Flamengo předloží do dvou týdnů Ronaldovi finální nabídku

31.12.2007, 12:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sem zvědavej. podle mě si na hře polepší, ale zapadne k těm hvězdám jako je momentálně Rivaldo atd.. bejvával dobrej, kde sou ty časy.. každej chtěl bejt jako on, každej měl stejnej účes jako on na MS2002, stejný kopačky... teď už je to jenom vyhaslá hvězda a přestupem tomu jen přidá. ale gólově se tam chytí, což bude mít za následek že bude velkej oblíbenec doma v jižní Americe ale v Evropě už se bude mluvit o někym jinym.. bože ja mluvim jako kdyby to doteď nebyla pravda

---

fotbalovysvet.pise.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je celkem jedno v kterém klubu bude. On se musí nejprve dát zdravotně stoprocentně dohromady a pak může řešit co dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že se uzdraví a bude hrát...a dobře...a dávat goly.....nejlíp za AC Milán ještě nějakou dobu....

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, co pro něj bude lepší. Každopádně se musí dát do pořádku, ještě bych ho chtěl vidět nějaký ten rok v Evropě.Ale zradil Inter, když přestoupil do AC...Hold i takovej je život. A´t se ti daří!

Reagovat
smazaný uživatel

nebo by mohl jit do amriky za beckhamem

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky doufam, že se uzdraví a bude zase postrachem pro obrany soupeřů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele