Fernandez: Odmítám se v tuto chvíli bavit o titulu

11.03.2010, 13:47
Aktuality
Další trhlinu dostaly včera plány Bordeaux na obhajobu titulu, francouzský mistr doma nestačil na Auxerre a prohrál 1:2. Situace na čele tabulky se tak ještě více zamotala, kouč Auxerre, které poskočilo na třetí místo, Jean Fernandez se ovšem o možném útoku na titul v tuto chvíli bavit nehodlá...

Na francouzský titul může v tuto chvíli pomýšlet hned šestice klubů. Bordeaux má 52 bodů a je první o skóre před nováčkem z Montpellieru, o bod méně má Auxerre, padesát bodů nasbíral čtvrtý Lyon, 49 jich má Marseille a 48 Lille. Bordeaux a Marseille přitom mají k dispozici ještě jedno utkání k dobru.

"Až budou do konce chybět dvě nebo tři kola a my budeme stále třetí s jednobodovou ztrátou, tak teprve v tu chvíli se možná můžeme začít bavit o titulu. V tuto chvíli se o tom bavit odmítám, chci si jenom užít výsledek. I kdy se nám nedaří, tak jako třeba teď v prvním poločase, tak si užívám sledování svého týmu. Vím, čeho jsou hráči schopní. Kdyby mi někdo na začátku sezony řekl, že na tom budeme takhle dobře, tak bych mu nevěřil. Nezapomínejte na to, že po prvních čtyřech zápasech sezony jsme s jedním bodem byli v tabulce poslední a dokonce jsme nedali ani jeden gól," prohlásil Fernandez.

Bordeaux v utkání vedlo již od šesté minuty, když se trefil Benoît Trémoulinas, po změně stran ovšem začal úřadovat Ireneusz Jeleń. Polský útočník nejprve v 64. minutě vyrovnal a sedm minut před koncem zařídil svému týmu výhru.

"Je to hodně špatný výsledek, ale stále jsme první s 52 body z 26 zápasů. Doufali jsme, že se nám podaří trochu odskočit a to se nám nepovedlo," posteskl si po zápase trenér Bordeaux Laurent Blanc.

Autor: Tomáš Pavlík / frenchleague.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Pipo123

Dúfam že to bude nový tréner Les Bleus To čo dokázal s Auxerre

Reagovat
domingo

No bude to sakra těžký - venku Montpellier, Monaco, Toulouse, Lyon doma PSG s Marseille... naštěstí na silný týmy umíme, v rámci té top 6 máme snad nejlepší bilanci...

Lyon - 0:3, x

Bordeaux - 1:0, 2:1

Montpellier - 2:1, x

Marseille - 2:0, x

Lille - 3:2, 2:1

...no bude to skvělej závěr ligy

Reagovat
smazaný uživatel

ózér mám moc rád. držím palce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele