Flores již není trenérem Benfiky

08.06.2009, 10:09
Aktuality
Jenom jeden rok vydržel Quique Sanchez Flores na lavičce lisabonské Benfiky. Bývalý trenér Valencie sice dokázal vylepšit loňské čtvrté místo portugalského klubu v domácí soutěži, přesto s ním nepanovala příliš velká spokojenost. Nyní se s vedením dohodl na ukončení spolupráce...

"Enrique Sanchez Flores a jeho technický tým se s námi dohodl na předčasném ukončení kontraktu, který měl původně běžet až do konce sezony 2009/2010," stojí v oficiálním prohlášení Benfiky, kterou by podle portugalských médií měl převzít Jorge Jesus z Bragy.

Benfika loni skončila až na čtvrtém místě a nedostala se ani do předkola Ligy mistrů. Letos to bylo o jedno místo lepší, jedenáctibodové manko na mistrovské Porto a ztráta sedmi bodů na druhý Sporting ale úspěchem rozhodně není. Tím spíše, když ani třetí místo nestačí na předkolo příštího ročníku Ligy mistrů.

Flores si udělal jméno v Getafe, u kormidel větších klubů se mu ale nedaří. Na začátku loňské sezony byl propuštěn z Valencie. Španělskému klubu tou dobou sice patřilo druhé místo v tabulce, přísným fanouškům na Mestalle se ale vůbec nelíbil neatraktivní fotbal, což demonstrovali tím, že na svůj tým pískali i po vyhraných zápasech.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Flores z Valencie odešel a přišel nám tam Koeman kterej to vyloženě pozvedl

Reagovat
Kongo

Ten opravdu nikde dlouho nevydrzi Ae zda se mi ze to u Benfiki nebylo trenerem ae nemoucnosti utocniku dostat mic do site.

Reagovat
smazaný uživatel

Před sezonou přišli Reyes, Suazo, Balboa, Carlos Martins a Pablo Aimar, tak se čekalo víc. Já jsem čekal taky ostrý souboj o titul.

Když krom nově příchozích hvězd, který jsou na poměry Super Ligy dost kvalitní, působí ještě Ángel di Mária, Nuno Gomés, Oscar Cardozo, Katsouranis, Luisao a další, tak se nic jinýho než titul ani čekat nedalo.

Já vim, že to Flores měl těžký v tom, že měl minimum času atd., ale já jeho trenérskym schopnostem stejně nevěřim. Z mýho pohledu vyhořel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No půlka těch hráčů, cos vyjmenoval, je za zenitem... a druhá půlka je natolik psychicky labilní, že se při zápase třeba i rozbrečí.

Aimar a Di Maria - dva typy argentinských supertalentů. Jeden zhasl dřív, než došel na vrchol, druhý je zralý vůbec se nerozsvítit.

Reagovat
smazaný uživatel

Od desíti k pěti...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kapřík

Dobře mu tak, udělal z Benfiky mezinárodní mix že se na to ani nešlo dívat. Teď by to chtělo někoho místního, kdo by přesunul klub zpět do Portugalska .

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam příjde trenér z Bragy, myslím, že ten chaos opět smontuje.

Reagovat
Kapřík

To je dobrá zpráva , ten guláš co tam Flores nasekal byl na mě vážně moc .

Reagovat
smazaný uživatel

hmm neviem možno tu je nejaky znalec portugalskej ligy......ja som videl benficu tuto sezonu asi tak 6-7x z toho 2x zo zaznamu..pripadalo mi že ten tim nema tvár...napr. pri štandartkach hrači nevedeli čo maju robiť...a tak...a celkovo nebol tam žiaden hrač ktory by ich nejako usmernoval

ako pišem pomery v portugalsku moc nepoznam tak sa pripadnym fanušikom ospravedlnujem.....škoda mi je ale boavisty ale to sem nepatri

Reagovat
smazaný uživatel

Velkým problémem Benficy je nekoncepční práce, střídající se trenéři (měl by to převzít domácí trenér, který by dostal od důvěru vedení) a především každé léto přichází zemětřesení v kádru. Než se tým sehraje, tak se Porto dívá na ostatní s desetibodovým náskokem, a to se pak hraje těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes velmi zajímavý zápas.

Naprostá 100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

http://weto.blog.cz/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele