Flick a Goretzka věří, že Bayern v úterý získá osmý titul v řadě

14.06.2020, 12:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
Ranoth

skoda Kovaca teraz by bol bayern niekte namiesto gladbachu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
shawntee9

Reagovat
REPLIKATOR

Že je to ještě baví...

Reagovat
Rich

Po doslova katastrofickém úvodu sezóny se Bayern zvedl a jeho hra se proměnila k nepoznání. A nebojím se říct, že Flick udělal větší pokrok s týmem než Kovač nebo Ancelotti. I ty statistiky Bayernu jsou lepší, co byl neschopný Kovač vykopnut. Nebudu předbíhat, ještě pořád zbývá jeden zápas proti Brémam, ale je dobře nakročeno... Když půjde vše dobře, Bayern získá double. Do toho nějakou posilu v létě a uvidí se, co Liga Mistrů, tam nebudu říkat, že Bayern vyhraje i to, jsou tam silné týmy a uvidí se, zdali se bude vůbec dohrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hansi udělal s týmem rozhodně ohromný pokrok. Dovolil bych si tvrdit, že dosahuje laťky Dona Juppa a nebo Pepka...

Reagovat
Ferragamo7

Ku Guardiolovi sa vracať nechcem,lebo ten jeho tiki taka štýl,ktorý zaviedol v Bayerne v konečnom dôsledku narobil viacej škody ako osohu.Porovnanie s Juppom-tam by som bol ešte dosť opatrný a celkom nesúhlasím.Prečo?Lebo pod Juppovým Bayernom sa triasli všetky mančafty v BL aj v LM,to bol naozaj parný valec,čo predvádzal Bayern v sezóne 2012-13.Vyradiť Barcu v semifinále 7:0???A dať im z toho 4 góly na camp nou???Pochybujem,že toto mužstvo pod Flickom má reáne šancu vyhrať LM.Tie mužstvá majú iný level ako 90% mustiev v BL.No rád by som sa mýlil a sám som veľmi zvedavý,kam až v LM prídu.Ale Heynckessov tím bol podľa mňa ešte o dobrý level niekde inde, ako súčasný tím Flicka.

Reagovat
Rich

Jupp právem patří mezi legendy a pod jeho vedením byl Bayern válec... To nikdo nepopře... Samo o sobě by si týmy z Evropy měly dávat pozor a nepodceňovat Bayern, kvalitu ten tým má.... A pokud se rozjede Liga Mistrů, tak bude zajímavý sledovat dohrávku... Bayern by mohl dojít daleko, možná i do finále, záleží, co by měl pak za týmy jako soupeře, ale musí se s Bayernem počítat.

Reagovat
Kocour Klapuška

Ja myslim, ze kdyby prisla dvojice Sane & Havertz a nejaky backup typu Odriozola, tak ten tym je papirove silnejsi nez ten tym 12/13. Daleko variabilnejsi a i sirsi. A pokud Bayern bude hrat dalsi sezonu tak jako letos, jeste s temi dvema hraci, tak je favorit number one na CL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže nesmíš zapomenout, že Jupp měl k dispozici Robbena s Riberym, kteří měli životní formu. Navíc tým nebyl tak mladý, takže byl celkově i zkušenější. Tím samozřejmě nechci snižovat práci Juppa, ta éra byla neskutečná a něco podobného se tvoří i nyní a já se na ty časy těším!

Pe

Reagovat
Rich

Podle mě Guardiolu svým způsobem předčil, ten tým hraje dynamicky a rychle... Ohledně toho, jestli předčil Juppa, tak to bych byl opatrný, sice je pravda, že člověk by se na to měl dívat s odstupem, ale kdy Jupp vyhrál všechny trofeje, tak ten tým neměl na žádné pozici slabý článek... Všichni ti hráči byly skvělý...

Reagovat
vladino10

Otázka je hlavne kedy sa tá lm bude hrať, lebo ak tam bude mať Bayern po BL x týždňov pauzu, tak mu to v LM moc nepomôže..

Reagovat
Ferragamo7

Áno,toto je dosť dôležité,lebo keby sa LM hrá v neskoršom termíne,tak Bayern by tým pádom prišiel o výhodu,že sa BL začala o 1 mesiac skôr,ako ostatné ligy.Ak by do Bayernu prišli Sané a Havertz,tak by sila tímu šla hore,to bez debaty.Len mám obavy,že Havertza nám vyfúkne nejaký tím z PL,podobne ako Wernera.Čo by bola škoda,lebo tento hráč je ešte mladý a perspektívny.

Reagovat
Rich

To je dobrá otázka, ale pokud by Bayern pravidelně trénoval, do toho posily, tak by to mohlo znamenat i výhody, ostatní týmy budou dokončovat ligu a poháry.

Ohledně přestupů doufám v Saného, až se vrátí, bude hladový a bude chtít dokázat, že je to platný hráč. Havertz je problém, že by nám ho mohl vyfouknout nějaký tým z PL... Samo o sobě je to chytrý tah týmů, co ho lákají, je to skvělý hráč a může hrát snad i na více postech.... Ale prostě tu cenu, co chce Leverkusen, nevěřím, že to Bayern dá... Další problém, kde by Havertz hrál... Muller je základním pilířem v sestavě, vytváří šance a pravidelně asistuje...

Když by Havertz a Sané přišli byl by to hodně silný tým, ale budeme rádi za jednoho z nich a někoho do obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytek tymu nevěří ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytek už oslavuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Horečka

Reagovat
Werkrider

Budúca sezóna sa bude hrať už len o LM, titul sa rovno odovzdá Bayernu v Septembri.

Reagovat
Giovanni

V každom prípade je potrebne zdôrazniť,že FCB je klub,ktorý je dlhodobo absolutná svetova špička a to nielen po športovej stranke ale aj organizačno-hospodárskej,taktiež môže ťažiť z toho,že všeobecne je podceňovaná BL ale aj samotný FCB,média aj fanuškovia futbalu jednoznačne preferujú kluby zo Španielska,Anglicka alebo Talianska,tento fakt môže Bayern využiť vo svoj prospech a pevne verím,že sa to tak aj stane a CHL vyhrá...Nechcem sa vracať do ďalekej minulosti,ale myslím si,že najlepší futbal hral Bayern pod vedením Hitzfelda a Heynckessa, Van Gaal,Ancelotti,Klinsmann a Pep Guardiola to nebolo dobré riešenie,je potrebné zdôrazniť,že angažovanie Hansiho Flicka vojde do dejín klubu FCB v tom zmysle,že zrovna tam začal svoju mimoriadnú trenérsku kariéru,ktorá bezpochyby bude vynimočná,plná úspechov a trofejí,ja mu to aj úprimne prajem! Klubu FC Bayern fandím minimálne 50rokov,a takto to zostane pokiaľ budem žiť!!!!

Reagovat
Heresy

Reagovat
Rich

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele