Forssell se podrobí operaci kýly

28.09.2007, 16:13
Aktuality
Obrovskou smůlu má v posledních letech Mikael Forssell. Útočník Birminghamu se konečně zbavil problémů s kolenem a už už se chystal na návrat na zelené trávníky, když přišla další rána. Finský fotbalista se musí podrobit operaci kýly a na svůj návrat si počká další měsíc...

"Je vám takového hráče líto, protože je stále vytrvalý i poté, co ho během posledních let postihla řada zranění. Mikael pojede v pondělí do nemocnice, vypadá to na problémy s kýlou a chceme s tím něco udělat co nejdříve," sdělil manažer Blues Steve Bruce.

"Přijde o zápasy proti Manchesteru United a Blackburnu, ale po dvoutýdenní reprezentační přestávce by snad již mohl být připraven. Takováto zranění si obvykle vyžádají tři až čtyři týdny. V letošní sezoně se vrátil, vypadal dobře a snil o tom, že ho konečně přestanou pronásledovat zranění," dodal Bruce.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele