Feyenoord dojednal trvalý příchod ofenzivního Kazima-Richardse

29.04.2015, 09:54
Aktuality
Na delší dobu se v Rotterdamu usadí Colin Kazim-Richards. Turecký záložník zamířil před letošní sezonou z Bursasporu na hostování do Feyenoordu a stal se jednou z klíčových postav nizozemského klubu, jemuž se povedlo dojednat prodloužení soplupráce...

28letý fotbalista v minulosti hrával za Sheffield United, Fenerbahçe, Toulouse, Galatasaray, Olympiakos Pireus a Blackburn Rovers. Zaměstnancem Bursasporu byl od září 2013 a po nepříliš povedené první sezoně zvolil odchod do Nizozemska.

Ve Feyenoordu se Kazim-Richards stal důležitým členem prvního týmu a v 25 ligových zápasech nastřílel 11 branek. Má tak velký podíl na umístění klubu na třetí příčce tabulky Eredivisie a odměnou mu je nový dvouletý kontrakt. Feyenoord ho získal zdarma, Kazimovi totiž v Bursasporu končí smlouva.

"Na hřišti i mimo ně letos dokázal, jakou cenu pro Feyenoord má. Colin je silný po fyzické stránce, má vítěznou mentalitu a do týmu přináší spoustu zkušeností. Vedle toho věříme, že v příští sezoně může nastřílet ještě více branek, jelikož si od loňského roku přivykl na náš styl hry," říká technický ředitel Martin van Geel.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
ACSeRw!n

ma nekdo nejaky info proc prestupoval do horsiho? to tam ma fakt lepsi prachy nez v Burse?

Reagovat
pawelFCB

Do horšího?

Reagovat
ACSeRw!n

a ma tam teda vyssi plat nebo ne ?

Reagovat
pawelFCB

To netuším,ale nizozemská liga je o hodně výš než ta Turecká. a z ní je daleko větší šance,dostat se výš....v Turecku se tak maximálně hráči zahrabou,i když tam mají dobré peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Nizozemsku zázračně ožije snad každej hráč, minimálně střelecky.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro i Necid

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo ten se taky v každým članku jmenuje jinak Kazim Kazim, Colin Kazim, pak se asi vdal Colin Kazim-Richards

Reagovat
smazaný uživatel

tak vola sa oficialne Colin Kazim-Richards ale tym ze ma Turecke obcianstvo po matke tak sa pisu len jeho krstne mena: Colin a Kazim a ano Kazim je stredne meno ale pri administrativnej chybe sa stalo, ze meno Kazim bolo mylne pridane k priezvisku a namiesto Colin-Kazim Richards sa chlapec vola Colin Kazim-Richards... ano precital som si wikipediu

Reagovat
Murtago

Reagovat
Stiksxx

Dobrej fík pro Feye.

Reagovat
junglist

na můj vkus trochu moc Kazí

Reagovat
Elliasson

Ano, toto je skvělá zpráva. Škoda jen, že odchází Boetius a Vilhena. To mě vážně mrzí.

Reagovat
Stiksxx

A víš nějaký spekulace, kam má Boetius namířeno?

Reagovat
Murtago

Nautilus

Reagovat
Elliasson

Nevím, akorát odmítá prodloužit a to není dobré znamení.

Reagovat
Stiksxx

No já četl, že ho máme v hledáčku místo Depaye..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele