FIFA provedla antidopingovou kontrolu u hráčů Rostova

13.05.2016, 10:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s takouto teoriou by mali preskumat aj Leicester

Reagovat
guzman

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester nic? Kampaň!

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nechal přezkoumat pohyb na kontech jednotlivých hráču po 26. kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Přepadová dopingová kontrola v týmu Rostova na Donu nepřinesla žádný pozitivní test. Komisaři FIFA odebrali v minulém týdnu všem hráčům zahajovací jedenáctky ruského celku vzorky po ligové výhře 3:1 nad Dynamem Moskva, ale podezření z užívání meldonia mezi hráči se nepotvrdilo. Oznámila to dnes fotbalová federace FIFA. Rostov je kolo před koncem ročníku stále ve hře o titul, na druhém místě má dvoubodovou ztrátu na vedoucí CSKA Moskva. V minulém ročníku ruské nejvyšší soutěže se přitom zachránil až v baráži. FIFA neohlášenou kontrolou zareagovala na spekulace médií o možném užívání zakázané látky. (ČTK)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele