FIFA schválila rozšíření klubového MS od roku 2021 na 24 týmů

15.03.2019, 20:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

neni to uplne blby, 1x za 4 roky, zmena terminu z prosince na po sezone, kdyz to nejak mega zadotujou, tak to ẗreba vezmou vazne i evropsky kluby.

jako mohl by to bejt super turnaj "pratelaku", ale to se v dnesni dobe uz asi tezko stane

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Vsadim gule

podle mě to je nesmysl. Minimalne pro Evropu je to dost neatraktivni. Zbytek světa nemá takovou kvalitu jako Evropa a takové zápasy by mě vůbec nezajmaly

Reagovat
Adhol

Myšlenka opravdického klubového mistrovství světa je sice zajímavá, ale v situaci kdy už i evropské nároďáky dominují světovému fotbalu, je takovéhle klubové MS nesmysl. Evropani všem nařežou a obsadí všechny místa na bedně i s béčkovou sestavou, takže to bude akorát taková menší Liga Mistrů, co se hraje jednou za 4 roky.

Reagovat
Adhol

Zrušení Konfederačního poháru mě popravdě docela mrzí,svoji logiku to mělo a na rozdíl od tohohle nesmyslnýho MS klubů tam měl s výjimkou týmů z Evropy šanci uspět i jihoamerickej tým a překvapit mohla Severní Amerika, Afrika i Asie. Tohle bude totálně o ničem.

Reagovat
widlak

To už by možná byl zajímavější turnaj výběrů jednotlivých konfederací. Něco jako golfový Ryder Cup nebo tenisový Laver Cup. Jasně, také by se z toho stal souboj převážně výběrů UEFA a CONMEBOL, ale CAF a AFC by jim mohli při dobré konstelaci zatopit.

Navíc by bylo jasné, že turnaj bude mít jen šest účastníků a nikdy (i když jsou schopni všeho) se jejich počet nezvýší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten svět fotbalu jde strašně doprdele. Všichni chtějí po hráčích lepší a lepší výkony a kolik mají během roku času na odpočinek? Letos 2 max 3 týdny? Místo toho, aby se zrušily sračkoidní přáteláky aka superpoháry, tak se vymyslí tahle další pičovina, ideálně to bude pořádat Bangalore, aby to měla evropa co nejdál.

Místo toho, aby se umožnilo národákum mit pratelak dobrovolne, tak se zavede povinna picovina s ligou narodu, bravo.

Udelejte MS s 128 kluby, euro s 64, MS klubu s 32 a idealne pangea cup hrany na velikonocnich ostrovech. Dpc neco tady x desitek let funguje, tak proc to nerozmrdat behem dekady

Reagovat
smazaný uživatel

Pangea cup Presne ako vravis, zbohom zdravy rozum

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ratusek

protože peníze, jim nejde o hráče a jejich zdraví, jim jde o co největší mamon ze všech možných turnajů. Co na tom že se hráči přetěžují a mají tím pádem zdravotní problémy. Hlavní je se nechat uplatit od všech organizací a rozšířit veškeré turnaje a zavést pro jistotu i nové

a pak jsou na MS týmy, které sotva přelezou půlku a dementi tomu říkají přínos

Reagovat
fabec1222

Konfederačního poháru je škoda, zajímavé zpestření na léto

Reagovat
Jeňa

Tohle všechno je strašně špatně. Infantino je ještě mnohem horší než Blatter. Ten si alespoň říkal o takové sumy, že na to neměl každý

Reagovat
ratusek

Reagovat
alias

super, stejně hrají všechny evropské top kluby v létě přípravné zápasy v americe, tak nechápu co se jím nelíbí....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele