FLAMINI CHCE ODEJÍT

03.04.2007, 19:37
Aktuality
Mathieu Flamini, středopolař čtvrtého týmu Premier League Arsenalu Londýn, prohlásil, že nejspíš odmítne nabídku na prodloužení smlouvy a v létě opustí kádr Gunners. Francouz se cítí být opomíjen Arsenem Wengerem při skládání sestavy od začátku února letošního roku.

Flamini by si podle svých slov proto rád našel nový tým, vy kterém by hrál pravidleně. Paradoxně v Arsenalu ztratil místo v sestavě v období, ve kterém poprvé nakoukl do francouzského seniorského národního týmu. Manažer Kanonýrů Arsene Wenger ale tvrdí, že s Flaminim počítá a že by ho rád udržel ve svém kádru. To může být ovšem složité, protože mladý záložník se stále potřebuje zlepšovat. Toho nejlépe dosáhne herní praxí a právě to mu na Emirates Stadiu chybí.

"Pravděpodobně dokončím sezónu v Londýně a poté se prozhlédnu po něčem novém," řekl Flamini. "Jsem v Arsenalu již tři roky a můj manažer mi poradil, abych zkusil něco nového. Pro moji kariéru budou hodně důležité hlavně následující tři roky a nerad bych je proseděl na lavičce náhradníků. Arsenal je velkým klubem. Má skvělé mladé hráče, ale já v poslední době příliš neharji a v mé situaci by se každý ptal sám sebe jestli má smysl setrvat."

Ambiciózní třiadvacetiletý mladík se s rolí náhradníka zřejmě nesmíří, a tak je dost možné, že ho již v příští sezóně uvidíme v jiném dresu. Zájemci o jeho služby již pomalu začínají brousit zbraně na přestupové tahanice. Sám Flamini tvrdí, že jedním z vysněných angažmá je pro něho země loňských mistrů světa.

Flamini o své budoucnosti hovoří hodně svědomitě. "Musím se stále zlepšovat a pokračovat v cestě, na kterou jsem se vydal. To znamená pracovat vždy na sto procent. Chci dávat víc gólů, mít velký vliv na hru týmu. Mým snem je vyhrát Ligu mistrů. S Arsenalem mi to uteklo o kousek. Doufám, že se mi to ještě někdy splní."

Autor: Ondřej Štícha / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Grégory

čau lidi, koukněte se na HERTHA.BLOG.CZ, je to docela dobrá stránka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

chlapec dostal dobrej nápad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele