Ferreira hledá nové posily, chce vyrovnaný kádr

02.08.2010, 17:50
Aktuality
Malaga loni až do posledního kola bojovala o přežití v Primera Division, letos budou její ambice daleko vyšší. Španělský klub má nového vlastníka a také nového trenéra, který hodlá využít financí a ještě posílit kádr...

Malagu v létě koupil šejk Abdallah Ben Nasser Al-Thani, člen katarské královské rodiny a ten by rád viděl klub v první polovině tabulky. Tam by ho měl dovést bývalý kouč Porta Jusualdo Ferreira, jenž nahradil Juana Ramona Lopeze Munize.

Do Malagy zatím v létě přišel portugalský záložník Eliseu, dalšími novými tvářemi jsou obránce Hernan Malagueno, útočník Jose Salomon Rondon a záložníci Sandro Silva a David Gonzalez. Těmito pěti jmény ale výčet posil jistě neskončí.

"Před startem ligy potřebujeme brankáře a pak ještě dva nebo tři hráče do pole. Rozhodně potřebujeme typově jiného útočníka, než jakého máme teď. Důležité také bude, abychom byli silní ve středu pole," ví Ferreira.

Malaga za sebou pod vedením Ferreiry má přátelský zápas s Betisem, v němž uspěla a vyhrála 2:0. "Hlavním záměrem je, abychom hráli jako tým. Do konce 31. srpna proto bude prioritou mít vyrovnaný kádr," říká dále Ferreira.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nasser.....

Reagovat
Krausio_Real_M

pěkné hodinky

Reagovat
smazaný uživatel

proč odešel z Porta?

Reagovat
cristiano.K.

neúspěšná sezona.....vykartované opory jako hulk udělali své,ale finish měli fámozní toho odchodu je mi líto

Reagovat
Biozdenda

Tak zatim je Malaga prvni ze?

Reagovat
madridcan

noo to je a Real posledny bazmek Dufam,ze na konci roka to bude vyzerat naopak

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga se musí udržet!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele