FIFA kromě nového MS klubů zachová i každoroční turnaj kontinentálních šampionů

14.03.2023, 20:22
Aktuality
Sídlo FIFA (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
sejber

Mam pocit ze futbalova masineria expanduje do svojej maximalnej moznej podoby. Nove maga turnaje fifa, prehusteny klubovy futbal prehusti este viac reprezentacnych zapasov. Som zvedavy na to kam to povedie za 15 rokov.

Reagovat
fabec1222

Takže jednou za 4 roky ty týmy odehrajou ten malej turnaj a pak i ten velkej turnaj? A k tomu pak ještě na konci sezony MS To je úplně jasné, že Evropské týmy tam budou posílat nějaké juniorky

Reagovat
smazaný uživatel

$

Reagovat
Messiáš

Ederson sunda hrace, balonu se nedotkne a my boy Timo dostane zlutou. To je ubohost

Reagovat
xjert02
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

Chápu, že pro týmy mimo Evropu je ten turnaj mnohem podstatnější než pro nás z Evropy, ale dohromady to vypadá dost vtipně, když zároveň vznikne takové monstrum.

Reálně teda z evropského pohledu se vrátí Interkontinentální pohár, akorát si do něj jihoamerický šampion bude muset vybojovat účast přes další tým. Smysl by to nakonec i dávalo, kdyby to třeba reálně nahradilo evropský superpohár, jenže UEFA místo něj chce soutěž se 4 týmy, takže ve výsledku se ušetřený zápas přesune jinam.

Reagovat
Mr.Mike

jako je fajn vidět týmy z různých kontinentů proti sobě, ale jestli těch zápasů nebude už moc

Reagovat
j.r.ewing

super, konecne to bude ako tak spravodlive porovnanie klubov na svetovej urovni, toto tu malo byt uz davno.

Reagovat
alias

Přesně tak! Jen to rozšířené MS by se mělo jmenovat třeba EXTRA WORLD CLUB CUP FIFA aby bylo nějak odlišené od toho každoročního mini turnaje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele