FORTUNA:LIGA - preview 1. kola: Začíná i druhá osmička

22.07.2023, 08:43, aktualizováno 23.07.2023, 10:20
Previews

V sobotu novou sezonu rozehrálo prvních osm týmů a dnes čeká první vystoupení druhou polovinu startovního pole. Do akce jde i Sparta, ve šlágru kola doma hostí Olomouc.

Slovan Liberec - Baník Ostrava

neděle 15:00

Teplice v sobotu zaskočily Plzeň a na severu Čech se prvoligový fotbal bude hrát i v neděli. Do akce jde Liberec, Slovan poměří síly s Baníkem Ostrava.

Domácí se představí už bez svého nejzkušenějšího hráče, kariéru totiž po minulé sezoně uzavřel Theodor Gebre Selassie. A nejedná se o jedinou velkou ztrátu, jelikož do Sparty odešel útočník Victor Olatunji a součástí týmu už není ani Imad Rondić.

"První kolo je vždy těžké, ať hrajete s kýmkoliv, protože nevíte, co od toho úplně čekat. Přípravná utkání vám kolikrát neukážou tu opravdovou sílu. Takže z tohohle pohledu je to trochu neznámá. Ale samozřejmě Baník známe. Působil jsem tam, ještě tam nějací hráči pořád jsou. Baník je stále mužstvo, které má velké ambice. Chtěli by do pohárů. Dělají pro to všechno, proto i tolik příchodů. Těšíme se na to a věřím, že to i výsledkově zvládneme," říká trenér Luboš Kozel.

Baník Ostrava měl před rokem velké ambice, o to větší zklamání pak výkony a výsledky představovaly. Rezultátem byl propad až do skupiny o záchranu a něco takového v klubu nechtějí opakovat. Góly ale už nebude střílet Mohamed Tijani, stejně jako odešli Srdjan Plavšić, Nemanja Kuzmanović a Cadu. Novými tvářemi jsou Abdullahi Tanko, Ewerton či Jakub Markovič.

"Změn je v týmu hodně, ale mužstvu věřím. Samozřejmě, že složitější je trošku souhra a součinnost, noví hráči si musejí na ostatní zvyknout. Jsme teď variabilnější, rychlejší, pohyblivější. Je třeba motivovat hráče, aby rychle zapomněli na předchozí ročník a ten nový byl daleko kvalitnější. Je potřeba do sezony úspěšně vstoupit," uvědomuje si kouč Pavel Hapal.

V sestavě Liberce se neobjeví Polyák, Baník na sever Čech dorazí bez zraněného tria Fleišman, Klíma, Takács.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza bez gólu
Padne méně než 2.5 branky
Počet rohů více než 10.5

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Plechatý, Chaluš, Purzitidis - Fukala, Červ, Doumbia, Ghali - Frýdek - Kulenovič, Tupta.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Blažek, Bitri, Lischka - Ndefe, Boula, Kaloč, Tetour, Kpozo - Kubala, Almási.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.27 - 2.72

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice

neděle 15:00

Slovácko si loni zahrálo evropské poháry, letos se bude koncentrovat výhradně na domácí scénu a v jeho možnostech určitě je bojovat o první šestku. Zcela jiné starosti by měly mít České Budějovice.

Domácí by měli mít výhodu i v sehranosti týmu, v kabině nedošlo k velkým změnám a trenér Martin Svědík počítá především příchody. Tým opustil Filip Nguyen a mezi tyčemi ho nahradí navrátilec Milan Heča, střed pole vyztužil Matěj Valenta a střílení branek by měl mít na starosti další staronový hráč Rigino Cicilia.

"Start do soutěže je pro nás velice důležitý a chceme v něm maximálně uspět. Vnímáme změny, kterými si Budějovice prošly a jsme na ně připraveni. Psychicky nám pomohla výhra v generálce proti Salcburku, který sice nenastoupil v nejsilnějším složení, ale prověřil nás důkladně," prohlásil Svědík.

Jihočeši se loni dokázali vyhnout skupině o záchranu a velký podíl na tom mělo nové trenérské duo Marek Nikl-Tomáš Zápotočný. Ti budou určitě sázet na útočníka Zdeňka Ondráška, kádr doplnili ještě Pavel Osmančík, Jan Suchan, Matouš Nikl a Vincent Trummer.

"Nevím, jak těžký los máme. Vím akorát, že začínáme na Slovácku a poté hrajeme doma se Slavií. Soustředíme se na první kolo, nic víc. Připravujeme se na Slovácko a chceme uspět," říká Marek Nikl.

V domácí sestavě se neobjeví Břečka a Kohút, v hostující výpravě scházejí Janáček, Sladký a Zajíc.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Slovácko zvítězí a vstřelí 1. gól
Padne méně než 2.5 branky
Slovácko vyhraje 1. poločas

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Doski - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Mihálik - Vecheta.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Broukal, Havel, Králik - Čmelík, Suchan, J. Hora, Osmančík - Čermák, Hellebrand - Ondrášek.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.38 - 7.77

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec

neděle 15:00

S cílem napravit dojem z posledních sezon vstupují do té nové Mladá Boleslav a Jablonec. V obou týmech došlo k řadě změn, včetně těch na trenérských postech.

Domácí loni pravidelně střídali lepší výsledky s horšími a řada zbytečných ztrát nakonec znamenala pozici ve středu tabulky. O zlepšení by se měl postarat nový kouč Marek Kulič, který dostal k dispozici několik zajímavých posil. Jistotu mezi tyčemi by měl představovat Matouš Trmal, do kabiny vedle něho dorazili i Júsuf Hilál, Matěj Pulkrab, Florent Poulolo nebo Benson Sakala.

"Pohyb v kádru byl velký, vše se musí sladit. Už v prvním kole proti Jablonci bude v základní sestavě dost nových posil. V týmu panuje před začátkem ligy zdravá nervozita, tak by to mělo být. První dva zápasy hrajeme doma a budeme v nich chtít maximálně bodovat," vyhlíží Kulič svou premiéru.

Jablonec ještě poměrně nedávno bojoval o poháry a o to větší zklamání přinesly poslední dvě sezony. Severočeši zaznamenali výkonnostní propad a dvakrát se museli "angažovat" ve skupině o záchranu. Cestou z mizérie mají být posily a do kádru jich dorazilo dost, vše bude mít nově na povel trenér Radoslav Látal.

"Boleslav je kvalitní mužstvo, které se zajímavě posílilo. Stejně jako u nás tam také přišlo hodně kvalitních hráčů a mají opravdu široký kádr. Vnímáme kvalitu Mladé Boleslavi, odhaduji, že budou čeřit vody někde nahoře v tabulce. Co se týče základní sestavy, hapruje mi tam už jen jedno místo. Jsou to příjemné myšlenky, když můžu vybírat z tak kvalitních hráčů," mne si ruce nový kormidelník.

V hostující sestavě se neobjeví zraněný Štěpánek, nejistý je pak start Jovoviče. Domácí mají k dispozici kompletní kádr.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Mladá Boleslav vyhraje, ale dostane gól
Padne více než 2.5 branky
Mladá Boleslav bude zahrávat více rohů

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Suchomel - Matějovský, Sakala - Kušej, Pulkrab, Mareček - Jawo.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - D. Souček, Tekijaški, Martinec, Polidar - Pleštil, Hübschman, Kratochvíl, Považanec, Čanturišvili - Drchal.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.81 - 3.68

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Sigma Olomouc

neděle 18:00

Tečku za prvním kolem nové sezony udělá souboj dvou celků s vysokými ambicemi. Sparta se loni po dlouhých letech vrátila na mistrovský trůn a hlavním cílem je obhajoba titulu, po pohárech pak mohou pošilhávat v Olomouci.

Letenští během letní přípravy experimentovali a v duelech dávali šance mladíkům. Na jedinou výhru si nakonec museli počkat až na samotný závěr a stála za to, Sparta smetla belgický Anderlecht 6:0.

"Obhájit titul bude těžší, než když jsme ho získali v minulé sezoně, všichni jsme si toho vědomi. Víme, že to od nás bude vyžadovat ještě více práce. Ale jsme hladoví a připravení na sezonu. Momentálně se soustředíme na to, abychom do nového ročníku proti Olomouci dobře vstoupili a nestalo se nám to, co vloni," říká před startem trenére Brian Priske.

Dánský kouč během léta dostal několik nových posil a do kádru přišli James Gomez, Victor Olatunji, Veljko Birmančević a Michal Ševčík, i tak se nad sestavou vznášejí otazníky spojené s defenzívou. Největší pak mezi tyčemi, jisté totiž stále není setrvání brankáře Matěje Kováře.

Olomouc loni obsadila šesté místo a od evropských pohárů Sigmu dělily jenom čtyři body. V popředí se Hanáci hodlají pohybovat i letos a očekávání ještě narostla po přípravě, ve které svěřenci Václava Jílka vyhráli všech šest zápasů.

"V přípravě jsme všechny zápasy vyhráli a nyní nás čeká ostrý test výkonnosti s nejsilnějším možným protivníkem. Na zápas na Spartě se hrozně těšíme. Věřím, že jsme schopni odehrát velmi dobré utkání. O motivaci proti mistrovi nemám u našich hráčů obavy, musíme je ale dobře připravit mentálně, protože výsledek bude mít vliv na jejich psychiku a další zápasy v sezoně," tuší Jílek, bývalý trenér Sparty.

Sparta má vyprázdněnou marodku a nejisté jsou pouze starty dua Karabec, Vitík. Olomouc kvůli dohodě klubů nebude moci využít Fortelného, mimo hru je Stoppen a vinou potíží se zády by o celý podzim mohl přijít Růsek.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Sparta vyhraje s rozdílem jednoho gólu
Oba týmy vstřelí branku
Sparta bude zahrávat penaltu

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vorel - Sörensen, Panák, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Zelený - Birmančevič, Haraslín - Kuchta.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Chvátal, Breite, Ventúra, Pospíšil, Sláma - Vodháněl, Juliš.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.74 - 7.55

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Bohemians Praha 1905

sobota 15:00

Úspěšná baráž o ligu proti Příbrami zajistila Pardubicím další prvoligovou sezónu, kterou po půlročním rozkoukávání už celou stráví na novém stadiónu. Svůj čtvrtý ročník mezi elitou v řadě zahájí zápasem s Bohemians, kteří v minulé sezóně po 35 letech postoupili do evropských pohárů.

V Pardubicích se po další záchranářské misi opět měnil kádr. Z opor základní sestavy budou chybět zejména stoper Vlček, jemuž skončilo hostování a střední záložník Dominik Janošek, kterého Pardubice zpeněžily prodejem do Nizozemska.

Zvykat si však na sebe bude muset celý kádr. Příprava se východočeskému celku moc nepovedla. Ve čtyřech zápasech prohrál s Norimberkem, Duklou Praha a Košicemi a jedinou výhru Kováčův celek zaznamenal proti druholigové Chrudimi.

Hlavním problémem byla střelba gólů. Těch v loňské sezóně nejvíce obstaral střední záložník Janošek a absence gólového hrotového útočníka byla problémem. Tuto roli by rád plnil Ladislav Krobot, který v Pardubicích hostoval už na jaře v létě byl dokončen jeho trvalý přestup z Mladé Boleslavi. Jako druhá varianta se jeví Tomáš Zlatohlávek, který přišel z Olomouce.

Bohemka pod trenérem Veselým dala v minulé sezóně zapomenout na záchranářské boje a nenápadným způsobem se propracovala až na 4. místo, které jí zajistilo účast v předkole Konferenční ligy. Vidina evropských pohárů také nezpůsobila nijak výrazný rozpad úspěšného kádru, a tak nejvýraznější změna nastala na brankářském postu. Do Plzně se z hostování vrátil Martin Jedlička a jeho místo by měl nejspíš zaujmout Michal Reichl, který přišel z Hradce Králové.

Aby se Bohemians pořádně připravili na evropská předkola, odehráli hned šest přípravných utkání. Čtyři z nich zvládli vítězně (proti Jihlavě, Košicím, Partizanu Bělehrad a Zalaegerszegi), na úvod přípravy remizovali s Chrudimí a jedinou prohru zaznamenali v zápase s chorvatským Osijekem.

Oba týmy nemohou počítat s několika oporami. Domácí Pardubice do hry určitě nepošlou už od února zraněného Mareše a ještě déle mimo hru je kvůli zranění Tomáš Solil. Bohemians se kvůli zranění bude muset obejít bez Petráka, Vondry a také Shejbala, který ještě nenastoupil v dresu Bohemky do soutěžního utkání.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza a oba týmy dají gól
Počet rohů více než 10.5
Méně než 4.5 žluté karty v zápase

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Surzyn, Donát, Halinský, Helešic - Icha - Patrák, Šimek, Hlavatý, Pikul - Krobot.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Jindřišek, Hrubý, Dostál - Matoušek, Prekop - Puškáč.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.66 - 2.46

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FC Zlín

sobota 15:00

Po roční pauze se v nejvyšší lize představí MFK Karviná a hned na úvod jí čeká poměrně důležitý zápas proti Zlínu. Ševci si v uplynulé sezoně zachránili krk jen taktak skrze baráž a letos se chtějí podobným starostem vyhnout. Záchrana je pak prioritou i pro Karvinou.

Dobře začít. To je samozřejmě přání obou týmů na startu nového ročníku české Fortuna ligy. Karviná si prokousala návrat mezi elitu přes nevyzpytatelnou druholigovou soutěž a na sobotu je plně natěšena. Hned na úvod jí čeká Zlín a šance na body je cítit. "Tím, že je to proti Zlínu, tak aspoň okamžitě budeme vědět, jak na tom jsme. Ale v konečném součtu je jedno, s kým začnete. Nechci se dívat doprava ani doleva. Musíme být nastavení tak, že chceme vyhrávat doma i venku. Ale především doma kvůli fanouškům," prohlásil před zápasem trenér Tomáš Hejdušek.

Lodivod domácích bude mít k dispozici úspěšný kádr z minulé sezony doplněný a zkušené hráče. Pestrost týmu přitom zajišťuje hned jedenáct cizinců, což je po Slavii druhý nejvyšší počet.

Na body si brousí zuby i Zlín. Ševci se loni zachránili až v baráži, ale následnou přípravu lze považovat na úspěšnou. Svěřenci trenéra Pavla Vrby v pěti zápasech neprohráli a v úvodu soutěže to budou chtít zúročit. Nicméně los Fortuna ligy k nim v prvních kolech milosrdný nebyl. Po výjezdu do Karviné čekají Zlín obě pražská S či Slovan Liberec. Tři body z Městského stadionu v Karviné by se tedy hodily. "Víme, že los pro nás není jednoduchý, v úvodu narazíme převážně na top mužstva ligy, ale blížící se zápasy vyhlížíme s optimismem. Musíme bodovat především se srovnatelnými celky, jako je i Karviná, tak, jak se nám to dařilo v závěru minulého ročníku," říká velezkušený kouč Pavel Vrba.

Zatímco Karviná posílila kádr o zkušené borce, Zlín se jich naopak zbavoval a kádr tím omladil. "Udělali jsme rázný krok, který musel přijít. Věděli jsme, že někteří hráči už nepůjdou výkonnostně nahoru. Věkově by to bylo na hraně," pověděl Vrba.

Pokud jde o sobotní sestavu, tak Zlínu budou chybět jen Fantiš s Ndiayem. Minimálně u Fantiše je prý situace 50 na 50. V sobotu se dá očekávat vyrovnaný duel, koneckonců remízou se oba celky rozešly při posledním střetnutí v dubnu 2022. Obecně však mají ve vzájemných zápasech navrch zlínští Ševci.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Karviná neprohraje
Padne méně než 2.5 gólu
Více než 25.5 faulů v zápase

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Lapeš - Čurma, Bederka, Svozil, Žídek - Boháč, Budínský - Memič, Bartl, Mikuš - Doležal.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Didiba, Čelůstka - Kolář - Vukadinovič, Janetzký, Slončík, Fantiš - Žák.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.22 - 3.00

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Plzeň

sobota 15:00

Členové Teplic a Plzně, kteří ve svých klubech působili už od začátku minulého ročníku, budou možná prožívat během prvního ligového víkendu déjà vu. Oba týmy totiž stejně jako před rokem proti sobě na severu Čech zahájí sezónu. Tehdy byla Plzeň jako obhájce titulu jasný favoritem, a přestože nyní trofej neobhajuje, její role se v Teplicích nijak nemění.

Před rokem se střetly zcela odlišné realizační týmy. Ten domácí vedl Jiří Jarošík, kterého ale v březnu letošního roku nahradil Zdenko Frťala. Michala Bílka na plzeňské lavičce zase nahradil po sezóně velezkušený Miroslav Koubek.

Teplice během přestávky kádr spíše zužovaly. Z dlouholetých opor tým opustili Hyčka s Vondráškem, chybět může také Ladislav Kodad, který přestoupil do Mladé Boleslavi a Tomáš Kučera, který dočasně přerušil kariéru. Do týmu naopak přišla jen dvojice ligou neověřených hráčů - Bílek z Opavy a Krsmanovič z TSC Bačka Topola. Jedinou posilou s ligovými zkušenostmi je Filip Havelka, který minulou sezónu strávil v Dukle Praha.

Letní přípravu strávily Teplice v moderním tréninkovém centru v Blšanech a odehrály čtyři přípravná utkání. Proti Vlašimi, Ústí nad Labem, Žižkovu a Varnsdorfu si udržely stoprocentní bilanci a zejména výhra 4:0 v posledním zápase s Varnsdorfem byla pro Frťalu pozitivní: "Generálka s Varnsdorfem nám vyšla výsledkově, na videu jsem si ale rozebrali spoustu situací, které nebyly ideální."

Plzeňský letní příběh plný nejistot se znovu opakuje. Dlouholetý plzeňský šéf Adolf Šádek sice konečně dotáhl do konce prodej klubu, ale k nějakým velkým přestupovým závodům s pražskými "S" nedošlo. Do klubu přišel ze Slavie velezkušený středopolař Ibrahim Traoré, po dlouhých jednáních s druholigovým Vyškovem bylo dotaženo hostování stopera Sampsona Dweha a byla aktivována opce na Durosinmiho.

Zřejmě i z tohoto důvodu jsou v Plzni v předsezónních vyjádřeních opatrnější a po dvou úspěšných sezónách, které zahrnovaly titul a účast v základní skupině Ligy mistrů, podobné ambice nemají. "Chci, abychom hráli dobrý fotbal, který se bude lidem líbit. Sportovní cíle se nedají nikdy striktně naplánovat. Určitě povinností Viktorie Plzeň je dosahovat umístění zajišťující evropské poháry," prohlásil nový trenér západočeského klubu Miroslav Koubek.

V minulé sezóně Teplice opět bojovaly o udržení v lize, zatímco Plzeň se pohybovala na čele ligové tabulky. Přesto oba jejich vzájemné zápasy nabídly vyrovnanou podívanou a také vyrovnané výsledky. Jestli se remízový výsledek bude opakovat, tak na něm rozhodně nebude mít podíl zraněná plzeňská trojice Čihák, Pernica a Havel. Otazník visí také nad startem Cadua. Na straně domácích je po zdravotní stránce vše v pořádku.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Plzeň zvítězí a vstřelí 1. gól
Rafiu Durosinmi vsítí branku
Plzeň vyhraje oba poločasy

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičevič - Radosta, Jukl, Mareček, Urbanec - Trubač - Gning, Fila.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Hejda, Jemelka, Sýkora - Traoré, Kalvach - Kopic, Vlkanova, Vydra - Durosinmi.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.15 - 4.08 - 1.66

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FC Hradec Králové

sobota 18:00

Favoritem číslo jedna je podle sázkových kanceláří Slavia a ta už v sobotu zahájí ligu proti neoblíbenému Hradci. Sešívaní s ním měli loni problémy, na druhou stranu soupeř se proměnil a u kormidla Votroků už například není Miroslav Koubek, nýbrž Jozef Weber. Jak si pod jeho vedením Východočeši povedou? A dokáže Slavia sesadit z trůnu odvěkého rivala Spartu?

Slavia začíná v domácím Edenu a podle všech předpokladů by měla proti Hradci získat tři body. Loni se jí to však nepovedlo a po porážce na východě Čech následovala jen remíza 1:1. "Je to tak, musím říct, že je to tým, který to na nás poslední dobou umí a jeho výkony jsou proti nám v poslední době dobré. V útočné fázi jsme se proti nim těžko prosazovali, takže doufáme, že to bude výrazně lepší. Všichni máme v hlavě poslední zápas základní části minulé sezony, kdy jsme je tu nedokázali porazit. Víme, že to je tým, který má dobře srovnanou defenzivu, nedostává moc gólů, na druhou stranu jsme měli dost času na přípravu, takže věřím, že zítra tu nepříznivou sérii prolomíme, jsme na to dostatečně připravení," podotkl Jindřich Trpišovský.

Ambice Pražanů jsou ty nejvyšší a vedle ligového titulu cílí i na úspěch v evropských pohárech. Ale rozhodne až výkon na hřišti. Slavia víceméně ustálila kádr, vhodně ho posílila a podle kouče Trpišovského absolvovala velmi dobrou přípravu. "Tým je hladový, chce úspěch, chce trofeje a udělá maximum, aby to získal. Uděláme všechno pro to, abychom minimálně jednu trofej získali. Vždycky říkám, že pravda leží na hřišti. Rád hodnotím, co se stalo na hřišti, a ne coby kdyby před sezonou," dodal slávistický kouč.

V Edenu je bude chtít zaskočit Hradec, jenž první dvě kola odehraje venku. "Teď už se těšíme na začátek ligy. Zvlášť, když máme tak těžký los, hrát na Slavii je zážitek. Je to kandidát číslo jedna na titul a my tam začínáme. Myslím, že bude plný stadion - to jsou zápasy, pro které děláme fotbal," nechal se slyšet asistent trenéra Stanislav Hejkal. Největší změnu provedli Votroci na trenérské lavici a úspěšného Miroslava Koubka nahradil Jozef Weber. Změn doznal i kádr, i když na východ Čech dorazila zajímavá jména jako Ladislav Krejčí, Václav Pilař nebo David Heidenreich.

Jak už bylo řečeno, Hradec svého hostitele loni nemile zaskočil a ve vzájemných zápasech neprohrál už třikrát v řadě. To bude chtít Slavia samozřejmě změnit a zdá se, že kádr má až na některé výjimky pohromadě. Jindřich Trpišovský určitě nemůže počítat s Davidem Pechem, Sheriffem Sinyanou a Condradem Wallemou.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Slavia zvítězí v handicapu -1.5
Václav Jurečka vstřelí gól
Slavia dá branku v obou poločasech

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Holeš, Ogbu, Ousou - Douděra, Oscar, Zafeiris, Schranz - Provod, Jurečka - Van Buren.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Heidenreich, Čech - Gabriel, Smrž, Kodeš, Horák - Pilař, Krejčí - Vašulín.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.19 - 22.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
1. FC Slovácko
0
0
0
0
0 : 0
0
FC Hradec Králové
0
0
0
0
0 : 0
0
Bohemians Praha 1905
0
0
0
0
0 : 0
0
Dynamo České Budějovice
0
0
0
0
0 : 0
0
FK Jablonec
0
0
0
0
0 : 0
0
Slovan Liberec
0
0
0
0
0 : 0
0
FK Mladá Boleslav
0
0
0
0
0 : 0
0
Baník Ostrava
0
0
0
0
0 : 0
0
Viktoria Plzeň
0
0
0
0
0 : 0
0
Sigma Olomouc
0
0
0
0
0 : 0
0
Slavia Praha
0
0
0
0
0 : 0
0
Sparta Praha
0
0
0
0
0 : 0
0
FK Teplice
0
0
0
0
0 : 0
0
FC Zlín
0
0
0
0
0 : 0
0
MFK Karviná
0
0
0
0
0 : 0
0
FK Pardubice
0
0
0
0
0 : 0
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (517)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

konečně!!

Společná fantasy se někde hraje? Zkoušel jsem něco sestavit na sport.cz, ale moc se mi to nelíbí....

Reagovat
Kaspar

Sestav si tym a pak dej to vyhledavani Eurofotbal a najdes tu ligu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

jj, na sport.cz je miniliga Eurofotbal.cz, tak se přidej

ideálně, jak jsme řešili, tak pojmenovávat svůj tým podle EF nicku, ať víme, kdo je kdo....to samí pro ostatní, kdo chtějí hrát a ještě nemají vytvořený tým, tak si pojmenujte tým podle EF nicku taky a přidejte se do Eurofotbal.cz ligy

https://www.sport.cz/p/fantasy/1-fotbalova-liga/souteze/665

Reagovat
Coutinho10

a uzávěrka pro složení sestav nově 1,5 h. před 1. zápasem, takže ve 13:30

Reagovat
Pablos

jsem tam... a koukám, že to zrovna moc lidí nemá ten název podle nicku

Reagovat
Coutinho10

ono tam podle mě bude i dost lidí mimo EF a jelikož to je jedna z nejpočetnějších lig, tak je vidět mezi prvníma....a kdo je a kdo není z EF pak moc rozeznávat nejde, ale aspoň pár nás je, u kterých víme, kdo je kdo

Reagovat
Pablos

No počkat ona je tam ještě jedna skupina Eurofotbal.cz se 119 členy... ale pak jsem rozklikl tu druhou se stejným názvem a tam viděl tebe tak se přidal tam... ale tam je nás asi 30 lidí né nebo kolik.

Reagovat
Coutinho10

obě jsou funkční + máš tam teď ještě reakci u jednoho starýho článku

Reagovat
Pablos

A ještě dotaz technickej.... já už nijak neupravím tým, když jsem dal uložit ? Páč koukám, že tam mám dost nesmysli, ale něják nikde nevidím, že bych to mohl ještě celé změnit.

Reagovat
Coutinho10

přes hráčský trh musíš

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

Už jsem to našel... jsem vůl

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Soukromá zpráva?

Reagovat
Coutinho10

škoda, že to tady ještě nefunguje, takže jedině přes nějaký starý reakce, což jsem teď udělal

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Pracujeme na tom...

Reagovat
Pablos

Aha tak ty jsi v obou... tak jsem se přidal i tam i tam

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
lichna.

A lidi teda nevyhazujes?

Reagovat
Coutinho10

už to nejde ukočírovat....btw. máš tam ode mě reakci pod jedním starým článkem, tak mrkni, to bude řešení

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Už to vidím

Reagovat
Coutinho10

aspoň to funguje

Reagovat
Pablos

a fikaně jsem si dal, že jsem fanoušek MB ...tam očekávám nejméně fanoušků

Reagovat
Coutinho10

dobrej tah

Reagovat
Kaspar

a jelikoz je to premierovy rocnik a je to tak debilne udelany, ze kvuli tem 15 hracum se clovek nevejde do rozpoctu, tak bych to nechal letos nesestupovy, hlavne kvuli ostanim

Reagovat
Coutinho10

j, zatím to nemáme nastavený na 1. a 2. ligu jako to bylo na Sazkafantasy a tady by to bylo daleko složitější....zvlášť v tak velký minilize, proto tu je jedno řešení, máš tam ode mě ještě jednu další reakci

Reagovat
Kaspar

on tam je nejaky chat?

Reagovat
Coutinho10

myslíš v miniligách ? někde, třeba v tý celkový jsou vidět komentáře, ale jinak třeba v té Eurofotbalové to nevidím...takže obecně to budeme řešit tady na EF (já myslel mrknout na reakce na tvoje příspěvky)

Reagovat
ondrasch77

Dobrý den...

Reagovat
Greny

Ok tak já letos asi fantasy vynechávám když je to na sport.cz banda dementu... S rozpočtem 90 mega fakt hrát nebudu

Reagovat
Coutinho10

škoda já to nakonec složil si myslím dobře...nemůžu teda mít všechny prémiový hráče nebo takto, mít víc než bych chtěl, ale v rámci možností jsem s tím ok, ale jako nebudu lhát, štve mě to, že tam je v tomto dvojí metr, což u jinejch fant není a nebylo

Reagovat
Greny

Což o to ... Já bych si to i ověřil že jo.. ale UniCredit Bank to nenabízí takže já třeba nemám ani možnost se na těch sto mega dostat i když bych chtěl...

Měli nechat sto mega rozpočet a za ověření nechat jen ty další výhody dementi

Reagovat
Coutinho10

aha, tak to jsem ani nevěděl, že tam nedali možnost ověření u všech bank

Reagovat
naheCZ

Já diky odkupu Equa Banky jsem u RB a ta sice v seznamu je, ale ověření z nějakého důvodu nefunguje Takže jsem taky na těch 90 megách a díky těm cenám to nejde složit pořádně

Reagovat
Spejbl

Tak my s tím 90m výběrem můžeme být v rámci možností spokojení, že ano... Ale potom, v tom srovnání se stovkaři, stejně budem zaostávat (nehledě na schopnosti/strategii). Navíc, když k tomu není spuštěná ani žádná defaultní 90m (mini)liga, hned je ten zážitek ze hry ještě víc o hovně. Upřímně doufám, že to seznam/sport už příští sezonu mít nebude (nebo se spustí nová, ofiko fanta, kde na takové hovadiny nebude místo), protože oni tenhle "podmíněný bonus" rušit určitě nebudou.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oli9

Až tento tyden jsem zjistil že sázka fantasy nefunguje a samozřejmě jsem tam projednal, nechal jim body

No zkusím tuto na sport cz ale na první pohled se mi nelíbí 15 hráčů a takový kapitál.. Abych tam musel prostě dát 3 nounejmy kteří ani hrát nebudou

Reagovat
Coutinho10

kolik si tam měl bodů ? já aspoň bral 3 kila na sazku, ale 820 bodů mi tam zůstalo, protože ty využít už nešlo...max. za samolepky a to zrovna nepotřebuju

Reagovat
Coutinho10

jo, nebude to úplně lehký, sám jsem zvědavej, ale nějak jsem to poskládal, tak uvidíme

Reagovat
HalaMadrid_Flx

LETSGOOOOOOOO

POJĎME NA TO!

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1.

2.

3.

4.

5.

6.

---------------------------

7.

8.

9.

10.

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11.

12.

13.

BARÁŽ 14.

BARÁŽ 15.

SESTUPUJÍCÍ 16.

Nejlepší hráč:

Nejlepší střelec:

Nejlepší asistent:

Nejlepší brankář (čístá konta):

Nejlepší mladý hráč:

Nejlepší trenér:

První vyhozený trenér:

Nejlepší přestup:

Nejhorší přestup:

Překvapení ligy (hráč):

Zklamání ligy (hráč):

Překvapení ligy (tým):

Zklamání ligy (tým):

Postupující z 2. Ligy:

Reagovat
HalaMadrid_Flx

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Olomouc

5. Slovácko

6. Baník

---------------------------

7. Bohemka

8. Boleslav

9. Liberec

10. Jablonec

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Liberec

---------------------------

11. Teplice

12. Pardubice

13. Hradec

BARÁŽ 14. Budějovice

BARÁŽ 15. Karviná

SESTUPUJÍCÍ 16. Zlín

Nejlepší hráč: L. Krejčí mladší

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: Matějovský

Nejlepší brankář (čístá konta): Kolář

Nejlepší mladý hráč: Jurásek

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Vrba

Nejlepší přestup: Durosinmi (jestli se to tak dá brát, jestli ne - Chytil zazáří )

Nejhorší přestup: Ševčík

Překvapení ligy (hráč): Pešek - kvalitní návrat po zranění

Zklamání ligy (hráč): Cicilia

Překvapení ligy (tým): Olomouc

Zklamání ligy (tým): Budějovice

Postupující z 2. Ligy: Zbrojovka!

Reagovat
db18

1. Viktoria

2. Sparta

3. Slovácko

4. Baník

5. Slavia

6. Bohemka

7. Liberec

8. Olomouc

9. Hradec

10. Jablonec

11. Pardubice

12. Boleslav

13. Zlín

14. Teplice

15. Karviná

16. Budějovice

Nejlepší střelec: Durosinmi

Nejlepší asistent: Vlkanova

Trenér sezony: Koubek

První vyhozený trenér: Kulič

Raketa sezony (největší zlepšení): Erik Jirka

Mladý objev sezony: Dweh

Největší zklamání: Provod

Postup: Brno

MOL Cup: Bohemians

Reagovat
HalaMadrid_Flx

+ PŘIDEJTE VÍTĚZE MOL CUPU!!!

Můj: Plzeň

Reagovat
Salfovic

Plzeń na pohár už tak deset let totálně mrdá.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Cotton

1. Sparta

2. Slavia

3. Plzeň

4. Hradec

5. Baník

6. Bohemka

7. Slovácko

8. Bolka

9. Pardubice

10. Jablonec

skupinu a PO o KL vyhraje Bolka

11. Sigma

12. Liberec

13. Karviná

14. Budějky

15. Teplice

16. Zlín

Hráč: Zafeiris

Střelec: Kuchta

Asistence: Zafeiris

Brankář: Staněk

Mladý: Jurásek

Trenér: Priske

1. vyhozený: Vrba

Nejlepší přestup: Traoré

Nejhorší přestup: Tijani

Překvapení: Traoré

Zklamání: Ousou

Překvapení: Hradec

Zklamání: Sigma

Postupující: Dukla přímo, Brno z baráže přes Teplice

Ještě přidám tipy na návštěvnost a úspěchy v pohárech...

Průměr: 6099

Nejvyšší: Sparta 16253

Nejnižší: Jablonec 3012

Sparta: 4. předkolo LM, skupina EL, osmifinále KL

Slavia: čtvrtfinále EL

Plzeň: skupina KL

Bohemka: konec s Bodo

Reagovat
Cotton

Vítěz poháru Slavia, finalista Slovácko

Reagovat
db18

A tipy Michala z podcastového článku (ať to je u sebe):

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Olomouc

5. Liberec

6. Slovácko

7. Baník

8. Jablonec

9. Bolka

10. Bohemians

11. Hradec

12. Teplice

13. Budějovice

14. Pardubice

15. Karviná

16. Zlín

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: Zafeiris

Trenér sezony: Jílek

První vyhozený trenér: Kulič (po něm Vrba)

Raketa sezony (největší zlepšení): Kušej

Mladý objev sezony: Slončík (ačkoli je to sporné protože už ho známe ale odkopáno tolik nemá a poletí nahoru)

Největší zklamání: Bucha (vypadne ze základní sestavy Plzně)

Postup: Brno (Pro Příbram je Hušbauer obrovská posila ale zase pochybuju že sám by jí vykopal výhru v té soutěži)

Baráž: Příbram, Líšeň (Příbram postoupí přes Karvinou, Líšeň s Pardubkama prohraje)

Reagovat
KingMaster13

Díky ale raději uveď mojí přezdívku, protože s tamtím si to nikdo nespojí

+ Mol cup: Slovácko

Reagovat
bobis21

Baník mistr! A s takovým rozdílem, že nemá cenu ho ani dávat do stejné tabulky jako ostatní týmy. Zbytek ligy teda takto (pro nechápající si Baník dosaďte kam chcete, tabulku mám v píči):

1. Sparta

2. Slavia

3. Plzeň

4. Liberec

5. Slovácko

---------------------------

6. Olomouc

7. Boleslav

8. Bohemka

9. Jablonec

Vítěz PO: Olomouc

---------------------------

10. Karviná

11. Hradec

12. Teplice

BARÁŽ 13. Zlín

BARÁŽ 14. Budějovice

SESTUPUJÍCÍ 15. Pardubice

Nejlepší hráč: Holeš

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Provod

Nejlepší brankář (čístá konta): Markovič

Nejlepší mladý hráč: Šín

Nejlepší trenér: Hapal

První vyhozený trenér: kdo trénuje Budějovice?

Nejlepší přestup: Blažek

Nejhorší přestup: Cicilia

Překvapení ligy (hráč): Tanko

Zklamání ligy (hráč): Karabec

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Hradec

Postupující z 2. Ligy: Brno

Reagovat
exse

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Slovan

5. Slovácko

6. Baník

---------------------------

7. Sigma

8. Jablonec

9. Bolka

10. Teplice

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Jablonec

---------------------------

11. Bohemka

12. Zlín

13. Pardubice

BARÁŽ 14. Budějovice

BARÁŽ 15. Hradec

SESTUPUJÍCÍ 16. Karvina

Nejlepší hráč: Ogbu

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: Doumbia

Nejlepší brankář (čístá konta): Kolář

Nejlepší mladý hráč: Šín

Nejlepší trenér: Trpiš

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: Olatunji

Nejhorší přestup: Tijani

Překvapení ligy (hráč): Doumbia

Zklamání ligy (hráč): Kairinen

Překvapení ligy (tým): Slovan

Zklamání ligy (tým): Sparta

Postupující z 2. Ligy: Brno

Reagovat
PISTOLERO

1. Sparta

2. Slavia

3. Plzeň

4. Liberec

5. Slovácko

6. Bolka

7. Jablonec

8. Baník

9. Hradec

10. Olomouc

11. Bohemians

12. Budějky

13. Pardubice

14. Teplice

15. Karviná

16. Zlín

---------------------------

Nejlepší hráč: LK37

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Kalvach

Nejlepší brankář (čístá konta): Kolář

Nejlepší mladý hráč: Juroška (Slovácko)

Nejlepší trenér: Priske

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: Birmančevič

Nejhorší přestup: Tijani

Překvapení ligy (hráč): Durosinmi

Zklamání ligy (hráč): Jurečka

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Bohemians

Postupující z 2. Ligy: Dukla

Reagovat
fabec1222

1. Sparta

2. Slavia

3. Plzeň

4. Liberec

5. Olomouc

6. Baník

7. Slovácko

8. Jablonec

9. Boleslav

10. Hradec

11. Bohemka

12. Teplice

13. Karviná

14. Pardubice

15. Budějovice

16. Zlín

Vítěz PO: Slovácko

Nejlepší hráč: David Douděra

Nejlepší střelec: Mojmír Chytil

Nejlepší asistent: David Douděra

Nejlepší brankář: Matěj Kovář (Snad příjde )

Nejlepší mladý hráč: Matěj Kovář (Snad příjde )

Nejlepší trenér: Luboš Kozel

První vyhozený trenér: Marek Kulič

Nejlepší přestup: Mojmír Chytil

Nejhorší přestup: Yunusa Muritala

Překvapení ligy: Adam Gabriel

Zklamání ligy: Zdeněk Ondrášek

Překvapení ligy (tým): Olomouc

Zklamání ligy (tým): Budějovice

Postupující z 2. Ligy: Dukla + Výškov; Brno konec v baráži.

Reagovat
ratusek

Myslíš jako že Vyškov bude hrát v baráži lépe než proti zoufalcům ze Zlín a ještě navíc bude první tým, který postupí přes baráž?

Reagovat
fabec1222

Vyskov konec v barazi

Reagovat
ratusek

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Liberec

5. Olomouc

6. Slovácko

---------------------------

7. Bohemka

8. Baník

9. Pardubice

10. Jablonec

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Baník

---------------------------

11. Hradec

12. Bolka

13. Budějovice

BARÁŽ 14. Teplice

BARÁŽ 15.Zlín

SESTUPUJÍCÍ 16. Karviná

Nejlepší hráč: Krejčí ml.

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Matějovský

Nejlepší brankář (čístá konta): Kovář (Sparta)

Nejlepší mladý hráč: Šín

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Kulič, Weber, Látal, Hapal

Nejlepší přestup: Kubala

Nejhorší přestup: Tijani/Olatunji

Překvapení ligy (hráč): Fadairo

Zklamání ligy (hráč): Cicilia

Překvapení ligy (tým): Olomouc

Zklamání ligy (tým): Bolka

Postupující z 2. Ligy: Doufám v Brno

Reagovat
Pablos

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Sparta

3. Mladá Boleslav

4. Slovácko

5. Plzeň

6. Sigma Olomouc

---------------------------

7. Slovan Liberec

8. Jablonec

9. Bohemians Praha

10. Baník Ostrava

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Liberec

---------------------------

11. Pardubice

12. Hradec Králové

13. Teplice

BARÁŽ 14. České Budějovice

BARÁŽ 15. Karviná

SESTUPUJÍCÍ 16. Zlín

Nejlepší hráč: -

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: -

Nejlepší brankář (čístá konta): Kolář

Nejlepší mladý hráč: Sejk

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: -

Nejhorší přestup: -

Překvapení ligy (hráč): -

Zklamání ligy (hráč): -

Překvapení ligy (tým): -

Zklamání ligy (tým): -

Postupující z 2. Ligy: Dukla Praha

Reagovat
Kang & Kodos

1. Slavie

2. Sparta

3. Plzeň

4. SIgma

5. Liberec

6. Baník

7. Boleslav

8. Slovácko

9. Jablonec

10. Bohemka

11. Hradec

12. Budějovice

13. Pardubice

14. Karviná

15. Teplice

16. Zlín

Hráč - Zafeiris

Střelec - Chytil

Nahrávač - Zafeiris

Golman - Staněk

Mladík - Šín

Trenér - Gigachad Marek Kulič

Vyhazov - Hapal

Nejlepší přestup - Birmančevič

Nejhorší přestup - Tijani

2. liga - Brno

Reagovat
ondrasch77

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Slovácko

5. Jablonec

6. Sigma

7. MB

8. Bohemka

9. Baník

10. Liberec

11. Pardubice

12. HK

13. Teplice

14. ČB

15. Karviná

16. Zlín

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: Zafeiris

Trenér sezony: Trpišovský

První vyhozený trenér: Vrba

Postup: Dukla, Vyškov

MOL Cup: Jablonec

Reagovat
meno

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Bohemka

5. Sigma

6. Baník

---------------------------

7. Pardubky

8. Mladá

9. Slovácko

10. Budějovice

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11. Slovan

12. Karviná

13. Gablonz

BARÁŽ 14. Teplice

BARÁŽ 15. Zlín

SESTUPUJÍCÍ 16. Hradec

Nejlepší hráč: Zafeiris

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: zaf

Nejlepší brankář (čístá konta): Kinský

Nejlepší mladý hráč: Slončík, v půli sezóny pryč z ligy

Nejlepší trenér: Trpiš

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: Doležal

Nejhorší přestup: Drchal

Překvapení ligy (hráč): Kinský

Zklamání ligy (hráč): Kovář

Překvapení ligy (tým): Pardubice

Zklamání ligy (tým): Hradec bude po JW terapii úplně v prdeli

Postupující z 2. Ligy: Vyškov - letos to už vyjde!

Reagovat
SpartaOvenka

VÍTĚZ 1. Sparta

2. Plzeň

3. Slavia

4. Olomouc

5. Slovácko

6. Liberec

---------------------------

7. Bohemka

8. Baník

9. Hradec

10. Jablonec

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Baník

---------------------------

11. Boleslav

12. Pardubice

13. Teplice

BARÁŽ 14. Budějovice

BARÁŽ 15.Zlín

SESTUPUJÍCÍ 16. Karviná

Nejlepší hráč: Krejčí ml.

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Matějovský

Nejlepší brankář (čístá konta): Kovář (Sparta)

Nejlepší mladý hráč: Buchta

Nejlepší trenér: Jílek

První vyhozený trenér: Kulič

Nejlepší přestup: Chytil

Nejhorší přestup: Tijani

(samozřejmě se chytí Tijani a Chytil odpadne )

Překvapení ligy (hráč): Ševčík

Zklamání ligy (hráč): Vlček

Překvapení ligy (tým): Olomouc

Zklamání ligy (tým): Boleslav

Postupující z 2. Ligy: Dukla, Příbram

Reagovat
Mass

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Slovácko

5. Olomouc

6. Jablonec

7. Baník

8. Liberec

9. Bohemka

10. Hradec

11. Boleslav

12. Teplice

13. Pardubice

14. Budějovice

15. Zlín

16. Karviná

Nejlepší hráč, střelec a přestup: Chytil (22 gólů)

2. nejlepší střelec Krejčí (20, 14/17 z pen.)

Nahrávač: Zafeiris

Brankář: Staněk

Mladík: Jurásek

Trenér: Priske

Největší překvapení a vítěz mol cupu: Baník ve finále porazí Slavii gólem Ewertona

Nejhorší přestup: M.Ševčík

Zklamání: Ondrášek

Vyhozený: Nikl

Reagovat
John Obi Mikel

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Slovácko

5. Liberec

6. Mladá Boleslav

---------------------------

7. Bohemians 1905

8. Baník Ostrava

9. Sigma Olomouc

10. Karviná

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11. Pardubice

12. Hradec Králové

13. České Budějovice

BARÁŽ 14. Jablonec

BARÁŽ 15. Zlín

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Kolář

Nejlepší střelec: Durosinmi

Nejlepší asistent: Jurásek

Nejlepší brankář (čístá konta): Kolář

Nejlepší mladý hráč: Jurásek

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: Šerif Sinyan

Nejhorší přestup: Tijani u nás

Překvapení ligy (hráč): Durosinmi

Zklamání ligy (hráč): Kuchta

Překvapení ligy (tým): Karviná

Zklamání ligy (tým): Jablonec

Postupující z 2. Ligy: Dukla Praha

Reagovat
Spejbl

1. Sparta

2. Slavia

3. Plzeň

4. Baník

5. Olomouc

6. Bohemians

---------------------------

7. Slovácko

8. M. Boleslav

9. Liberec

10. Jablonec

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Slovácko

---------------------------

11. Karviná

12. Hradec

13. Zlín

14. Teplice - baráž-sestup (Líšeň)

15. Pardubice - baráž-sestup (Vyškov)

16. České Budějovice - sestup

---------------------------

Nejlepší hráč: Kairinen

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: Kairinen

Nejlepší brankář (čístá konta): Heča

Nejlepší mladý hráč: Šín

Nejlepší trenér: Priske

První vyhozený trenér: Nikl/Zápotočný (brzo po nich Weber)

Nejlepší přestup: L. Juliš, Wallem, Doležal

Nejhorší přestup: Birmančević

Překvapení ligy (hráč): Juroška (Slovácko), Šín

Zklamání ligy (hráč): Tijani, Karabec

Překvapení ligy (tým): Olomouc

Zklamání ligy (tým): Budějovice

FNL: 1. Zbrojovka (postup), 2. Vyškov (baráž-postup), 3. Líšeň (baráž-postup), 4. Příbram, 5. Žižkov

Vítěz MOL cupu: Slovácko

Reagovat
deiw

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Plzen

3. Sparta

4. Liberec

5. Banik

6. Olomouc

---------------------------

7. Mladá Boleslav

8. Slovácko

9. Bohemians

10. Teplice

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

Mladá Boleslav

11. Pardubice

12. Karviná

13. Hradec Králové

BARÁŽ 14. Jablonec

BARÁŽ 15. České Budejovice

SESTUPUJÍCÍ 16. Zlin

Nejlepší hráč: Zafeiris

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: Doudera

Nejlepší brankář (čístá konta): Vorel

Nejlepší mladý hráč: Šín

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Látal

Nejlepší přestup: Gomez

Nejhorší přestup: Olatunji

Překvapení ligy (hráč): Slončík

Zklamání ligy (hráč): Tijani

Překvapení ligy (tým): Banik

Zklamání ligy (tým): Jablonec

Postupující z 2. Ligy: Vyškov

Reagovat
wwwx

1. SPARTA

2 . SLÁVIE

3. PLZEŇ

4. OLOMOUC

5. SLOVÁCKO

6. BANÍK

7. JABLONEC

8. TEPLICE

9. BOHEMIANS

10. LIBEREC

11. BOLESLAV

12. BUDĚJOVICE

13. HRADEC

14. PARDUBICE

15. KARVINÁ

16. ZLÍN

-------------------------

PO: LIBEREC

Hráč: Sørensen

Střelec: Jurečka

Asistent: Højer

Brankař: Kolář

Trenér: Priske

Vyhazov: Jožka W.

Nej přestup: Durosinmi

Flop: Chytil

Talent: Slončík

Překvapení: Šulc, Teplice

Zklamání: Chytil, Hradec

Postup: To je fuk, třeba Brno

Reagovat
oli9

Stárnu už se mi to nechce ani vyplňovat

Ale jinak mistr Slavie

Přímý sestup Zlín

Slovácko do 6. místa

Největší překvapení a kometa Juroška že Slovácka

Největší provar Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Sparta

2. Plzeň

3. Olomouc

4. Baník

5. Slovácko

6. Liberec

---------------------------

7. Slavia

8. Bohemians

9. Boleslav

10. Jablonec

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Bolka jako obvykle

---------------------------

11. Hradec

12. Teplice

13. Karviná

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. Budějovice

SESTUPUJÍCÍ 16. Zlín

Nejlepší hráč: Krejčí

Nejlepší střelec: Krejčí

Nejlepší asistent: Kuchta

Nejlepší brankář (čístá konta): Kovář

Nejlepší mladý hráč: Vitík

Nejlepší trenér: Priske

První vyhozený trenér: Vrba

Nejlepší přestup: Olatunji

Nejhorší přestup: Tijany

Překvapení ligy (hráč): Sejk

Zklamání ligy (hráč): Jurečka

Překvapení ligy (tým): Olomouc

Zklamání ligy (tým): Slavia

Postupující z 2. Ligy: Příbram a přes baráž Brno

MOL Cup: Viktorka (Žižkov)

Reagovat
Mass

Na penalty se nepočítají asistence pády do vápna

Reagovat
Pan.Antonin

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Slovácko

5. Bohemka

6. Baník

---------------------------

7. Boleslav

8. Slovan

9. Sigma

10. Jablonec

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11. Hradec

12. Pardubice

13. Teplice

BARÁŽ 14. Zlín

BARÁŽ 15. Karviná

SESTUPUJÍCÍ 16. Budějovice

Nejlepší hráč: Jurečka

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: Zafeiris

Nejlepší brankář (čístá konta): Markovič

Nejlepší mladý hráč: Vlček

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: trenér Karviné Hejdušek

Nejlepší přestup: Markovič

Nejhorší přestup: Krejčí str.

Překvapení ligy (hráč): Markovič

Zklamání ligy (hráč): Krejčí str.,

Překvapení ligy (tým): Bohemka

Zklamání ligy (tým): Budějky

Postupující z 2. Ligy: Dukla, Příbram přes Karvinou

Reagovat
Coutinho10

min. poslední 2 sezony jsem netipoval a titul nevyšel, tak je tedy potřeba natipovat

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Slovácko

5. Olomouc

6. Bohemians

---------------------------

7. Jablonec

8. Ostrava

9. Boleslav

10. Liberec

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Ostrava

---------------------------

11. Teplice

12. Hradec Králové

13. Karviná

BARÁŽ 14. Budějovice

BARÁŽ 15. Zlín

SESTUPUJÍCÍ 16. Pardubice

Nejlepší hráč: Ogbu

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: Zafeiris

Nejlepší brankář (čístá konta): Kolář

Nejlepší mladý hráč: Jurásek

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Joška Weber

Nejlepší přestup: Juliš

Nejhorší přestup: Ševčík

Překvapení ligy (hráč): Traore

Zklamání ligy (hráč): Zelený

Překvapení ligy (tým): Jablonec

Zklamání ligy (tým): Pardubice

Postupující z 2. Ligy: Brno

Mol Cup vítěz: Slavia

Reagovat
KingMaster13

Takže už máme viníka

Reagovat
Coutinho10

musím tentokrát kluky trochu nakopnout no

Reagovat
Sigma Olomouc

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Liberec

5. Baník

6. Slovácko

---------------------------

7. Sigma

8. Boleslav (Kuličovi nevěřím, ale v zimě ho vyhodí a ještě urvou play off)

9. Bohemians

10. Jablonec

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Boleslav

---------------------------

11. Hradec

12. Teplice

13. Karviná

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. Budějky

SESTUPUJÍCÍ 16. Zlín

Nejlepší hráč: Zafeiris

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: Zafeiris

Nejlepší brankář (čístá konta): Kolář

Nejlepší mladý hráč: Jurásek

Nejlepší trenér: Kozel

První vyhozený trenér: Vrba

Nejlepší přestup: Tupta (pokud se to tak bere, i když už hostoval)

Nejhorší přestup: Wallem

Překvapení ligy (hráč): Vlček

Zklamání ligy (hráč): Trio M. Ševčík, Daněk, Karabec

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Budějovice

Postupující z 2. Ligy: Dukla (baráž: Příbram(postoupí přes Budějovice), Brno(nepostoupí s Pardubicemi)

Reagovat
Sigma Olomouc

Baník přes ten zápas s Boleslaví postoupí.

Vítěz MOL kapu - Slavia

Reagovat
Sigma Olomouc

Evropa

Bohemka - konec s Bødo

Plzeň - konec proti týmu typu Tiraspol nebo Karabach ve 4. predkole

Slavia - Osmifinále EL

Sparta - čtvrtfinále EKL

Reagovat
Erialdur

1. Olomouc

2. Ostrava

3. Slovácko

4. Slavia

5. Sparta

6. Bohemians

_________________________________

7. Plzeň

8. Jablonec

9. Liberec

10. Boleslav

Vítěz PO: Jablonec

_________________________________

11. Hradec

12. Budějovice

13. Karviná

14. Teplice

15. Zlín

16. Pardubice

_________________________________

Nejlepší hráč: Radim Breite

Nejlepší střelec: Lukáš Juliš

Nejlepší asistent: Jan Navrátil

Nejlepší brankář: Matúš Macík

Nejlepší mladý hráč: František Matys

Nejlepší trenér: Václav Jílek

První vyhozený trenér: Pavel Vrba

Nejlepší přestup: Lukáš Juliš

Nejhorší přestup: Rigino Cicilia

Překvapení ligy: Lukáš Juliš

Zklamání ligy: Jan Kuchta

Překvapení ligy: Olomoucký

Zklamání ligy: Sparta, Slavia i Plzeň

Postupující z 2. Ligy: Olomouc B (nemůže, místo nich Vyškov)

Reagovat
ACSeRw!n

VÍTĚZ 1. Sparta

2. Slavie

3. Plzeň

4. Slovácko

5. Liberec

6. Baník

---------------------------

7. Boleslav

8. Jablonec

9. Hradec

10. Olomouc

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Boleslav

---------------------------

11. Bohemians

12. Teplice

13. Karvina

BARÁŽ 14. Budejovice

BARÁŽ 15. Pardubice

SESTUPUJÍCÍ 16. Zlín

Nejlepší hráč: LK37

Nejlepší střelec: Cecilia

Nejlepší asistent: Zafeiris

Nejlepší brankář (čístá konta): Kolář

Nejlepší mladý hráč: Zafeiris

Nejlepší trenér: Priske

První vyhozený trenér: Vrba

Nejlepší přestup: Birmancevic

Nejhorší přestup: Sheriff

Překvapení ligy (hráč): Lada Krejci st.

Zklamání ligy (hráč): Durosinmi

Překvapení ligy (tým): Slovacko

Zklamání ligy (tým): Bohemians

Postupující z 2. Ligy: Brno

Reagovat
$dolar$

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Plzeň

3. Sigma

4. Sparta

5. Slovácko

6. Bolka

---------------------------

7. Liberec

8. Jablonec

9. Bohemka

10. Budejovice

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Liberec

---------------------------

11. Zlin

12. Hradec

13. Banik

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. Teplice

SESTUPUJÍCÍ 16. Karvina

Nejlepší hráč: Jurecka

Nejlepší střelec: Jurecka

Nejlepší asistent: Bucha

Nejlepší brankář (čístá konta): Jedlicka

Nejlepší mladý hráč: Dweh

Nejlepší trenér: Koubek

První vyhozený trenér: Kulic

Nejlepší přestup: Dweh

Nejhorší přestup: Olatunji

Překvapení ligy (hráč): Suchan

Zklamání ligy (hráč): Krejci

Překvapení ligy (tým): Olomouc

Zklamání ligy (tým): Sparta/Banik

Postupující z 2. Ligy: Brno a Dukla

MOL Cup: Plzen

Reagovat
$dolar$

No a? Pro nas to je snovej los a mohl jsem chtit kliden 27 bodu. Skoda, ze tech 25 mi dosrali uz v prvnim kole

Reagovat
monty25

Nic, jenom že jsem tě varoval.

Reagovat
Zephyr

Nechce se mi to celé vypisovat, ale jenom hodím pár tipů

- o titul jenom mezi pražskými S, nikdo jiný si ani nečuchne

- Olomouc bude mít skvělou sezónu

- Baník posere podzim, vyleje Hapala a na jaře ukopou prostředek

- Zlín doufám konečně zmizne

- Budějovice budou všem pro smích a skončí v baráži

- Bolka bude nemastná neslaná

Reagovat
Cotton

Tipovačka pořadí tady někde byla?

Reagovat
Cotton

Aha, tak dobrý

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kaspar

1.Slavia

2.Plzeň

3.Sparta

4.Slovácko

5.Olomouc

6.Boleslav

7.Liberec

8.Bohemka

9.V podstatě čtvrtí

10.Jablonec

11.Hradec

12.Pardubice

13.Karviná

14.Teplice

15.Budějce

16.Zlín

Reagovat
ratusek

hajzle

Reagovat
Kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Reagovat
Spejbl

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kily

já si tedy permanentku kupuju, abych měl jisté místo na každý zápas, ale jenom pro zajímavost se stejně zeptám - jaké dárky dostali k permanentkám fanoušci jiných klubů? U nás opět celkem velké téma, jelikož k nejdražší permanentní vstupence v lize dostali fanoušci kelímek

Reagovat
db18

u nás letos jako obvykle několik slevových kuponů (včetně jednorázové slevy do fanshopu, která ale nejde kombinovat se slevou, kterou tam máš na permici ), pak slevu do Klubovky 10 % + taky jednorázová 200 při útratě nad 600, když tam jdeš mimo čas obědových menu (sakra, to mi asi bude chybět... holt budu chodit víc do pivovaru... )

A hlavně předkupní právo na poháry no. (a taky myslim nějaká sleva pro permanentkáře na ty vstupenky...)

Reagovat
Coutinho10

taky jsem nakonec pořídil, dnes jdu, tak jsem na to zvědavej....co se týká dárků, tak nic, nebo aspoň jsem nic nezaznamenal, že by bylo

vlastně jak píše db18, tak to máme taky, že nějaká sleva do fanshopu, my i do muzea, pak sleva na evropské zápasy (3. předkolo EL zdarma), takže dobrý

Reagovat
Salfovic

Za ty vaše ceny bych se do něj vysral a nechal na pokladně.

Reagovat
Kily

já v pondělí vyzvedával šest permanentek, dostal šest kelímků a pět mi jich zůstalo. Jedná se o zálohované s cenou padesát korun, tak docela uvažuju, že si na každý z prvních pěti zápasů jeden vezmu, vrátím ho u výčepu a za uspořených 250 korun si koupím tričko

Reagovat
Uwe háže buly

Nebo je můžeš v důchodu prodat a koupit si další permanentku

Reagovat
Selänne

Reagovat
Sigma Olomouc

Jakýmu týmu fandis?

Reagovat
AjaxFans

Jinak u nás nic

Reagovat
fabec1222

Nejlepší liga světa začíná

Reagovat
ratusek

sice palcohonič, ale stejně ti ho dám

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tomuto palci jsem se teď přihlašoval.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
romeo351

Reagovat
pingla

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Tom a Jerry

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Olomouc

5. Liberec

6. Ostrava

---------------------------

7. Bohemians

8. Slovácko

9. Jablonec

10. Boleslav

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Slovácko

---------------------------

11. Pardubice

12. Karviná

13. Hradec

BARÁŽ 14. Teplice

BARÁŽ 15. Budějovice

SESTUPUJÍCÍ 16. Zlín

Nejlepší hráč: Durosinmi

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Zafeiris

Nejlepší brankář (čístá konta): Kolář

Nejlepší mladý hráč: Šín

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: Kubala

Nejhorší přestup: Tijani

Překvapení ligy (hráč): Doležal

Zklamání ligy (hráč): Ondrášek

Překvapení ligy (tým): Karviná, Olomouc

Zklamání ligy (tým): Hradec, Budějovice, Slovácko

Postupující z 2. Ligy: Dukla, baráž nezvládnou Brno a Líšeň

Reagovat
Kincl
Reagovat
HorajzmAmmann

Uvidíme zítra, ale jsem překvapený kolik lidí dává Liberec nad Baník. (Olomouc/Slovácko,MB asi chápu, ale popravdě Liberci vůbec nevěřím. Jak kvalitou základu tak šířkou kádru jsou papírově dost pod Baníkem myslím...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Puskas

Přijde tam někdo z S a S, to je posílí.

Reagovat
exse

Jsem v tomhle samozřejmě zaujatej, ale po dlouhé době máme kádr, kterej je delší dobu pospolu a v něm řadu hráčů, kteří se posunuli z pozice talentů do nosných hráčů vstupujícíh do peaku. A i když je ten kádr úzkej, tak pokud budou všichni zdraví, tak základní 11 je v podstatě bez slabého místa.

Vy jste v tomhle přesnej opak. Máte dost zajímavých jmen, ale ten kádr prochází přestavbou a je dost nesourodej a má pár hluchých míst. Plus samozřejmě velkej otazník na trenérském postu.

Reagovat
Imos

Reagovat
HorajzmAmmann

ok ok Taky jsem samozřejmě zaujatý.

za mě osobně i když máme hluchý místa, tak pořád to jsou posty, kde to je kvalitou více méně podobný Slovanu. (pravá strana Juroška, Ndefe + střed zálohy Kaloč, Tetour, případně Šín, Rigo, Boula). Stopeři vypadají kvalitně. Útočná trojka Ewerton,Almasi,Kubala na naší ligu vypadá taky nadstandartně a to bude na lávce bojovat o základ Buchta + Tanko. + ještě může dorazit Plavšič.

U Vás bych bral snad jenom Frýdka, Doumbiu a Tuptu...

No ale taky to zítra může být 3:0 ve 25. minutě, takže fakt uvidíme... Jenom jsem překvapený z toho hypu okolo Slovanu když čtu ty umístění...

Reagovat
lampas

Otazník na trenérském postu máme taky. Až přijde zima tak se uvidí, jestli se Kozel někam posunul.

Reagovat
lampas

Jediný co máte lepší, tak hrot, když se Almasi probere. Ale samozřejmě jsem taky zaujatý, zítra patrně jeden z nás vystřízliví...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak podle mého třeba stopeři o dost lepší. Bitri je jeden z nejlepší stoperů ligy. Vy hráče jako Ewerton, Kubala, Almasi, do ofenzivy taky nemáte, ke vší úctě k Frýdkovi a Tuptovi.

Ale uvidíme za pár hodin, že jo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Imos

to krásně vyzrálo, stopeři naprosto k smíchu

Reagovat
lampas

Hlavně ty stopery máte fakt jak víno. Almasi dneska hrál jak klaun, ho předčil o parník i kluk, co kopal ještě na jaře bosenskou ligu.

Reagovat
Nuno čomes

Ty jsi po těch letech pořád takový sluníčkář, že to snad ani není možné

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
AjaxFans

Přesně tak

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak snad už nejsi tak překvapený

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Imos

Reagovat
lampas

Reagovat
Edgar Davids

s nema je to furt dokola, rok co rok

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
romeo351

Máte nějaký tip, jak dnes mrknout na fotbal (bavím se o naší lize ) někde na netu? Nejsem doma a mám horko těžko net

Reagovat
oli9

Tak co budou dneska vyjebavky a remízy v Teplicích a Pardubicích?

Reagovat
monty25

Právě jsem na cestě do Teplic, tak doufám minimálně v remízu.

Reagovat
dtaire

A lístek sis koupil, nebo ti ho klub zdarma přidělil?

Reagovat
monty25

Proč by mi ho měl přidělovat?

Reagovat
dtaire

Dle statistiky na twitteru Martina Kovaříka byla šance veliká

Reagovat
monty25

Aha. Ne, já si vstupenku koupil a ještě si koupím šálu s novým logem.

Reagovat
ratusek

Co v Prostějově dnes? Četl jsem, že smolná prohra

Reagovat
monty25

Neviděl jsem. Ale hrálo se v Olomouci.

Reagovat
Mass

Nejseš na fotbale?

Reagovat
monty25

Jsem.

Reagovat
Mass

Reagovat
Salfovic

Proč? Kde v Olomouci?

Reagovat
monty25

Na hřišti 1. HFK, protože v Prostějově probíhá nějaká rekonstrukce.

Reagovat
Salfovic

To je celkem hezkej stadiónek, co ?

Reagovat
monty25

Nevím, já tam nikdy nebyl. Ale pamatuju si, že se tam hrávala 2. liga, takže je asi v pohodě dostačující.

Reagovat
Salfovic

Já se ztratil ve vlákně, ty jsi byl vlastně v Teplicích.

Reagovat
monty25

Reagovat
Mass

Kolik bylo diváků? Tam to vypadá pořád prázdně, i když sou tam lidi.

Reagovat
monty25

Hlásili 8141, ale v Teplicích se to fakt ztratí, vždyť to není ani polovina kapacity. Čekal jsem aspoň 10 tisíc.

Reagovat
Mass

dík za info

Reagovat
FKVZLFC

Prostějov předvedl jeden povedený protiútok na konci prvního poločasu + v závěru zápasu gól z vymyšleného přímáku (celkově rozhodčí dneska fakt děs). Šmarda vsadil spíš na destrukci, pasivitu a trpělivý čekání na chybu. Zachytal jim dobře gólman, pomohlo mu i břevno. Viktorka byla fotbalovější, měla větší tlak, ale moc se nedostávala do zakončení, spíš střely z dálky a skrumáže po standardkách, ale výkon velmi koukatelnej. Až na kiks Petráka před 1. gólem zahrála dobře obrana (+konstruktivní rozehrávka Březiny), v záloze to docela šlapalo Jiráskovi s Rosou a tradiční křídelní výpady Mulemeho a Řezáče nechyběly. Akorát se mi moc nezdál Bati na hrotu, byl tam zbytečně vypojenej ze hry.

Dnes velká škoda, minimálně za bod to být mělo.

Reagovat
eleven11

Reagovat
Greny

Černýmu se to v Teplicích dneska dokope jako prase

Reagovat
Firkraag

Tyvole, hrajem děsně

Reagovat
Bohemak12

Chce to zklidnit hru a bude to v pohodě. Ale co vychytal Reichl

Reagovat
Firkraag

Jsme strašně nedůrazní a naivní směrem dozadu. Jako obvykle. Musíme se akutně zlepšit, jinak nás Pardubice nakonec přetlačí. O Bodo raději nemluvím.

Reagovat
Bohemak12

Musíme ovládnout střed hřiště. Trojzubec Matoušek,Prekop a Kozák jen čeká na brejky a nejsou v vůbec v mezihře

Reagovat
Firkraag

Jo, jak hrajeme ve středu jen s duem Jindřišek-Jánoš, tak tam opravdu propadáme.

Reagovat
Kaspar

Karvina ten druhy gol

Reagovat
Noke

Plzeň zatím strašná, ty nedohrajou v 11. Zato Teplice zatím hezky pěkně

Reagovat
Pablos

Svozil kapitán ...pojď mi

Reagovat
Pablos

tak jen zástupce chjoo

Reagovat
M0rb1D4S

Tak, pískejte konec ligy. Lépe už na tom nebudem

Reagovat
Pablos

Já věděl, že jsem moc optimista v té tipovačce u Plzně... a že jí narvu takhle vysoko na 5.příčku

Reagovat
Kaspar

Karvina

Reagovat
Greny

Zlin

Ale co se tam stalo Hejdovi ? není schopnej skoro došlápnout na nohu a var to ani nezkoumal, že by sám nějak blbě došlápl??

Reagovat
djiros

Asi jo, jinak byl ale dozadu hrůzostrašný.

Reagovat
hornito

Hořel jako papír, takže zkušeně

Reagovat
HorajzmAmmann

Budínský do Baníku

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Rothbard

Proč by šel do horšího

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
djiros

Ten Zlín při těch stadartkách

Reagovat
Miguel19

Já myslel, že už nehrajeme nakopávanou sračku...

Reagovat
$dolar$

Tak co chces hrát s Květem uprostřed zálohy, ten kluk nemá vůbec nic. Kopic se schovava, nevím jestli byl u míče. Jirka je sprinter, ale balón dostal slušně max jednou. Řezník je tam proč?

Reagovat
Miguel19

Jo no Květ je solidní tragéd. Prostě klasický český přestup. Týpek dá pár gólů, přestoupí do předního klubu, kde se zjistí, že stojí za hovno..

Reagovat
Firkraag

Nevím, kam ho dáváte, ale on musí hrát někde pod hrotem. V zakončení a finální fázi je silnej. Jinak bude přesně takový, jakého ho popisujete.

Reagovat
Pablos

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
romeo351

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
inferno08

Mno, Viktorka úspěšně navázala na konec minulé sezony.

Reagovat
inferno08

Jindřich Rajchl

Reagovat
Mönchengladbach

?

Reagovat
inferno08

Svěcený si spletl Jindřicha Staňka s Jindřichem Rajchlem.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Salfovic

Klasický Freudovský přeřek, Svěcený je chcimír

Reagovat
$dolar$

Já mám Hejdu jako člověka rád, ale kezby to zranění bylo aspoň na půl sezóny. Totální nestíhacka, penalta, přišel Dweh a najednou už nám tam nebehaki Gning s Filou jak na výletě..

Reagovat
Martin9719

Taky se podívej jak běhá a hraje záloha, co míčů jsme tam ztratili jen v osobních soubojích a po odražených míčích. Neříkám, že hrál dobře, penalta lvl jaro, ale ostatní jsou na přes držku se svým přístupem, jediný kdo dělá co má je Rafiu.

Reagovat
Firkraag

Tak pokud se zraní a sám si neřekne o střídání, tak je to docela vůl, ne?

Reagovat
$dolar$

Coze?

Reagovat
Martin9719

No tak jsme tam kde jsme byli, první soutěžní zápas. Absolutně nepřipraveni na soupeře. Místo toho abychom rychle otáčeli hru a soupeře troch roztáhli tak je to pořád obehrávání kolem dokola jak v 90. letech. O práci s míčem nemluvě. To co jsme při bránění předvedli před penaltou, jak symbolické. Co dělá v sestavě Květ? Čím si zasloužil že hraje? U Jirky víme, že je to hráč do brejku, ale nemá hrát proti týmu co hraje na brejky. Kopic taky mimo, ale to souvisí celkově s pohybem celý zálohy. Rafiu dělá co může, ale když s ním nikdo nehraje jako s Chorým tak je to těžký. K zblití, člověk by řekl že si borci sáhnou do svědomí a už je to tu zase.

Reagovat
$dolar$

Ale tohle jde kurva za trenéry. To nikdo neví jak Teplice hrsjou? To nikdo z nich nevidí, že Hejda nestíhá? Nikdo nechápe, že Květ není schopnej zpracovat balón ani ho nahrát?

Reagovat
Martin9719

Tak my v podstatě nemáme nikoho kdo by šel 1na1 v křídelních prostorech. Takže stačí když zavřeš střed, dostoupíš křídelníky, kombinace na malým prostoru taky nic, pak stačí když uhlídáš sem tam standartku a nemáme šanci ani ohrozit bránu. Spolupráce stoperů se záložníky nulová. Květ vlastně dělá všechno proto, aby vůbec míč nedostával. A pak tam máš typicky nenápadně chodícího Kalvacha aneb "polibte mi prdel" já tady za všechny běhat nebudu.

Reagovat
$dolar$

To je presny.

Reagovat
Pablos

Kalvach ani žlutou jo ? To je zase hnus

Reagovat
Miguel19

Reagovat
FruFru

Kalvach žlutou dostal ne?

Reagovat
Pablos

Aha... tak jí možná dostal když jsem to šel sem psát

Reagovat
Sosi

Reagovat
Kaspar

dostal

Reagovat
Pablos

jo oka omlouvám se

Reagovat
Firkraag

Na livesportu píší u Pardubic neuznaný gól. Což je asi blbost, ne? Spíš to gól prostě nebyl.

Reagovat
Kaspar

Se to tak pise, kdyz je po zasahu Var odvolany

Reagovat
Firkraag

Ale on gól neukazoval. Nechal to dohrát a pak zpětně kontrolovali, jestli náhodou míč nebyl za čarou. Nenašli nic průkazného (na 90% spíš nebyl).

Reagovat
Kaspar

To jo, ale uz tou kontrolou se to bere takhle.

Reagovat
Firkraag

Ok

Reagovat
Banikovec7

Nebere, normálně to na livesportu bývá jen když je první gól uznán a pak odvolán varem.

Reagovat
GabrielBatistuta

A přijde mi to logický.

Reagovat
Rothbard

Karviná easy záchrana.

Reagovat
romeo351

Karviná i s celým Budínským mně vlepila solidní facku

Reagovat
Kepy_FCB

Teplice sresy plné reklam ale sladěny dobře

Reagovat
Kepy_FCB

*dresy

Ty Plzně, taky od Makróna, nic moc

Reagovat
inferno08

Nevím no... Máš na lávce vydru, Klimenta, choryho a durosinmiho. Od začátku postavíš jen durosinmiho a celej první poločas na něj nakopávas dlouhý míče... K poblití

Reagovat
naheCZ

Naše sestava taková, jakou bych si v toto rozestavení představoval

Sestava: Kolář – Vlček, Ogbu, Holeš – Douděra, Zafeiris, Oscar, Schranz – van Buren, Jurečka, Jurásek

Lavička: Mandous – Ousou, Masopust, Tijani, Chytil, Provod, Bořil, Ševčík, Hromada, Tomič, Lingr

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrá

Reagovat
Sigma Olomouc

Ideální sestava

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Takže jasná 2.

Reagovat
Mass

Mimo Burena (psal sem Chytila) sem trefil sestavu.

Reagovat
Pablos

Tvl to je debilní ta fantasy... jak dlouho to jako budou vyhodnocovat... nevím koho vystřídat takhle.

Reagovat
Pablos

jo počkat, tady už pak nejde mezi zápasy střídat ani jo ? Tak to je úplná kokotina

Reagovat
HorajzmAmmann

myslím, že takhle fungovala úplně první fantasy co jsem někde hrál x let zpátky Celou dobu jsem tam měl 3 frajery z Teplic Litsingi, Nivaldo, Mahmutovič a ze Sparty Kadlece, Lafatu a zbytek jsem nějak střídal

Reagovat
Pablos

já to nikdy nehrál... jen hokej MS a MS fotbal a Euro fotbal... to mě bavilo... ale tohle je divný

Reagovat
HorajzmAmmann

jo, ta sazka mi vyhovovala... škoda

Reagovat
naheCZ

Já jsem zas nestihl naklikat sestavu...vzpomněl jsem si na to celkem pozdě dnes a než jsem tam s tím debilním limitem něco vymyslel, tak už to bylo uzavřený Ale poučných několik desítek minut se zjištěním, že v této nespravedlivé podobě na to kašlu. Jako nikdy u toho stejně nevydržím celou sezónu, ale tady je to fakt debilně vymyšlené už od začátku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Sigma Olomouc

Ten Zlín hrůzostrašné bránění

Reagovat
coral

Plzeň dnes otřesná. Už základní sestava byla špatná. Pokud bude hrát tak mizerně, tak Koubek skončí po 4.kole.

Reagovat
coral

Kdy už konečně skončí ten zoufalec Trpišovský? V posledních 2 letech pohnojil, na co sáhl. Když přišel do Slavie, byl king. Teď by snad mohl trénovat tak krajský přebor. Jak se může někdo tak propastně zhoršit, to je vážně minimálně k zamyšlení.

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chandy

Nemáte někdo stream na SKS pls? Nejede mi o2tv v zahraničí…

Reagovat
romeo351

I já děkuju

Reagovat
Chandy

Dik

Reagovat
Kaspar

Ta lavicka Slavie mi prijde kazdym rokem porad slabsi

Reagovat
Kaspar

Mickinho

Reagovat
naheCZ

Vlček skvěle

Reagovat
Mass

parádní debut

Reagovat
Mass

Mick Van Buren, Mick Van Buren!

Reagovat
Greny

Vlček pěkná predfinalni přihrávka...

Ale kurva co to tam zas máte za trávník ? Se hraje chvíli a trhá se to jako prase

Reagovat
cr7sux

Zase nový, slibují, že na další zápas už bude dobrý, teď se prej kvůli vedru dostatečně hluboko nezakořenil..

Reagovat
naheCZ

To už byl problém s Drážďanama...

Reagovat
jsemdement

Fuj to byl hnusej gol. Ja byt slavista, tak si ho radsi ani neuznam, votres.

Reagovat
naheCZ

Ofsajd

Reagovat
SuperBanikovec

Dá se vám v nové O2 aplikaci zmenšit to okno pokud vyjedete z té O2 aplikace například do messengeru? U staré to krásné fungovalo, člověk mohl něco někomu psát a zároveň sledovat fotbal, ale u té nové alespoň u mne ne.

Reagovat
Greny

Hradec zatím nepředvedl ale vůbec nic .. myslím že to bude pro ně těžká sezóna pod Weberem

Reagovat
romeo351

Weberův rukopis je zřejmej

Reagovat
naheCZ

Zápas máme totálně pod kontrolou, ale je to jen 1:0, snad přidáme ještě 2 a nebudou to nervy zas do konce utkání

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Jednoznačná záležitost. Hradec úplně neškodný.

Reagovat
Lopiger

Zafeiris hraje skvěle přijde mi

Reagovat
romeo351

Oscar - Zafeiris (byť vypadá jak ultračurák) může být středová dvojka, která bude dominovat i v Evropě. Ogbu trošku slabší na rozehrávce, ale ostatní mu moc nepomáhaj

Reagovat
romeo351

Btw Vlček se s tím debutem rovněž nesere

Reagovat
HorajzmAmmann

*světě

Reagovat
SpartaOvenka

* minimálně ve světě

Reagovat
ratusek

Nebál bych se říci i v celém vesmíru

Reagovat
Mass

Nová reklama na mekáč s hudbou z Duffmana, ale místo něj je tam nějaká tlustoprdka

Reagovat
Greny

Krejčí a Gabriel to jsou střelci ... Kam to chceš po zemi přímo do brankare ze dvou metru

Reagovat
naheCZ

Tak na té akci bylo nejzvláštnější to, že Krejčí nebyl v ofsajdu...

Reagovat
Greny

Však taky to píšu až po opakovačce

Reagovat
Kaspar

Ale uz Ladikovi tecou nervy

Reagovat
Greny

Teď jako bych se viděl ...

Jak pustil ten zákrok od Vlčka na lajně čekal jsem zda přesně něco takovýho někdo udela

Reagovat
Greny

Už toho Zafeirisa ale osol kartou to je podruhý co skáče dneska

Reagovat
Mass

Na Letný by to byla pencle, kontakt tam byl

Reagovat
djiros

Reagovat
Kaspar

Hrozny oraniste to hriste

Reagovat
Greny

Jak si tam ten Heidenreich vymkl kotník...

Reagovat
Vinci

totální ostuda

Reagovat
romeo351

2.půle zatím slabota

Reagovat
FCSL

Ševčík za béčko Sparty

Reagovat
Uwe háže buly

Na jaře neoplýval formou. Lepší když se rozehraje.

Reagovat
Greny

Zatím ze Sparty nejlepší na hřišti všechny tři šance co Sparta měla bylo po jeho prihravkach

Reagovat
ACSeRw!n

to ho odstrelili rychle no

Reagovat
doshcz

tak to bylo jasny, na jare byl spatnej a skoro nehral, v priprave jako jeden z mala nehral ani generalku.. si to musi vykopat

Reagovat
Mass

Psal sem, že to bude nejhorší přestup, ale on to možná bude nejlepší přestup do druhý ligy.

Reagovat
PBLead

Spousta hráčů Sparty hrála minulý rok za béčko a přesto se pak opět A týmů vrátila a byla platná. Třeba Minčev, Karabec nebo Daněk. Podle mě jde spíše o to, že by jej Priske dneska nevyužil (objektivně konkurence na daný post je vysoká), takže aby měl nějakou zápasou praxi, tak hraje s béčkem. Je to mlaďoch, pořád má spoustu před sebou. V tomhle věřím, že trenérský štáb Sparty to má nastavené zdravě. Lepší, když trénuje s Ačkem a hraje v béčku a je na očích, než aby seděl na lavičce...

Reagovat
wwwx

Třeba Minčev, Karabec, nebo Daněk nebyli platní skoro vůbec. I Mabil měl větší přínos než pro titul než tihle tři dohromady. Tyhle nákupy hráčů, co jim výjde pár zápasů a aby je hlavně neměl rival, jsou máloskdy co k čemu.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
HorajzmAmmann

klasika, frajer hraje dobře 10 zápasů už je S+S kupují. Stejný jako Tijany...

Reagovat
inferno08

OT: Jsem si teda taky založil tu fantasy a připojil se do obou skupin eurofotbalu... Ale mám dotaz. Jak tam jsou ty bonusy, ten beton a dva kapitáni, to platí jen pro ty s ověřeným účtem?

Reagovat
Coutinho10

to by nemělo mít vliv, jediný, ten žolík: extra přestup je podmíněný ověřením viz

https://www.sport.cz/p/fantasy/1-fotbalova-liga/pravidla/jak-hrat/zolici

jinak všechny ostatní můžeš použít, ať už máš nebo nemáš ten účet ověřený

Reagovat
oli9

A ten žolík se může použít na každé kolo?

Reagovat
Coutinho10

u toho extra přestup píšou, že víckrát za sezónu, což mi teda přijde dost nefér, pokud lidi, co si ověří účet maj mimo +10mega do rozpočtu i víckrát 1 přestup navíc...

Reagovat
inferno08

Ok, já jen, že když si u někoho rozkliknu jeho sestavu, tak u té obrany má zobrazenou tu zeď. A někdo ji tam zase nemá, tak mi to přijde divný.

Reagovat
inferno08
Reagovat
Coutinho10

j, taky jsem koukal...někdo některý z těch žolíku využil hned a asi dobrá volba, ikdyž jako je v ofiko PL fantě, tak i v té naší se může stát, když bude nějaký odložený zápas a pak se dohrávat, že by třeba v některém týdnu se mohlo hrát 2x u některých z týmů, takže třeba pošetření se může vyplatit, ale pokud z toho někdo vytříská tolik bodů jako třeba v tomto kole pár lidí má, tak určitě špatně neudělali

Reagovat
FCSL

Ráno na nás @ 2,13 a ted 2,63 To už jsem za pětikilo zkusil polechtat. Jsem na ten zápas hooodně zvědav. Baník se mi na papíře dost líbí a Ewerthon bude rozdílovej hráč. Podle mě budou mít dost dobrou sezonu a budou útočit na to 4-5 místo. Nám ale taky docela věřim. Po dlouhý době nejdem do sezony rozprodaný a nebudem to lepit ještě v prvních 5 kolech. Oproti konci minulý sezony ze základu odešel jenom Olatunji. Když budem počítat i odchod Thea, tak 2 odchody. Přišli Chaluš a Kulenovič. Základ je kvalitní, akorát by to chtělo ještě útočníka, kdyby se nechytl Kulenovič. Lavička může být slabina, tam to můžou oživit snad jenom Višinský a možná Penner s Horským. Tam třeba oproti Baníku silně zaostáváme. Takže sehranej základ, pan trenér Kozel jde na 3. sezonu... Hodně čekám od Tupty. Ten byl v přípravě parádní a snad poprvý jí strávil u nás. Vždycky přicházel v rozehraný sezoně a pomalu se do toho dostával. Ted vypadá ve formě. Hodně jsem zvědavej na Kulenoviče, snad bude zdravej a ukáže se. Být tu Olatunji a ve formě z konce sezony, taky bych nám věřil na to 4-5 místo, ale tekhle to vidím spíš na 6-7, uvidíme. Dneska si musíme dát pozor na červenou kartu hlavně. Poslední 2 domácí zápasy s Baníkem jsme jí dostal 2x v 1. půli, ve 37. Theo a ve 38. Tiéhi

Vliegen - Plechatý, Chaluš, Purzitidis - Fukala, Červ, Doumbia, Mikula - Frýdek - Tupta, Kulenovič

2:1 Tupta, Kulenovič - Almási

Reagovat
BrutusGargamel

Jestli bude Kaloč, tak nemůžete prohrát. Snad bude záloha Tetour, Ewerton, Šín nebo něco takového.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaloč bude hrát a pravděpodobně mu to se 3 stoperama snad bude vyhovovat jako kdyby hrál s Boulou.

Reagovat
BrutusGargamel

Tak se pak nemůžeme divit, že zlepšení nebude.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Prometheus

Má pravdu, Kaloč je zoufalec, ten nemá v základní sestavě Baníku co pohledávat

Reagovat
AjaxFans

Chachaři vás přejedou

Reagovat
HorajzmAmmann

Každopádně Liberec, Slovácko, Baník v nadstavbě o 4.-6. místo je docela reálné.

Je dost na píču, že Baník zrovna tyhle soupeře chytnul jako první když jsme dost nerozehraný s půlkou základu novou...

ve výsledku, když si člověk napíše sestavu 11 hráčů s největší minutáží minulou sezonu tak těch změn bude asi 9

Reagovat
AjaxFans

Reálné ano Ještě, že vás máme za týden a nebudete tak sehraní.

Jinak sú zvědavý na dnešní sestavu. Snad Rigi v základu

P.s Díky za mladého Jurošku

Reagovat
HorajzmAmmann

mladého Jurošku? Hraje dobře teď jo?

Reagovat
ACSeRw!n

pro vas super, ze jste udrzeli Doumbiua Tuptu, to sem fakt necekal.. vypadate docela silne

Reagovat
Imos

❤️ dnes krásný fotbal od nás

Reagovat
BrutusGargamel

Snad je tady ta předpokládaná sestava Baníku vtip. Čekal jsem, že když se přivedlo 10 nových hráčů, tak budou hrát a ten odpad z loňska nakope někdo do zádele. Obzvlášť Kaloče. Jestli bude Kaloč v základu, tak Baník nemůže uhrát ani bod, protože to je něco šíleného. Přihrávat zpátky na stopery, popřípadě někomu namazat by zvládl i dorostenec. Nevím proč je pořád hájený novináři a fanoušky, když neumí hrát fotbal. Nezbývá než věřit, že Hapal postaví někoho normálního.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty jsi koukám expert...

Reagovat
BrutusGargamel

Já viděl hodně krát Baník a Kaloč byl vždy něco šíleného. Důvodu loňského krachu bylo víc, ale on byl pravděpodobně ten hlavní. Kdyby nehrál, tak je Baník automaticky v prostřední skupině a ne o záchranu. Nebo čím přispívá týmu? Bránit neumí, útočit neumí a jediné co dělá je, že vrací balóny stoperum, občas zpětnou přihrávku namaže.

Reagovat
HorajzmAmmann

Protože hrál v systému 4-2-3-1 klasického DM, což on prostě nemůže. Když má vedle sebe Boulu, tak právě že útočit on umí Skvělý box to box záložník s dobrou střelou.

Reagovat
BrutusGargamel

Promiň, ale neumí. Chápu, že je odchovanec, tak je hájený, ale radši budu když budou hrát fotbalisté.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak neumí no... hraje pod asi 4. trenérem, ale ty asi umíš trénovat lépe.

Že teď za U21 neměl formu a hrál špatně je druhá věc...

Reagovat
BrutusGargamel

A kdy měl dobrou formu? Kdy přispěl týmu něčím pozitivním? Obecně jsou tihle záložníci mor fotbalu. Něco jako Souček, který je taky v repre šílený, ale místo má jisté.

Reagovat
Nuno čomes

Ty taky

Reagovat
HorajzmAmmann

Letáček - Blažek, Bitri, Lischka - Juroška, Tetour, Arturo "Kaloč" Vidal, Ewerton, Kpozo - Kubala, Almasi

0:2 - Kaloč, Almasi

Reagovat
BrutusGargamel

To spíše 1:1 - Kaloč vlastní, Almási. Určitě je pravděpodobnější Kaločův vlastňák, než normální gól. Bohužel s tou sestavou to zase bude boj někde na pomezí skupiny o střed a záchranu. Škoda.

Reagovat
VersaceChain

Pustil si starou na stodo a potkala Kaloče?

Reagovat
Mass

Kaloč má do Vidala poslední dobou fakt daleko.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Imos

Reagovat
Nuno čomes

Ach jo

Reagovat
AnthonyR

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Liberec

5. Olmík

6. Baník

---------------------------

7. Pardubice

8. Bohemka

9. Jablonec

10. Slovácko

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

Slovácko

---------------------------

11. Karviná

12. Bolka

13. Budějky

BARÁŽ 14. Hradec

BARÁŽ 15. Teplice

SESTUPUJÍCÍ 16. Zlín

Nejlepší hráč: LK37

Nejlepší střelec: Van Buren

Nejlepší asistent: Zafeiris

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč: Jurásek

Nejlepší trenér: Trpiš

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: Wallem

Nejhorší přestup: Sinyan

Překvapení ligy (hráč): Tecl

Zklamání ligy (hráč): Krejčí z Hradce

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Hradec

Postupující z 2. Ligy: Viktorka Žižkov

Reagovat
oli9

Slovácko pojdme za 3 body.

Bez Svědíka na lavičce

Reagovat
Kaspar

To by pro vas nemel byt problem, my tu sestavu mame zase kazdym rokem slabsi

Reagovat
Mirek na tenisu

Baniku v Liberci moc nevěřím. Ale trzeba mě překvapí.

Reagovat
pingla

4. minuta a Havel mohl jít klidně ven, hrozný zákrok

Reagovat
monty25

Vybral jsem si zápas MB - Jablonec a vypadá to na dobrou volbu. Kušej už to tam zase sází.

Reagovat
božský John

Kdyz vidis povazance s kratochvilem ne na lavici, kalasnikov na tvoji vyjebanou palici

Reagovat
Kaspar

to jeste nekdo porad hraje 4-4-2?

Reagovat
božský John

Pro me za me klido, ale nesmis mit ty dva stredaky liny zmrdy, co nebehaj, nic nevymyslej a vse zkurvej.

Chram si stejne sbiha niz, takze to je takovy chromy 4231

Reagovat
Kaspar

Jovovic u vas zase skoncil nebo je zraneny?

Reagovat
ondrasch77

Koleno...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ondrasch77

Chram s Drchalem byli v podstatě celý zápas odříznutý kvůli těm dvoum jelitům...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

Frydas

Reagovat
lampas

Zase nás řežou rozhodčí, jako každý zápas s Baníkem poslední dobou Naštěstí je to Baníku úplně k hovnu, jak je marnej.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kpozo ...no stane se. Co ale dělal Letáček? Vylezl, zalezl...je to vemeno. Za tím si stojím.

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně koupit super mladého golmana a pak nechat chytat Letačka. Je kumšt

Reagovat
doshcz

Hapalball zase zoufalost a to je jeste setri sudi

Reagovat
doshcz

Tupta uz dojebal tak pet golu ne

Reagovat
Imos

Ghali taky

Reagovat
doshcz

jo jako na jednu stranu jsou fakt dobry, na druhou to taky bylo dost k nicemu

Reagovat
Imos

naštěstí výsledek dobrý a potenciál do budoucna

Reagovat
Mönchengladbach

Kozelball > Hapalball

Reagovat
pingla

Petržela

Reagovat
ACSeRw!n

to braneni Baniku to je teda zradlo

Reagovat
doshcz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mass

3 na 5, a z těch tří 2 nikdo nebrání

Reagovat
Spalovač šancí

Copak bránění?! Ale rozehrávka obránců Libereckým do brejků

Reagovat
Mirek na tenisu

Obrana Baniku zatím hoří. Asi jako ty pouťové plynové hořáky a přiblblé výkřiky hlasatele při tiskovce na Bazalech.

Reagovat
ratusek

Odmítám sledovat tu sračku pod Hapalem. Čekal jsem leccos, ale tohle ne. Vyhodit ho jako Marka hned po prvním kole. Nebo spíš po prvním poločase

Reagovat
Pablos

Reagovat
Greny

Třeba bude Hapalova past

Reagovat
ratusek

na jednu stranu by to bylo dobrý, ale na druhou stranu ne

Reagovat
kulych

Nevíte někdo, co se stalo Svedikovi?

Reagovat
Mirek na tenisu

Bolí ho kolena. Už Švejk věděl že nejlepší je mazat je Opodeldokem

Reagovat
cr7sux

Inside info co je svedikovi?

Reagovat
Spalovač šancí

Svědí ho řiť, dostal na to antibiotika

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jako Baník směrem dozadu fakt otřesný. Ale zápas baví

Reagovat
Pablos

Reagovat
Ferda Kokeš

Slovánek? Totální fotbal od Luboše.

Reagovat
Imos

super fotbal, druhý poločas trochu nervy ale já jsem nadmíru spokojen

Reagovat
doshcz

Chalus :D :D :D

Reagovat
Greny

Ale komentátoři úplně mimo tvl

Reagovat
PBLead

To teda. Taková kosa.

Reagovat
Imos

vždyť nadskočil dva metry před zákrokem

Reagovat
Greny

Komentátoři na O2 zase mimo... Vždyť to je jasna penalta pro Baník.. co tam chtěli na varu hledat?

Reagovat
Firkraag

Protože skočil, ale tohle prostě penalta je stopro.

Reagovat
Greny

Tak ať si přečtou pravidl

Reagovat
Firkraag

Tak komentátoři na O2, co bys jako chtěl? Měl bys ocenit, že si nepletou týmy.

Reagovat
Prometheus

Hlavně tam ten Chaluš šel jak blázen

Reagovat
Imos

a z televize ty penalty pro nás vypadali jak? z tribuny to nebylo moc poznat, kulenović asi ne ale na frýdka měla být

Reagovat
Greny

To nevím protože jsem zároveň koukal na formule ale ta proti vám byla za mě úplně jasná a bek tam šel jako magor

Reagovat
Imos

Jojo, o Chalušovi se nebavím, i když jsem slyšel že ho netrefil, zajímají mě ty tři penalty co nepiskli nám

Reagovat
lampas

Ještě, že má Baník ty rozhodčí.

Reagovat
Greny

Vždyť to je jasná penalta dle pravidel ...

Reagovat
lampas

Asi jo, ale jinak je tlačil celý zápas. Možná to ale bylo jen tím, že je to neschopný kripl. Takhle špatnýho rozhodčího jsem už dlouho neviděl.

Reagovat
Witcher

Byla letní pauza

Reagovat
Mirek na tenisu

Možná podle pravidel byla. Ty je znáš tak podrobně? Já bych tohle jako faul nepiskal. Chaluš se Tanka nedotkl. Pokud mají sudí video měli by tohle posoudit.

Reagovat
Greny

No vím že to tam dřív bylo popsáno myslím že toto se nemenilo

Reagovat
Fernando_Torres

Wtf? Jako jo, kdyby nenadskočil, tak ho přepálí, ale vždycky jsem měl za to, že bez toho, aniž by došlo ke kontaktu, se to písknout nedá

Reagovat
Greny

Reagovat
PBLead

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Imos

hlavně že ty pro nás nepískl

Reagovat
lichna.

Brečet i po jasne výhře.

Reagovat
Imos

vy s tím brečením jste fakt ubohý kundy (všichni co o tomhle mluví, nemyslím tebe osobně - nic takovýho není jen banda ubožáků co furt píše o brečení když někdo něco napíše)

Reagovat
lichna.

Tak já na to koukal a pro vás jsem tam žádnou pencli neviděl. Nicméně máte slavit pohodovou vyhru nad ambicioznim Baníkem a místo toho kecy že nám rozhodci nadrzoval, že měly být pencle apod...

Reagovat
Imos

já se normálně ptal na ty penalty jestli byly, výhru slavíme neboj, doufám že už lezeš kanály, rozhodčí byl tragický na obě strany a za tím že kdykoliv mluví o brekotu je ubožák si stojím vyhráli jsme naprosto zaslouženě a jsme nadšeni, proč bych ale měl ignorovat chyby i když nás neovlinili?

Reagovat
lichna.

Imos

23.07.2023

18:02

hlavně že ty pro nás nepískl

Tohle mi nepříjde jako normální ptání se

Reagovat
Imos

však nepískl, dobře tak jsem to neformuloval jako otázku, co po lidech chceš při zapíjení zápasu, ale jinak mám pravdu tak nevím proč si myslíš že jsi jakýkoliv argument vyhrál

Reagovat
Pablos

Jawo

Reagovat
monty25

Dneska teda padají luxusní góly. Teď Doumbia, ale hlavně předtím Kostka.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Greny

Hapal a Látal jedou bomby...

Jinak Kulič zatim

Reagovat
monty25

Mihálik To je dneska nějaká soutěž, kdo dá gól z větší dálky?

Reagovat
Greny

KozelBall > HapalBall

Reagovat
20DollarsInMyPocket

vzdycky to tak bylo

Reagovat
exse

3 body fajn, ale ta produktivita a nedůrazy v zadu mi dávali flashbacky z minulé sezóny. Místo výhry rozdílem třídy tam zas byla část zápasu, kdy jsme se museli strachovat. Doumbia a Ghali když jsou zdraví, tak jsou top. Luka Ku. ukázal hodně potenciálu, sice pomalej a trochu kostrbatej, ale fotbal vidí neskutečně, takovej bosenskej Berbatov. Příště musí být v základu Mikula a klidně bych i vyměnil Višinskýho za Frýdka, kterej je bohužel pořád strašně nevyrovnanej.

Reagovat
lampas

Frýdek byl náš nejlepší hráč, jinak souhlas.

Reagovat
exse

V kombinaci je dobrej a s Doumbiou si hodně rozumí, ale ta finálka prostě strašně bolí, zazdil zase minimálně 3 góly dneska.

Reagovat
lampas

Kdyby uměl vystřelit aspoň trochu z dálky, byl by to už hráč pomalu pro bundesligu. Ale z druhý vlny umí rozdávat míče luxusně, připomíná mi Matějovskýho.

Reagovat
Imos

Frýdek s tou finálkou musí něco udělat jinak na top 3 nikdy mít nebude

Reagovat
Imos

já jsem byl hrou hodně nadšen, Ghali a Tupta jsou velcí paliči, Kulenovič za mě dobrá, vychytat fýzu a souboje a bude dobrej, za mě větší potenciál jak Rondič, hlavně hlavou

Reagovat
Mirek na tenisu

Banik. Stalo se přesně to co jsem čekal. Nabitý kádr, posily, silné řeči neznamenají automaticky úspěch. Slovák Blažek mi nepřijde o nic lepší než stávající obránci. Mizerný byl Juroška, Lischka klasické baroko. Z Letáčka byla cítit nejistota. Do očí bila nesehranost. Je to ale první zápas vysledky se třeba dostaví. Musíme věřit. Liberec měl skvělé hráče Ghaliho, Doumbiu, Tuptu. Líbil se mi Kulenović. Připomíná mi pohybem Kovačiče.

Reagovat
Imos

juroska nejhorší na hřišti, protekci Kaloče nechápu, ten je darebnej kdykoliv ho vidím, u nás asi nemám výhrad krom Ghaliho a Tupty co dělali víc kliček než potřeba

Reagovat
Nuno čomes

Kaloč je jediný, za koho reálně mohou dostat prachy (odchovanec a ještě to posichrovali cečkem), tak ho musí hrát.

Reagovat
Imos

Joo to asi bude ono, ale ta jeho hra

Reagovat
ratusek

To jeho vracení, kdy ho předběhl i rozhodčí. Za to bych ho normálně vypleskal a zbavil Céčka

Reagovat
Imos

to bylo geniální

Reagovat
Salfovic

Ta sparťanská sestava je tedy děsná defenzivní sračka.

Reagovat
shitcool

Nekdo funkcni stream na Spartu?

Reagovat
Greny

Zda se mi to nebo z boku Birmancevic vypadá jak Venca Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to se tu probíralo, hned jak tu ukázali jeho fotku. Má tuším i stejné číslo dresu 14.

Reagovat
Greny

Ok to jsem asi prehlidl tak sry

Reagovat
Remt

Jj proto mi od první fotky přijde nesympatický

Reagovat
kilobyte

Zatím nic moc, ale už je podle mě jisté, že Jílek bude brečet.

Reagovat
djiros

Když bude ty karty dávat jak ty první dvě, tak to je jistota

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Reagovat
ratusek

Haraslín výbornej první dotyk a pak lehce

Reagovat
Greny

Ale jakože trefil to dobře úplně nejlepší úhel to nebyl

Reagovat
Sigma Olomouc

Ten Vrátil je tragéd. Nechápu, proč ho tam dávají. (I když jsem neviděl přípravu)

Reagovat
Sigma Olomouc

Vraštil

Reagovat
Tom a Jerry

Aby nedostal cervenou, Haraslin si s nim dela co chce

Reagovat
Greny

Od Sigmy jsem teda čekal zatím mnohem víc

Reagovat
jsemdement

Já od Beermančevinčevenče.

Reagovat
John Obi Mikel

Beermamčlověče?

Reagovat
jsemdement

Jo, to je on.

Reagovat
ACSeRw!n

Mejdr a Sorensen dneska parada do ofenzivy

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Haraslín je top

Reagovat
Greny

Ten je dneska úplně jinde než zbytek hráčů .

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Cotton

Reagovat
Greny

Ok Homolka nebo kdo to komentuje má jiný názor. Ale ten Birmancevic zatím nic nepředvedl. To tam mohl být kdokoli jiný

Reagovat
kilobyte

S Mejdrem si dobře rozumí a párkrát ho dobře vyslal dopředu.

Reagovat
Selänne

Je to levý křídlo, který se muselo stáhnout doprava kvůli Haraslínovi.

Reagovat
kilobyte

Ještě by to chtělo zlepšit ty náběhy z druhé vlny. Dost závarů končila přihrávkou pod sebe, kde nikdo nebyl.

Reagovat
doshcz

taky mame klasicky strasne prazdnej stred kdyz jde souper do utoku.. Sadilek je vzdy nekde u lajny a Kaan je tam sam

Reagovat
kilobyte

Jo, to ustupování dokud nedá soupeř průnikovku je fakt libový.

Reagovat
bartes

Zatím se mi Sparta líbí. Sice ten konec poločasu byl dost hluchý, bylo tam dost nepřesností pramenících z nesehranosti, ale je to první zápas. Na konci poločasu bych chtěl vidět, jak soupeře přilepí na 16.

Olomouc mi přijde úplně jalová, odevzdaná.

Reagovat
Noke

Ta nekvalita Mejdra na balónu je prostě šílená, tam musí minimálně 1 hráč prostě přijít

Reagovat
bartes

Prostě pan střelec

Reagovat
r.mrazik

dneska hral dobre

zrovna dneska se na nej nic rict neda

Reagovat
kilobyte

Až na finálku. I když ta jedna jeho střela byla dobrá.

Reagovat
Noke

Celkově asi jo, ale on z těch mraky skvelejch nabehů, co tam udělal, neposlal jedinou finálku

Reagovat
r.mrazik

a zeleny snad jo?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Sigma Olomouc

Ach jo! Ten Haraslín...

Reagovat
naheCZ

Jak přes kopírák...

Reagovat
naheCZ

Mejdr

Reagovat
ratusek

Máš kolem sebe střelce a dáš to Mejdrovi, který zakončí jako žáček

Reagovat
Miguel19

Tvl Žifčák bude mít nějaké kilečko navíc ne? Trošku prasátko...

Reagovat
Mass

Pobaví fatshaming na profihráče od nějakýho joudy doma z gauče

Reagovat
Sigma Olomouc

Jo jo, náš Pavlík (od náš z vesnice) nedám na něj dopustit, I když je úplný kopyto.

Reagovat
andrew96

To snad jednou říkal i Jílek, že se Zifčák musí hlídat.

Reagovat
naheCZ

Ten Zifčák je naprosto šilenej, on snad posral každý kontakt s míčem.

Reagovat
Sigma Olomouc

No je kopyto

Reagovat
Coutinho10

17311 - na Slavii

17153 - na Spartě

obojí super pokud se to udrží i v dalších kolech, tak asi i větší stadiony by se povedlo zaplnit

Reagovat
$$CaptainKokotko

To je super. Doufám, že i další kluby si to víc uvědomují a snad pak bude za tv práva víc peněz a kluby narvou víc peněz do marketingu. Třeba u nás ten pohár a pak KL byla fakt super, ale byl bych mnohem radši kdyby na nás chodilo 6k lidí a bylo 3-4k permanentek.

Reagovat
Coutinho10

mohl by to být trend mít na stadiónech víc a víc permanentkářů...zatím jak Sparta, tak my na to jdeme dobře a vypadá to, že to nese ovoce, na druhou stranu je fakt, že oni jsou nahoře, když vyhráli titul a my naopak hladovější ten titul zpět získat

Reagovat
monty25

Průměr celého kola 7560 diváků, což je druhá nejvyšší průměrná návštěvnost 1. kola od roku 2000.

Reagovat
Mass

Reagovat
naheCZ

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
PavlíčeQ

ted prvni tri kola to bude dobry protoze hrajeme vsechno venku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Cotton

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Selänne

Reagovat
sound la

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

ještě lepší že to není jenom o 2 klubech, ale i jinde to jde nahoru..uvidíme, co další kola

Reagovat
Witcher

Jo povíme si v koncem listopadu až bude -5

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Imos

Reagovat
Cotton

Zas ale hrály obě S doma, což to zkresluje.

Reagovat
delfin

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kilobyte

Zase to se blbě porovnává. Byli doby, kdy se diváci ubírali, pak zase kdy navyšovali. Teď si spousta klubů počítá jen kolik "prodali" vstupenek. Což je často o dost větší číslo.

Reagovat
lampas

Reagovat
kilobyte

Otázka je, proč to nešlo dřív. Kluby na to srali? Berbr, Pelta? Neatraktivní fotbal? Nebo všechno dohromady?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já bych řekl, že nejvetší rozdíl je marketing

Reagovat
ACSeRw!n

taky si myslim

Reagovat
Cotton

Zrovna u Sparty tohle podle mě dělá velký rozdíl. Snad to pochopí víc týmů.

Reagovat
Coutinho10

asi směs víc důvodů, ale i víc se šlape po permanentkářích než dříve nejenom u vás, ale i u nás v této sezóně + je fakt, že to je 1. kola, tak asi natěšenost na fotbal

Reagovat
romeo351

Platí to ohlašování neúčasti přes net?

Reagovat
Coutinho10

jj my na to máme i vlastní aplikaci, takže super

Reagovat
db18

Taky se teď sešly zápasy... Teplice doma, ale přijel atraktivní soupeř (no, herně ne, ale co už...), Sparta i Slavia doma. Navíc liga začala dřív. Dřív se stávalo, že prvním zápasem bylo nějaké předkolo a tím pádem pak fanoušci na ten první ligový zápas už nebyli tak hladoví po fotbale...

Reagovat
Pablos

Tvl Mi jebne

Reagovat
Pablos

Jinam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele