Figo se vrátil a Real vyhrál

07.04.2002, 10:46
Aktuality
Portugalský fotbalový záložník Luis Figo se vrátil po zranění v zápase proti Vallecanu a hned proměnil penaltu, kterou kopal v 79. minutě. Již v 10. minutě si dal vlastní gól Etxeberria, další poté přidal ve 39. minutě Morrientes, a již zmíněný pokutový kop poté proměnil Figu v 79. minutě, za domácí pak pouze kontroval dvě minuty před koncem Hernandez. V dalším zápase pak doma la Coruňa deklasovala Mallorcu 5:0 a udržela si tak stále šanci na titul, pohárové naděje si udržela i Barcelona, která vyhrála v Bilbau 2:0, Bilbao se tak po tří katastrofálních porážkách téměř s poháry loučí. V dalším zápase pak Las Palmas remizovali se Zaragozou 1:1. Další zápasy se hrají zítra, vede stále Real Madrid o tři body před Valencií, ale ta má zápas k dobru.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele