Fernando dle bratra opustí Porto, agent nevylučuje nic

08.02.2014, 14:22
Aktuality
Porto pravidelně angažuje vynikající jihoamerické fotbalisty, které následně za velké sumy prodává bohatším evropským klubům, dalším podobným případem se zřejmě stane Fernando, jemuž po sezoně končí smlouva. Naznačil to alespoň bratr brazilského záložníka Joca Reges...

"Tohle je Fernandova poslední sezona v FC Porto, už o tom bylo rozhodnuto. Fernando má své cíle a chce si zahrát kvalitnější ligu. Porto je velkým klubem, ale je stále o úroveň níže, než například Real Madrid, Barcelona a Manchester United," prohlásil Joca Reges.

O 26letém středopolaři bylo hodně slyšet už na konci ledna, kdy bylo jeho jméno spojováno s odchodem do Manchesteru City, podle některých zpráv dokonce existuje dohoda o jeho červencovém stěhování do anglického klubu.

"Několik anglických klubů mě už kontaktovalo," přiznává Fernandův agent Antonio Araujo. "S Portem jednáme i o prodloužení smlouvy, nevylučujeme žádnou možnost. Situace bude jasnější během následujících několika dní," dodává Araujo.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hahaha chichi, ty jsi mi ale vtipalek!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Toho De Jonga je takova skoda, achjo.. Mit tam misto nej Garciu a tohle..

Reagovat
TheAdy

proč by ho City chtělo... zas ta kdobrý není, na taK velký plat

Reagovat
FC Porto FC

Nejspíš prodlouží do roku 2017 s výkupní klauzulí 30 mega. Možná v létě odejde ale už to nebude zadarmo

Reagovat
FC Porto FC

a už je to oficiální

Reagovat
smazaný uživatel

Do Liverpoolu

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte Essiena, tak co tu strkáš ty svoje prsty.

Reagovat
Hector17

Prý se o něho bude pokoušet Juventus. Další přestup ala pogba?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele