FINÁLE CARLING CUPU BEZ HENRYHO

17.02.2007, 09:37
Aktuality
Thierry Henry ve finálovém utkání Carling cupu proti Chelsea nenastoupí, tvrdí lodivod Kanonýrů Arsené Wenger. Francouzský stratég chce ve finále sázet hlavně na nezkušené mladíky, jak tomu bylo doposud.

"Thierry nebude zahrnut, protože by nebylo fér odehrát finále s velkými hráči," řekl dnes Wenger dnes pro anglické deníky. "Budu hrát s hráči, kteří odehráli celou kampaň. Henry od začátku ví, že nebude zapojen do této soutěže."

V ostře sledovaném finále chce sázet na nadějné mladíky, jak tomu bylo v tomto poháru doposud. "Mladíci jako Denilson hráli v ligovém poháru, učili se z toho a získali zkušenosti."

Nakonec však start francouzského kanonýra zcela nevyloučil. "Řekl jsem dnes, že Henry nebude hrát 25. února, ale pokud budeme mít tři zraněné, může nastoupit. Nikdy nemůžete říct nikdy v naší práci," zakončil.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*Zak

To je tak, když si někdo plete FA Cup s Carling Cupem .

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se lekl, že mi něco uteklo

Reagovat
smazaný uživatel

Henry Will Not Play In FA Cup Final, Says Wenger - Zmátli mě na goal.com, ale je to samozřejmě moje chyba. To by se nemělo stávat.

Reagovat
HOST*Zak

Tak potom nezbývá nic jiné jak doporučit jiný server coby zdroj informací :).

Reagovat
HOST*roman

arsenal jenom machruje že porazí chelsea a proto sází mladý hráče ale oni na to doplatí tím sem si jistý

Reagovat
HOST*kofi

tak kdyz celou dobu hrajou mlady hraci co si v lize zas tak casto nezahrajou tak by od nej nebylo slusny je nechat ve finale sedet na lavicce kdyz si to vybojovali.ty hraci si to zaslouzej aby si zahrali finale a kdyz prohrajou proti chelsea ktera nastoupi v nejsilnejsi sestave tak se nic nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
HOST*roman je debil

machruje? A jaK SEŠ idiot

Reagovat
HOST*

Si dělá jen aliby. Kdyby Chelsea vyhrála, pak to svede, že hráli jen nezkušení hráči. A kdyby Arsenal náhodou vyhrál tak chce bejt slavnej...

Reagovat
PJ

Kouč jako Wenger nepotřebuje žádný alibi... Je to férový. Ale na něco podobnýho loni dojel Van Nistelrooy v Manchesteru, tak snad nepotká Henryho stejnej osud..

Reagovat
HOST*Zak

Nepřijde mi to jako podobný - van Nistelrooy s ohledem na minulosezonní finále Carling Cupu dojel pouze na to, že za dané situace byl lepší Saha. S Henrym je to něco odlišného.

Reagovat
HOST*kofi

co to kecas ze si dela alibi,wenger uz od zacatku poharu rikal ze da sanci hracum z lavicky aby si zahrali.a je fer ze to dodrzi i za cenu ze mourinho proti nemu postavi to nejlepsi co ma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele