Forssell se stěhuje z Birminghamu do Hannoveru

30.05.2008, 14:51
Aktuality
Mikael Forssell podle očekávání odchází z Birminghamu, který letos spadl z Premier League. Finský útočník přestoupil do bundesligového Hannoveru, s nímž podepsal tříletou smlouvu...

"Jsem potěšen tím, že jsme byli schopni přivést Mikaela sem do Hannoveru," rozplýval se nad příchodem nové posily sportovní ředitel Hannoveru Christian Hochstätter.

Forssell bundesligové prostředí velice dobře zná, v sezoně 2002/2003 totiž jako hráč Chelsea hostoval v Borussii Mönchengladbach a v šestnácti zápasech dal sedm branek. Ve finské reprezentaci si na svou pažbu připsal gólů devět, k čemuž potřeboval 25 mezistátních duelů.

27letý Fin se stal spoluhráčem Jiřího Štajnera, ani jednomu z nich ale na branky zřejmě nebude přihrávat Szabolcs Huszti. Vedení německého klubu mu nabídlo novou smlouvu, hráč s ní ovšem nesouhlasí a požaduje daleko více peněz. "Nemůžeme se dohodnout. Jsme přesvědčeni, že jsme mu předložili vynikající nabídku, ale naše představy jsou jednoduše velice rozdílné," řekl Hochstätter.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (85)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak to je necekane... nemecke kluby zatim celkem slusne posilujou i kdyz Forrsell neni nejaky hvezdny utocnik tak urcite si svoje odehraje, jsme zvedavy jak mu to pujde

Reagovat
smazaný uživatel

Nepohoršil si, ani nepolepšil. Budesliga je zhruba na stejné úrovni jako League Championship.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo ...

Reagovat
fantomas

Rád bych s tebou souhlasil, ale neni to možné, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom stručně. Myslím, že kluby, které lze považovat v 1. bundeslize za podprůměr, který hraje pravidelně ve spodní části tabulky či o holou záchranu, by v League Championship nehrál určitě stabilně o samotné čelo tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože by hrál PL.

Reagovat
herbage

v podstatě ani jeden tým z Chapionships by se v Bundeslize neudržel, možná WBA, ale s velkým štěstím. Takhle to srovnávat nejde, každej tým z cizí země bude hrát v cizí lize podstatně hůř, to je jasné, platí to naštěstí oběma směry. Jestli chceš srovnání, dívej se na poháry nebo na se podívej na www.transfemarket.de, kde celková suma cen hráčů hrající Bundesligu je 3x větší než celková suma hráčů hrající championships a to mají ke všemu více týmů a anglický hráči jsou jako tradičně nahodnoceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že srovnávat to, je hodně subjektivní ba nemožné. Měl jsem ten pocit a zkusil jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi mě pobavil - dvě nejsměšnější měřítka - ještě k tomu transfermarket :D:D a ještě k tomu věta, že jsou angličtí hráči nadhodnoceni, tento fakt patří jinam, ne k tomuto porovnání. Srovnávat to nelze, to je jediná s čím souhlasím. Mimochodem, kvalita Championship roste. Je to čtvrtá nejsledovanější soutěž Evropy, televizní práva opět vzrostly (trojnásobně), proudí tam velké peníze a i mnozí hráči ji rádi hrají, byť mají na mnohem více.

Reagovat
smazaný uživatel

promin ale myslim si ze WBA by byli mezi 10-12 mistem

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme bych radsi hral bundesligu nez league champions nebo jak se to jmenuje ale i tam jsou kvalitni kluby...a kdyz si predstavim napr:Rostock nebo Cottbus tak by mely urcite problem se z v te anglicke udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

A můžeš mi prosím napsat sem tu rovnici, podle které jsi to zjistil? Rád bych se o ní taky něco dozvěděl, ať si můžu spočítat i možné umístění jiných týmů.

Reagovat
herbage

já jen reagoval na jeho blbosti, že jsou tyto dvě ligy kvalitou podobný, to ani omylem a nějaká sledovanost je mi šumafuk, silně pochybuju, že by byla sledovanější než jedna z trojice lig Bundesliga, Primera Division či Serie A, což z tvého tvrzení vyplívá, pokud teda Premier league není až pátá. Srovnávat to, že by jeden klub hrál v cizí lize taky nejde, šlo by udělat maximálně pár přáteláků s mezinároními rozhodčíma. V pohárech se nepotkaj, i když letos mohl Cardiff klidně Uefu hrát. No a Transfemarket je jediný trošku rozumný srovnávací hledisko. A Angličtí potažmo Brtiští hráči jsou skutečně nahodnocení, stačilo vidět zápas jejich repre, třeba teDˇproti Anglii nebo dneska Skotové marnost nad marnost, co se týče invece dopředu a jelikož je to přátelák, tak ani nebrousí(naštěstí). Ale jestli chceš srovnávat Bundesligu a Premiership, tak věř, že proti týmům jako Bayern, Schalke, Brémy, Stuttgart, Bayer, Dortmund, Herta, Hannover, Wolfsburg, Frankfurt, Norimberk, ale i Bochum, Cottebus, Borussia MG i ten Duisburg, tak neměli by šanci, to jsou kvalitativně tými na jiné úrovni. Je to subjektivní, ale mě se to zdá i zcela reálné, zkus nějaké srovnání domluvit, ale dostala by Premiership nehorázně na prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

JESTE jednou ..chlapce..ty si uplne vedle ...ti říkám ..že Bristol .C .Wolwes. Palace,Shefield United .atd..by s tím tvojím Nemeckým Hanoverem ..Wolfsburgem bo Norimberkem hrali vyrovnanou partii ..né li víteznou ...tak se trochu prober ..

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

už to vidím jako živý, Hannover: Enke(německý reprezentant)- Cherundulo(reprezentant USA), Fahrehort, Ismäel(hrál i za Crystal Palece, ale hlavně Brémy a Bayern), Tarnat(bývalý německý reprezantant) - Lala(albánský reprezatant), Balitch(velmi dobrý hráč, byť nereprezentuje) - Rosenthal(reprezantant německa U21), Bruggink(bývalý nizozemský reprezentant), Hustzi(současný Maďarský reprezentant, nejlepší hráč Maďarska) - Hanke(v širším výběru Německa a rovněž reprezentant), kamaráde, loni v přípravě vyklepli Real Madrid 3:0 v generálce na ligu, řeknu ti, ty tými cos vymenoval by si moc neškrtli, Hannover je průměrný Bundesligový tým a to je co říct, Wolfsburgem sis pěkně nadběhl Benaglio(Švýcarská jednička) - Riether, příští sezónu Zaccardo, Šimůnek(finalista MS U20), Costa(příšstí sezónu Barzagli), Schäfer(letos vyhlášen nejlepším levým bekem soutěže a že měl silnou konkurenci -Dedé, Lahm, Jansen, Pander, Pinola) - Getner, Josue(Brazilský reprezentant) - Marcelinho(jeden z nejlepších spielmachrů Bundesligy), Kryznowek(Polský reprezentant) - Grafite, Džeko (skvělá útočná dovjka, Grafite přišel jako hvězda Francouzské ligy, Džeko Bosenský reprezentant)

Norimberk: Blažek(česká repre dvojka) - Reindhart(mladý dobrý pravý bek), Wolf(řízný stoper), Glauber(dobrý brazilský stoper), Pinola(jeden z nejlepšách levých beků soutěže) - Mintál(SK repre), Galásek(česká repre), Misimovič(Bosenská repre) - Vittek(Sk repre), Koller(Česká repre - náš nejelpší střelec historie), Saenko(Ruská repre)

jak vidíš, o těchto klubech a hráčích nevíš nic, jen máš silná slova. O hráče z Bundesligy je velký zájem, hráči z Premiership chodí výhradně do PL, kde pak leští lávku, na základ většinou nemaj, ten rozdál je propastný)

Mimochodem, jistě budeš souhlasit, že Celtic je lepší klub než všechny kluby premiership no a jejich stoperskou dvojku školí hráč Kodaně, Sionko, celkově naše celá repre, kde většina hráčů hraje v podstatě Bundesligu nebo ji hrála. Skotové jsou marní, ač hrají PL skotskou či Anglickou

Reagovat
smazaný uživatel

Z hráči Premiership chodí do PL? Co to?

Reagovat
herbage

ti nejlepší ano, andy Reid, Jones(dobrý útočník), Earnshow(teď se s potupou vrací), Healy, Bale(tohoto mladíka vážně uznávám, velmi dobrý hráč), Marcus Bent, Baird(moc zrovna nezazářil), možná ještě pár jedinců, co stojí za řeč

Reagovat
herbage

no když jsem u Fulhamu vlastně, tak samozřejmě Diomansi Kamara, kterýo kupodivu Hodgson nestavěl, až v závěru ligy při vaší spanilé jízdě a Lee Cook, kterj ani po zranění nedostal šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem narážel na to, že Premiership = English Premier League (čili PL nebo lépe EPL). Kamara nehrál, jelikož někteří byli a jsou lepší.

Reagovat
herbage

no já nevim, ona je Ruská PL, Skotská PL, Anglická PL a když někdo řekne, že hraje v Premierleague, tak 99% populace vyvstane na mysli právě ta první anglická liga. A místo toho Kamary hrál jeden středovej záložník navíc, myslím Andreasen, ktreje přišel právě z Bundesligy. S příchodem Kamary se vše hra oživila, s McBridem tvořili dobrou útočnou dvojku, škdoa že odchází, pořád supr hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je to Premiership a nebo English Premier League, jak jsem již napsal :) Příchodem Brian McBride hrál Fulham na dva hroty ve většině případů, takže velmi špatný (prozatím) Andreasen šel sedět. Kamara hru až tak neoživil, byl jen součástí jako všichni ostatní. Lépe by fungovala spolupráce Healy - McBride, jenže Joe Kamara se trefil a díky tomu hrál a nebyl důvod něco měnit. To nic nemění na tom, že Joe není vhodný hráč pro základní sestavy - jeho laxnost a sobeckost týmu škodí. Naopak z pozice žolíka dokáže být pravidelně platný.

Reagovat
herbage

to bude tim, že koukám na sestřihy Tam se mi Kamara líbil, měl jedno uchvatné sólo. Btw, nejmenuje se Diomansy?

Reagovat
smazaný uživatel

Kamara fotbal umí, o tom žádná. Ale je to typický Afričan - jednou zazáří, podruhé zápas odchodí. Když se nehraje na něj, nemá zájem o hru, což je škoda. Joe je jeho přezdívka.

Reagovat
fantomas

Že se s nim vubec zahazuješ.

Reagovat
herbage

nemam rád, když někdo dělá z PL, či dokonce z Championships pomalu druhou nejlepší ligu světa a mimo ostrovi si mylsí že je džungle

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkám furt - ostrovní fotbal jde do řiti, proto obdivuhodně sleduji, kolik fanoušků EPL má (to myslím vážně)

Reagovat
herbage

jo, to je pravda, komerce ostrovní fotbal vážně zasáhla, takže fanoušci jako ty se uchylují k druhé lize. Já takové fanoušky mam rád, skutečně věrní fandové, jestli si chodil dřív na Fotbalportál(mám dojem že seš to ty), tak si přál dokonce Fulhamu sestup(pro dobro klubu), totáž i ManCity přál Citizens sestup. Já nejsem vůbec klubista a jediný co mě zajímá je, aby se hrál pěknej fotbal, nemlůžu fandit nějakýmu týmu a moralizovat ostatní, jak berou špinavý peníze atd., na týhle úrovni zkrátka je to všude komerce a buď to člověk přijme nebo ne a kouká na ČFL. Já pro radost hraju amatérskou ligu a to ej paráda když člověk vyhraje, kam se hrabe fotbal v TV

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsbuuurg

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé, tu sledovanost jsem jen zmínil, já tuto debilitu narozdíl od tebe neřeším (myslím tím jaká liga je lepší), byť tu stále tvrdíš, že nelze srovnávat, ale sám srovnáváš - zajímavé a zároveň nepochopitelné. Bude lepší, když zůstaneš u svého trasfermarketu či podobné hovadině dělané právě pro typově podobné fanoušky a já se naopak budu snažit nereagovat na podobné blbosti :)

Reagovat
herbage

mě jen zajímalo, jakou Top ligu ta zázračná Championship předběhla, popř zdroj. Srovnávám proto, i když to nejde, jako můj osobní odhad, jak by to nejspíš dopadlo, btw, co máš proti transfermarktu? Znáš jiné relativní měřítko, než hodnota hráčů na trhu? Koukal jsem po sezóně na umístění v tabulce a srovnal s hodnoutou kádrů a moc se to nelišilo ve všechn Top5 ligách, dokonce i hodnota kádrů odpovídala předváděné hře a výkonům na hřišti. Ceny hráčů se aktuálně mění podle formy jednotlivých hráčů, je to velmi variabilní systém. Samozřejmě že ne vždy předpoklady vyjdou, hlavně v pohárech, Tottnham třeba má podle Transfermarktu 10 drahžší kádr než slávie a přesto málem s ní vypadl. Často mají Anglické tými v Uefě velmi drahé kádry, ale selhávají proti slabším týmům, proto také beru v potaz více fakt. Zkrátka Bundesliga je lepší soutež, vy po úvodním připodobnění už jen prakticky smlouváte, jakej top tým z Championship by se v Bundeslize udržel či ne, od Brém či Bayernu by ale dostal vždycky šišku, ale to od nich dostávaj i lepší tými. Taky je možné, že by nebyli na jejich hru přispůsobilý, ale v dlouhodobé soutěži by neměli nárok, tam se ukáže už skutečná kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Projdi si historii na oficiálních stránkách QPR, asi před 14 dny to bylo a myslím, že to nebylo jenom tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu Chápu, že někteří zaujatí si myslí, že nejlepší ligou je PL a druhou nejlepší LCH, ale bohužel si to jen myslí.

Samozřejmě, že by většina týmů v Bundeslize vyhořela. Včeské, nebo polské lize by situace byla jiná, klidně by mohli tyto soutěže i vyhrát.

Reagovat
fantomas

Anglie byla směrem vpřed marná?

Reagovat
herbage

od takových jmen čekám lepší výkony proti USA. Barryho přihrávka na Gerrarda byla geniální, to je tak vše, co mě v zápase zaujalo, většinou si to ťukali vzadu stopeři

Reagovat
fantomas

Nevim no, mě se to zdálo dobré, navíc USA hrála spolehlivě zezadu, na tu disciplinovanou obranu by vyzrál málokdo. Tlak do nich opravdu nebyl možný, já se teda u toho fotbalu bavil.

Reagovat
herbage

Onyewu a Bocanegra nejsou zrovna nějak extra kvalitní beci, myslím vě světovém měřítku, hodně jim chyběl Landon Donovan i když breaky měli celkem dobrý, Anglii nemá zažitej postupnej útok, kupodivu je lepší, když hrajou proti lepšímu týmu a hrozí breakama, ty maj vážně vymáklí do detailu, vždyť Lampard a Gerrard dávaj supr pasy, stejně tak zbytek týmu. Kombinace jsou kromě občasných narážeček většinou bezzubý.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to jsou primadony. Za reprezentaci nedostanou tak vysoké prémie, nemají důvod makat jako za své kluby. Proto by šanci měli dostat jiní, ti kteří dres Albionu nosí s hrdosti. Když vidím takového uplakánka Terryho, který si stěžov

Reagovat
herbage

myslím, že v tomhle to není, pamatuji si, že si cpal Bullarda do repre místo Lamparda, hraje určitě dobře, ale tebou složená repre by na tom byla ještě hůř i když předváděná hra by se ti nejspíš líbila. Pravda je, že většině Anglickýc hráčů ujel fotbalovej vlak a zapomínaj, že fotbalista musí být komplexní hráč. V PL to ještě zamaskujou nasazením, ale na mezinárodní scéně až na pár vyjímek nepředvádí skoro nic a tými Big4 stavějí na jiných hráčích, kteří té hře dávají ten evrposký rozměr

Reagovat
smazaný uživatel

No Jimmyho Bullarda jsem cpal dříve, ale myšleno spíše tak trochu vtipem. Je to vynikající fotbalista a možná by si jeden zápas za Albion zasloužil, ale toť asi vše, byť zájem je o něj velký. Myslím, že Anglie má obrovsky široký kádr a neumí toho využit. Proč nehraje Ashley Young? To samé Agbonlahor či Barry, který předvedl takřka pokaždé skvělý výkon? Proč hraje tragický Lampard? Někteří hráči hrají díky svému jménu, je to evidentní. A nemáš pravdu - nemusí být z Big Four. O čemž právě přesvědčil Barry či Heskey, bohužel kvůli zranění si po tom památné výkonu nezahrál. A mylsím, že své předvedl i Bentley či Richards. A těch jmen je spousta. Tato sestava zápasy odchodí, světlé výjimky jsou Rooney a Gerrard.

Reagovat
fantomas

Souhlas. Myslim ale že zrovna Cappello by to mohl změnit, todle dělal hlavně McClaren, že povolával jen dle jména.

Reagovat
herbage

Tak to souhlasím, ale to nejsou neznámý hráči, ale to už jsou v podstatě hvězdy PL, já myslel že myslíš takový hráče jako Konchesky, Brown, Etherington a podobné typy. Barry je dobrý, Lampardovy by prospěla role jako v Chelsea, tedy podhrot s tím že by mu zády kryli Gerrard a právě Barry, za zásluhy tam podle mě je jen víceméně pár hráčů, třeba takovej Owen, to ať radši hrajou na jednoho útočníka. A young na to už i teď má, ale Agbonlahor podle mě na to nemá a ani mít nebude, je rychlej, ale příšerně zbrlej(to se zkušenostma spraví) a není to žádnej tahoun a nedělá moc překvapivé věci, to ten Young přeje přes hráče kličkou, ne rychlostí i když tou taky

Reagovat
Arne

s většinou máš pravdu, jen mě fascinuje, že napíšeš Hannover a Stuttgart správně, ale Herthu prostě ne

Reagovat
herbage

jé, promiň, já chtěl napsat Hertha, ale minule si mi to vytkl, tak jsme myslel že je to Herta, já si to pletu i u Horváta i když je to Horváth, už si to budu pamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

No už si to ale pamatuj, nebo dostaneš BAN za urážení hráčů nebo klubů

Reagovat
herbage

no nadjou se tu jinačí kurviči jmen, že bych to nesvedl ani po 10pivech

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo Neber to jako urážku nebo tak.

Reagovat
herbage

já jen jestli nejsi redaktor či editor a nemyslíš to vážně, BAN bych zasloužil za jiné kecy

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsem....Nemám správné buňky na to být redaktorem, jednou jsem zkoušel dělat ten životopis o Claarencovi Seedorfovi...Možná, až bude končit kariéru, tak bych to zkusil někde poslat....Nebo po někom, po fantomasovi třeba....A to s tím BANem sem to myslel z legrace....Já jen aby si třeba neurazil Arnyho...

Reagovat
Arne

BAN!!!

Arne, koho co, Arneho

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě beru že se to čte Árný

Reagovat
Arne

nn, je to podle Arneho Friedricha, ten se čte klasicky německy, čili "arne frídrich" či "frídriš"

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, promiň...pro mě jsi Árný

Reagovat
Arne

v poho

Reagovat
herbage

když už je řeč o Arnem, myslíš že bude za Němce hrát? On je dobrej jak na RB, tak na RCB, myslím že místo Metzeldera by mohl hrát spolu s Mertesakerem nebo i Westermann, měli lepší sezónu než Metzelder, i když ten byl zraněnej a konkurence v Realu je "kapánek" větší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Metzelder, jestli budu hrát, tak to mě Joachim uklame...Odehrál za real 2 zápasy asi,a byla to bída kořeněná hrůzou....

Reagovat
herbage

proti Levante hrál těch posledních pár minut dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam vo nic nešlo....

Reagovat
Arne

bude to zajímavé, já bych Arneho rád viděl na stoperu spolu s Mertesackerem, podle mě to tam odehraje lépe než Metzelder... na pravý lajně by mohl bejt Fritz, navíc Lahm se vyslovil, že víc chce hrát tam než nalevo, tak uvidíme

sám Arne už dost dlouho říká, že je to stoper a ať ho v Hertě na pravo necpou, ale Favre si zase myslí, že na lajně je lepší... no, zítra uvidíme, hrajou proti Srbům, sestava by měla napovědět...

Reagovat
herbage

Lahm(Fritz) - Friedrich(Westermann), Mertesacker(Metzelder) - Jansen(Lahm)

Reagovat
Arne

může být

Lehmann

Lahm - Friedrich - Mertesacker - Westermann

Frings

Schweinsteiger - Borowski

Ballack

Klose - Gomez

Reagovat
Arne

v úterý proti Bělorusku byl Metzelder docela špatnej, Friedrich nehrál, protože měl nějakou virózu, ale měl by už bejt v poho, naštěstí

Reagovat
fantomas

To by se pak ale musel psát Arnie.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Já si to můžu říkat jak chci.

Reagovat
fantomas

To si klidně říkej.

Reagovat
smazaný uživatel

hochu ty si uplne mimo ..jestli si myslíž že s Championship ..by v Bundeslize přežil jen W:B:A...no nevim ...v CHampionship je hodne kvalitních týmu ...ktere se mužou plne vyrovnat nekterým týmum Bundesligy !!!

Reagovat
fantomas

Jako třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

ty ktere postoupily

Reagovat
fantomas

Opravdu si to mysliš o Hullu a Stoku?

Reagovat
smazaný uživatel

podle jsou lepsi nez napr Karlsruhe,Cottbus,Duisburg ...

Reagovat
fantomas

Ale Duisburg taky sestupuje, my se bavíme o tom, jestli by se udržely nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou lepsi nez Duisburg to znamena ze by se udrzely

Reagovat
fantomas

Duisburg byl poslední, takže to neznamená zhola nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

příště až půjdeš ven, tak si vem kšiltovku nebo klobouk

Reagovat
smazaný uživatel

Bez klobouku bos, natloukl si nos.

Reagovat
Arne

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dnes asi mírně bumbal. Jednak to nemůže srovnávat a když se podíváš do historie. Kdo má tolik a tolik titulů, kdo dal světu nejlepšího obránce, ale to je minulost... K současnosti, bundesliga je na stejné úrovni, jenom PL je víc sledovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, nebumbal, to teprve přijde. Holt si myslím, že by to tak mohlo být. Je to samozřejmě jenom spekulace. A koukal jsem, kolik hlasů se kvůli tomu ozvalo. Minulost bych vynechal, myslím si, že v současnosti jsou v League Championship velké peníze, na to že je to až druhá nejvyšší soutěž a to logicky přitahuje kvalitní hráče, kluby si mohou více dovolit, atd. Vůbec se považuje za jednu z nejvyrovnanějších soutěží na fotbalovém světě. Ambice a k tomu schopný potenciál postoupit do PL tam nemají jen 2-3 kluby, ale mnohem víc týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ofenziva-stajner,forssel,schlaudraff,hanke

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze birmingham urobil dobre,ze ho pustil..uz tuto sezonu mali na utocnikoch velky pretlak.na lavicke mavali veconou troch,to hovori samo za seba

Reagovat
smazaný uživatel

To je posila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele