. Ale říct, že role náhradníka ve Spartě je pro něj málo? Přitom výkonost na základ zatím nepředvedl. Takže chce odejít? Nebo jak si to mají fanoušci vyložit?

A tahle odpověď mu taky určitě u fanoušků nepomůže: „Přestup do Slavie? Teď určitě ne. Ale je těžké říct, co se stane.“

Přitom stačilo říct jednoduše ne.

Reagovat
monty25

Za mě by momentálně byla nejlepší varianta pro obě strany, kdyby přestoupil do jiného týmu s tím, že by na něj měla Sparta nějaké předkupní právo... A co se týče přestupu k rivalovi, takových hráčů už bylo, co řeklo "ne" nebo dokonce "nikdy" a nakonec bylo všechno jinak. Navíc jak už jsem tady v minulosti zmínil, on má nejenom přítelkyni ve Slavii, ale taky jeho táta je slávista. Takže v Sejkově pozici nejde říct úplně jednoduše "ne", jakkoliv kdysi v mládeži slavil gól proti Slavii v triku "Antislávisti".

Reagovat
kilobyte

Protože nikdo není tak hloupý, aby říkal, že možná přestoupí k rivalovy.

Reagovat
monty25

O to víc je to ale potom blbější, když k němu fakt přestoupí.

Reagovat
kilobyte

Není. Vždycky by ti mělo jít o to, abys měl dobře vztahy a fanoušky klubu, ve kterém hraješ.

Když řekne, že ne a pak za pár let mu přijde že Slavie nabídka, kterou nebude moc odmítnout. Tak mu to pár fanoušků bude mít za zlé, něco si vyslechne, ale nic hrozného.

Ale říct, že možná někdy by k rivalovi přestoupil je prostě největší blbost. Tím se pasuje do role zrádce, když vlastně ještě nezradil.

Reagovat
monty25

Co si pamatuju, tak některým hráčům to kategorické odmítání spíš přitížilo u obou táborů, viz třeba Matušovič z Baníku do Sparty.

Reagovat
kilobyte

Záleží, jak to odmítáš. A teď si představ, kdyby Matušovič v Baníku řekl, že teď do Sparty nepřestoupí, ale v budoucnu možná.

Reagovat
monty25

Tak aspoň by v případě přestupu nenasral sparťany. Takhle proti němu byly oba tábory, přitom z Baníku do Sparty šlo víc hráčů, ale u nikoho to nevyvolalo takové vášně jako u něj.

Reagovat
Nuno čomes

Třeba proto, že na to nemá? Tě nenapadlo asi.

Reagovat
monty25

Myslím, že už jsem se tady rozepsal dostatečně...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Greny

Grigar se posral jako Digana ..nechápu proč brecel

Reagovat
pingla

oba góly jdou za ním a stejně bude běhat (jako v každém jiném zápase) za rozhodčím a fňukat

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Fakt

Dřív by Sparta dostala ještě na 2:2. Tahle Sparta nebaví

Reagovat
monty25

Lepší tým by dneska na Spartě vyhrál, nebo aspoň neprohrál.

Reagovat
Firkraag

Úplně jste se z nich podělali, místo toho, abyste jim dali trojku.

Reagovat
monty25

Reagovat
kilobyte

Jako hrát proti 10 na brejky a za prvních 30 minut druhého poločasu mít 1 střelu.

Reagovat
BaggioRoberto

Ale takovych muzstev u nas v lize moc neni. To same Banik se Slavii.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Sosi

"Jan Kuchta vypičoval celé mužstvo"

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rizek

Tak tohle byl TEN zápas.

Ohromná poklona všem, hlavně Priskemu. To je mág.

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
dest1l

yes

Reagovat
CHONG

Priske je fakt velký borec.

Reagovat
Rizek

Grigar po takovémhle zápase ještě píčuje na sudí. Tomu se říká nesoudnost.

Reagovat
BaggioRoberto

Ten je tezce mimo. U prvniho golu mu mic sam vypadl, nikdo se ho ani nedotkl a u druheho se snazil dokonce pridrzet Olatunjiho a on se vzteka, jak kdyby ho dvakrat faulovali. Fakt nechapu.

Reagovat
monty25

Reagovat
Mass

Prakticky dneska nahrál na oba góly Sparty

Reagovat
lampas

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Slovy klasika, zápas jsem neviděl, ale určitě pičuje oprávněně.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
andrew96

Reagovat
BaggioRoberto

Nadherne vybojovane utkani! Muzstvo ma neskutecnou moralni silu.

Reagovat
clinger

Reagovat
BaggioRoberto

Slysim tady plac?

Reagovat
Strakosha

Proč po zápase Grigar fňukal u rozhodčích? Rozhovor Frťaly taky otřesný,jak byl ublíženej.

Reagovat
Rizek

Já doufám, že byl Frťala spíš zklamaný a zlomený, ale nebyl naštvaný na sudí.

Grigar tam byl za šaška.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele